Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

5095

Džil vėluoja vakarienės. Romeo eina ieškoti jos ir sužino, kad ji su Džonu. Abu jie atrodo taip, tarsi būtų išgėrę, o tai įpykdo Romeo - nepaisant to, kad jo mama neateina vakarienės, bet dar ir geria!

Džil pamato Romeo ir atsiprašo jo, kad neatėjo vakarienės ir patikina jį, kad alkoholio negėrė, tik sultis. Romeo pyksta ant mamos, kad susitikinėja su Džonu, kuris turėtų būti su Džina. Džil tikina, kad ji tik nori būti draugais su Džonu ir prašo Romeo, kad jo atsiprašytų. Romeo nenoriai atsiprašo ir, Džil prašymu, pakviečia Džoną prisijungti prie jų per vakarienę.

Tonis ir Reičel ateina aplankyti Mailso, o jis pakviečia juos abu vakarienės nežinodamas, kad ateis ir Džil su Džonu. Galiausiai kambarys prisipildo žmonių... Tonis dėl to nepatenkintas, nes Džonas turėtų draugauti su jo seserim. Atmosfera per visą vakarienę keista, Reičel bando pradėti pokalbį, bet jis nenusiseka. Tonis su Džonu nusprendžia galutinai išsiaiškinti santykius lauke. Šiek tiek pakovoję jie grįžta ir nusprendžia skirstytis. Džil aptvarko Džono žaizdas ir galiausiai jų vakaras baigiasi vienas kito glėby. Kai prabunda prie Džil, matosi, kad Džonas dėl to labai gailisi.

Lijuana ir Lėja kovoja virtuvėje, nes Lijuana nori perimti maisto gaminimą iš Lėjos. Lėja su Elaidžiu išeina į kavinę sakydami, kad Lėjai reikia į darbą. Lėja sako Elaidžui, kad nepaisant to, kad norėjo pasprukti iš namų, nemano, kad su Lijuana būtų sunku sutarti. Elaidžas žino, kad jeigu jau jo mamai pavyko perimti darbus virtuvėje, tai dabar ji kontroliuos jų gyvenimą. Lijuana ir Songas ateina į kavinę ir atneša naminio maisto. Priverčia tą maistą valgyti kavinėje. Galiausiai jie supranta, kad daro per didelį spaudimą Lėjai ir Elaidžui, todėl nusprendžia apsistoti viešbutyje. Tačiau neilgai trukus jie pareina pas Lėją, nes apsipyko su viešbučio personalu.

5096

Prieš 6 mėnesius paslaptingas vyras žiūri žinias, kuriose rodomos riaušės Samerbėjuje, ir jam tai atrodo labai juokinga. Dabartyje tas pats vyras atkeliauja į miestelį. Ryte jis pasirodo kavinėje ir prisistato Merlinai ir Airin kaip Penas Grehemas, ir jas abi labai sužavi. Jam reikia vietos apsistoti, tad Merlina jį nusiveda į priekabų aikštelę, kur jis susipažįsta su Romeo, Mailsu ir Nikole. Paklaustas, kiek laiko apsistos, jis atsako, kad pabus tiek, kiek reikės. Nikolė taip pat juo susižavi ir kiek vėliau sutinka jį paplūdimyje. Ji bando sužinoti ką nors daugiau apie jį, bet jis ją permato kiaurai ir pasako, kad jis supranta, kad ji nori žinoti apie jį smulkmenų. Tą popietę Penas buria iš Nikolės delno ir pasako, kad kažkas nuodėmingo ateis į jos gyvenimą, o gal jau atėjo... Išeina palikdamas Nikolę susijaudinusią.

Džina nusprendžia paskambinti Džonui. Džonas leidžia laiką su Džil ir nemato, kad jam skambina. Radęs praleistą skambutį, pasijaučia blogai, bet Džil jį įkalbina grįžti į lovą. Kitą dieną Džina sutinka Džil ir paklausia jos, gal žino, kur Džonas buvo praeitą vakarą. Džil bando nukreipti kalbą, kai ateina Džonas ir atneša laikrodį, kurį Džil paliko pas jį.

Džinai viskas tampa aišku, o Džonas to neneigia. Jis pasako Džinai, kad Džil jam nesiuntė prieštaringų "žinučių", ji nežengia vieno žingsnio į priekį, o po to du atgal - taip, kaip daro Džina. Tai girdėdama Džina nusimena, bet galiausiai susiima ir pasako Džil, kad ji daugiau nebandys atstumti Džono. Džil paklausia, ar Džina bando atimti iš jos Džoną. Džina pasako, kad ne, bet jeigu Džonas pas ją sugrįš, ji tam neprieštaraus. Tai pasakiusi, Džina nueina į sporto salę ir pakviečia Džoną į pasimatymą.

Romeo įniršęs, kad Džil kelia problemų Džinai. Nikolė pataria jam nesikišti į mamos meilės reikalus, bet Romeo pasirįžęs tą padaryti. Reikalai visada pasisuka į blogą pusę, kai Džil yra su vyru ir padeda gerti. Kai Romeo iš Mailso sužino, kad Džina norėtų ir toliau draugauti su Džonu, jį nuliūdina Džil veiksmai. Romeo nueina pas Džiną ir pasako, kad jeigu ji neprieštaraus, jis gali padėti jai susigrąžinti Džoną.
Atsakyti
Calaquendi, dėkui už aprašymus ir atsakymus 4u.gif

Dėl Džinos ir Ksavero reakcijos visai suprantama, kad jie jau buvo susitaikę su Hugo netektimi... Tai, kad jis išvyko su Marta visam laikui jiems matyt visai tiko kaip neblogas variantas biggrin.gif

O dėl Džinos ir Džono nustebau blink.gif Man atrodė, kad jų santykiai tuoj nutrūks ax.gif



Atsakyti
5097

Ksaveras mėto jo ir Rubės nuotraukas į vandenį, kai ateina nauja mergaitė - April, kuri pasako, kad jis teršia aplinką, todėl turi eiti žemyn ir išrinkti iš vandens viską, ką išmėtė. Vietoj to, kad tiksliai įvykdytų jos prašymą, jis šoka į vandenį, o tai sužavi April. Jie pasišneka ir April pasako, kad ką tik atvyko į miestelį. Viskas klostosi gerai, kol Ksaveras nepamato praeinančios Rubės. Ksaveras pasako April, kad turi susitikti su mama, ir greit pasišalina.


Liamui nesiseka parašyti naują dainą. Rubė paveiksluoja Liamą sakydama, kad šitaip įamžina dainos rašymo procesą. Kai jie bus žymūs, galės parduoti šitas nuotraukas. Liamas nerimauja, kad nuotraukos reikalingos pačiai Rubei, kadangi ji vis dar jį įsižiūrėjusi. Rubė patikina, kad taip nėra, ir Liamui to užtenka. Bet panašu, kad iš tiesų taip nėra. Kai Liamui prireikia įkvėpimo dainai, Rubė su malonumu jam padeda, taip galėdama būti šalia jo. Kiek vėliau Rubė prie spintelės apžiūrinėja Liamo nuotrauką, kai ateina Liamas ir padėkoja jai už pagalbą - be jos jis nebūtų parašęs dainos, kurią pažada vėliau jai pagroti.

Romeo pasako Džinai, kad reikia išskirti Džoną su Džil, kad Džil galėtų visą dėmesį skirti gydymui nuo alkoholizmo. Ji dar nėra pakankamai stipri, kad galėtų turėti santykių, ir jai reikia koncentruotis ties buvimu blaivia, negu ties vyrais. Džina vis dar atsisako įsitraukti į jo planą, o Romeo supranta, kad jam iš tiesų nereikia Džinos pagalbos, jis viską gali padaryti pats. Kai papasakoja savo planą Džinai, viską nugirsta Ksaveras ir įsiunta dėl to. Pamatęs supykusį draugą, Ksaveras pasišalina palikdamas Džiną susidoroti su Ksavero rūstybe. Džina pasako, kad gali būti, jog ateityje ji vis tiek bus su Džonu ir Ksaveras su tuo turi susitaikyti. Ksaveras sako, kad jis niekad nepripažins Džono. Mokykloj Romeo bando paaiškinti Ksaverui, kodėl jis nori išskirti Džoną su Džil, bet Ksaveras nesiklauso. Jis įsitikinęs, kad Romeo tenori užsiundyti Džoną ant jo. Situacija paaštrėja ir Ksaveras pradeda peštynes. Liamas bando tai sustabdyti, bet Liamas jį nustumia.

Lėjos namuose įtampa kyla, kai Lijuan perima dar kažkokią veiklą. Nusprendusi, kad didžiulę puotą ji iškels pati, bet Lėjos įsitraukimo, ji pasako nusiminusiam Andželui (kuris ką tik sužinojo, kad jis bus tiriamas dėl to, kad leido Martai ir Hugui pabėgti), kad jis turi savo problemomis pasidalinti su visais, esančiais prie stalo. Lėja sako, kad Andželo neprivalo to daryti. Jos apsipyksta, bet ateina Songas ir nuramina jas.

5098

Pasibaigus muštynėms Romeo bando ginti Ksaverą, bet Ksaveras vis dar įsiutęs, todėl Liamas juos abu palieka po pamokų. Rubė bando kalbinti Ksaverą, bet jis ją užtildo, o tai įskaudina Rubę. Pasilikę po pamokų, Romeo bando dar kartą atsiprašyti, bet Ksaverui tai neįdomu.

Tonis nustemba, kad Reičel pozityviai nusiteikusi dėl jo reklaminių lapelių apie moterų bokso pamokas. Ji sako, kad jau pats laikas pasiūlyti moterims ir kitokią sporto rūšį vietoj aerobikos. Tonis pasako paniurusiam Ksaverui, kad jis gali padėti jam išdalinti skrajutes, nes tai gali padėti jam atsikratyti blogos nuotaikos. Ksaverui tokia mintis nepatinka ir visą laiką vis kuo nors skundžiasi, bet tik iki tol, kai sutinka April. Pamačiusi skrajutes ir sužinojusi apie bokso pamokas, ji lieka sužavėta. Pasako, kad jai gaila, kad Ksavero nebus tose pamokose, nes jeigu būtų, tada ji irgi prisijungtų.

Nepaisant to, kad Nikolė vėluoja į mokyklą, Penas įtikina ją papusryčiauti su juo. Visą rytą jie praleidžia kavinėje, o kai galiausiai jai pavyksta ištrūkti ir nueina į mokyklą, iš Rubės sužino, kad praleido labai svarbų egzaminą, kuris vertas 10% baigiamojo pažymio. Supykusi ji išbėga. Vėliau Penas pasako, kad reikia žiūrėti į šviesiąją pusę - vis dar yra likę 90%, kuriuos ji gali gauti. Penas pabučiuoja Nikolę ir išeina, palikdamas ją nustebusią. Kai galiausiai Nikolei ir Rubei pavyksta susitikti, Rubė nustemba, kad Nikolė tokios geros nuotaikos.

Praleidęs dar vieną naktį su Džil, jis jai pasako, kad myli Džiną. Jo nuomone geriausia būtų, jeigu ji nebepasilikinėtų pas jį nakčiai. Geriau jai būti su sūnum ir bandyti atstatyti gerus santykius su juo.


Viskas! Čia paskutinės mano matytos serijos. ax.gif
Atsakyti
5099

Alfas stengiasi surasti kažką kas padėtų žvejybos parduotuvėje. Kai Merlina sako, kad turi kažką daryti, kad pamirštų savo ligą, Mailsas mato puikią išeitį. Alfas siūlo jai dirbti parduotuvėje, bet ji nenori. Ji sutinka apsižiūrėti parduotuvėje, bet pasako Mailsui, kad ji turi savo nuomonę apie žvejybą. Mailsas supranta, bet jaučia iš Alfo, kad gali tekti uždaryti parduotuvę jei nieko neras kas padėtų. Kai Merlina apžiūri parduotuvę, jai užkliūna nenaudojamas parduotuvės plotas. Ji pradeda galvoti ir pasako Alfui, kad turi problemos sprendimą, tik jam reikės išlaikyti sveiką protą.

Lėja vis dar kovoja su Elaidžo tėvų tiesmukumu jos namuose. Ji nebegali kentėti ir pasako Elaidžui, kad jie turi išeiti nakčiai, kad ji galėtų atsipalaiduoti. Jie nueina į kavinę, kur Lėja išsako Elaidžui savo baimę, kad planuoti vestuves bus sunku kai visi kiš savo nuomones, jai bus sunku su viskuo susidoroti.

Elaidžas ramina Lėją, kad viskas bus gerai. Jie smagiai planuos vestuves. Viskas atrodo neblogai, kol Lėja neranda besiginčijančių Elaidžo tėvų. Ji klausia kas negerai ir Lijuan pasako, kad jie žino, kad jie yra nepageidaujami. Jie išvyks kuo greičiau. Lėja suglumusi dėl tokių jausmų. Elaidžas pasako, kad jis pasakė tėvams, kad truputį nuleistų toną. Jie įsižeidė ir nori išeiti.

Ksaveras nori paskambinti Eipril, bet nedrįsta. Ji supranta, kad Ksaveras nervuojasi ir pati ateina pas jį. Ksaveras labai nori įkalbėti ją lankyti bokso pamokas. Net pasako, kad jis bus Tonio asistentas. Eipril pasako, kad ji užsiregistruos jei ir jis ten bus.


Calaquendi Smagu, kad pagaliau pasivijom thumbup.gif Bus daugiau žiūrėtojų ir aptarinėtojų smile.gif Ir pataisytojų, ką neteisingai išversiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Įdomu, ką sugalvojo Merlina g.gif jei kuo nors užsiminė, tai nieko nesupratau...
Elaidžo tėvai žiauriai nervina.. Bijau, kad Elaidžui nereikėtų rinktis arba tėvai, arba Lėja.
ankstesnėse serijose sakė, kad jie netikri tėvai, Elaidžas įvaikintas.

Eipril kažką apie seserį pasakojo, ligtis kad sesei nepatiktų, jei ji lankytų bokso treniruotes. Neprisimenu, kas jos sesuo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 11 lapkričio 2015 - 22:02
5100

Lėja pyksta ant Elaidžo, kodėl pasakė tėvams atvėsti. Ji sako, kad ją nervina pasiruošimas vestuvėms, o ne jo tėvai. Elaidžas tuo abejoja, bet griežtas Lėjos žvilgsnis priverčia jį priimti atsakomybę dėl kilusio nesusipratimo. Lijuan ir Songas vis dar nori išvykti, todėl Lėja prašo Airin patarimo. Airin pasako, kad vienintelė išeitis - meluoti. Airin siūlo pasakyti jiems, kad jai labai reikia, kad jie liktų, bet Lėja atsisako šitos minties. Tuo tarpu Elaidžas tokio pat patarimo klausia Mailso. Mailsas taip pat pasiūlo meluoti, o Elaidžas su tuo sutinka. Aišku, jis dėl to nesidžiaugia, bet supranta, kai tai vienintelis būdas pasiekti taiką. Namie Elaidžas pasako tėvam, kad išsigalvojo, jog Lėjai jie trukdo. Jų pokalbį nutraukia Lėja, kuri pasako Lijuanai, kad taip, ją tikrai nervino jų buvimas šalia, bet tikriausiai jie tą patį jaučia dėl Lėjos. O būtent taip ir būna šeimose. Lijuana įvertina Lėjos sąžiningumą ir išbara Elaidžą už tai, kad melavo. Jos nuomone, Lėja yra sąžininga, todėl bus gera jos sūnaus žmona.

Pasirodo, kad Merlina nori žvejybos parduotuvės antrame aukšte atidaryti būrimo saloną. Alfas tuo nėra tikras. Nors Merlina bando įtikinti jį, kaip bus gerai verslui jį paįvairinus, bet Alfas sako Mailsui, kad nieko gero iš to nebus. Tuo tarpu Merlina sukuria verslo planą ir pasako Mailsui, koks geras pinigų šaltinis tas verslas bus. Ji netgi klausia Anželo ir Čarlės, ar atėję nusipirkti žvejybos reikmenų, dar tuo pačiu norėtų išsiburti ateitį. Jie abu patvirtina, kad mintis gera. Matydamas Merlinos atsidavimą, Mailsas dar kartą maldauja Alfo leisti jai bent pabandyti. Argumentuoja tuo, kad Merlinai neliko daug laiko gyventi, todėl gerai būtų leisti jai daryti tai, ką ji mėgsta. Net jeigu jos verslas nenusisektų, didelio skirtumo nebūtų, nes vis tiek žvejybos krautuvėlei ateina galas, gali ir ją tekti uždaryti. Galiausiai Alfas persigalvoja ir pasako Merlinai, kad galės turėti savo būrimo saloną.

Anželo nerimauja, kokiai drausminei atsakomybei jis gali būti patrauktas dėl to, kad leido Hugui ir Martai pasprukti. Tyrėjas vis primena įvykius, kokie buvo tą naktį, ir pastebi "skylių" jo pasakojime. Pvz. (jei gerai atsimenu) Anželo sakė, kad (lyg) Hugas paėmė jo pistoletą, o Marta raktelius, bet ant to pistoleto nebuvo rasta nei vieno iš jų pirštų antspaudų. Čarlė bando jį guosti, bet Anželo atrodo taip, tarsi jau būtų pasidavęs. Jį dar kartą apklausia ir Čarlė sužino, kad jį nušalino nuo pareigų. Tarsi to nebūtų gana, tyrėjas Vilsonas pasako, kad visa nuovada įtariama korupcija, todėl vyks tyrimas.
Atsakyti
Sveiki
Matyt neatidžiai skaičiau ir praleidau kuo serga Merlina?
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 11 13, 17:44)
Sveiki
Matyt neatidžiai skaičiau ir praleidau kuo serga Merlina?

Jei gerai atsimenu, tai lyg vėžiu.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2015 11 11, 23:01)
Eipril kažką apie seserį pasakojo, ligtis kad sesei nepatiktų, jei ji lankytų bokso treniruotes. Neprisimenu, kas jos sesuo g.gif


Bianka, kuri turėjo pasirinkti tarp savo buvusio vyro italo, kuris akivaizdžiai nemoka šnekėti anglišku akcentu bei Liamo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mitnick: 14 lapkričio 2015 - 06:50
QUOTE(mitnick @ 2015 11 14, 06:48)
Bianka, kuri turėjo pasirinkti tarp savo buvusio vyro italo, kuris akivaizdžiai nemoka šnekėti anglišku akcentu bei Liamo.

A, tikrai. Atsimenu Biancą. Greit ir ji pasirodys seriale. 15 serijų beliko smile.gif
Atsakyti
5101


Andželo suspenduotas nuo darbo, guodžiasi Alfui. Alfas pradeda įtarti, kad Andželas galėjo paleisti Martą ir Hugą, bet Andželo neprisipažįsta jam. Vilsonas pasako Čarlei, kad iš miesto atvažiuos daugiau policininkų tirti situacijos. Kadangi Čarlė dabar yra palikta atsakinga už nuovadą, ji bus apklausta pati pirma. Apklausiama Čarlė bando likti rami ir neigia, kad Andželo galėjo paleisti Martą ir Hugą. Vilsonas toliau kalbina Čarlę primindamas visus faktų neatitikimus kas buvo tarp Yvso ir Hugo tikėdamasis, kad Čarlė pasakys, kad visgi Andželo galėjo taip pasielgti. Bet jam nepavyksta jos palaužti netgi pasakius jai, kad ji su Andželu pora, todėl realu, kad ji nenori matyti tiesos. Čarlė negali tuo patikėti, bet Andželo ir jai pasako tą patį - jam jo karjera nerūpi, jis rūpinasi Čarle. Pasako jai, kad myli ją, o ji jam atsako tuo pačiu. Andželo nustebintas, nes negalvojo, kad ir Čarlė jį myli.

Tonis ir Ksaveras ieško vietos, kur būtų galima rengti bokso pamokas. Ksaveras pasiūlo Martos fermą, Toniui tokia mintis patinka. Ksaveras netikėtai sutinka Tonį kavinėje, kur turi susitikti su Eipril. Kolina išreiškia susirūpinimą dėl jų planų dėl bokso pamokų. Atėjusi Eipril pasako, kad nuo rytojaus pradeda mokytis Samerbėjaus vidurinėje, todėl jai reikia ekskursijos po mokyklą. Ksaveras pasisiūlo viską aprodyti.

Alfas sutinka dėl minties fermoje organizuoti pamokas. Tonis jį patikina, kad Hugas pasirūpins Marta. Tonis geros nuotaikos, bet tik iki tol, kol Reičel nesužino, kad mergaitės iš tikrųjų mušis per treniruotes, nors ji visad galvojo, kad ten bus tik paprastos, nepavojingos fitneso treniruotės. Reičel lieka pasibaisėjusi ir išvardina daugybę medicininių priežasčių, kodėl jai ta mintis nepatinka (daug rizikos susižeisti, netyčia viena kuri nors įspirs kitai į galvą ir pan.), bet Tonis neketina tos minties atsisakyti. Tuo metu ateina Ksaveras ir Eipril, bet pamatę, kad čia kaista atmosfera, nusprendžia geriau pasivaikščioti papludimyje. Galiausiai Reičel pasako Toniui, kad jeigu jis nepradės klausytis, ką ji sako, ji neaušins burnos. Pasako, kad buvo iškviesta į ligoninę, ir Tonis turi pasirūpinti Hariu.

Merlina entuziastingai nusiteikusi dėl savo naujojo verslo, pasako Mailsui, kad planuoja ne tik spėti klientų ateitį, bet ir pasiūlyti masažo paslaugas. Mailsas nusistebi, kiek ji daug visko sugeba. Ji išvardina dar daugybę veiklos sričių, kuo užsiėmė Londone. Mailsas paklausia, kodėl ji anksčiau nesakė, kad gali daryti masažą - jam sprandas skauda ir jam labai reikėtų masažo paslaugų. Bet Mailsas susirūpinęs dėl pačios Merlinos - nors ji ir atrodo sveika. Ji patikina, kad jai viskas gerai, bet Mailsas tuo netiki. Paklausia, ką ji žino apie jai likusį laiką. Merlina pasako, kad jai liko vienos Kalėdos ir viskas, todėl ji nori kaip įmanoma daugiau pozityvumo išdalinti kitiems tol, kol dar gali. Namie Merlina pasako Kolinai apie savo verslo planą. Kolina pasibaisėjusi tuo, pasako, kad negalima miestelyje propaguoti juodosios magijos. Alfas jai griežtai pasako, kad savo patalpas išnuomos tam, kam tik nori, ir ji negali jam nurodinėti. Taip pat primena, kad kai Floss siūlė ateities būrimo paslaugas (pačiose pirmose serialo serijose), Kolina taip nešnekėjo. Visi supranta, kad Kolina palaikė Floss idėją dėl to, kad jos buvo draugės. O Merlina nėra jos draugė. Merlina pradeda dvejoti, jeigu jau Kolina taip šneka apie jos planus, kiti gali būti tokios pat minties.
Atsakyti
O ką Andželo pasakė tam tyrėjui? Prisipažino, kad paleido ar ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 16 lapkričio 2015 - 17:15