Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintis ir....

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 09 17, 11:45)
Asmeniškai man keistai atrodytų buvęs kursiokas, su kuriuo karts nuo karto tiesiog pašnekam, panoręs išsiaiškinti santykius. Tokiu atveju adekvačiau paklausimas internetu, o ne vykimas išsiaiškinti kelis tūkstančius kilometrų. Kitas reikalas, kai jau buvo kažkas tarp žmonių, ir jiems tikrai reikia laiko išsikalbėti ir išsiaiškinti. O ką aiškintis ir išsikalbėti jūsų atveju? Kodėl ji Facebooke parašė taip, o ne kitaip?

Gal ir taip smile.gif Ne tikrai ne apie fcb, ir ką ji parašė facebooke taip ar kitaip, na tiesiog rašiau jau labiau patinka man gyvas bendravimas, tokiomis temomis. Bet šiaip įdomus klausimas, nes atsakymo nesugalvoju...
Gal čia labiau tas atvejis kai žmogaus pasiilgsti ir nori pamatyt. smile.gif
Atsakyti
Nedomini tu jos kaip vaikinas. Universitetas universitetas... universitete labai smagu turėti grupiokų/kursiokų, kurie padeda daryti laborus, pasidalina užrašais ir šiaip ištraukia, kai būna šikna. Viskas. Ir dar smagu, kai kažkas rodo dėmesį, kaip sakant, pasikelti moteriškumą - kad kažkam dar įdomi. Patikėk, kai domina vaikinas, tai tyliai neišvažiuoji į kitą žemyno galą. Ir nesusigalvoji atmazkių kaip negali susitikti. Jei tikrai negalėtų, bet norėtų, tai vieną kokį kartą būtų pati pasiūlius susitikti.

Bet koks sunkus tas įsikliopinimo rūkas unsure.gif atrodo viskas aiškų aiškiausia, o įsikliopinusiam tiek daug BET atsiranda..

O jei tave taip išmuša iš vėžių visi paveiksliukai postinami FB, kurie atseit tau, tai gal mesk tu ją iš FB, bus lengviau gyventi. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tra-lia-lia: 17 rugsėjo 2014 - 15:09
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2014 09 17, 15:08)
Nedomini tu jos kaip vaikinas. Universitetas universitetas... universitete labai smagu turėti grupiokų/kursiokų, kurie padeda daryti laborus, pasidalina užrašais ir šiaip ištraukia, kai būna šikna. Viskas. Ir dar smagu, kai kažkas rodo dėmesį, kaip sakant, pasikelti moteriškumą - kad kažkam dar įdomi. Patikėk, kai domina vaikinas, tai tyliai neišvažiuoji į kitą žemyno galą. Ir nesusigalvoji atmazkių kaip negali susitikti. Jei tikrai negalėtų, bet norėtų, tai vieną kokį kartą būtų pati pasiūlius susitikti.

Bet koks sunkus tas įsikliopinimo rūkas  unsure.gif  atrodo viskas aiškų aiškiausia, o įsikliopinusiam tiek daug BET atsiranda..

O jei tave taip išmuša iš vėžių visi paveiksliukai postinami FB, kurie atseit tau, tai gal mesk tu ją iš FB, bus lengviau gyventi. rolleyes.gif

Ok sutinku, tuo labiau, kad ir man sakė, na, kad nejaučia man to ji ką aš jaučiu jai, o aš priversiti jausti kažką žmogui nei galiu, nei noriu. Tai tyliai ir neišvažiavo, ta prasme man ji ankščiau sakė, kad bet kuriuo vasaros metu gali išvažiuoti dirbti į angliją daugmaž pusei metų, o mano nuomone, kad jau išvažiuoja nesakė dėl to, kad aš na daugiau gal juokais buvau užsiminęs, kad jeigu ji išvažiuos į angliją ir aš tada iš lt į uk galiu išvažiuot.

Nu taip jau būna. biggrin.gif O man tiesus atsakymas geriau pačioj pradžioje, na nemėgstu aš atsakymų tarp eilučių ir t.t.
Išmetus iš "draugų", o ir neišmesiu, niekas nepasikeis nes vistiek prisiminimai liks ir dar labiau norėsis sužinoti kaip jai sekasi ir taip toliau. O be to yra gmail'as, skype'as ir t.t. o ir su žmogum vistiek įdomu būna pabendrauti ir pasiteirauti kaip sekasi.
Atsakyti
QUOTE(andrewd @ 2014 09 17, 15:53)
sus atsakymas geriau pačioj pradžioje, na nemėgstu aš atsakymų tarp eilučių ir t.t.
Išmetus iš "draugų", o ir neišmesiu, niekas nepasikeis nes vistiek prisiminimai liks ir dar labiau norėsis sužinoti kaip jai sekasi ir taip toliau. O be to yra gmail'as, skype'as ir t.t. o ir su žmogum vistiek įdomu būna pabendrauti ir pasiteirauti kaip sekasi.

Prisiminimai apie ka? Kaip ruosiates kartu egzaminams? Ar kaip ji ant FB postina dainas?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 09 17, 16:01)
Prisiminimai apie ka? Kaip ruosiates kartu egzaminams? Ar kaip ji ant FB postina dainas?

Prisiminai apie tai kai kalbėjomės universitete, nu gi ne vien mokslo temomis žmonės ir universitete kalbasi. Ką veiks po to ir t.t. ką vėliau planuoja daryti. smile.gif Oj tas facebookas čia atrodo taip sureikšmintas. biggrin.gif Ok rašinėjomės mes ir apie laisvalaikį ir apie darbą ir šiaip pasakojomės kaip sekasi apskritai, ir ne facebooku kas įdomiausia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andrewd @ 2014 09 17, 18:04)
Prisiminai apie tai kai kalbėjomės universitete, nu gi ne vien mokslo temomis žmonės ir universitete kalbasi. Ką veiks po to ir t.t. ką vėliau planuoja daryti. smile.gif Oj tas facebookas čia atrodo taip sureikšmintas. biggrin.gif Ok rašinėjomės mes ir apie laisvalaikį ir apie darbą ir šiaip pasakojomės kaip sekasi apskritai, ir ne facebooku kas įdomiausia. smile.gif

Jums kiek metuku? g.gif
Tu man rodos savo galvoje visa meiles romana su ja isgyvenai. Labas rytas, ji tau buvo ir yra tik grupioke, su kuria kartu mokydavotes.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 09 17, 19:14)
Jums kiek metuku?  g.gif
Tu man rodos savo galvoje visa meiles romana su ja isgyvenai. Labas rytas, ji tau buvo ir yra tik grupioke, su kuria kartu mokydavotes.

nu, kad gyvenu realybėje, o meilės romano galvoje aš tikrai neišgyvenau. smile.gif Tik parašiau kas ir kaip buvo. Tai aš gi žinau kas ji man yra ir puikiai suprantu. Aš nebesuprantu dabar jau dar vieno dalyko. Čia tipo kai vyras atvirai papasakoja, ką jis jautė žmogui, nors tai, kaip vėliau paaiškėjo buvo vienpusiai jausmai + atsako į užduotą klausimą tai su juo kažkas negerai? biggrin.gif Paprasčiausiai kalbėdavomės kaip draugai ir grupiokai viskas. So kas čia tokio keisto aš niekaip nebesuprantu? g.gif

Realiai čia dabar pasakoju tai kas buvo ir nieko nekuriu, jeigu kažkam atrodo, kad čia vaizduotė nu tai tada sorry, bet taip nėra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andrewd @ 2014 09 17, 19:51)
nu, kad gyvenu realybėje, o meilės romano galvoje aš tikrai neišgyvenau. smile.gif Tik parašiau kas ir kaip buvo. Tai aš gi žinau kas ji man yra ir puikiai suprantu. Aš nebesuprantu dabar jau dar vieno dalyko. Čia tipo kai vyras atvirai papasakoja, ką jis jautė žmogui, nors tai, kaip vėliau paaiškėjo buvo vienpusiai jausmai + atsako į užduotą klausimą tai su juo kažkas negerai? biggrin.gif Paprasčiausiai kalbėdavomės kaip draugai ir grupiokai viskas.  So kas čia tokio keisto aš niekaip nebesuprantu?  g.gif

Realiai čia dabar pasakoju tai kas buvo ir nieko nekuriu, jeigu kažkam atrodo, kad čia vaizduotė nu tai tada sorry, bet taip nėra. smile.gif

Jei tau butu 16 m, tai zinok viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 09 17, 20:03)
Jei tau butu 16 m, tai zinok viskas ok.

Nu prisiminimai apie praleistą laiką ir kas čia tokio keisto, kad ir ne 16m? Nepagaunu aš?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andrewd: 17 rugsėjo 2014 - 20:09
QUOTE(andrewd @ 2014 09 17, 20:51)
Čia tipo kai vyras atvirai papasakoja, ką jis jautė žmogui, nors tai, kaip vėliau paaiškėjo buvo vienpusiai jausmai + atsako į užduotą klausimą tai su juo kažkas negerai? biggrin.gif Paprasčiausiai kalbėdavomės kaip draugai ir grupiokai viskas. 

Nu tai ir esat jūs tik draugai. Tai arba tau tinka toks bendravimas, arba, manau skirstotes. O iš FB pasiūliau išmesti, nes ten matai platų jos gyvenimą, o pvz. kokiam skype vienas ant vieno bendrautumet, jei ką ir parašys, tai tik tau, tai nereikes prisigalvoti. ax.gif
Atsakyti
Tiek nuomonių, kad jai tu tik draugas, bet vistiek bandai atrasti už ko užsikabinti neva ji jaučia daugiau smile.gif be to, ji pati yra sakius tau tai, todėl vertėtų savo mintis nukreipti kur kitur, o ne vien tik Ji Ji Ji..
O šiaip, man patinka, kad sukūrei temą, daliniesi jausmais, mintimis, tikrai įdomu sužinot daugiau, kaip vyrai išgyvena vienpusius jausmus ir visokius kitokius meilės dalykėlius iš vyriškosios pozicijos. Ir tikrai normalu, kad tavo amžius ne 16 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andrewd @ 2014 09 14, 16:26)
ir vėl postai apie meilę, prasidėjo: kad užkariauti moterį reikia kantrybės, apie žaidimus, kad moterys galbūt geriau žaidžia ir t.t.

pirma - jos postai gali buti skirti ne tau.
antra - moterys postus apie meile kartais deda tiesiog siaip - is liudesio, ar apimtos romantisku prisiminimu. ar kai biski padaugina gerimu su laipsniais biggrin.gif
o tu prisigalvoji iskart/ kodel tiesiog tiesiai sviesiai neparasai jai laisko, tiksliai ivardndamas savo jausmus jai ir nepaklausi konkreciai - ar domini ja kaip vyras.
QUOTE(andrewd @ 2014 09 14, 18:28)
Atvirai kalbant ankščiau taip ir galvojau, bet po paskutinio jos atsakymo, supratau, kad visus postus kurie buvo apie meilę, nes jie visi buvo dviprasmiški ir t.t. postino ji man. Aišku kai jos klausiau tada kai juos postindavo taip ji nesakydavo, bet va galų gale pasakė tam atsakyme nuo kurio tema prasidėjo. O ir sakau, na jau tas pats buvo. smile.gif Ok gal aš labai sureikšminu šitą, na, nežinau, gali visko būti, bet kažkodėl tuo labai abejoju. Ar reaguosiu kaip nors į tą posta? Nereaguosiu. smile.gif

as tai taip ir nesupratau, is ko tu nusprendei, kad ji postino tau? ji tau taip ir parase - kad postai apie meile skirti tau? g.gif
Atsakyti