Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Vilkra per visus vaistus nebeturi nei kada parasyt doh.gif

Dinkos ryžas nuo konteinerių koks mielas wub.gif

Tigos žaidiminiai ypatumai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 09 11, 16:35)
Vilkra,po lašinės miego norisi,todėl apspangusi  Leslė,ar bandei kordycepsą?

Žinok, nebandžiau blush2.gif gydytoja patarė, kol kas į skranduką tik vanduo ir va ta pasta ir labai atsargiai.. blush2.gif

GYdytoja leido- bandysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 11 rugsėjo 2014 - 16:11
Aš manau ,kad bandyk, čia gi priešuždegiminis vaistas ir skystis papildomai,0,5ml pradžiai,VETAI nelabai nutuokia apie tokius vaistus ,bet patikėk manim ,jie tikrai padeda
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 09 11, 17:13)
Aš manau ,kad bandyk, čia gi priešuždegiminis vaistas ir skystis papildomai,0,5ml pradžiai,VETAI nelabai nutuokia apie tokius vaistus ,bet patikėk manim ,jie tikrai padeda

Pabandžiau- neišvėmė... Bandysim dar..
Atsakyti
po poros val vėl bandyk 0,5ml ,prieš naktį dar kartą,o ryt ,jei šiandien nevems,tai duok po 1ml,nors 5 kartus,jei išeis ,galima ir daugiau
Atsakyti
vilkra, uodegos už Leslę sumegzti Ainu nepavyks, bet, va laikom kumštukus/letenėles suspaustas:
user posted image
Magnuna, gražiai aprašei saviškių nuotykius thumbup.gif sveikatos Tavo klubui 4u.gif
Azu augintinis bigsmile.gif Atsimenu, kai mes su šeima nuvykom į UK irgi susidūrėm su užburtu biurokratų ratu. Negali išsinuomoti namo, kol neturi UK banke sąskaitos. Banke neatidaro sąskaitos, kol neturi gyvenamos vietos UK doh.gif Pagelbėjo kolega, laikinai apgyvendinęs pas save ir laidavęs bankui už mus. smile.gif Laikykis, viskas išsisprendžia 4u.gif
Erendiros mezgėjų komanda wub.gif
Weronikos puikioji sofos saugotoja. wub.gif Geras toks darbas būtų- saugai sofą nuo pavojų, nuo mašinų ūžimo... bigsmile.gif
Magijos lapcytės mmmm...niurkyti meškiukę noriu wub.gif
Funtikas, Friskė ir Pūkelytė- atsipalaidavę grožiai wub.gif Bet tai kai gražumo Pūkelytės uodega.
Bandis rimts peliautojas, šokoladinės gauruotės gražuolės.
Vajėėė, koks diinkos ryžas man gražus wub.gif wub.gif
Tigutė miniatiūrinė gražuolė wub.gif
O mano ateivį jūs tikrai pažintumėte- su sūnaus kūno kultūros apranga ( turi turėti kokias trejas kaip minimum), dar pirštines gali vaikiškas dėvėti ( greičiausiai po vieną skirtingų porų) na ir mano prapuolusį skėtį laikys po pažasčia. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 11 rugsėjo 2014 - 17:43
QUOTE(Weronica @ 2014 09 11, 16:54)
Vilkra per visus vaistus nebeturi nei kada parasyt doh.gif

aha- panašiai doh.gif bandau atsiminti- kur kokią info gavau, kokie vaistai dar nesuduoti.

QUOTE(Vidam @ 2014 09 11, 10:55)
Registruojamės ir mes naujuose namučiuose  4u.gif

Kvepia...

Koks debeslis.. oi- debesėlė...

QUOTE(extravaganza @ 2014 09 11, 11:57)
kokia Pukelytes uodegaaa  wub.gif

ir Magija minkstute  bigsmile.gif

Bandis uzvakar velai vakare jau pries rakinant duris parnese leisgyve pele ir paleido verandoj. Ji zinoma palindo is pradziu po batu deze, paskui uzlindo uz laminato pakuociu, kurias ten laikinai sandeliuojam. Zodziu teko isversti mb is lovos, kad ateitu nukraustyt pakuotes ir isgelbetu pele  doh.gif ir reikejo nepamirsti pagirti Bandzio, kad visgi parnese grobi namo

Oi... biggrin.gif

QUOTE(Rustė @ 2014 09 11, 16:45)
Rodomės kokios mandros ir gražios esame ir kaip moka žaisti

Kaip tau smagu turėti tokį švelnuką namie

Atsakyti
As taip pat Vilkra susizavejus, saunuoliu saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Diinka, Tavo konteinerinis, labai grazus ir mielas katinukas wub.gif

Magnuna, kuuuur Grikutis, kur Kruopcaila???Netvarka, foto ner unsure.gif devil.gif

Tiga grazuole, o jau tokios padykusios akytes wub.gif
Papildyta:
Aist, katuko lapces wub.gif wub.gif wub.gif norisi pakutent smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 11 rugsėjo 2014 - 18:12
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 11, 19:14)
As taip pat Vilkra susizavejus, saunuoliu saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ne šaunuolė aš- tik neturiu kitos išeities. Gerai, kad yra į ką kreiptis pagalbos, patarimų.. Ar bent gerų žodžių...

Sugirdžiau zundytės "gėrimo" Leslė užmigo.... Nežinau prieš gera, ar ne... unsure.gif

Beje- sakė broliukai ir mama neviduriuoja....Nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 11 rugsėjo 2014 - 19:14
Vilkra, stiprybės ir tikėjimo tuom ką darai 4u.gif

Na o aš jau turiu vonioj Čiaką. labai nedrąsus berniokas. einu kalbinti. o sesutė tai labai serga, niekaip rinotracheitas nepraeina, jau antibijotikus pakeitė.. ir negali jū gydyt nuo grybo vaistais, tik tepaliuku sad.gif tai ir paėmiau pilkių pas save, nes jei jis dar užsikrės nuo jų, tai pabaigos nebus..
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 11, 20:19)
Vilkra, stiprybės ir tikėjimo tuom ką darai  4u.gif

Na o aš jau turiu vonioj Čiaką. labai nedrąsus berniokas. einu kalbinti. o sesutė tai labai serga, niekaip rinotracheitas nepraeina, jau antibijotikus pakeitė.. ir negali jū gydyt nuo grybo vaistais, tik tepaliuku sad.gif tai ir paėmiau pilkių pas save, nes jei jis dar užsikrės nuo jų, tai pabaigos nebus..

Oho.. Tai kiek uodegų dabar pas tave- 4?
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 11, 18:39)
O mano ateivį jūs tikrai pažintumėte- su sūnaus kūno kultūros apranga ( turi turėti kokias trejas kaip minimum), dar pirštines gali vaikiškas dėvėti ( greičiausiai po vieną skirtingų porų) na ir mano prapuolusį  skėtį laikys po pažasčia.  bigsmile.gif

laugh.gif lotuliukas.gif laugh.gif jetus, na ir prajuokinai lotuliukas.gif
Ainu su mažuoju šeimininku kaip kumštukus už Lesle laiko wub.gif
Aš parėjau po poliklynikos, dar pas tėvukus užsukau sriubos pavalgyti - mane kaip ligonį daba visi popina rolleyes.gif užtat Kruopa man atskaitė moralą, kad vėlai parėjau doh.gif Rainoji mane griežčiau kontroliuoja negu mama kai man 15 m. buvo doh.gif Vos tik valandžiukę pasivėlinu, tuoj būna iškalbėta kad jau prieš valandą turėjau namuose būti, nu t. y. išmiauksėta biggrin.gif O vat Grikis vakare bandė savo uodegytę pasigauti, tik ne kažin kas išėjo doh.gif Čia tas pats kas balionėliui apsisukti taip greitai, kad pamatytų raištuką, kuriuo jis užrištas unsure.gif Grikis sakė, kad rytoj užeis pas Ainu pasiklausti ar ir ji nesvarbu kaip greitai apsisuka, vistiek savo uodegytės nepamato. Jeigu ir Ainu nepamato uodegytės, vadinasi Grikis - kurilas, vot tep didis.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 11, 19:14)
Magnuna, kuuuur Grikutis, kur Kruopcaila???Netvarka, foto ner unsure.gif  devil.gif

kompensacijai - aštraus siužeto trileris su siaubo elementais, jautrių nervų žiūrovams nežiūrėti: Sraigis-gigantas puola http://youtu.be/Htw4PH1q9M4
Vilkra - tikėkim, kad viskas, kas vyksta, tai tik į gerą 4u.gif
Atsakyti