Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Aist @ 2014 09 15, 11:51)
Pūkelytė šaunuolė, draugės nepalieka bėdoje, iš kitos durų spintos pusės matyt hipnotizuoja, kad toji telekinetiškai atsidarytų  biggrin.gif

Pūkelytė greičiau iš smalsumo ten vaikštinėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ai dar anksčiau kai Funtukas buvo mažiukas ir vienas dar gyveno, tai buvau uždariusi tarp durų (pas mane dvejos lauko durys). Tai gerai, kad parėjusi namo, o ne išeinant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 15 rugsėjo 2014 - 11:57
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 15, 12:50)
Man klausimas pasistojo, kokia čia šeima, jeigu atskirai gyvena ir tik per PC bendrauja?  tongue.gif  biggrin.gif

Kaip tai kokia šeima - šiuolaikiška tongue.gif Daba gi ir dvikojai internetu pažindinasi ir bendrauja, tai kuo pūkuočiai blogesni biggrin.gif
Friskutės nuotykis biggrin.gif
Diinkos šeimynėlė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 15, 12:13)
ir mažoji prisiplakėlė

user posted image

Kiek pas diinka kūdikėlių atsirado doh.gif ir kaip reiks išdovanot šitokį būrį g.gif

Atsiprašau, kad pakartoju nuotrauką, bet man šita mažoji labai gražaus veiduko wub.gif ypač virš nosytės ir kakta gražaus piešinuko...graži bus panelė. Gerai, kad ją priėmė į būrį smile.gif
O mamai ko gero pradeda trukti pieno, todėl ir atstumia vaikus, juk ne juokas šitokį pulką išmaitinti g.gif
Papildyta:
diinka, o kaip tavo bevardė suskiukė laikosi ? parodyk kaip dabar atrodo, gal jau ir nebe suskiukė jei normaliai maitinasi ?
Atsakyti
Diinka - ar prilipo persiukei koks nors vardelis. Tikrai, kiek gi galima be vardo katukę laikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 15, 13:10)

diinka, o kaip tavo bevardė suskiukė laikosi ? parodyk kaip dabar atrodo, gal jau ir nebe suskiukė jei  normaliai maitinasi ?

va va- man kiek kilo šiąnakt vardų diinkos persiukei egzotukei- , , Aiša, Bitė, Cika, Čipsė, Diuma, Elfė, Ėmė, Froilen, Giutika, Helen, Imka, Ylčė, Juta,Kiukė, Leila, Mila, Niurka, Olivija, Prista, Riuna,Smila, Šakira, Tomka, Ulijana, Voruta, Zina, Ženeva
Atsakyti
Tegul būna Fėja, a? arba aš ją dar Kaip Ameliją (Amélie) matyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 15, 13:35)
Tegul būna Fėja, a? arba aš ją dar Kaip Ameliją (Amélie) matyčiau  g.gif

Va man Amelie labai tiktų smile.gif
Atsakyti
MB mamos šuo Fėja vardu biggrin.gif tai man dabar šuniškas vardas atrodo
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 15, 13:10)

Atsiprašau, kad pakartoju nuotrauką, bet man šita mažoji labai gražaus veiduko  wub.gif ypač virš nosytės ir kakta gražaus piešinuko...graži bus panelė.
diinka, o kaip tavo bevardė suskiukė laikosi ? parodyk kaip dabar atrodo, gal jau ir nebe suskiukė jei  normaliai maitinasi ?

man ir ji labai labai...kažkaip su spalvom fotikas labai nugrybavo ji pilkutė (šiek tiek rainumas mušasi bet nestipriai...ir smėlinis plėmas) o jau pasiūtus, tik atidarau narvą ir lekia, vos paskui surenku aš ją....

Vis dar suskiukė

QUOTE(vilkra @ 2014 09 15, 13:31)
va va- man kiek kilo šiąnakt vardų diinkos persiukei egzotukei- , , Aiša, Bitė, Cika, Čipsė, Diuma, Elfė, Ėmė, Froilen, Giutika, Helen, Imka, Ylčė, Juta,Kiukė, Leila, Mila, Niurka, Olivija, Prista, Riuna,Smila, Šakira, Tomka, Ulijana, Voruta, Zina, Ženeva

Kuo toliau tuo sunkiau man su vardais...dar šiai naujai kompanijai reik sugalvoti doh.gif

Iš visų išvardintų man gal Froilen kažkiek limpa...pabandysiu pavartot, Laeila ji buvo...nepaliksiu to vardo

O persiukė atsigavus kai[p katė, kailiuko tikrai neataugiunom dar , greičiau sprandas dar apslinko (bet čia jau ankščiau) oda pasidarė beveik visuur normali (buvo tokie kaip lobai užsidėję,dabar tik prie updegos šiek tiek) Bet ji jau priekabiauja, užšoka ant kelių glaustosi, drąskyklę terorizuoja...kita katė (nes pradžioj tik gulėjo) sveriam 2,1 kg g.gif ... Apetitu nesiskundžiam, bet kad pas mus dieta...iš bado ji net varškę buvo pradėjus ėsti, bet suviduriavo...ir aš jai nebeduodu varškės, gauna jautieną ryte vakare  doh.gif . Šiandien pirmą kart pamaišiau jautienos faršą su koše ( avižiniai dribsniai su sviestu kiaušiniu ir obuoliu) Sušveitėm viską...Rezultatai (jei bus ) matysis kažkur po mėnesio.
Planuoju ja apgyvendint pas mus miegamajam, ji tokia rami...gal dar labiau atsigaus, kai jausis mylima ir reikalinga....(tik va brangiausias dar mano planų nežino  biggrin.gif ) Išsiaiškinau, kad nezarazna, tai ko ją toj vponioj laikyti

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 15, 13:35)
Tegul būna Fėja, a? arba aš ją dar Kaip Ameliją (Amélie) matyčiau  g.gif

QUOTE(Weronica @ 2014 09 15, 13:36)
Va man Amelie labai tiktų smile.gif

Va - Amelija- man grynai žmogiškas vardas.. unsure.gif

QUOTE(Tuomce @ 2014 09 15, 13:39)
MB mamos šuo Fėja vardu biggrin.gif tai man dabar šuniškas vardas atrodo

toks neutralus- gali būti šunei, katei ar JK.. bet va- nepanaši man ta katytė į fėją.. visiškai.. bet čia man nepanaši..
Atsakyti
dar kažkas japoniško jai tiktų manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 15, 13:48)
dar kažkas japoniško jai tiktų manau g.gif

Odayakana bī

Tsuki no kage

Kibō no uta

Momo no hanabira
Atsakyti