Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 12, 21:52)
Taigis, jei kas norite pasisakyti tarkite Miau, arba nutilkite amziams.... nail.gif

Miau!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 12 rugsėjo 2014 - 20:57
Oi šakės, prisijungs rytoj Ainu mamka ir pamatys kad jos mažylė jau ištekėjusi blink.gif biggrin.gif o mes su Aistu būsime susigiminiavusios lotuliukas.gif
katiniški vestuviniai žiedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 12, 22:54)
Miau!

Nu Bugi Zugi pas Tavy i iltis. Zinai ka susitarkim, Tu nepyk, geriau pabuk Zakristijonu. Neskaudes, i da pelyciu gausi? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 12 rugsėjo 2014 - 20:57
Pasitinka Čiakas špypštymu

https://www.youtube....h?v=5NjWocGBGOU

bet paniurkius pradeda tirpti ax.gif

https://www.youtube....h?v=_UXo4zb-SSk
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 12, 22:55)
Oi šakės, prisijungs rytoj Ainu mamka ir pamatys kad jos mažylė jau ištekėjusi  blink.gif  biggrin.gif  o mes su Aistu būsime susigiminiavusios  lotuliukas.gif
katiniški vestuviniai žiedai  thumbup.gif

Jooo ryt Aist nekokia diena laukia, ir iiiilgas pokalbis su Ainu blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 12, 21:57)
Nu Bugi Zugi pas Tavy i iltis. Zinai ka susitarkim, Tu nepyk, geriau pabuk Zakristijonu. Neskaudes, i da pelyciu gausi? g.gif  ax.gif

ten Bugi, man giliai dzin
user posted image
Atsakyti
Jetau Tuomce, koks murkimas raminantis,,,kokios akys wub.gif
Papildyta:
[quote=Tuomce,2014 09 12, 23:03]
ten Bugi, man giliai dzin

A...beveik atspejau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Galejau aisku antro vardelio ir nepridurt doh.gif
O man ir Bugi ir Zugi nerealus katinaiciai. Zinau tiksliai, kad pas viena yra balta apykaklaite o pas kita ne, bet pas kuri kaip doh.gif Nu man sunkiai cia blush2.gif

Zodz Bugi...padek bonkela sakau, balius da neprasidejo blink.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 12, 21:41)
Ainu draugytės maudymo ypatumai  thumbup.gif  lotuliukas.gif  prajuokino padėjėja Ainu  biggrin.gif  Aist - prausk abi iškart ir pati kartu nusiprausi  biggrin.gif  Pas man Grikis dažnai pro užuolaidas į dušo kabiną braunasi arba bent kaišioja letenėles  biggrin.gif
Broliukai rainiukai tokie mieli  wub.gif  tapetus apiplėšęs geruolis  wub.gif  ir smalsutis  wub.gif
Vosylius nusprendė sutuokti jaunavedžius nelaukdamas svečių  biggrin.gif

Veiksmas vyksta... 4u.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 12, 22:07)
Zodz Bugi...padek bonkela sakau, balius da neprasidejo blink.gif  doh.gif  bigsmile.gif

tai Zugi su bonka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 12 rugsėjo 2014 - 21:10
Pala Pala, bet gi su bonkela Zugi??? Brrr...nieko nesuprantu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 12, 23:10)
tai Zugi su bonka biggrin.gif

Tuomce, man pirmai, pirmai dasilo, tik mano kompas pastrigo, nespejau pirma atsakyt, kad ji kur doh.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zugi
user posted image

Bugi
user posted image
Atsakyti
Tuomcės visos nuotraukos būna thumbup.gif
Žiūrėkit baliauninkės kad tik galvų rytoj neskaudėtų biggrin.gif
Atsakyti