Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(Vilma4 @ 2015 11 16, 17:14)
O ką Andželo pasakė tam tyrėjui? Prisipažino, kad paleido ar ką?

Aha, kažką panašaus. Kad nereikia tikrinti kitų jo kolegų, nes jis tą padarė. Maždaug kad tą patį pasakys ir oficialiai, duos normalius parodymus, bet tik su sąlyga, kad tas tyrėjas iškart nutraukia jo kolegų apklausą.
Atsakyti
5102

Po Čarlės ir Andželo prisipažinimų meilėje, jie praleidžia kartu naktį. Kai kitą rytą Čarlė skuba į darbą, Andželo susirūpinęs, kad ji vėl pabėga. Ji užtikrina, kad taip nėra, ji labai laiminga dėl jų santykių. Andželo susitinka su Vilson ir Čarlė vėl nerimauja dėl jo, bijo, kad neatsidurtų kalėjime. Jis pasako, kad jam tai nerūpi, jis turi Čarlę ir tai jam svarbiausia. Po pokalbio Andželo išeina su antrankiais. Jis kaltinamas pagalba ir bendrininkavimu bėgliui ir naktį praleis vienutėje.

Nikolė supranta, kad Rubė vis dar galvoja apie Liamą ir norėtų, kad ji tai pripažintų - tai vienintelis būdas jai su tuo susidoroti. Nikolė jai tą tiesiai šviesiai pasako - nieko gero jai neišeis su Liamu, todėl jau laikas jai tą suprasti. Ksaveras pamato paplūdimyje Liamą ir jo atsiprašo – jis neturėjo taip elgtis. Liamas vertina atsiprašymą. Rubė pasako Čarlei, kad ji nelaiminga būdama viena. Eidama į mokyklą Nikolė sutinka Peną, kuris pasisiūlo palydėti ją iki mokyklos, ji sutinka su sąlyga, kad vėl nesugadins jai mokslų. Mokykloje Rubė pirmą kartą sutinka Eipril. Ksaveras jai Rubę pristato kaip savo EX. Rubei ši frazė atrodo nenormali. Paskui Eipril paklausia Ksavero ar su Rube viskas baigta. Jis nėra tuo tikras, bet pasako, kad viskas baigta. Kai ji viską papasakoja Nikolei, ši pasako, kad jis tik aprodė Eipril mokyklą.

Vėliau Nikolė vėl susitinka Peną. Jis nori praleisti šiek tiek daugiau laiko su ja. Plaunant indus pora flirtuoja ir Nikolė pradeda manyti, kad jis tikrai gražus vaikinas. Jis bando sužinoti apie Eideną, bet Nikolė priešinasi. Ji nori daugiau sužinoti apie jį, bet jis lieka paslaptingas.

Ksaveras pasitikslina pas Tonį ar jis vis dar nori valyti fermoje daržinę. Jis nori, bet akivaizdu, kad jo entuziazmas pasikeitęs. Eipril su Ksaveru padeda Toniui tvarkyti daržinę ir matosi, kad Eipril labiau susidomėjusi bokso steigimu fermoje nei pats Tonis. Ji mano, kad tai fantastiška idėja. Ksaveras klausia Tonio ar jis turi kitų minčių, jis neturi, bet yra susirūpinęs dėl Reičel spaudimo. Kai Eiril papasakoja apie vieną iš savo draugių, kuri buvo užpulta, Tonio entuziazmas grįžta – jis nori padėti merginoms išmokti apsiginti. Grįžus namo, Reičel vis dar prieš Tonį – ji mano, kad idėja gera teoriškai, bet ne praktiškai. Ji parodo literatūros su nuotraukomis, kuriose merginų kūnams padaryta žala boksuojantis.

Sidas Volkeris ruošiasi grįžti į įlanką, kai vaikai - Indi ir Deksteris atvyksta prie jo slenksčio. Jie nutraukė savo kelionę su motina į Europą ir nori būti su juo.
Atsakyti
5103

Indi ir Deksteris paaiškina Sidui priežastis kodėl jie nenori vykti su motina – pagrinde dėl to, kad ji matosi su buvusiu Indi vaikinu ??? Sidas stebisi, bet jis džiaugiasi, kad jo vaikai nori vykti su juo. Sidas sutinka ir jie išvažiuoja į pakrantę. Tai, kad jų automobilis sugenda ir jiems reikia vilkiko, gali būti kaip ženklas, kad ir įlankoje bus sunkumų.

Nikolė su Penu bučiuojasi ant sofos kai juos užtinka Mailsas. Mailsas susirūpinęs dėl Nikolės, bet to neparodo. Bet kai Penas ateina pas Nikolę į mokyklą, Mailsas pakelia triukšmą. Nikolė lieka sutrikusi. Ji atsiprašo Peno ir pasako Mailsui, kad ji supranta jo susirūpinimą, bet viskas yra gerai. Jis atsiprašo ir pasako, kad į naujus santykius žiūrėtų atmerktomis akimis. Vėliau Nikolė visiškai pasimeta, kai pamato Sidą. Ji nežino ką daryti.

Kolina parašė laišką į laikraštį kritikuodama Merlinos būrimo verslą. Merlina supykusi. Ji susitinka Koliną, bet ši neatgailauja – ji tvirtai tiki ką sako. Mailsas sielojasi dėl Merlinos. Jis bando kalbėtis su Kolina per aplink, bet ji nesiklauso. Daveda iki to, kad Mailsas pasako jog Merlina miršta, taip užtildydamas Koliną. Sutrikusi Kolina nueina pas Merliną ir atsiprašo, bet kai Merlina išsiaiškina kodėl ji taip elgiasi, ji labai supyksta ant Mailso. Jis neturėjo teisės pasakyti ir jai tuo labai pakenkė.
Atsakyti
Tas Penas įtartinas. Tikriausiai ne veltui rodė jį, žiūrintį žinias, prieš kelis mėnesius... Matyt turi kokių piktų kėslų sad.gif
Smagu, kad Sidas su vaikais grįžo. Vis įdomiaus bus.
Atsakyti
5104

Džil buvo gera savaitė – 8 dienas ji negėrė. Romeo didžiuojasi ja. Ji galvoja pradėti lankyti Airin pasiūlytus anoniminius alkoholikus, bet nėra tuo tikra. Romeo susitinka Džiną, jis bando ją suvesti atgal su Džonu, išlaikydamas Džil toliau nuo Džono. Jis mano, kad ji jam per prasta. Džina paklauso patarimų ir eina išgerti su Džonu. Jis nenori, kad ji su juo būtų tai karšta tai šalta, ji užtikrina, kad to nebus. Kai Džil susitinka su Džonu, jis pasako jai, kad daugiau nenori su ja matytis. Džil sugniuždyta. Dar labiau ji sugniuždyta kai nugirsta, kad Romeo bendradarbiauja su Džina, kad išlaikytų ją toliau nuo Džono.

Nikolė priblokšta matydama Sidą. Jis atsiprašo už atvykimą neįspėjus. Jis mano, kad jie turėtų pasikalbėti, bet Nikolė sako ne – viskas gerai, nėra jokių problemų. Indi su Deksteriu apdairiai žiūri į žmones, ypač nenori sutikti Nikolės. Sidas iš Alfo išsinuomoja fermą. Tai nėra ideali vieta gyventi Indi ir Deksteriui. Nikolės ir Indi keliai susiduria ir jos atsiprašo už tai kaip anksčiau elgėsi, viską nori pradėti iš naujo. Mailsas nėra toks atlaidus, jis įspėja Sidą, kad laikytųsi atokiau nuo Nikolės – jai nereikia dar daugiau dramos gyvenime. Sidas nustebintas Mailso požiūrio.

Lijuan su Songu grįžo iš atostogų. Lijuan turi dovanėlių Lėjai ir daug idėjų vestuvėms. Taip pat jie turi tradiciją ir nori, kad Lėja su Elaidžu dalyvautų, tai jiems svarbu. Padeda popieriaus lapą ant apeigų altoriaus 3 dienoms ir jei nieko blogo neatsitiks, santuoka nusiseks. Lėja nervuojasi, kad tai gali būti blogas ženklas, bet Elaidžas užtikrina, kad viskas bus gerai.

Mailsas nuolat bando atsiprašyti Merlinos, kad pasakė Kolinai jog ji miršta, bet Merlina nieko nenori apie tai girdėti. Jie pykstasi iki tol kol Mailsas atveda Peną su Nikole išsiburti – pirmi klientai. Merlina nustebinta iškritusiomis Peno kortomis – jis tobulas visais atžvilgiais. Jis dar kartą sumaišo kortas ir vėl iškrenta tos pačios. Vėliau Merlina gilinasi apie šį neeilinį įvykį ir įtaria, kad tai gali reikšti priešingai – jis gali būti ne toks kaip atrodo.
Atsakyti
Dėkui už aprašymus 4u.gif

Per išeigines pasivysiu... ax.gif

QUOTE(Vilma4 @ 2015 11 20, 15:52)
5104

Merlina nustebinta iškritusiomis Peno kortomis – jis tobulas visais atžvilgiais. Jis dar kartą sumaišo kortas ir vėl iškrenta tos pačios. Vėliau Merlina gilinasi apie šį neeilinį įvykį ir įtaria, kad tai gali reikšti priešingai – jis gali būti ne toks kaip atrodo.

Vat Penas ir man įtartinas... Kažką negero tikriausiai rezga doh.gif
Atsakyti
5105

Džil pasipiktina sužinojusi, kad Romeo padeda Džinai išlaikyti Džoną toliau nuo jos. Romeo bando jai paaiškinti, ką iš tiesų jis darė, bet Džil tas neįdomu. Nesvarbu, kokiais būdais jis bando tą paaiškinti, Džil neleidžia jam pasisakyti. Romeo susierzina dėl to, kad pastoviai sugadina reikalą, kai iki tol viskas klostėsi puikiai.

Džil papasakoja Džonui, ką darė Džina. Nepaisant to, kad Džonas dėl to nepatenkintas, jis vis tiek nesiruošia palaikyti santykių su Džil - jis myli Džiną. Džil tai šokiruoja ir ji ruošiasi išvykti. Grįžęs namo Romeo pamato, kad Džil susipakavo daiktus, ir pastebi, kad ji vėl pradėjo gerti.

Sidas taiso savo santykius su vaikais. Jam sunkiau sekasi su Deksu, negu su Indi. Jis stebisi jos pasikeitimu po nelaimingo atsitikimo (neprisimenu, kas ten tokio nutiko.. g.gif ) - ji tapo rūpestingesne ir geresne, o tai pastebi net Deksas. Sidas mokykloje sutinka Liamą, sutaria susitikti paplūdimyje ir ten vienas kitą įspėja laikytis atokiau nuo Nikolės (kai praeitą kartą Sidas buvo miestelyje, Nikolė jį buvo įsižiūrėjusi, o Liamas ją paliko vieną motelyje).

Indi pralinksmėja sutikusi Romeo, ją prajuokina jo vardas. Bet panašu, kad Romeo jį sužavi. Romeo sužino, kad Deksas miestelyje turėjo tik du draugus, bet jie abu išvažiavo į Japoniją. Romeo supranta, kad jis turi omeny Anę ir Džai. Romeo pasako, kad Anė sudaužė jam širdį, o Indi nusistebi, kaip jis gali taip atvirai kalbėti apie ją po to, kas tarp jų nutiko. Taip pat Indi nusivilia sužinojusi, kad Romeo jau ilgą laiką neieško romantiškų santykių.

Ant šaldytuvo padėtas lapas neramina Lėją - ji laiko sukryžiuotus pirštus, kad nieko blogo nenutiktų per artimiausias dvi dienas. Lijuanai įsiskauda dantį, o Lėja tai priima kaip blogą ženklą. Lėja dėl to nepatenkinta, o Elaidžas jai nepadeda, todėl neišvengiamai kyla ginčas tarp jų.
Atsakyti
Nors ir ryškiai atsilieku,bet smagu žiūrėt man tą serijalą smile.gif per išeiginę visada stengiuosi bent po vieną seriją pažiūrėti smile.gif vakar žiūrėjau tą seriją kur Čarli pasibučiavo darbe, tai kaip miela ir juokinga buvo wub.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2015 11 24, 19:02)
Nors ir ryškiai atsilieku,bet smagu žiūrėt man tą serijalą smile.gif per išeiginę visada stengiuosi bent po vieną seriją pažiūrėti smile.gif vakar žiūrėjau tą seriją kur Čarli pasibučiavo darbe, tai kaip miela ir juokinga buvo  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Šaunu, kad vis dar žiūri smile.gif Tikiu, kad ateis laikas, kai pasivysi ir mus ax.gif Neprisimenu, kas toj serijoj dar buvo, apie kurią rašei blush2.gif Bet gal labai daug neatsilieki? Koks serijos numeris? smile.gif
Atsakyti
5106

Romeo vis dar kovoja su savo mama dėl jos priklausomybės alkoholiui, o Džil per daug užsispyrusi, kad suprastų, jog turi problemų. Merlina pasako jai, kad jai reikalinga pagalba ir įkalba pasilikti šiek tiek ilgesniam laikui. Tai būtų tinkamas būdas įrodyti, kad ji nebėga nuo problemų. Tuo tarpu Romeo prašo Alfo patarimo, o jis pasako, kad reikėtų dar kartą pakalbėti su Airin. Airin pasako, kad jeigu Džil nėra pasiruošusi suprasti, kad jai reikalinga pagalba, niekad kitas jai to neįrodys, netgi Romeo. Parėjęs namo Romeo pamato, kad Džil vėl prisigėrė ir miega ant sofos.

Džina eina į buriavimo klubą susitikti su Džonu, bet Alfas sako, kad prasilenkė su juo - Džonas prieš pusvalandį išėjo. Paskambinusi Džonui ji sužino, kad jis atėjo pas ją, bet jos nėra namie. Todėl jie sutarė susitikti vėliau buriavimo klube. Džonas pasako jai, kad su Džil viskas baigta ir jis dabar nori palaikyti su Džina rimtus santykius. Džina nesupranta, ką jis turi omeny. Džonas sako, kad gal geriau pabaigiam gėrimus ir.... nesupratau, ką jis toliau pasakė sad.gif Kelis kartus klausiau, bet taip ir nepaliko aišku sad.gif Bet Džina lieka priblokšta.

Tarp Elaidžo ir Lėjos jaučiama įtampa, jie abu nervinasi dėl to, kad Elaidžo tėvai yra Samerbėjuje ir kalba apie blogus ženklus prieš artėjančias vestuves. Lėja jaučia, kad Elaidžas leidžiasi kontroliuojamas, kai kalba eina apie jo tėvus, o Lėją nustumia į paskutinę vietą. Elaidžo tėvai nustebę klausia, kodėl jis negina Lėjos, o jis pasako, kad jis tik nori apsaugoti juos. Jie sako, kad tai čia jie turi ginti savo sūnų, o ne atvirkščiai. O Elaidžas turi ginti Lėją. Lijuanai tas nepatinka ir ji nusprendžia pakalbėti su Lėja. Pasako Lėjai, kad jai gal nevertėtų tekėti už Elaidžo doh.gif Nes jis "zefyras", nesutvertas būti vyru ir nesusidoros su tuo, kas laukia susituokus. doh.gif

Indi ir Deksas dalinasi pirmos dienos mokykloje įspūdžiais. Domisi, ar kuris nors iš jų jau sutiko kažką, kuo susižavėjo. Deksas įtaria, kad Indei patinka Romeo, bet ji to nepripažįsta.

Indi prie kavinės laukia, kol ateis Romeo. Jis nustemba, kodėl ji čia, o ji jam užrašo savo telefono numerį sakydama, kad jeigu jam ko nors reikės (pasiguosti ar pan.), gali pasinaudoti tuo numeriu. Vėliau Romeo jai parašo SMS su žodžiu "Ačiū".
Atsakyti
5107

YouTube serijos sumaišytos! Pirmiausia žiūrėkite Part 2, tuomet Part1.

Elaidžas primygtinai nori sužinoti, ką jo mama pasakė Lėjai praeitą vakarą. Lijuan pasako jam, kad ji tik pastatė Lėją į tokią padėtį, kai ji turi ginti savo vyrą. Jei Lėja negins Elaidžo, tuomet visi žinos, kad ji nėra ta, kurios reikia Elaidžui. Elaidžas griežtai pasako mamai nebesikišti į jo reikalus. Tuo tarpu Lėja galvoja, kad tokiu būdu Lijuan tikisi išmesti Lėją iš Elaidžo gyvenimo visam laikui. Songas pasako Lėjai, kad nereikia leisti blogiem ženklam stoti tarp jos ir Elaidžo laimės. Sako prisiminti, kodėl Elaidžas sužavėjo Lėją. Elaidžas pasako Lėjai, kad nieko nėra svarbesnio jam už Lėją. Lijuan pasako, kad jie laikosi tradicijų, tačiau "nevergauja" jokiems ženklams. Supratę, kad vestuvės įvyks, Elaidžo tėvai palieka miestelį laimingi.

Romeo pasinaudoja Airin patarimu ir nusprendžia leisti mamai pačiai daryti klaidas ir iš jų mokytis. Pasako mamai, kad čia jos gyvenimas ir ji gali daryti, ką tik nori. Airin pasako Džil, kad vertėtų pasinaudoti antru šansu, kurį jai suteikė Romeo, kadangi daugiau šansų gali nebūti. Jei susimaus, ji gali prarasti Romeo visiems laikams. Indi džiaugiasi, kad Romeo pradeda jai atsiverti ir tikina jį, kad žmonės gali pasikeisti ir jis turi tuo tikėti.

Airin duoda Džil anoniminių alkoholikų brošiūrų sakydama, kad galbūt ji apsvarstys galimybę nueiti į susitikimą. Džil pasako Romeo, kad nusprendė kitą rytą nueiti į tą susitikimą. Romeo tuo džiaugiasi ir pasako, kad jis bus šalia, jeigu jai jo reikės. Kitą rytą Romeo ruošiasi į mokyklą, kai Alfas jam perduoda raštelį, kurį paliko jam Džil. Seriale nepaaiškina, kas ten parašyta, bet serijos aprašyme sakoma, kad Džil visiems laikams išvyko iš miestelio ir vėl paliko sūnų.

Penas pamato, kad Nikolė stebi Sidą ir kaip jos nuotaika pasikeičia. Paklausia jos, kas nutiko anksčiau ir ji pasako, kad Sidas jai primena tai, ko geriau nebūtų nutikę. Penas pasisiūlo sutvarkyti viską, jeigu Sidas vėl kels Nikolei problemų. Penas nueina pas Sidą ir pasako, kad tarp Nikolės ir Sido nieko ypatingo nevyksta, o Nikolei vis dar patinka Sidas, nors taip iš tikrųjų nėra.
Atsakyti
5108

Kolina paskambina į policiją pranešti, kad paplūdimyje pastebėjo nuogą vyrą prie laužo. Policininkas pasako Čarlei, kad tai Anželo. Paplūdimyje Čarlė išties pamato, kad Anželo girtas. Anželo trenkia policininkui, kuris nori padėti Čarlei parvesti jį namo. Dėl to jam tenka naktį praleisti areštinėj.

Prieš 24 valandas...

Anželo kalba su advokatu tikėdamasis, kad kaltinimai dėl Martos ir Hugo paleidimo jam bus panaikinti. Tačiau faktas, jog korumpuotas policininkas Yvsas areštuotas, nepadeda Anželo bylai. Advokatas jam pasako, kad jis vis dar bus nušalintas nuo pareigų. Čarlė sužino, kad po Anželo prisipažinimo visi kaltinimai korupcija nuovadai panaikinti.

Anželo kalbasi su Mailsu apie jo suspendavimą.Sako, kad jam atrodo, jog jis prakeiktas - kad ir ką gerai jis bedarytų, jį lydi nesėkmės. Jis jau pavargo visiems įrodinėti, kad jis turi būti policininku. Jis tiek daug stengėsi, kad galėtų grįžti į tarnybą po Džeko mirties, o dar kartą to paties neišvertų. Kaltintojas Andželui pasiūlo sandėrį. Jis nenori, kad šita istorija iškiltų į viešumą, kadangi tai gali neigiamai atsiliepti policijos departamentui. Jam nebus pateikti kaltinimai su viena sąlyga - jeigu jis atsistatydins iš policininko pareigų. Kitu atveju jam tektų stoti prieš teismą, kurio jis gali nelaimėti. Vėliau, būdamas bare, Andželo apsisprendžia - paskambina kaltintojui ir pasako, kad sutinka atsistatydinti. Vėliau sutinka Mailsą, kuriam pasako, kad į kalėjimą nesės, bet nepaaiškina priežasčių.

Galiausiai vilkėdamas policininko uniformą Anželo nueina į paplūdimį ir užkuria laužą. Nusirengia drabužius ir viską sumeta į laužą. Jį pamato Kolina ir iškviečia policiją. Vėliau Čarlė sulaukia skambučio, kuriuo jai pasakoma, kad ją paaukštino iki seržantės (tokį rangą turėjo Anželo).

Sužinojusi, kad Merlina miršta, Kolina vis nori jai būti gera - pastoviai atneša troškinius. Merlina supažindina Mailsą ir Alfą su pilvakalbe lėle - ponu Odliu, kuris bus jos naujo verslo talismanas. Alfą labai paveikia ta lėlė, jam ji labai nepatinka. Visa dieną ta lėlė jam neduoda ramybės. Galiausiai jis paaiškina Merlinai, kad pirmą kartą tokią lėlę pamatė per savo 5-ą gimtadienį. Parodomi Alfo prisiminimai, kur jis su 4 seserimis ir draugais sėdi prie stalo, pučia žvakutes. Vėliau atsiranda klounas ir pristato savo pilvakalbę lėlę, kuri baisiausiai išgąsdina Alfą, kad jam tenka ieškoti paguodos pas tėtį. Nuo to karto Alfas taip ir neatsigavo, vis dar ta lėlė jį gąsdina. Todėl Merlina pažada tą lėlę laikyti atokiau nuo Alfo.


5109

Naktį pamatęs poną Odlį, įkiša jį į maišą ir užkasa jį priekabų aikštelėje. Jį pastebi Mailsas ir nustemba, ką ten Alfas daro. Alfas paaiškina, kad ten užkasė paukščio lavoną. Netikėtai Odlis atsiranda prie namų slenksčio visas purvinas. Alfas reikalauja Mailso ir Merlinos pasiaiškinti, kaip ta lėlė ten atsirado. Jie atsakymo neturi, bet galvoja, kad gal šuo jį ten nuvilko. Alfas žino, kad jis tą lėlę užkasė, todėl jų paaiškinimas jam neatrodo įtikinamas.

Čarlė nerimauja dėl Anželo - jis nebeturi darbo ir kuo toliau, tuo atrodo nelaimingesnis. Anželo klausia Merlinos patarimo. Ji pasako, kad į tai reikėtų žiūrėti kaip į naują galimybę. Anželo paklausia Alfo, gal jis turi minčių, kur būtų galima susirasti darbą, ir Alfas jam pasiūlo žvejybos krautuvėlės valdytojo darbą. Labai nenoriai, bet Anželo visgi sutinka paimti šį darbą.

Tonis džiaugsmingai nusiteikęs dėl mergaičių bokso pamokų, kurios vyks fermoje, ir dar kartą pasako Džinai ir Reičel, kad tų pamokų tikslas - būti geros sportinės formos ir siekti motyvacijos. Reičel nusiminusi, kad Tonis vis tiek tuo nori užsiimti nepaisant jos nuogąstavimų. Džina pasako Reičel, kas Džonas jai pasiūlė apsigyventi pas jį. Džina bando sugalvoti priežastį, dėl kurios ji neturėtų įsikelti pas Džoną ir nusprendžia, kad blogiausia, kas gali nutikti, tai išsiskyrimas su Džonu. Tik lieka problema - kaip šią mintį įteigti Ksaverui. Džonas mokykloje klausia, ar ji apsisprendė. Ji pasako, kad čia nenori kalbėti, geriau jiems susitikti per pietus. Pasako jam, kad nusprendė pas jį nepersikraustyti, bet turi geresnę mintį - geriau tegul jis atsikrausto pas ją ir Ksaverą. Džonas su tuo sutinka. Kai Džina pasako apie tai Ksaverui, šis lieka labai dėl to nepatenkintas.

Liamas pasako Rubei, kad Jabikryke užsakė įrašų studiją, kad jie galėtų įrašyti porą dainų. Rubė dėl to labai patenkinta. Dabar beliko jiems išrinkti, kokias dainas įrašys.
Atsakyti