Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Likusius nuo Leslės gydymo pinigus padalinau taip- 2/3 sumos Diinkai- likęs 1/3 Miesto katei.... blush2.gif Su Ruste pasitarėm- ji sakė- aukojot katėm- katės ir turi gauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 12 rugsėjo 2014 - 11:34
Aist, wub.gif wub.gif wub.gif (ėjau taisyt makiažo - sentimetali kaip nėštukė aš. Nenėštukė jau 16 metų, bet ašaros "arti" taip ir pasiliko doh.gif biggrin.gif )

QUOTE(vilkra @ 2014 09 12, 11:12)
Viskas praeina - praeis ir tai

Taip, saulele, ir, patikėk, paliks teisingą pėdsaką, visda palieka. Tavo mažoji Lapytė šauluolė 4u.gif

QUOTE(diinka @ 2014 09 12, 11:20)
Skausmas,, taip čia jau reikia laiko,  o savigraužos tikrai negali būti, padarei viską ką galėjai, o mintys, kad kažką galėjai padaryti kitaip, tai pati žinai, kad jei žinotume kur krisim, iš anksto pagalvę pasidėtume, deja sad.gif
Gailėtis reikia tik to ko nedarei žinodama (o tu padarei viską kas bebuvo įmanoma,)

drinks_cheers.gif

O aš jačiuosi dėkinga Mauricijui, nes per jį čią rašinėt pradėjau... per tuos 5 metus (kiek aš menu) mes visos čia labai pasikeitėm, "paaugom", sakyčiau biggrin.gif

MAU

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 12, 12:33)
Likusius nuo Leslės gydymo pinigus padalinau taip-  2/3 sumos  Diinkai- likęs 1/3 Miesto katei.... blush2.gif Su Ruste pasitarėm- ji sakė- aukojot katėm- katės ir turi gauti...

Sužinojau naujienas nelabai įdomiai...Vilkra paskambino dėl sąskaitos... verysad.gif

Liūdna, gaila, apmaudu, bet taip jau yra...

Dėl pinigų tai taip, manau, kad katėms ir turi jie atitekti, prieglaudose neprapuls, o ir širdelę paglostys, kad padėjai ir kitiem bėduliam 4u.gif
Atsakyti
Erendira, aha užaugom...kažkas gal senstelėjo...bet gal teta Weronika mus su chebra atgal priims...kažkada išmetė biggrin.gif ... tiesa pasakius nežinau ar noriu ant to viršelio, nes bendravimas pripuolamas.....bet dabar jau savos patapot...o tada likus vos ne viena senbuve nelabai ir norėjau likti tikiuosi Weronika tiek užaugo, kad supras nekaltą juokelį 4u.gif Labai labai daug kas pasikeitė, bet manau į gerą pusę.
ačiū kad esat 4u.gif ačiū jums ir Vilkrai.... manau užspausiu rezervui extra atvejui...
Po savaitgalio tikiuosi pavyks parodyti nuostabią sodų šeimyną- be proto mielą atę su 6 3 sav mazgiais...ir dar nuostabesne 4 sav mažyle rasta vaikščiojanti pievoj prie vet. klinikos....o kadangi ten buvau...taigi mamka turi 7 nuostabius kleckus biggrin.gif

Jūs nuostabios...ir manau kad kažkaip gerai būt susimatyti....pradžioj gal bent jau kaunietėm? Nes paradoksas mačiau vilnietes, panevežietę- londonietę, net arendalietę (čia norvegija0 O su kaunietėm esu tik probėkšmai susiotikus biggrin.gif
Atsakyti
Nieko nesupratau (mane turbūt ateiviai (nu ir kaip jais netikėt umn.gif ) tuo metu buvo pagrobę) nei apie Dinkos išmetimą nei apie priėmimą g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 12 rugsėjo 2014 - 12:12
Žiūriu ši tema ATEIVINĖ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 12, 11:59)
Magnuna, ale kokie gražūs judviejų GrikAiniai gautųsi  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif tai vat, mes su Ainu ženysymės cool.gif
user posted image
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 12, 12:25)
GrikAiniai jau nesigaus, galit nesvajoti  irnesakyk.gif

Vistiek ženysymės, kai visos tetos suvažiuos mirksiukas.gif tongue.gif Ania, Ainu rolleyes.gif
user posted image
QUOTE(Weronica @ 2014 09 12, 12:27)
Nu o mazu koks stebuklas g.gif veterinarų klaida, ar koks ateivių slaptas eksperimentas ir bac, laksto grikainiukai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jeigu dar tuos grikainiukus Ainu draugytė šuniškai išauklėtų tai išvis neįkainojami augintiniai gautųsi biggrin.gif Beje, Ainu mamka retai mus tą garbanotą draugytę parodo smile.gif
Vilkra - priimt tai kaip duotybę. Turbūt taip buvo skirta - ne turėti Leslę o išlydėti console.gif matyt ne Leslė tau buvo skirta o tu buvai jai skirta 4u.gif
Diinka - man į galvą atėjo tik vienas nauvokas vardelis - Fėja. Žinau kad rožinis ir juokingas, bet fėjos moka stebuklus daryti ir gal stebuklingas vardelis gali padėti blush2.gif Čia iš serijos - pavadink nupiepusią katytę Gražuole ir jinai ims ir pasidarys gražuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 12, 13:10)
Nieko nesupratau (mane turbūt ateiviai (nu ir kaip jais netikėt umn.gif ) tuo metu buvo pagrobę) nei apie Dinkos išmetimą nei apie priėmimą  g.gif  biggrin.gif

o gal jie ir buvo tada prisijungę. matai kokia aš "zlapametna" ....
Ne nu tai buvop seniai ir netiesa biggrin.gif iš koliažo mus pasiūlė išmest, nes parašydavau kas 2-3 temoj... tikrai sutkau be jokių piktumų...neturėjau nei laiko , o gal ir noro aktyviam bendravimui, o tada temą priplepėdavot vos ne per parą...manau nedaug kas iš čia esančių ir pamena, nes daug neliko jau tų "tvarkdarių" biggrin.gif
tada turėjau tik 3 katinus, net p. Šponkaus dat nebiuvo....
Nepyk weronika bet tik tave iš tų laikų ir pamenu, na dar Night kuri nebesilankovisai, paskuiKende, kuri ir patingi rašyti biggrin.gif ir daugiau nepamenu, kitos aktyvistės nubyrėjo...
aš čia tik norėjau pasakyti, kad temutė iš tikrųjų labai labia pasikeitė ir tikrai išlikusios mes labai užaugom su Mauriuku, labai gerai pamenu (nors tada jau praktiškai nedalyvavau) .... bet tada sirgau "grindos" liga.

Labai džiaugiusi kad jūs čia esat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 12, 13:33)
Nepyk weronika bet tik tave iš tų laikų ir pamenu, na dar Night kuri nebesilankovisai, paskuiKende, kuri ir patingi rašyti  biggrin.gif  ir daugiau nepamenu, kitos aktyvistės nubyrėjo...
aš čia tik norėjau pasakyti, kad temutė iš tikrųjų labai labia pasikeitė ir tikrai išlikusios mes labai užaugom su Mauriuku, labai gerai pamenu (nors tada jau praktiškai nedalyvavau) .... bet tada sirgau "grindos" liga.

Gal tu mane su Dark Elf maišai, nes ji tuomet aktyvistė didžiausia buvo, koliazus tvarkė ir temas kūrė g.gif
Nesvarbu biggrin.gif Kita kart jei ką nors sugalvosiu (per kokią mėnulio pilnatį) išvaryt iš čia tai būkit geros ir nekreipkit dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 12, 13:25)
drinks_cheers.gif  tai vat, mes su Ainu ženysymės  cool.gif

Diinka - man į galvą atėjo tik vienas nauvokas vardelis - Fėja. Žinau kad rožinis ir juokingas, bet fėjos moka stebuklus daryti ir gal stebuklingas vardelis gali padėti  blush2.gif  Čia iš serijos - pavadink nupiepusią katytę Gražuole ir jinai ims ir pasidarys gražuole  smile.gif

Oj Grikiukas, žavus jaunikis wub.gif biggrin.gif

...aha čia kaip iš serijos Kobriukas...vis man sakė nu pervadink tu tą ktę...buvau net vardą išrinkus- panelė Rožė...nu bet kad ji man Kobriukas ir viskas biggrin.gif ... tiesa jau glostau ne tik prie maisto, bet ir gulinčią (ankščiau pabėgdavo) o topas buvo, kai neperseniausia dukra krikštavo "Kobriuką paglosčiau" prieš tai MB girėsi biggrin.gif argi nesmagu. pabandysiu suskiuke Fėfa pakviesti...blogiausia, kad vardas man turi prilipti... PVZ Bambučia MB pavadino Dūmu ir skiepų pase taip parašyta, o aš pavadinau Bambučia (tada kažkokia reklama sulčių lyg buvo) ...ir prilipo bambučia, Bučia, Bučkis....tiesa Fifan, tai kaip ir iš kart prilipo, dar kartais blondine pavadinam biggrin.gif bet juk tai beveik tas pats...Čiučia buvo net ne Čiučiundra, o takita žiurkė smile.gif bet jai prilipo Čiūčia...Maikutė....pavadinau maike, po to žiurstelio, nes padarėm iš taip sakant maikės, tai dabar ji maikuka, arba makakuka ir pan. , p. Šponkus kaip ir likjo buvo Šponkutis...ką pamiršau g.gif gražuolė ir liko Gražuole
panašu kad šiandien išsiplėčiau...o darbo kaip ir turiu...bet nesusikaupiu..
Atsakyti
o aš kam nors įdomus? užaugsiu dailus katinas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 12, 13:40)
Gal tu mane su Dark Elf maišai, nes ji tuomet aktyvistė didžiausia buvo, koliazus tvarkė ir temas kūrė g.gif
Nesvarbu biggrin.gif  Kita kart jei ką nors sugalvosiu (per kokią mėnulio pilnatį) išvaryt iš čia tai būkit geros ir nekreipkit dėmesio biggrin.gif

Weronika, kadangi kitos išsilakstė o tu likai, vadinasi kalčiausia tu biggrin.gif 4u.gif

Labai labai atsiprašau, jei užgavau...rašant gi intonacijos ne visada persiteikia...norėjau pajuokauti 4u.gif
Sakau tai buvo seniai ir netiesa...ir išgyveno nedaug, tik stip[raiusi biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 12, 13:43)
o aš kam nors įdomus? užaugsiu dailus katinas  ax.gif

tai ir dabar nešpėtnas wub.gif
tuomce, o jam yra kur išplikimais, ar tik kailis šviečia?
Atsakyti