Įkraunama...
Įkraunama...

Nemylima (La Malquierda)

QUOTE(Murkysa @ 2015 01 25, 18:51)

Siandien kaip tik 100serija pasiziurejau, vadinasi pasivyjau, nes per tv negaliu ziureti butent tuo metu dukryte pietu miega miega. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 01 26, 16:03)
Siandien kaip tik 100serija pasiziurejau, vadinasi pasivyjau, nes per tv negaliu ziureti butent tuo metu dukryte pietu miega miega.  ax.gif

Aš tai su Aistros spalvom biggrin.gif tik tuo metu mes abi dar miegot bandom po sunkių naktų.. o kalbant apie šitą serialą, tai šiandien labai įdomiai baigės, reiks ryt nepraleist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2015 01 26, 21:52)
Aš tai su Aistros spalvom  biggrin.gif  tik tuo metu mes abi dar miegot bandom po sunkių naktų.. o kalbant apie  šitą serialą, tai šiandien labai įdomiai baigės, reiks ryt nepraleist  biggrin.gif

Tikrai ziurejau, o kuo baiges, nepamenu?
Atsakyti
Gal galetumete numesti nuorodo sio serjalo kur visos serijos ? tik ne lietuviska, Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 01 27, 21:43)
Tikrai ziurejau, o kuo baiges, nepamenu?

Baigės, kad Alechandra pasakė policijai, kad Danilas laiko merginas per prievartą.
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2015 01 28, 11:33)
Baigės, kad Alechandra pasakė policijai, kad Danilas laiko merginas per prievartą.

Va sios dalies ir nemaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 01 28, 23:01)
Va sios dalies ir nemaciau doh.gif

Per TV3play gali pasižiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau gal jau kuri minejo, o kaip Rubijui baigsis?
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 02 03, 17:32)
Nezinau gal jau kuri minejo, o kaip Rubijui baigsis?

Nea, o kaip baigsis? bigsmile.gif
Atsakyti
As nezinau kaip baigsis jam, tik idomu:) Ir kaip del Norberto, jis pasikeis ir taps geru?
Atsakyti
Oho kaip tragiškai baigėsi šios dienos serija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 02 04, 17:04)
As nezinau kaip baigsis jam, tik idomu:) Ir kaip del Norberto, jis pasikeis ir taps geru?

Kiek atsimenu iš paskutinės serijos, kurią mačiau, tai Rubijui lyg ir nieko nebus, ramiai atnešė Akasijos nuotrauką į kalėjimą Estebanui biggrin.gif o Norbertas man atrodo pagerės.
Atsakyti