Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

O man , o man kas ides? blink.gif niekas, o gal kas pro sali vaziuos, uzsukt noretu? vistiek kuom nors pavaisinciau
Kai cia vaziavau MB mane gasdino, sake nebus tau kad valgai ka nori,bus "nori valgyt? eik anksciau miegot" (nes ir taip palei ji man sukust dar reikia) bet as cia jau beveik menesi, MB nusipenejo pats..... lotuliukas.gif doh.gif gavo is manes pravarde "Bulacka v zakone" (nes baisiai cia laidas ziuredavo apie "vor v zakone") , dabar susiime, siryt jau prizadejo i savo buterbrodus nebetept tonom suriu, majonezu ir keciupu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 16 rugsėjo 2014 - 14:14
QUOTE(Azucena @ 2014 09 16, 15:12)
"nori valgyt? eik anksciau miegot"

Kokia šauni taisyklė laugh.gif
Atsakyti
O kaip užmigt nevalgius g.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
Pavalgai ir užmiegi laugh.gif

Labas dienas, sveikinu Rustės dukrytę su gimadiena 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai ir aš Kaune, taip kad teks kažkur Kaune spanguolių ieškot smile.gif

O man kažkaip dabar toks klausimas iškilo blush2.gif : ar jūsų dauguma esate tarpusavyje pažįstamos ar jau čia forume susibendravote ir susitikimus organizavote?
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 16, 07:48)
Kokia miela foto wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man atrodo Kysius susidūres akis akin su zmona ugztų kaip tokiam senam video-užkritęs už sofos biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

Užtat ir meilės nori tik platoniškos biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2014 09 16, 08:41)
Kysiuli, prašiau mamos išrinkti gražią nuotrauką, tikiuosi tau patiks

Uooojjj..koks grožis karsta.gif karsta.gif Sakyk brangioji, ar tu natūrali, ar priauginta pas tave ir ūsai ir antakiai??

Labas merginos 4u.gif

Reik pagalbos. Atsirado mano kieme siamo mišrūnas. Jau senokai, prie laiptinių trinasi, gerietis, murklys, meilės, maisto ir dėmesio ištroškęs gražuolis..rašiau tada diinkai, klausiau gal kur koks kampas atsirasų jam iki namų suradimo, bet paskui dingo jis, tai taip ir liko. Bet va kelios dienos vėl jis čia. Nusišėręs toks, bet labai gražaus kailio. Žiūriu aš į jį ir širdį skauda, kad niekaip padė negaliu. O koks karališkas katinas geruose namuose taptų.. Sugaut jį be problemų, pats ant kelių lipa, tik imk..bet kur jį dėt, kaip globą rasti sad.gif( gal turit minčių nuo ko pradėt, ką daryt? Kątik buvo atėjęs prie laiptinės, pašėriau, nufotkinau...

Va kokis gražuolis, toks tikras vyyyras wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 16, 15:22)
Pavalgai ir užmiegi laugh.gif

Ta prasme, kad vakarienės nenorėtum, iš karto po pietų, pavalgai ir eini miegot?? biggrin.gif
Atsakyti
Taip, bet pavalgyt reikia taip, kad tik miego ir tenorėtusi hihihi.gif

Gražus siamukas, galėč fb pasidalyt, tik nepamenu ar esi ten Colomba?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 16, 15:31)

Kokia dar Colomba, Kendde gi čia biggrin.gif akuliorus turbūt Ryžas nuskaitė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 16 rugsėjo 2014 - 14:33
QUOTE(busycat @ 2014 09 16, 15:31)
Taip, bet pavalgyt reikia taip, kad tik miego ir tenorėtusi hihihi.gif

O Colomba čia prie ko? biggrin.gif Kad dar nėra kuo dalytis..reikia pirma sugalvot, ką su juo daryt..
Atsakyti
Atlaiskite... laugh.gif Galvoju apie vieną, rašau kitą

Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 09 16, 15:33)
Kad dar nėra kuo dalytis..reikia pirma sugalvot, ką su juo daryt..

Tai pradziai ir paskelbt kad klaidzioja, ieskoma globa ir pan. ax.gif
Atsakyti