Likusius nuo Leslės gydymo pinigus padalinau taip- 2/3 sumos Diinkai- likęs 1/3 Miesto katei....
Su Ruste pasitarėm- ji sakė- aukojot katėm- katės ir turi gauti...

Aist,
(ėjau taisyt makiažo - sentimetali kaip nėštukė aš. Nenėštukė jau 16 metų, bet ašaros "arti" taip ir pasiliko
)
Taip, saulele, ir, patikėk, paliks teisingą pėdsaką, visda palieka. Tavo mažoji Lapytė šauluolė
O aš jačiuosi dėkinga Mauricijui, nes per jį čią rašinėt pradėjau... per tuos 5 metus (kiek aš menu) mes visos čia labai pasikeitėm, "paaugom", sakyčiau
MAU

QUOTE(vilkra @ 2014 09 12, 11:12)
Viskas praeina - praeis ir tai
Taip, saulele, ir, patikėk, paliks teisingą pėdsaką, visda palieka. Tavo mažoji Lapytė šauluolė

QUOTE(diinka @ 2014 09 12, 11:20)
Skausmas,, taip čia jau reikia laiko, o savigraužos tikrai negali būti, padarei viską ką galėjai, o mintys, kad kažką galėjai padaryti kitaip, tai pati žinai, kad jei žinotume kur krisim, iš anksto pagalvę pasidėtume, deja
Gailėtis reikia tik to ko nedarei žinodama (o tu padarei viską kas bebuvo įmanoma,)

Gailėtis reikia tik to ko nedarei žinodama (o tu padarei viską kas bebuvo įmanoma,)

O aš jačiuosi dėkinga Mauricijui, nes per jį čią rašinėt pradėjau... per tuos 5 metus (kiek aš menu) mes visos čia labai pasikeitėm, "paaugom", sakyčiau

MAU

QUOTE(vilkra @ 2014 09 12, 12:33)
Likusius nuo Leslės gydymo pinigus padalinau taip- 2/3 sumos Diinkai- likęs 1/3 Miesto katei....
Su Ruste pasitarėm- ji sakė- aukojot katėm- katės ir turi gauti...

Sužinojau naujienas nelabai įdomiai...Vilkra paskambino dėl sąskaitos...

Liūdna, gaila, apmaudu, bet taip jau yra...
Dėl pinigų tai taip, manau, kad katėms ir turi jie atitekti, prieglaudose neprapuls, o ir širdelę paglostys, kad padėjai ir kitiem bėduliam

Erendira, aha užaugom...kažkas gal senstelėjo...bet gal teta Weronika mus su chebra atgal priims...kažkada išmetė
... tiesa pasakius nežinau ar noriu ant to viršelio, nes bendravimas pripuolamas.....bet dabar jau savos patapot...o tada likus vos ne viena senbuve nelabai ir norėjau likti tikiuosi Weronika tiek užaugo, kad supras nekaltą juokelį
Labai labai daug kas pasikeitė, bet manau į gerą pusę.
ačiū kad esat
ačiū jums ir Vilkrai.... manau užspausiu rezervui extra atvejui...
Po savaitgalio tikiuosi pavyks parodyti nuostabią sodų šeimyną- be proto mielą atę su 6 3 sav mazgiais...ir dar nuostabesne 4 sav mažyle rasta vaikščiojanti pievoj prie vet. klinikos....o kadangi ten buvau...taigi mamka turi 7 nuostabius kleckus
Jūs nuostabios...ir manau kad kažkaip gerai būt susimatyti....pradžioj gal bent jau kaunietėm? Nes paradoksas mačiau vilnietes, panevežietę- londonietę, net arendalietę (čia norvegija0 O su kaunietėm esu tik probėkšmai susiotikus

ačiū kad esat

Po savaitgalio tikiuosi pavyks parodyti nuostabią sodų šeimyną- be proto mielą atę su 6 3 sav mazgiais...ir dar nuostabesne 4 sav mažyle rasta vaikščiojanti pievoj prie vet. klinikos....o kadangi ten buvau...taigi mamka turi 7 nuostabius kleckus

Jūs nuostabios...ir manau kad kažkaip gerai būt susimatyti....pradžioj gal bent jau kaunietėm? Nes paradoksas mačiau vilnietes, panevežietę- londonietę, net arendalietę (čia norvegija0 O su kaunietėm esu tik probėkšmai susiotikus

Nieko nesupratau (mane turbūt ateiviai (nu ir kaip jais netikėt
) tuo metu buvo pagrobę) nei apie Dinkos išmetimą nei apie priėmimą

Žiūriu ši tema ATEIVINĖ

QUOTE(Aist @ 2014 09 12, 11:59)

QUOTE(Nikuna @ 2014 09 12, 12:25)
Vistiek ženysymės, kai visos tetos suvažiuos

QUOTE(Weronica @ 2014 09 12, 12:27)
Nu o mazu koks stebuklas
veterinarų klaida, ar koks ateivių slaptas eksperimentas ir bac, laksto grikainiukai 

Vilkra - priimt tai kaip duotybę. Turbūt taip buvo skirta - ne turėti Leslę o išlydėti

Diinka - man į galvą atėjo tik vienas nauvokas vardelis - Fėja. Žinau kad rožinis ir juokingas, bet fėjos moka stebuklus daryti ir gal stebuklingas vardelis gali padėti

QUOTE(Weronica @ 2014 09 12, 13:10)
Nieko nesupratau (mane turbūt ateiviai (nu ir kaip jais netikėt
) tuo metu buvo pagrobę) nei apie Dinkos išmetimą nei apie priėmimą

o gal jie ir buvo tada prisijungę. matai kokia aš "zlapametna" ....
Ne nu tai buvop seniai ir netiesa

tada turėjau tik 3 katinus, net p. Šponkaus dat nebiuvo....
Nepyk weronika bet tik tave iš tų laikų ir pamenu, na dar Night kuri nebesilankovisai, paskuiKende, kuri ir patingi rašyti

aš čia tik norėjau pasakyti, kad temutė iš tikrųjų labai labia pasikeitė ir tikrai išlikusios mes labai užaugom su Mauriuku, labai gerai pamenu (nors tada jau praktiškai nedalyvavau) .... bet tada sirgau "grindos" liga.
Labai džiaugiusi kad jūs čia esat

QUOTE(diinka @ 2014 09 12, 13:33)
Nepyk weronika bet tik tave iš tų laikų ir pamenu, na dar Night kuri nebesilankovisai, paskuiKende, kuri ir patingi rašyti
ir daugiau nepamenu, kitos aktyvistės nubyrėjo...
aš čia tik norėjau pasakyti, kad temutė iš tikrųjų labai labia pasikeitė ir tikrai išlikusios mes labai užaugom su Mauriuku, labai gerai pamenu (nors tada jau praktiškai nedalyvavau) .... bet tada sirgau "grindos" liga.

Gal tu mane su Dark Elf maišai, nes ji tuomet aktyvistė didžiausia buvo, koliazus tvarkė ir temas kūrė

Nesvarbu

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 12, 13:25)

Diinka - man į galvą atėjo tik vienas nauvokas vardelis - Fėja. Žinau kad rožinis ir juokingas, bet fėjos moka stebuklus daryti ir gal stebuklingas vardelis gali padėti

Oj Grikiukas, žavus jaunikis

...aha čia kaip iš serijos Kobriukas...vis man sakė nu pervadink tu tą ktę...buvau net vardą išrinkus- panelė Rožė...nu bet kad ji man Kobriukas ir viskas

panašu kad šiandien išsiplėčiau...o darbo kaip ir turiu...bet nesusikaupiu..
QUOTE(Weronica @ 2014 09 12, 13:40)
Gal tu mane su Dark Elf maišai, nes ji tuomet aktyvistė didžiausia buvo, koliazus tvarkė ir temas kūrė
Nesvarbu
Kita kart jei ką nors sugalvosiu (per kokią mėnulio pilnatį) išvaryt iš čia tai būkit geros ir nekreipkit dėmesio 

Nesvarbu

Weronika, kadangi kitos išsilakstė o tu likai, vadinasi kalčiausia tu

Labai labai atsiprašau, jei užgavau...rašant gi intonacijos ne visada persiteikia...norėjau pajuokauti

Sakau tai buvo seniai ir netiesa...ir išgyveno nedaug, tik stip[raiusi

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 12, 13:43)
tai ir dabar nešpėtnas

tuomce, o jam yra kur išplikimais, ar tik kailis šviečia?