Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Vidam @ 2014 09 14, 18:27)
Tylu namuose...visos kas kur išsibarsčiusios savaitgalį 4u.gif

vilkra , o dabar po maro kiek laiko negalėsi pasiimti jokio katinėlio ? ar užteks gerai išdezinfekuoti namus ?

Neskiepintų nuo maro- nemažiau metų... O skiepintų- tol kol baimė priimti širdyje praeis.. Nes dabar jau bijau priimti į namus bet kokį gyvą padariuką.. O jei vėl kokia bėda su sveikata.. unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 14, 18:31)
... O jei vėl kokia bėda su sveikata.. unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Taip, pirmiausiai turi pati apsiraminti 4u.gif Tokia liga, tokiai mažai sunkiai pakeliama, bet juk tas maras ne toks ir dažnas. Aš irgi labai bijau dėl visokių ligų...bet juk nebijosi visą gyvenimą. Savaime aišku kad dabar jau turėsi imti tik skiepytą. Tik ko gero po viso to, tavo B bus dar sunkiau prikalbinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 14 rugsėjo 2014 - 18:05
QUOTE(Vidam @ 2014 09 14, 18:48)
Taip, pirmiausiai turi pati apsiraminti 4u.gif  Tokia liga, tokiai mažai sunkiai pakeliama, bet juk tas maras ne toks ir dažnas. Aš irgi labai bijau dėl visokių ligų...bet juk nebijosi visą gyvenimą. Savaime aišku kad dabar jau turėsi imti tik skiepytą. Tik ko gero po viso to, tavo B bus ar sunkiau prikalbinti g.gif

būtent .. ir tai.. doh.gif Na- bet pirma su savimi reik susitvarkyti.. Po to imsismės ir MB cool.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,
na ką aš po bulviakasio,bulvių daug pririnkom, tik va bulvės labai matyt kvatojosi, kad sutrūkinėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet iš tikro vos ne visos bulvės tokios sutrūkinėjusios.
O čia matau ir veiksmo netrūko, vestuvės įvyko biggrin.gif Grįžus namo žiūriu ko čia pabrolys su pamerge tokie apsnūdę biggrin.gif O svočia supyko, kad ją paliko
user posted image

Busy labai graži nuotrauka kur su Gabana ir pokalbis geras biggrin.gif

Laba smagu , kad vienas iš broliukų rado namučius, aišku smagiau būtų buvę, kad būtų kartu iškeliavę, bet manau ir kitas greit suras.
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 13, 16:48)
Ech..aš niekada dar nebuvau pabroliu...o taip norėčiau...vien jau dėl to, kad gaučiau gražią pamergę į poras... rolleyes.gif

Kivi, a Kivi... Ženijamės ir mes?
user posted image

Atsakyti
Magija kokia graži ir Pūkelytė wub.gif

Tašiūne, man rods, Kivis ne tas Katinas... kurį galima apžendyti hihihi.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 14, 21:49)
Magija kokia graži ir Pūkelytė wub.gif

Tašiūne, man rods, Kivis ne tas Katinas... kurį galima apžendyti hihihi.gif

Laba 4u.gif

Visi gražūs. Magijos lapcės storos... wub.gif wub.gif wub.gif

Gabana su Busy... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Pilna ramybės.
Broliai šaunuoliai paliktuvių radę ir Rikis, radęs namučius.

Svočia labai pikta... doh.gif

Kivis wub.gif

Teta Busy, bet pabandyti galima?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rariukas @ 2014 09 14, 19:36)
Labas vakarėlis,
na ką aš po bulviakasio,bulvių daug pririnkom, tik va bulvės labai matyt kvatojosi, kad sutrūkinėjo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Bet iš tikro vos ne visos bulvės tokios sutrūkinėjusios.

Bulvės bulvėmis, bet pomidorai irgi trūksta... Mąstau, ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 14, 18:27)
Gražuolis Rikis, ne prastesnis ir Tikis  wub.gif  nepergyvenk renatelexx, greitai apsipras abu atskirai. Maniškė irgi turėjo sesę, o dar ir mamos pienuko pagerdavo, o tik vieną parą pavirkavo.

Tikis vis ieško brolio, bet nėra taip jau blogai, nebent naktį kokį koncertą surengs smile.gif

Magija kokia gražutė wub.gif wub.gif

Pūkelytė wub.gif

Tašiūnė, sugalvojo ištekėt thumbup.gif
Atsakyti
Na ir savaitgalis -visos gyvenimo dramos wub.gif ,ir verkėm ir juokėmės 4u.gif

Visos istorijos vertos dėmesio wub.gif

O aš per pietus šiandien gavau žinią ,kad lygtai Gliukas namus surado wub.gif ,bijau dar labai džiaugtis,ryt bandysiu skambinti į gydyklą,gal tiksliau pasakys,bet šiandien vakare turėjo pasidovanoti wub.gif .Jei taip ,tai akmuo nuo širdies nusiridens wub.gif
Atsakyti
Ruste, kaip ten Tigos grybas? Ar laikai ją atskirai ar ir toliau laksto po visur, tik neleidi lovose miegot?

Aš dabar susimąsčius dėl pilkio.išmaudžiau su ivermoliu, tai pliku vietų niekur neradau, pinigams tikrint lempa niekur nešviečia giliai kailyje, šviečia bet visur- kaip apkibę dulkėms, pabraukus, nuo kailio nukrenta. Tai kaip ir gal negrybinis katinas g.gif
Nes jei negrybinis, noriu paleist iš vonios, nes jis ten jau pypauja ir prašo dėmesio. dar nėra kad labai labai drąsus, bet tikrai bus meilus katinas, nė nekvepia laukiniu katinu.

Zundyte, lauksiu ryt gerų žinių ax.gif

Renatelexx, manau gali paverkt naktį, bet neradės ateis šilumos pas tave ieškot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 14 rugsėjo 2014 - 21:51
Tuomce, šaunuolė. Man labai patinka, kai žmonės aktyviai leidžia laisvalaikį 4u.gif O dėl TB, kad nesusipranta Tavęs pafilmuoti, tai nebūtinai iš pavydo. Kartais vyrai iš tiesų ko nors nesusivokia, tereikia paprašyti mirksiukas.gif Labai būtų smagu pamatyti Tavo atliekamų triukų video.
Magnuna, ačiū už kvietimą. 4u.gif Iš tiesų kaži kaip ten gyvai kačiai tarpusavy sutartų. g.gif Ainu bendrai geranoriška kitoms katėms.
Smagu, kad Rikis jau naujuose namuose. thumbup.gif
Vidam, koks puikus žaisliukas. Kur pirkote? Norėčiau Ainu nupirkti.
Pūkelytė kokia miela wub.gif
Mes ekspromtu užsukom į mišką prie Druskininkų ir pagrybavom truputį. Kol vaikai nepareiškė, kad jiems mirtinai atsibodo, o ir grybų jie nemėgsta. rolleyes.gif
Nu ką aš žinau, kas čia per padarai šitame maiše, bet liepė saugot, tai saugau...
user posted image
Grįžę namo radom virtuvėje daug šukių. Ainu, pasirodo, numetė didelę vaisių vazą nuo palangės belakstydama, kol mūsų nebuvo. Bet pažiūrėjom į tai filosofiškai:" Shit happens...bus tų vazų". mastau.gif Gerai, kad pėdučių nesusipjaustė.
Ainu ir Tašė bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 14 rugsėjo 2014 - 22:23
QUOTE(Aist @ 2014 09 14, 22:50)
.
Ainu ir Tašė  bigsmile.gif

Oh, gražuolė. 4u.gif
Atsakyti