Leslei daug daug balioniukų
heheh, Grikis tikras sraigius
laikykitės!
QUOTE(vilkra @ 2014 09 11, 20:26)
Oho.. Tai kiek uodegų dabar pas tave- 4?
aha 4
Merginos, kurios turėjot sunkių ligoniukų- kaip Leslę apvalyti? Baisi ji nuo vėmimo, viduriavimo šlapinimosi? su drėgnom kūdikių servėtėlėmis galima?
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 09 11, 19:14)
Labai laukiu kokių naujienų apie Leslę ir Vilkrą.
Drėgnos servetėlės gerai, bet gal tiesiog drėgnu ranksluoščiu, kurį paskui negaila mest.
Aist, ateivio apibūdinimas labai
Gigantinė sraigė
Aš savo ligonėlį valiau tiesiog vandeniu sudrėkintom servetėlėm ir skuduriukais. O šiaip galvoju, kad jeigu kūdikiams tinka drėgnos servetėlės tai ir kačiukui nepakenks 
Ramios kiek tai įmanoma naktelės Leslei ir tau, Vilkra
Ramios kiek tai įmanoma naktelės Leslei ir tau, Vilkra
Vilkra,ramios nakties ir tau ir Leslei
O pavalyt kailiuką, žinoma, kad gali tom servetėlėm,kai atsigaus mažiukė ,pati išsilaižys,atsimenu kai Kolumbas gulėjo stacionare ir jam buvo kateteris įstatytas ,iš kurio pastoviai bėgo sysius su krauju ,tai klaikiai atrodė jis,toks bomžiukas,nes ir tie paklotai vienkartiniai ištisai šlapi buvo ,nespėjo keisti,bet kai pradėjo gerėti ,išsilaižė viską mažius,aš jo net nemaudžiau niekada ,nes dar noriu rankas sveikas turėti,ir kvapo jokio nėra ir kailis švarus..Viskas bus gerai,aš tikiu
O pavalyt kailiuką, žinoma, kad gali tom servetėlėm,kai atsigaus mažiukė ,pati išsilaižys,atsimenu kai Kolumbas gulėjo stacionare ir jam buvo kateteris įstatytas ,iš kurio pastoviai bėgo sysius su krauju ,tai klaikiai atrodė jis,toks bomžiukas,nes ir tie paklotai vienkartiniai ištisai šlapi buvo ,nespėjo keisti,bet kai pradėjo gerėti ,išsilaižė viską mažius,aš jo net nemaudžiau niekada ,nes dar noriu rankas sveikas turėti,ir kvapo jokio nėra ir kailis švarus..Viskas bus gerai,aš tikiu
QUOTE(zundyte @ 2014 09 11, 21:50)
Vilkra,ramios nakties ir tau ir Leslei
Labai tikiuos, kad kordicepsas, kaip visada, nepaves.
Apvaliau šiltu vandenuku snukutį , nes baisu žiūrėti ... Ta prga dar sugirdžiau vandenuko su Zundytės dovana. Ir einu miegoti, su viltim, kad rytoj žinios nebus blogesnės nei šiandien...
QUOTE(vilkra @ 2014 09 11, 22:13)
Apvaliau šiltu vandenuku snukutį , nes baisu žiūrėti ... Ta prga dar sugirdžiau vandenuko su Zundytės dovana. Ir einu miegoti, su viltim, kad rytoj žinios nebus blogesnės nei šiandien...
Bet jei nevemia, gal dar ne viskas taip blogai...
Na, tikėkimės naktis bus gera ir visos krizės į pabaigą...
O tokia vangi, kad leidžiasi?
Turiu problemėlę - buvau čia liepą pirštuką nusimušus, tai dabar nagas man atsilupo, bet iš kitos pusės - nuo guolio.
MB gydo - užlipino santechniko juosta ir sako - laikys 2 dienas.
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 11, 19:36)
O vat Grikis vakare bandė savo uodegytę pasigauti, tik ne kažin kas išėjo
Čia tas pats kas balionėliui apsisukti taip greitai, kad pamatytų raištuką, kuriuo jis užrištas
Grikis sakė, kad rytoj užeis pas Ainu pasiklausti ar ir ji nesvarbu kaip greitai apsisuka, vistiek savo uodegytės nepamato. Jeigu ir Ainu nepamato uodegytės, vadinasi Grikis - kurilas, vot tep 
kompensacijai - aštraus siužeto trileris su siaubo elementais, jautrių nervų žiūrovams nežiūrėti: Sraigis-gigantas puola
kompensacijai - aštraus siužeto trileris su siaubo elementais, jautrių nervų žiūrovams nežiūrėti: Sraigis-gigantas puola
Balionėlis su raišteliu
Sraigis
vilkra, ramios nakties
QUOTE(vilkra @ 2014 09 11, 21:10)
ne šaunuolė aš- tik neturiu kitos išeities. Gerai, kad yra į ką kreiptis pagalbos, patarimų.. Ar bent gerų žodžių...
As galiu tik geru zodziu ir tai darau su malonumu
Papildyta:
Isleidziu MB i kaima savaitgaliui. Tai nezinau ar cia dziaugtis ar liudet
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2014 09 11, 23:18)
Bet jei nevemia, gal dar ne viskas taip blogai...
Turiu problemėlę - buvau čia liepą pirštuką nusimušus, tai dabar nagas man atsilupo, bet iš kitos pusės - nuo guolio.
Mes su Lesle karą dėl gyvybės pralaimėjom...
nebegaliu merginos, net žiūrėti į Jūsų katukus..
Nepykit.
Dingsiu iš eterio...
Suaukotus pinigėlius padalinsiu į tris dalis. Diinkai, Padėk užaugti ir likusiai Leslės šeimai...
tiesa, liko sudovanoti vaistai- atiduosiu diinkai- jei ji priims.
nebegaliu merginos, net žiūrėti į Jūsų katukus..
Nepykit.
Dingsiu iš eterio...
Suaukotus pinigėlius padalinsiu į tris dalis. Diinkai, Padėk užaugti ir likusiai Leslės šeimai...
tiesa, liko sudovanoti vaistai- atiduosiu diinkai- jei ji priims.