Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lyn @ 2014 09 16, 14:50)
Del  harneys  arbatu -  na  jos  arbatos smile.gif  auksto  kokybes.  Manau arbatu  gerbejai tai  puikai  atskiria  http://www.kavosdrau...harney-and-sons

gali but. as nesu nei zinove nei ismanytoja, tik eiline gereja, o mano skoniui jos visiskai niekuo nesiskiria nuo kitu. todel sakau taip, kaip jauciu ta skoni as. twinings earl grey man daug skanesne nei harney.
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2014 09 16, 14:50)

is iherb maciau, kad buna mazu dezuciu, tai taip galima tiesiogiai pirktis - butu pigiau, jei nepriskaicuotu mokesciu.

kiekvienam savo  drinks_cheers.gif

tai reikia pirkti, kad suma nevirsytu apmokestinamos sumos ir viskas smile.gif bet cia ne ta tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 09 16, 13:34)
o kas butent negerai? Jus sau pirkote ar vaikams?  g.gif

Pirkau sau, nezinau kazkaip koja isplerzo biggrin.gif po dvieju gimdymu, tikiuos veliau atsistatys i savo vietas doh.gif
Taip tai labai faini baciukai
Atsakyti
Tai negi nei viena nepirkot vaikui NIKE kedu ka?
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2014 09 16, 10:57)
Pirkau sau, nezinau kazkaip koja isplerzo  biggrin.gif  po dvieju gimdymu, tikiuos veliau atsistatys i savo vietas  doh.gif
Taip tai labai faini baciukai

Agniete ir man po 2 leliu, koja gal siek tiek padidejo. biggrin.gif biggrin.gif

bet man aplamai nepatinko nei Beapraw, nei Emu.

tik UGG 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 16, 15:03)

biggrin.gif aš tik sau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 16, 14:03)

As pirkau biggrin.gif . Beda tik ta, kad jie namuose, tai nebent vakare galeciau parasyt kokie ismatavimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 16, 14:28)
as irgi ne i tema, bet isragavau visas harney arbatas, manes nieks neuzkabino, tas pat su tom kakavom. blefas zodziu  biggrin.gif

panos, vaikiski Nike kedai - mazinti? su 19 cm peda pirkt J1? bijau kad nebutu kaip lastai tie batai  lotuliukas.gif

Turiu J1 Nike dukrytei nupirkusi, dar labai dideli su 18,5 cm kojyte, jų išmatavimai rašomi 20 cm pėdai. Laikom pavasariui. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 09 16, 08:40)
unsure.gif o ne petite turi,kokį dydį jų nešioji?kokį atitinka tas M petite?man reiktų,jei tiktų  smile.gif

Man 172 cm ūgio ir 97 cm dabar per klubus petite L idealiai thumbup.gif

Beje, labai ačiū užrodžiusiai tas timpas, laaabai smagios wub.gif , o dar kai už tokią kainą bigsmile.gif
Atsakyti
Rudaplauke, patvirtinkit mokejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 09 16, 14:29)
Agniete ir man po 2 leliu, koja gal siek tiek padidejo. biggrin.gif  biggrin.gif

bet man aplamai nepatinko nei Beapraw, nei Emu.
tik UGG  4u.gif  4u.gif

Ir aš turėjau nusistatymą, kad UGG, Bearpaw, Emu man nereikia ir nieko čia gero, ypač kai matydavau kokiais nuklaipytais merginos vaikšto doh.gif BET kol pernai nenusipirkau. Nerealiai patiko, nes patogūs, šilti, na ir gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 16, 14:43)
einu i skonis ir kvapas ir nusiperku kokia. man jos niekuo nesiskiria nuo tu harney. pati skaniausia man arbata grazioms mintims ar kazkaip panasiai, su morkytem ji. superine. zalios negaliu pakest, dar earl grey myliu kaip ir viska kas su bergamote. tai vienintele is harney gal ta paris tea nebloga. o siaip, stebuklo uz tokius pinigus as tikrai neradau ir nevertos jos. na nebent del grazios dezutes biggrin.gif

be to as jas visas pirkau iHerbe ir siunciaus pati. zymiai pigiau gaunas. (Rudaplauke nepyk smile.gif)

O as kad prisisakiau .. Idomu dabar bus isbandyt,kaip man patiks.. Dezuciu man nereikia biggrin.gif ,tikiuosi,levandos ,verbena patiks g.gif Nelabai kur ne misiniuose ju yra pas mus .
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 09 16, 15:30)
biggrin.gif  aš tik sau... ax.gif

nedraugausiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(murce @ 2014 09 16, 16:21)
Turiu J1 Nike dukrytei nupirkusi, dar labai dideli su 18,5 cm kojyte, jų išmatavimai rašomi 20 cm pėdai. Laikom pavasariui. rolleyes.gif

o kiek realiai tam J1 dydzio bate yra cm? 20,5 ar 21 cm?

radau Jordano baciulus maziui. Jau tokie saldainiai. Butu gaila jei dydi prapilciau. Negerai jei bais dideli bus.
Atsakyti