Oho kiek naudingos info perskaiciau, kai pradejot kalbeti apie soka as galvojau kad apie kazka kita o ne apie Manuelio mirti, na taip man irgi sokas buvo, nes pamaciusi nuotraukas viename forume kur kristina apsiraudojus pirma mintis kad Akacijai kazkas atsitiko. Tada puoliau tos serijos ziureti, is tikruju tai kruptelejau, ir man pirma mintis buvo, kad Rubijaus darbas cia apie Estebana kazkaip ne nepagalvojau. O tai del Akacijos tevo tai irgi Estebanas nuzude, as maniau kad Norbertas
Oho kiek naudingos info perskaiciau, kai pradejot kalbeti apie soka as galvojau kad apie kazka kita o ne apie Manuelio mirti, na taip man irgi sokas buvo, nes pamaciusi nuotraukas viename forume kur kristina apsiraudojus pirma mintis kad Akacijai kazkas atsitiko. Tada puoliau tos serijos ziureti, is tikruju tai kruptelejau, ir man pirma mintis buvo, kad Rubijaus darbas cia apie Estebana kazkaip ne nepagalvojau.
O tai del Akacijos tevo tai irgi Estebanas nuzude, as maniau kad Norbertas
Taaaaip, Estebanas yra tas zudikas... Ir Manuelio ir Acacios tevo. Bet ka gi... Jis tai padaro del moters... Stai ir atsakymas, kad Acacia neliks su Esteban... Kaip gaila...
Eina sau. Bet tai išaiškės, kad jis nužudė Aksijos tėvą? Kaip Kristina reaguos? Kas įrodys, kad jis Manuelį nužudė?? Nu bet čia tai geras serialas, dar jaučiu nėra taip buvę, kad pagrindinis veikėjas pereitų į tokį blogiuko vaidmenį
Zinoma. Bent tavo pora, tai tures laiminga pabaiga. Pasiseke tau. Bet zinok, atleisk man veliau uz mano klaidinga, jei Ale neistekes uz Germano. As tiesiog pamaciau nuotrauka, ir viena tokia nuotaka prie baznycios buvo, ir veido gerai nesimato, tai arba cia Ale arba Luisa. Tai gi tau geriau buti sau tikra del nuotraukos, negu as. Prasom --> https://fbcdn-sphoto...e875b96cbcebfd1
nieko nesuprantu,dar vakar paziurejau telefonu 101serija kaip gali tiek seriju prasukti iki lapkricio 10dienos is kur tokia informacija,kad bus kita telenovele