Atsiprašau, kad pakartoju nuotrauką, bet man šita mažoji labai gražaus veiduko

ypač virš nosytės ir kakta gražaus piešinuko...graži bus panelė.
diinka, o kaip tavo bevardė suskiukė laikosi ? parodyk kaip dabar atrodo, gal jau ir nebe suskiukė jei normaliai maitinasi ?
man ir ji labai labai...kažkaip su spalvom fotikas labai nugrybavo ji pilkutė (šiek tiek rainumas mušasi bet nestipriai...ir smėlinis plėmas) o jau pasiūtus, tik atidarau narvą ir lekia, vos paskui surenku aš ją....
va va- man kiek kilo šiąnakt vardų
diinkos persiukei egzotukei- , , Aiša, Bitė, Cika, Čipsė, Diuma, Elfė, Ėmė,
Froilen, Giutika, Helen, Imka, Ylčė, Juta,Kiukė,
Leila, Mila, Niurka, Olivija, Prista, Riuna,Smila, Šakira, Tomka, Ulijana, Voruta, Zina, Ženeva
Kuo toliau tuo sunkiau man su vardais...dar šiai naujai kompanijai reik sugalvoti
Iš visų išvardintų man gal Froilen kažkiek limpa...pabandysiu pavartot, Laeila ji buvo...nepaliksiu to vardo
O persiukė atsigavus kai[p katė, kailiuko tikrai neataugiunom dar , greičiau sprandas dar apslinko (bet čia jau ankščiau) oda pasidarė beveik visuur normali (buvo tokie kaip lobai užsidėję,dabar tik prie updegos šiek tiek) Bet ji jau priekabiauja, užšoka ant kelių glaustosi, drąskyklę terorizuoja...kita katė (nes pradžioj tik gulėjo) sveriam 2,1 kg

... Apetitu nesiskundžiam, bet kad pas mus dieta...iš bado ji net varškę buvo pradėjus ėsti, bet suviduriavo...ir aš jai nebeduodu varškės, gauna jautieną ryte vakare

. Šiandien pirmą kart pamaišiau jautienos faršą su koše ( avižiniai dribsniai su sviestu kiaušiniu ir obuoliu) Sušveitėm viską...Rezultatai (jei bus ) matysis kažkur po mėnesio.
Planuoju ja apgyvendint pas mus miegamajam, ji tokia rami...gal dar labiau atsigaus, kai jausis mylima ir reikalinga....(tik va brangiausias dar mano planų nežino

) Išsiaiškinau, kad nezarazna, tai ko ją toj vponioj laikyti