Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

keik rainu kleckiuku pas diinka wub.gif wub.gif wub.gif

haiku ir man patiko kai mokykloj mokemes :B

Mokka guli salia, miega ir čepsi biggrin.gif kažką skanaus sapnuoja.aš irgi noriu biggrin.gif
Atsakyti
dar...izaura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 15, 14:34)
dar...izaura  biggrin.gif

oi... rolleyes.gif
Atsakyti
Milagros (stebuklas) biggrin.gif
Aja (irgi stebuklas kažkuria rytų šalių kalba)

dar haiku:

žalia šviesa
išlieta lėkštėje
mėtiniai ledai

(tingiu dirbti blush2.gif o įtempto darbo turiu iki kito pirmadienio blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 15 rugsėjo 2014 - 13:45
QUOTE(Erendira @ 2014 09 15, 14:42)

(tingiu dirbti  blush2.gif  o įtempto darbo turiu iki kito pirmadienio  blink.gif )

nieko baisaus, tai pirmadienio sindromas biggrin.gif

mmm metiniai ledai... rolleyes.gif
Atsakyti
atsibosiu biggrin.gif Mimoza Pasiflora
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 15, 12:05)
4u.gif
mano G irgi penktadienį iš daržo gryžo su 39 doh.gif  pratupėjau savaitgali namuose... Bet nieko ,nei gerkė labai raudona, nei sloga, nei dar kas...taip ir nesupratau kas jai buvo. Pakankamai lengvai išsisukom tik penktadienį labai nekrito tempa net ir su vaistais...
Gal sakau jau čia tas skiepas pradėjo veikt, kad greit baigės viskas, bet turbūt taip negali būt nes per mazai laiko praėjo...Erode nežinai? blush2.gif

Kad nežinau, kada ir kuo skiepijotės, kažkaip pražiūrėjau, nors, atrodo, įdėmiai skaitau.

Bet man labiau panašu į virusinę infekciją, arba, jei skiepas buvo 3 dienos atgal, gali būt reakcija į skiepuką.
g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 15, 12:00)
Nepasveikom.. verysad.gif Buvo apsveikę, išėjom valandai į kiemą ir vėl snargliai upeliais, koso baisulingai abu... Toks jausmas, kad užkeikė kas... ai...

Niekas čia Jūsų neužkeikė. Ir su kosuliu, ir su sloga į lauką eiti PRIVALOMA. Svarbu, nekarščiuoti.
Atsakyti
ūsuota šiluma
parmurkė
kitapus sapnų

viskas, baigiu, marš prie darbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 15, 12:52)
Mano Rut toks "nuotykis" buvo kai išėjau darban - vaikui  temperatūros 39, o daugiau nieko... kaip dabar manatau mūsų pediatrę sėdinčią fotelyje už galvo susiėmusią - "nežinau kas yra". atėjo savaitgalis ir vaikas pasveiko  biggrin.gif

Diinka, faini mažyliai  biggrin.gif

Labai faini, bet viena viena akutė, o kitam - kita. Bet labai gražučiai. Numinkyčiau. wub.gif
Ainu fotoreportažas apie meilę ir Grikio darbus, bei vazos savižudybė... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pūkelytė šaunuolė, norėjo draugei padėti. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2014 09 15, 12:52)
Mano Rut toks "nuotykis" buvo kai išėjau darban - vaikui  temperatūros 39, o daugiau nieko... kaip dabar manatau mūsų pediatrę sėdinčią fotelyje už galvo susiėmusią - "nežinau kas yra". atėjo savaitgalis ir vaikas pasveiko  biggrin.gif

Kai nežinai, kas yra ir akivaizdaus uždegimo nematai, darai kraują ir C reaktyvų baltymą ir sužinai. ax.gif
Atsakyti
Siūlot vardus persiukei g.gif , o kaip Alisa?
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 15, 14:56)
Labai faini, bet viena viena akutė, o kitam - kita. Bet labai gražučiai. Numinkyčiau.  wub.gif
Ainu fotoreportažas apie meilę ir Grikio darbus, bei vazos savižudybė...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pūkelytė šaunuolė, norėjo draugei padėti.  4u.gif

Papildyta:
Kai nežinai, kas yra ir akivaizdaus uždegimo nematai, darai kraują ir C reaktyvų baltymą ir sužinai. ax.gif

Tas buvo prieš 14 metų, o gydytoja jau arti pensijos buvo wink.gif šiuo atveju, esmė buvo strese, nes dar kartą toks fintas buvo pasikarotjęs didelio streso aplinkybėmis. Paskui užsigrūdino vaikė...
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 15, 14:49)
Kad nežinau, kada ir kuo skiepijotės, kažkaip pražiūrėjau, nors, atrodo, įdėmiai skaitau.

Prevenar vakcina. Tikrai skaitei nes dar ir komentavai kažką biggrin.gif

Tik jau ne izaura schmoll.gif biggrin.gif

Paskutinis Haiku gali būti mūsų temos oficialus Haiku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 15 rugsėjo 2014 - 14:03