Įkraunama...
Įkraunama...

Nemylima (La Malquierda)

QUOTE(DG* @ 2014 12 05, 11:40)
Beje, tv3play pagaliau serijas sukele  biggrin.gif

Keistai TV3, kito serialo serijas įkelia iškart, o šio kaip papuola.. vėl kelių dienų nėra.
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 12 12, 11:44)
Keistai TV3, kito serialo serijas įkelia iškart, o šio kaip papuola.. vėl kelių dienų nėra.

Vel nebekelia unsure.gif nu jo unsure.gif unsure.gif As 65 serijoje uzstrigau, o per tv nebepaziuriu doh.gif
Atsakyti
Kažkaip įdomiai sukėlinėja tas serijas g.gif dabar per TV anonsą rodo to, kas jau seniai parodyta biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas nors gali ikelti cia link'a kur jus skaitytote rus forume? Buciau dekinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GretaZwans @ 2014 12 23, 14:07)
Ar kas nors gali ikelti cia link'a kur jus skaitytote rus forume? Buciau dekinga. smile.gif

Aš tai skaitydavau šiam rusų forume bet pasibaigus serialui ten beveik tuščia. Beje sukūriau antrą video su Acacia ir Esteban Lauksiu tavo nuomonės ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau prasidės Estebano ir Acacios romanas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2014 12 30, 00:28)
Pagaliau prasidės Estebano ir Acacios romanas wub.gif

Vis gi man kažkaip įdomiau buvo, kol jie tik žvilgsniais ir apkabinimais mėgaudavos :/ nes kai prasidėjo tas romanėlis, kažkokie išdavikai jie man pasidarė ir net nebesmagu žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2015 01 13, 12:28)
Vis gi man kažkaip įdomiau buvo, kol jie tik žvilgsniais ir apkabinimais mėgaudavos :/ nes kai prasidėjo tas romanėlis, kažkokie išdavikai jie man pasidarė ir net nebesmagu žiūrėt  biggrin.gif

Tai kad labai greitai jis ir pasibaigė biggrin.gif likusį laiką lakstys Acacia nuo Esteban.
Atsakyti
Kelinta serija,pvz šivakar bus?
Atsakyti
QUOTE(AnDeRuEl* @ 2015 01 21, 11:28)
Kelinta serija,pvz šivakar bus?

98.
Atsakyti
Ar kada nors uztiks Akacija su Estebanu Akacijos mama?
Atsakyti
O ju is viso 116 kaip supratau?Tai nebedaug ir liko biggrin.gif
Atsakyti