Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Na aš jau namie, pasiplaukiojom gerai, nebūčiau patikėjus, kad perkaisiu biggrin.gif

o šiandien mokinausi vadinamąjį 360 laipsnių apsisūkimą (nuoroda kaip tai atrodo)360 apsisukimą, tai pora kritimų bet po to ne kartą pavyko. MB porą kart bandė, skaudžiai krito, daugiau nė nebebandė.
Jam manau labai apmaudu, kad mūsų tobulėjimas pradeda skirtis. aš mokų šokant nuo tramplyno , ore pasiekt su viena ranka lentos kraštą (ant greitųjų neradau video), moku šokant nuo tramplyno užčiuožt viena koją priekyje, o nusileist su kita koja priekyje (pasisukti 180 laipsnių), o jam šitie nepavyksta..

Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 13, 19:33)
Na aš jau namie, pasiplaukiojom gerai, nebūčiau patikėjus, kad perkaisiu biggrin.gif

o šiandien mokinausi vadinamąjį 360 laipsnių apsisūkimą (nuoroda kaip tai atrodo)360 apsisukimą, tai pora kritimų bet po to ne kartą pavyko. MB porą kart bandė, skaudžiai krito, daugiau nė nebebandė.
Jam manau labai apmaudu, kad mūsų tobulėjimas pradeda skirtis. aš mokų šokant nuo tramplyno , ore pasiekt su viena ranka lentos kraštą (ant greitųjų neradau video), moku šokant nuo tramplyno užčiuožt viena koją priekyje, o nusileist su kita koja priekyje (pasisukti 180 laipsnių), o jam šitie nepavyksta..

Ohoh- kokie pasiekimai...

mano diena nyki- bulviaksis- kasė vyrai ir mano mažoji.. Aš svogūnus tvarkiau, vieną šiltnamį pomidorų paruošiau rudeniu, gaminau pietus ir džiaugiausi, kad ne namuose visai tai.. Grįžom namo- ir vėl akyse ašaros.. Nuėjau į virtuvę- o ten likė "kamščiai" visuose pavojingose vietose... verysad.gif . Ir vėl gumulas gerklėj.. Reik juos surinkti ir nuvežti sudeginti... kažkaip reiks ryt prisiversti..
Atsakyti
Vilkra console.gif kaip puikiai suprantu ta gumula, ne bent jau Tu darei viska kas imanoma, tiesiog nebuvo lemta, o man kartais ziurint savo katinu foto, toks gumulas pstringa, kad jie kazkur palikti, be manes, kad juos isdaviau, nors jie niekad man to nebutu padare sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 09 13, 21:03)
Vilkra  console.gif  kaip puikiai suprantu ta gumula, ne bent jau Tu darei viska kas imanoma, tiesiog nebuvo lemta, o man kartais ziurint savo katinu foto, toks gumulas pstringa, kad jie kazkur palikti, be manes, kad juos isdaviau, nors jie niekad man to nebutu padare sad.gif

Azu, manau, jiems važiuoti su tavimi būtų didesnis stresas.. mirksiukas.gif Jie turi, kas juos myli, glosto ir prižiūri.. 4u.gif
Atsakyti
Vilkra - 4u.gif
Busy - nuostabi nuotrauka ir pokalbis wub.gif žiūrėjau ir žiūrėjau wub.gif antra nuotrauka irgi labai graži wub.gif
Gauruota Čija be galo miela wub.gif
Tuomce - clap_1.gif gaila kad tavęs niekas nenufilmuoja - labai norėtųsi pamatyti kaip tuos triukus darai biggrin.gif
Kivio dovanų katalogas thumbup.gif
Grikis, savo ir savo gražuolės žmonelės vardu dėkoja visiems už sveikinimus biggrin.gif
Aist - tai jau teks mums jaunavedžius pažindinti, nieko čia jau nepadarysi biggrin.gif Kaip ir žadėjau kviesiu visas pas save rudens pasisėdėjimui ir remonto įvertinimui - reik gi kad mane pagirtumėt biggrin.gif tai gausi su Ainu atvažiuoti biggrin.gif Pirmiausia Busy mamuko su sūnum sulauksim o į antrą spalio pusę planuokitės mergytės atvažiuoti girti mano remonto tongue.gif
Vėtra turbūt jau mėgaujasi užtarnautu poilsiu po namų tvarkymo biggrin.gif
Aš spėjau ir namuose pasidarbuoti ir sode darbų nudirbti. Maniškiai pasisvečiavo kaip visada šeštadienį pas Maurą su Mikute. Kruopa nuo ankstyvo ryto jau kuitėsi spintoje. Įsivaizduojat, visą savaitę rytais būna ramu-tylu, o šeštadienį nuo 4.30 rainoji pradeda niurzgėti, bartis ir zirzti. Lenda spinton ir nukrapšto nuo lentynos savo ir Grikio tašes. Iš pradžių galvojau kad tai tik sutapimas, paskum pradėjo stebėti ir akurat - jinai puikiai žino, kad atėjo šeštadienis ir eis pas Maurą su Mika į svečius ir nuo ankstyvo ryto prasideda bruzdenimas biggrin.gif Iki šeštadienio visą savaitę tašės guli nejudinamos biggrin.gif Och tie mūsų ūsuotieji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 13, 21:35)
Tuomce clap_1.gif  gaila kad tavęs niekas nenufilmuoja - labai norėtųsi pamatyti kaip tuos triukus darai  biggrin.gif

Aha man irgi gaila. MB "kažkaip vis nepagalvoja" kad jei jei baigė plaukiot, mane galėtų nufilmuot smile.gif matyt iš pavydo biggrin.gif
Papildyta:
Renatelexx, ar jau darai Rikio išleistuves?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 13, 22:20)
Renatelexx, ar jau darai Rikio išleistuves?

Tai Rikis jau išvažiuoja į savo namus bigsmile.gif Tuomet linkim jaukių ir šiltų namų bei mylinčių šeimininkų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 13, 22:32)
Tai Rikis jau išvažiuoja į savo namus  bigsmile.gif  Tuomet linkim jaukių ir šiltų namų bei mylinčių šeimininkų  4u.gif

Kiek žinau, ryt keliauja į Lentvarį smile.gif

o pilkius drąsėja dienomis smile.gif manau p savaitės įėjus į vonią jau pasitiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 13, 22:35)
Kiek žinau, ryt keliauja į Lentvarį smile.gif

Siandien buvo planuojama Rikucio kelione i naujus namucius, bet nepavyko..todel turetu isvaziuoti ryt smile.gif
tik gaila broliuko, man atrodo, kad is pradziu labai verks verysad.gif

Tuomce smagu, kad suoliai pavyksta thumbup.gif
o ar seniai pradejai plaukiot?
Vasara pazistamas siule pabandyt Anyksciuose,ten yra nauja trasa, bet as bijau..nelabai siaip moku plaukt..o ten maciau pradedantieji daznai krenta i vandeni...
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 14, 01:28)
Siandien buvo planuojama Rikucio kelione i naujus namucius, bet nepavyko..todel turetu isvaziuoti ryt  smile.gif
tik gaila broliuko, man atrodo, kad is pradziu labai verks  verysad.gif

Tuomce smagu, kad suoliai pavyksta  thumbup.gif
o ar seniai pradejai plaukiot?
Vasara pazistamas siule pabandyt Anyksciuose,ten yra nauja trasa, bet as bijau..nelabai siaip moku plaukt..o ten maciau pradedantieji daznai krenta i vandeni...

Na pradžioj tai taip manau verks, bet apsipras smile.gif Pilkius va vienas ramiai vonioj žaidžia ir jam gerai smile.gif

o plaukiojam nuo pernai gal kokios liepos. O pradžioj tai taip, reikia pakritinėt, bet pagrinde krentama tada, kai bandoma rankomis prisitraukt prie troso, tada ir krentama, čia visų pradedančiųjų klaida-instinktas. Kai suvokia kad nereikia ten bandyt su kankom kažką daryt- pradeda plaukt, o šiaip nuo žmogaus priklauso, vieni greičiau, vieni lėčiau pajunta, kas ir kaip. Šiaip labai smagu smile.gif o dėl nemokėjimo gerai plaukt, tai nereikai net mokėt plaukt- visiems privaloma liemenė (jų duodamos plūdurinės, tai jos gerai laiko virš vandens) ir šalmas, tai nuskest tikrai nenuskęsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 14, 08:27)
o plaukiojam nuo pernai gal kokios liepos. 

Greit tobulėji, jei jau tokius triukus darai thumbup.gif

Rikis išvažiavo į naujus namus, tikiuosi jam ten bus gerai smile.gif

ir aš turėsiu savo mamka, tik gaila, kad neleido brolio pasiimti kartu...
user posted image
Atsakyti
Tylu namuose...visos kas kur išsibarsčiusios savaitgalį 4u.gif

vilkra , o dabar po maro kiek laiko negalėsi pasiimti jokio katinėlio ? ar užteks gerai išdezinfekuoti namus ?

Tuomce tikra šaunuolė, įsivaizduoju, kaip kirtai per SB vyriškąjį EGO, kur jau jis ten tave filmuos...

Magnuna, kaip tavo klubas...įsistatė į vietą ?

QUOTE(renatelexx @ 2014 09 14, 12:16)
Rikis išvažiavo į naujus namus, tikiuosi jam ten bus gerai  smile.gif

Gražuolis Rikis, ne prastesnis ir Tikis wub.gif nepergyvenk renatelexx, greitai apsipras abu atskirai. Maniškė irgi turėjo sesę, o dar ir mamos pienuko pagerdavo, o tik vieną parą pavirkavo.

Vakar dukra atvežė Magijai besisukantį ratu ir plazdantį drugelį , iš pradžių prisibijojo, o vėliau pagauna, bet kai plazdantis tai ištrūksta jai iš letenėlių biggrin.gif Įkeliu kelias nuotraukas parodyti koks veiksmas vyko, tik biškį paplaukusios, nes gi viskas vyko judesyje. Padedu, kad nematytų kur, tai ji taip įdomiai ieško , dairosi galvą užvertusi, kur nuplasnojo tas drugys biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image

Atsakyti