Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Weronica @ 2014 09 16, 15:40)
Tai pradziai ir paskelbt kad klaidzioja, ieskoma globa ir pan. ax.gif

Nebent g.gif kai sukurpsiu skelbimuką, prašysiu pasidalint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 09 16, 15:23)
Šiaip tai ir aš Kaune, taip kad teks kažkur Kaune spanguolių ieškot smile.gif
O man kažkaip dabar toks klausimas iškilo  blush2.gif : ar jūsų dauguma esate tarpusavyje pažįstamos ar jau čia forume susibendravote ir susitikimus organizavote?

Ai, tai kas gi čia yr iš Kauno į Vilnių atvažiuoti biggrin.gif
Aš tai su visomis šioje temoje susipažinau biggrin.gif Prisiklijavau taip kad nei atmirkyt nei nukrapštyt biggrin.gif
Atsakyti
Kendde pafotkink ir skelbima dek, kad skubiai ieskai globos, kitaip nzn net
Taisykle tai gera ,tik va MB pats pamirso savo taisykles, ir jis juk negeria!!!!!!! tai pasiteisino, kad viskas cia tik del manes doh.gif ir valgo ir alkoholio atsigeria tik del manes...... doh.gif kazin sulauksiu tokios dienos kai savo kaltes ims ir pripazins?
Atsakyti
O su manim niekas išskyrus Azu ir Diinka, nėr pažystama biggrin.gif

Bet aš nenuleidžiu rankų

Melaaagiai jūs... Ryžas akinius vogė, ne aašš!!!! Palundraaaaaaa

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 16, 15:48)
O su manim niekas išskyrus Azu ir Diinka, nėr pažystama  biggrin.gif
Bet aš nenuleidžiu rankų

Šiais virtualaus bendravimo laikais reik sakyti ne "nėr pažystama" o "dar nesimatė" biggrin.gif Ir teisingai - reik nenuleisti rankų ir mažu kadu visos susimatysim biggrin.gif
Akiniuota Kiara wub.gif kuri akinių negrobė biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai iš provincijos, tai su niekuo gyvai nesimačius. Bet kadaise vien dėl SM kačių mamkų FB profilį susikūriau biggrin.gif Kad nors tokiu būdu į kitas pažiūrėt ir save parodyt biggrin.gif

Kiara wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aj, man tai atrodo kad as visas pazystu nors macius esu tik labai trumpai viena akim Kende ir kita akim Dinką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 16, 09:55)
Gimtadieninkus, su gimtadieniais!

o aš neturiu savižudžių vazų, tik labai baiksčią mb kaldrą, kuri apsikakojo  g.gif

Viešpatėliau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vos neapsivožiau su kėde besijuokdama... doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kysiau, kaip tai nenatūrali? Viiiskas tikra, iš ūššššai, ir blakstienos ir tapukai rolleyes.gif Mano tik kiškis dirbtinis, mama tikro neduoda

user posted image

QUOTE(rariukas @ 2014 09 16, 15:23)
O man kažkaip dabar toks klausimas iškilo  blush2.gif : ar jūsų dauguma esate tarpusavyje pažįstamos ar jau čia forume susibendravote ir susitikimus organizavote?

Forume, forume susipažinom, paskui tik ėmėm bendros veiklos susirast biggrin.gif

Kiara mokslinga kokia wub.gif

Kendde, paskelbk "padėk ma surasti tave" puslapyje FB 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 rugsėjo 2014 - 15:12
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 16, 14:20)
su vaikais aišku sudėtingiau, nebent rytais susodint, pražiodint ir po šaukštą kaip vaistus suduoti  biggrin.gif

taip ir įsivaizduoju savo šešiolikmetį ir vienuolikmetę doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jau Bižu kokia pasipiktinusi thumbup.gif ir aš tai pažiūrėčiau, išgirdus tokius klausimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 16 rugsėjo 2014 - 15:18
QUOTE(Erode @ 2014 09 16, 15:07)
Viešpatėliau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vos neapsivožiau su kėde besijuokdama...  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi kvyktelėjau, o aš turiu kaldrą, kuri apsivemia pastoviai, matyt nevirškina biggrin.gif

Bižūū gražuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 rugsėjo 2014 - 15:21
QUOTE(busycat @ 2014 09 16, 16:20)
Aš irgi kvyktelėjau, o aš turiu kaldrą, kuri apsivemia pastoviai, matyt nevirškina biggrin.gif

Bižūū gražuolė thumbup.gif

Aš tai turiu penkis nuolat apsidirbančius katinų tualetus g.gif
Atsakyti