Įkraunama...
Įkraunama...

Aistros spalvos (El Color de la Pasión)

Nuo tada kažkada nemačiau tv iš viso, atostogavom, neberodo? g.gif gal, jei kitos nieko prieš, kuri nors mačiusi papasakotų likimus 4u.gif
Atsakyti
Sakes, kazkaip ilgai vis nepaziurejau serialo ir paziuriu, kad nebera tv3 play seriju... Tai kur dabar teks ziuret...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 01 03, 11:33)
Sakes, kazkaip ilgai vis nepaziurejau serialo ir paziuriu, kad nebera tv3 play seriju... Tai kur dabar teks ziuret...smile.gif

Nu sakau, as nesuprantu ka cia tv3 isdarineja tai vienu laiku rodo tai kitu, kartais visai neberodo, dabar jau visai isime is tv3play. blink.gif Jie visai negerbia savo ziurovu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smisss: 03 sausio 2015 - 13:54
QUOTE(Smisss @ 2015 01 03, 14:53)
Nu sakau, as nesuprantu ka cia tv3 isdarineja tai vienu laiku rodo tai kitu, kartais visai neberodo, dabar jau visai isime is tv3play.  blink.gif  Jie visai negerbia savo ziurovu. unsure.gif

Išėmė, nes šventiniu laikotarpiu visiškai serialo nerodė, o kad vietos neužimtų, panaikino iš TV3play visai. Šiandien jau įkelta šios dienos serija, bet tik ji.
Atsakyti
Neblogai, TVplay 78 seriją įmetė originalo kalba, be vertimo biggrin.gif pagaliau tiesa aiškėja..
Atsakyti
Tv3play išvis neįkėlė 78 serijos, o ten pats įdomumas, įvykių kulminacija, aš taip laukiau tos serijos bet jie vis neįkelia. verysad.gif
Atsakyti
O per tv kelintą rodo? Aš per emigrantas.tv žiūriu.
Atsakyti
labai nemaloni šios dienos serija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smisss @ 2015 01 09, 12:08)
Tv3play išvis neįkėlė 78 serijos, o ten pats įdomumas, įvykių kulminacija, aš taip laukiau tos serijos bet jie vis neįkelia.  verysad.gif

As ir labai laukiau kada ikels, bet turbut jau neikels...
Atsakyti
QUOTE(Smisss @ 2015 01 09, 13:08)
Tv3play išvis neįkėlė 78 serijos, o ten pats įdomumas, įvykių kulminacija, aš taip laukiau tos serijos bet jie vis neįkelia.  verysad.gif

QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2015 01 09, 22:51)
As ir labai laukiau kada ikels, bet turbut jau neikels...

Ši serija buvo įkelta, tačiau tik originalo kalba, matyt nepavyko suderinti su vertimu, todėl išėmė visiškai. Aš dar spėjau ją pamatyti.
Atsakyti
Aš ir nespėjau pamatyt 78 serijos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
kažkaip man per daug mirčių šitame seriale doh.gif
Atsakyti