Įkraunama...
Įkraunama...

Aistros spalvos (El Color de la Pasión)

QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2014 12 06, 02:40)
Oi dar bus sitam serialia vingiu visokiu, tikrai nebus nobodu iki galo smile.gif)

Gal galit trumpai papasakot kas dar laukia? Labai smalsu biggrin.gif
Atsakyti
ir man būtų įdomu smile.gif pvz., Liusija su MArselu susituoks paskutinėje serijoje ar anksčiau ir jau vaiką turės? nors pagal viską spėčiau, kad tik paskutinėje serijoje.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 08, 17:52)
ir man būtų įdomu smile.gif pvz., Liusija su MArselu susituoks paskutinėje serijoje ar anksčiau ir jau vaiką turės? nors pagal viską spėčiau, kad tik paskutinėje serijoje.

Teisingas spejimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, patiko Brigita - pirma trenkė antausį Danielai ir iškart pagalbos prašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 12 08, 11:30)
Gal galit trumpai papasakot kas dar laukia? Labai smalsu  biggrin.gif

As siaip labiau zinau kokie likimai laukia kaikuriu veikeju, kas labai nustebino tai, kad Alonsas mirs, Rebeka del to kalta bus...

ir dar klausimas, kurios jau mate visa: ar Noros tikras tevas istikro nebus Danielos tevas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolyteaaaaa88: 10 gruodžio 2014 - 03:26
Eik sau blink.gif norėčiau, kad su Sara sueitų... o Brigita atras laimę? Realiai ji lb nelaiminga.
Atsakyti
QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2014 12 10, 03:18)
As siaip labiau zinau kokie likimai laukia kaikuriu veikeju, kas labai nustebino tai, kad Alonsas mirs, Rebeka del to kalta bus...
ir dar klausimas, kurios jau mate visa: ar Noros tikras tevas istikro nebus Danielos tevas?

Mane irgi nustebino, kad Alonsas mire, kazkaip nesitikejau tokio posukio sioje telenoveleje.
Taip. Noros tevas bus Danielos tevas. Tai paaiskes telenoveles pabaigoje. mirksiukas.gif
Beje galiu pamineti kad telenoveles pabaiga bus panasi kaip pradzia cool.gif
Atsakyti
Alonsas irgi įdomus - pasipiršo dar neišsiskyręs ir nė nepradėjęs proceso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 11, 15:42)
Alonsas irgi įdomus - pasipiršo dar neišsiskyręs ir nė nepradėjęs proceso doh.gif

Čia Rebekai "ant zlasties" biggrin.gif kaži Alonsas spėju mirs ne be jos pagalbos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 12 11, 15:07)
Čia Rebekai "ant zlasties"  biggrin.gif  kaži Alonsas spėju mirs ne be jos pagalbos.. g.gif

taigi suprantu biggrin.gif ale negražu Saros atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 11, 16:13)
taigi suprantu biggrin.gif ale negražu Saros atžvilgiu.

Nu jo, jai vargši nėr kur dėtis, tokis pasiūlymas, apie kurį ir svajojo... Reiks vakare pažiūrėt, kuom pasibaigė. Man įdomu, ką padarys Marcelo motina sužinojus apie Rebeca biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 12 11, 15:07)
Čia Rebekai "ant zlasties"  biggrin.gif  kaži Alonsas spėju mirs ne be jos pagalbos.. g.gif

Labai teisingai. mirksiukas.gif
Atsakyti