Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ilgina doh.gif nešioju akinius, tai man ilginantieji nėra gerai. Gal kokį galite parekomenduoti, kuris neilgintų, bet būtų toks pats geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimmie @ 2014 09 10, 20:10)
Kokia baze? Cia zymioji Dior, ar kokia kita? 4u.gif

Nebūtinai ,galima dior,galima lancome xxl booster ar kt pasirinktinai,įvairių yra rolleyes.gif
pvz lancome daugiau košės užsikabina - čia jau kaip kam patinka smile.gif
Papildyta:
smile.gif+2014 09 10, 20:14-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2014 09 10, 20:14)
Ilgina  doh.gif nešioju akinius, tai man ilginantieji nėra gerai. Gal kokį galite parekomenduoti, kuris neilgintų, bet būtų toks pats geras  ax.gif

be bazės vieną kartą pasidažius nebus jau laaaaaabai ilgos manau smile.gif ai,tegu ir kitos panos pasisako g.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kam Green Tea dezodorantu ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 09 10, 19:21)
man labai patiko http://www.saksfifth...p;bmUID=kvWqk8J ,armanio tušas jau antroje vietoje  smile.gif

turiu ir as si tusa, tik dar neisbandytas:) man dior ir Chanel liux tusai, kelias rusis bandziau, visi patiko.
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 09 10, 20:13)
sita Kanebo pudra yra tobula ziemai wub.gif  wub.gif nezinau tik kur  online pirkti, reik ieskoti...bet rekomenduoju drasiai mirksiukas.gif

http://www.flaconi.d...#color-id=16506

reiks pasidomėt,pasieškot mirksiukas.gif 4u.gif tik su spalva neaišku doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 09 10, 19:16)
Nebūtinai ,galima dior,galima lancome xxl booster ar kt pasirinktinai,įvairių yra  rolleyes.gif
pvz lancome daugiau košės užsikabina - čia jau kaip kam patinka  smile.gif

Ačiū, gal Dior iš pradžių pabandysiu smile.gif
Atsakyti
O gal kas turi parduoti si Lietuvoj?

CHANEL
LE VOLUME DE CHANEL
Mascara

Baiginejas mano senasis, deganciai reik smile.gif nes be blakstienu ne kas.. biggrin.gif
Galeciau atpirkti arba susimoketi smile.gif
Laukciau pasiulymo asmenine zinute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 10 rugsėjo 2014 - 19:57
QUOTE(rapoja @ 2014 09 10, 21:44)
reiks pasidomėt,pasieškot  mirksiukas.gif  4u.gif tik su spalva neaišku  doh.gif  smile.gif

zinok ji tobula, ypac musu amziui...oda tokia dregna, nesubega i rauksles ir veidas toks gaivus atrodo...man daug fainesne uz chanel...o su spalvos pasirinkimu, tai kadangi ji nepigi, ejau i Sarma ir konsultante padaze mane, kol isrinkom tinkama atspalvi...
vadinasi pavariau reklamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimmie @ 2014 09 10, 19:51)
Ačiū, gal Dior iš pradžių pabandysiu  smile.gif

fainas Dior primeris ax.gif
Atsakyti
dar apie tušus, bandžiau dviejų rūšių Armani, Lancome, Givenchy, bet man pats pačiausias Collistar (auksinis), pabandykite Douglase, tikrai superinis biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 09 10, 17:35-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2014 09 10, 17:35)
Gal koks konkrečiai yra tikria geras?

http://www.clinique....-Impact-Mascara

Šį naudoju, ir aš ir draugės, esame patenkintos juo wub.gif
Atsakyti
o man patiko Trish McEvoy tusas rolleyes.gif ir su siltu vandeniu nusiplauna.
tiesa, as turiu tik ilginanti, bet butinai isbandysiu ir riecianti smile.gif
Atsakyti