QUOTE(Tra-lia-lia @ 2014 09 17, 15:08)
Nedomini tu jos kaip vaikinas. Universitetas universitetas... universitete labai smagu turėti grupiokų/kursiokų, kurie padeda daryti laborus, pasidalina užrašais ir šiaip ištraukia, kai būna
šikna. Viskas. Ir dar smagu, kai kažkas rodo dėmesį, kaip sakant, pasikelti moteriškumą - kad kažkam dar įdomi. Patikėk, kai domina vaikinas, tai tyliai neišvažiuoji į kitą žemyno galą. Ir nesusigalvoji atmazkių kaip negali susitikti. Jei tikrai negalėtų, bet norėtų, tai vieną kokį kartą būtų pati pasiūlius susitikti.
Bet koks sunkus tas įsikliopinimo rūkas

atrodo viskas aiškų aiškiausia, o įsikliopinusiam tiek daug BET atsiranda..
O jei tave taip išmuša iš vėžių visi paveiksliukai postinami FB, kurie atseit tau, tai gal mesk tu ją iš FB, bus lengviau gyventi.
Ok sutinku, tuo labiau, kad ir man sakė, na, kad nejaučia man to ji ką aš jaučiu jai, o aš priversiti jausti kažką žmogui nei galiu, nei noriu. Tai tyliai ir neišvažiavo, ta prasme man ji ankščiau sakė, kad bet kuriuo vasaros metu gali išvažiuoti dirbti į angliją daugmaž pusei metų, o mano nuomone, kad jau išvažiuoja nesakė dėl to, kad aš na daugiau gal juokais buvau užsiminęs, kad jeigu ji išvažiuos į angliją ir aš tada iš lt į uk galiu išvažiuot.
Nu taip jau būna.

O man tiesus atsakymas geriau pačioj pradžioje, na nemėgstu aš atsakymų tarp eilučių ir t.t.
Išmetus iš "draugų", o ir neišmesiu, niekas nepasikeis nes vistiek prisiminimai liks ir dar labiau norėsis sužinoti kaip jai sekasi ir taip toliau. O be to yra gmail'as, skype'as ir t.t. o ir su žmogum vistiek įdomu būna pabendrauti ir pasiteirauti kaip sekasi.