Įkraunama...
Įkraunama...

Nemylima (La Malquierda)

Vis tik pavyko pažiūrėt finalą, aš patenkinta thumbup.gif dabar ramiai galima žiūrėt visą serialą biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu ir aš jau finalą, seniai laukiau 4u.gif
O kas ten Danilui nutiks, kad ligoninėj guli?
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš pagrindinį finalą ir biškuti likau apšalus. Kažkaip neteko dar tokio serialo matyt. Nežinau ko tikėjaus ar ko nesitikėjau, bet aš šokiruota:D
Ir beje, kur vis gi ta "nemylima" buvo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZefyriuX: 13 lapkričio 2014 - 19:43
QUOTE(ZefyriuX @ 2014 11 13, 19:28)
Pažiūrėjau ir aš pagrindinį finalą ir biškuti likau apšalus. Kažkaip neteko dar tokio serialo matyt. Nežinau ko tikėjaus ar ko nesitikėjau, bet aš šokiruota:D
Ir beje, kur vis gi ta "nemylima" buvo???

A vat isvis nebuvo... Nebuvo nei meiles trikamys, ir vat taip pat nebuvo nei ir kazkas "Nemylima". Kaip sakau, nesamones cia isvis. Viskas is pradziu buvo fantastiskai, irgi buvau sokiruota, be zado, intriga kaaaip! Irgi man taip neteko tokio serialo matyt, tikrai labai isskirtinis serialas ka as kada nors gyvenime maciau. Viskas atrode o gi stai cia tikroji "Nemylima"! Akacija! Bet pabaigoj... Nu... Viska sugadino... smile.gif Bet as vistiek sakau, ta "Nemylima" buvo Akacija. smile.gif
Atsakyti
O aš manau, kad nemylima liko Kristina smile.gif o serialą, kuris baigiasi pagrindinių herojų mirtimi ir dar blogesne pabaiga esu mačius, tik nebeatgaminu pavadinimo. Tik žinau, kad baigės tragiškai.
Atsakyti
QUOTE(GretaZwans @ 2014 11 09, 23:49)
Dabar taip, atradau as. Spaudi sita https://hola.org, ir parsisiusk sita programa, nes leis tau ziureti televisos svetainej, ir tada eini http://www.televisa....s/la-malquerida ir isbandyk.
Man tai veikia. Megaukis. smile.gif

Ačiū už nuorodą, su šia programa galėjau pažiūrėt alternatyvius finalus Televisos puslapyje smile.gif Taip domino finalas, kad jį žiūrėjau tiesiogiai, o po alternatyvius, kad atsiguliau paryčiais biggrin.gif
Manęs nei pagrindinis finalas, nei alternatyvūs nesužavėjo. Gerai, kad bent nesibaigė Akasijos ir Ulises vestuvėm lotuliukas.gif
Gaila, kad net alternatyvuose finaluose nedavė Aksijai ir Esteban scenų kartu, būtų buvę smagu nors trumpam dar į juo pažiūrėt, nors dauguma žiūrovų to prašė. Bent jų pirmas bučinys laimėjo kaip romantiškiausias serialo įvykis. Jei ne jie šis serialas nebūtų pasiekęs tokių aukštų reitingų ir būtent jie pradėjo kilt, kai tarp jų prasidėjo romanas. Mano manymu jie abu buvo pametę galvas viens dėl kito ir tik vėliau Acacia jį atstūmė. Bet kiek kartų pati pas jį ėjo. Esteban ne vieną kart bandė nuo jos atitolti, tačiau tuomet ji ėmėsi iniciatyvos. Liūdėdavo, kad Esteban su ja nebendrauja ir visaip stengdavosi su juo susitaikyt ir pirma jį pabučiavo ne vieną syk. Todėl aš niekaip nesutinku su tais, kurie kaltina Estebaną. Manau, kad Acacia per lengvai išsisuko.
Net ir pati sukūriau video, kuriame pavaizdavau, kaip Akasija ilgą laiką stengėsi išlaikyt santykius su Esteban ir kaip nervavosi dėl viso to. Jei kam įdomu galit pažiūrėt https://www.youtube....h?v=QMF5yJVGnPA
Tikuosi, kad kada nors dar sulauksiu Christian ir Ariadnes poros kitame seriale, nes į juos kartu noris žiūrėt ir žiūrėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 11 13, 23:40)
O aš manau, kad nemylima liko Kristina  smile.gif  o serialą, kuris baigiasi pagrindinių herojų mirtimi ir dar blogesne pabaiga esu mačius, tik nebeatgaminu pavadinimo. Tik žinau, kad baigės tragiškai.

Apie "Aurorą" jūs? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(altomas23 @ 2014 11 14, 01:15)
Ačiū už nuorodą, su šia programa galėjau pažiūrėt alternatyvius finalus Televisos puslapyje smile.gif Taip domino finalas, kad jį žiūrėjau tiesiogiai, o po alternatyvius, kad atsiguliau paryčiais biggrin.gif
Manęs nei pagrindinis finalas, nei alternatyvūs nesužavėjo. Gerai, kad bent nesibaigė Akasijos ir Ulises vestuvėm  lotuliukas.gif
Gaila, kad net alternatyvuose finaluose nedavė Aksijai ir Esteban scenų kartu, būtų buvę smagu nors trumpam dar į juo pažiūrėt, nors dauguma žiūrovų to prašė. Bent jų pirmas bučinys laimėjo kaip romantiškiausias serialo įvykis. Jei ne jie šis serialas nebūtų pasiekęs tokių aukštų reitingų ir būtent jie pradėjo kilt, kai tarp jų prasidėjo romanas. Mano manymu jie abu buvo pametę galvas viens dėl kito ir tik vėliau Acacia jį atstūmė. Bet kiek kartų pati pas jį ėjo. Esteban ne vieną kart bandė nuo jos atitolti, tačiau tuomet ji ėmėsi iniciatyvos. Liūdėdavo, kad Esteban su ja nebendrauja ir visaip stengdavosi su juo susitaikyt ir pirma jį pabučiavo ne vieną syk. Todėl aš niekaip nesutinku su tais, kurie kaltina Estebaną. Manau, kad Acacia per lengvai išsisuko.
Net ir pati sukūriau video, kuriame pavaizdavau, kaip Akasija ilgą laiką stengėsi išlaikyt santykius su Esteban ir kaip nervavosi dėl viso to. Jei kam įdomu galit pažiūrėt https://www.youtube....h?v=QMF5yJVGnPA
Tikuosi, kad kada nors dar sulauksiu Christian ir Ariadnes poros kitame seriale, nes į juos kartu noris žiūrėt ir žiūrėt  wub.gif

Man irgi jų kartu norėjos, tokia aistra vis veržės iš jų. Ypač iš Estebano. Ir kažkaip nuliūdino man tas finalas, netikėjau, kad atsiskleis toks jo žiaurumas, tas pamišimas iš meilės. Bet faina, kad tas Hektoras (A. Peniche) seriale buvo, labai myliu jį kaip aktorių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2014 11 14, 00:29)
Apie "Aurorą" jūs? smile.gif
Papildyta:
Man irgi jų kartu norėjos, tokia aistra vis veržės iš jų. Ypač iš Estebano. Ir kažkaip nuliūdino man tas finalas, netikėjau, kad atsiskleis toks jo žiaurumas, tas pamišimas iš meilės. Bet faina, kad tas Hektoras (A. Peniche) seriale buvo, labai myliu jį kaip aktorių  wub.gif

Nepamenu unsure.gif tikrai seniai rodytas, prieš kokį 15 metų galbūt. O Arturo Peniche ir man fainas aktorius, išgražėjo vyresniam amžiuj, jaunas toks ne toks buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2014 11 13, 23:15)
Manęs nei pagrindinis finalas, nei alternatyvūs nesužavėjo. Gerai, kad bent nesibaigė Akasijos ir Ulises vestuvėm  lotuliukas.gif
Tikuosi, kad kada nors dar sulauksiu Christian ir Ariadnes poros kitame seriale, nes į juos kartu noris žiūrėt ir žiūrėt  wub.gif

WOW aciu tau uz video! Man labai patiko! 4u.gif Visiskai pritariu tau, Estebanas nera kaltas, ir Akacia isvis nera ta nekaltoji. Pati ji pirma pas ji atejo viesbutyje, ir pati ji pabuciavo, va taip ir viskas prasidejo. Yra tokia grupe "Esteciai", tai fanai, kurie myli si pora ir visada palaiko si pora, nepasaint visko, ir palaike iki pabaigos! smile.gif Del to jie laimejo visur. Ir kaip matei, laimejo kaip ir romantiskiausias serialo ivykis. Ir Ariadne ir Christian zino apie Esteciai, jie mineja juos, jie myli juos, jie dekoja uz viska, uz palaikyma, net gi pasake BESALYGISKAI! Kaip liudna, kad net alt. finaluose nebuvo su Acacia ir Esteban, todel jie nusprende padaryt ketvirta alt. finala Esteciams -> https://www.youtube....h?v=C9aS9KFZXtE ZMONES ZIUREKIT IR KETVIRTA, STAI KA JUS DAR PRALEIDOTE! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GretaZwans: 14 lapkričio 2014 - 12:48
QUOTE(GretaZwans @ 2014 11 14, 14:38)
WOW aciu tau uz video! Man labai patiko! 4u.gif Visiskai pritariu tau, Estebanas nera kaltas, ir Akacia isvis nera ta nekaltoji. Pati ji pirma pas ji atejo viesbutyje, ir pati ji pabuciavo, va taip ir viskas prasidejo. Yra tokia grupe "Esteciai", tai fanai, kurie myli si pora ir visada palaiko si pora, nepasaint visko, ir palaike iki pabaigos! smile.gif Del to jie laimejo visur. Ir kaip matei, laimejo kaip ir romantiskiausias serialo ivykis. Ir Ariadne ir Christian zino apie Esteciai, jie mineja juos, jie myli juos, jie dekoja uz viska, uz palaikyma, net gi pasake BESALYGISKAI! Kaip liudna, kad net alt. finaluose nebuvo su Acacia ir Esteban, todel jie nusprende padaryt ketvirta alt. finala Esteciams -> https://www.youtube....h?v=C9aS9KFZXtE ZMONES ZIUREKIT IR KETVIRTA, STAI KA JUS DAR PRALEIDOTE! tongue.gif

Ohoo, stipriai čia blink.gif
Atsakyti
Vsio, serialo pabaiga aiški, viskas aptarta, tema nebereikalinga biggrin.gif dabar galima iki pabaigos ramiai žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Kodėl nėra tv3play naujų seriju ikeltu ? naujausia tik 60 g.gif
Atsakyti