Įkraunama...
Įkraunama...

Nemylima (La Malquierda)

Oho kiek naudingos info perskaiciau, kai pradejot kalbeti apie soka as galvojau kad apie kazka kita o ne apie Manuelio mirti, na taip man irgi sokas buvo, nes pamaciusi nuotraukas viename forume kur kristina apsiraudojus pirma mintis kad Akacijai kazkas atsitiko. Tada puoliau tos serijos ziureti, is tikruju tai kruptelejau, ir man pirma mintis buvo, kad Rubijaus darbas cia apie Estebana kazkaip ne nepagalvojau.
O tai del Akacijos tevo tai irgi Estebanas nuzude, as maniau kad Norbertas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 11 04, 16:11)
Oho kiek naudingos info perskaiciau, kai pradejot kalbeti apie soka as galvojau kad apie kazka kita o ne apie Manuelio mirti, na taip man irgi sokas buvo, nes pamaciusi nuotraukas viename forume kur kristina apsiraudojus pirma mintis kad Akacijai kazkas atsitiko. Tada puoliau tos serijos ziureti, is tikruju tai kruptelejau, ir man pirma mintis buvo, kad Rubijaus darbas cia apie Estebana kazkaip ne nepagalvojau.
O tai del Akacijos tevo tai irgi Estebanas nuzude, as maniau kad Norbertas  unsure.gif

visi mane kad Norbertas o cia staigmena biggrin.gif
Atsakyti
geras, pagaliau tikrai kitokia telenovelė, ne tokia saldi kaip visos thumbup.gif
Atsakyti
Taaaaip, Estebanas yra tas zudikas... smile.gif Ir Manuelio ir Acacios tevo. Bet ka gi... Jis tai padaro del moters... Stai ir atsakymas, kad Acacia neliks su Esteban... Kaip gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GretaZwans: 04 lapkričio 2014 - 19:01
Eina sau. Bet tai išaiškės, kad jis nužudė Aksijos tėvą? Kaip Kristina reaguos? Kas įrodys, kad jis Manuelį nužudė?? Nu bet čia tai geras serialas, dar jaučiu nėra taip buvę, kad pagrindinis veikėjas pereitų į tokį blogiuko vaidmenį blink.gif
Atsakyti
Ką ta pardavėja Nurija rezga? Aš nesuprantu. Tai Uliso parašus padirbinėja, tai paviljoną skirtingiems žmonėms tą patį parduoda. Žodžiu, keistuolė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2014 11 05, 00:16)
Ką ta pardavėja Nurija rezga? Aš nesuprantu. Tai Uliso parašus padirbinėja, tai paviljoną skirtingiems žmonėms tą patį parduoda. Žodžiu, keistuolė  g.gif

Siekia sužlugdyt Ulises, iš keršto biggrin.gif
Atsakyti
Parašykit, kaip pasibaigs Alejandros istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 11 05, 14:17)
Parašykit, kaip pasibaigs Alejandros istorija  4u.gif

Paziurejau i nuotrauka ir paaiskejo, kad ji istekes uz Germano. The End. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GretaZwans @ 2014 11 05, 17:05)
Paziurejau i nuotrauka ir paaiskejo, kad ji istekes uz Germano. The End. smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 11 05, 16:33)

Zinoma. smile.gif Bent tavo pora, tai tures laiminga pabaiga. Pasiseke tau. Bet zinok, atleisk man veliau uz mano klaidinga, jei Ale neistekes uz Germano. As tiesiog pamaciau nuotrauka, ir viena tokia nuotaka prie baznycios buvo, ir veido gerai nesimato, tai arba cia Ale arba Luisa. Tai gi tau geriau buti sau tikra del nuotraukos, negu as. smile.gif Prasom --> https://fbcdn-sphoto...e875b96cbcebfd1
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 10 31, 15:35)
Jis cia labai graziai atrodo  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Nepalyginsi su praeita jo telenovele per TV3 rodyta  doh.gif  unsure.gif
Papildyta:

Na to tikrai negali buti  tongue.gif Nes lapkricio 10d startuoja kita telenovele  tongue.gif Tad liko savaite ir ateinanti sekmadieni didysis finalas  tongue.gif

O tokiu klaidinimu daznai buna, kad ir La Gatos buvo ikelta scenalirijus su 161serijom, o ju buvo 121 tiktai  mirksiukas.gif

nieko nesuprantu,dar vakar paziurejau telefonu 101serija unsure.gif kaip gali tiek seriju prasukti iki lapkricio 10dienos unsure.gif is kur tokia informacija,kad bus kita telenovele unsure.gif
Atsakyti