Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Erendira @ 2014 09 12, 14:36)
Diinka, Natta iš Gridos, Mokka iš po mašinos kieme ir abi yra Extriuko 

o jei gėda ne tas žodis blush2.gif blush2.gif Extriuk atsiprašau ir kaip galėjau juk puikiai žinau...o dar prieš moka ji mano Meisę žiūrėjo, o Juodukės gi viena iš Kauno Lesės, pati mačiau kaip rinkosi, blyn ir vėl...dabar katės vardas užkrito, bet kad truputi nervuota ir pilvą laižosi pamenu biggrin.gif
QUOTE(vilkra @ 2014 09 12, 14:38)
atsargiai- Leslės mama dar įspūdingesnė...  Siūlau varduką iš paskaų -Elfė..

Leslės mamos nemačiau gyvai, o Čiūčios visos išskirtinės....bet kai pamatai gyvai ir nors šiek tiek prisilieti... tada kitaip

Atsakyti
Valio clap.gif aš jau bėgu namo clap.gif gražaus visoms savaitgalio, mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 12, 15:11)
Valio  clap.gif  aš jau bėgu namo  clap.gif  gražaus visoms savaitgalio, mergytės  4u.gif

taip nesažininga verysad.gif sėdžiu iki 17, nors kaip ir darbus pasidariau... Ir tau gero tiek jau to, orą žada fantastišką, 4u.gif
Atsakyti
Aham, kai kas irgi iki 5 sėdės... gal ir iki puse 6...

Savaitgalis tikrai nuostabus nusimato...galvoju i kokius Anykscius nuvaziuot, aišku jei G nesusirgs visgi pirma savaitė darže tai laukiu jau ligos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 12 rugsėjo 2014 - 14:25
QUOTE(Weronica @ 2014 09 12, 15:25)
jei G nesusirgs visgi pirma savaitė darže tai laukiu jau ligos...

neteisigas požiūris biggrin.gif , " mano vaikas stiprus jis nesirgs" o jei ką tai savaitės manau per mažai, taip antroj pasimatytų, bet linkiu, būt stipriom, be to dar kaip ir vasara, kokių ligų protrūkių nėra, ir slogų visokių dar mažai 4u.gif
O mes į Pagėgius važiuosim sekmadienį...į žirginą, gal kam ko pakeliui reikia ?
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 12, 15:31)
kokių ligų protrūkių nėra, ir slogų visokių dar mažai 4u.gif

Pas mus darbe turbūt trečdalis sloguoja... Na bet imsiu galvot teisingai ir mes nesirgsim bigsmile.gif
Atsakyti
Taip orai savaitgalį bus geri, kaip tik bulviakasiui biggrin.gif
Aš kaip tik dėl to verysad.gif ir važiuosiu į kaimuką, link Lazdijų. Šiaip jau nelabai norisi bulves rinkti, bet ką padarysi, kad reikia. Buvo laikai, kai susirinkdavo talka, tai tik nukutendavom bulves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 09 12, 16:19)
Taip orai savaitgalį bus geri, kaip tik bulviakasiui biggrin.gif
Aš kaip tik dėl to verysad.gif  ir važiuosiu į kaimuką, link Lazdijų. Šiaip jau nelabai norisi bulves rinkti, bet ką padarysi, kad reikia. Buvo laikai, kai susirinkdavo talka, tai tik nukutendavom bulves biggrin.gif

Na aš nusikasiau bulves praeitą savaitgalį...vis dar be vaikų pagalbos smile.gif mums su Tomu užteks iki šviežių, gerai užderėjo...kaimynai padėjo bulviakasiui, kad nenutrokštume atnešė atsigert...o aš dar vsugebėjau ir kugelį iškepti, smagus buvo savaitgalis ir tau linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 12, 15:31)
O mes į Pagėgius važiuosim sekmadienį...į žirginą, gal kam ko pakeliui reikia ?
biggrin.gif

Perduok Pagėgiams linkėjimus biggrin.gif Mano tėtis iš ten kilimo, ten mano krikšto mama gyvena ir tas kraštas mielas mano širdžiai ax.gif
Atsakyti
...ne man šiandien tikrai su galva negerai....ne į Pagėgius važiuoju (nors ir ten buvo pasiūlymas, bet perleidau KS) važiuojam į rietavo žirgina, bet paprašysiu panų kad pagėgiams linkėjimus kartusu su 2 katėm nuvežtu biggrin.gif
manau man laikas namo...š kuopti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 12, 16:50)
manau man laikas namo...š kuopti... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 12, 10:05)
Merginos dar kartą ačiū.

Grįžau. Mažoji lapė mane pagydė. Buvo taip juoda taip juoda ir skaudu. Atėjo mažoji delniukus suglaudusi-
-mama, čia mažas šuniukas, jis serga- pagydyk.-

Atidengia delniukus- o ten tuščia..

-va- imk-pagydyk. Kojytę skauda ir pilviuką ir galvytę...

Paėmiau tą nematomą draugą šuniuką . Gydžiau kojytę, glosčiau pilvuką, papūčiau skaudančią galvytę ir juoduma pasitraukė.. Liko skausmas, savigrauža, bet juoduma dingo. Dabar miega man ant kelių, dukra mane šukuoja. Visai galiu gyventi..

Vilkra,kokie tie vaikai protingi,jie visada žino ,ko mums reikia ir kur skauda wub.gif wub.gif Sukalbėta maldelė Šiluvos Koplyčioje už tavo nusiramimą ir už Leslę,ir net pamokslas buvo--ką padarysi mano mažulėliams,padarysi man.....taip simboliška....Ir gyvenimas tęsiasi 4u.gif
Atsakyti