Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

QUOTE(Sondratinna @ 2014 09 17, 10:41)
Busiu labai dekinga.. 4u.gif

Kardų 9 + taurių 7+ Nuosaikumas

Na negaliu paguost Sondratina tavęs. Ne tik, kad nesitiki, bet dar ir miglų migla ir vaiduokliai pas jį galvoje. Gal ir mąsto kažką, būtent kažką, nes tai tuo pačiu ir nieks. Pasimetęs. Nieko konkretaus. Plius dar ir pergyvena nežmoniškai, ir manau, supranta, kad ir tu pergyveni. Košmaruose jis kažkokiuose. Bet kad jam nusispjaut - taip irgi nepasakyčiau. Na man tai vėl atrodytų tarsi įskaudintas jisai. Niekaip nesuprantu. Tu esi tikra, kad niekaip nežinai dėl ko jis taip elgiasi? Na ir tas Nuosaikumas paskutinis iškritęs, tai man norisi sakyt, kad dar nelaikas žengti žingsnį. Aš galvoju, kad turi viskas dar nusistovėt, beja Nuosaikumas gali rodyti gan netrumpą laiko tarpą.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 17, 21:39)
Kokia turi knyga ir kokia kalba? Gali numest nuoroda ir autrorius, jei numetei ir neketini ryztis skaityti- as is taves nupirkciau ta knyga drasiai Paulyna 4u.gif

http://www.manoknyga...ml#.VBnZUFJxmt8
va sita, bet ji is bibles ir penkt jau grazint reikia....
Atsakyti
Banguole, aš tokį klausimą užsidaviau, kaip seksis sportuot-nuosaikumas iškrito, kaip apibūdintum? nu sekesi gerai ta diena siaip, kaip koks terminatorius jauciaus...
o kita diena istraukiau ant sporto pentakliu 6-tai labai sunkiai praejo

siandien man zvaigzde+8kardai+6lazdos apverstos, gali prainterpretuot?

vakar diena buvo idomi apverstas kalaviju tuzas+likimo ratas+apverstos2 taures....veziau viena zmogu-jo prasymu-i kita miesta-bais nenorejau-tad visa kelia meldziaus, kad nepasmaugt jo ir kazkaip susivaldyt ir nepasakyt ka galvoju-PAVYKO thumbup.gif tiesa, patarimo korta-apversti isimylejeliai

as tik konspektuojuos dabar, destau kortas, bet, prisipazistu, man jos nieko nesako..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 17 rugsėjo 2014 - 21:07
Pagal mano uzrasus - Tifonas smile.gif

Gali but, kad yra dvi teorijos, nes kazkur bvau radus, kad tas humanoidas atstovauja Hermi man rodos, kas irgi butu graiku mitoligija...
Atsakyti
Pagal mano uzrasus - Tifonas smile.gif Bet matau Banguole tau parase komentara, tai jo tau pilnai uzteks.
Nemire tikrai temutia, jei per diena 20 puslapiu neprirasom dar nereiskia, kad ji mirsta smile.gif
Is kur sita info gavai, noriu pati paskaityti, ar cia is tavo asmeniniu uzrasu?
Kokia turi knyga ir kokia kalba? Gali numest nuoroda ir autrorius, jei numetei ir neketini ryztis skaityti- as is taves nupirkciau ta knyga drasiai Paulyna 4u.gif

Iš knygos. Lidija Staub "Taro kortų veidrodyje". Ten reikšmės tai kažkokios lievos, bet simbolika kortų mano manymų labai net neblogai aprašyta. Dar turiu užrašus, kur tąs Setas ar tai Tifonas - pavadintas Gremanubiu. O pas mane Scarabeo visai net ne gyvatė, o bezdžionė ir žmogysta. Tai čia ką aš parašiau yra tik gėlytės.
Papildyta:
QUOTE(ironyoffate @ 2014 09 17, 22:03)
Gali but, kad yra dvi teorijos, nes kazkur bvau radus, kad tas humanoidas atstovauja Hermi man rodos, kas irgi butu graiku mitoligija...

Taip, Hermis tikrai graikų. Buvo dievų pasiuntinys
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 09 17, 21:58)
Banguole, aš tokį klausimą užsidaviau, kaip seksis sportuot-nuosaikumas iškrito, kaip apibūdintum? nu sekesi gerai ta diena siaip, kaip koks terminatorius jauciaus...

vakar diena buvo idomi apverstas kalaviju tuzas+likimo ratas+apverstos2 taures....veziau viena zmogu-jo prasymu-i kita miesta-bais nenorejau-tad visa kelia meldziaus, kad nepasmaugt jo ir kazkaip susivaldyt ir nepasakyt ka galvoju-PAVYKO thumbup.gif

Blem turiu lėkt biškį. Šita gi, gerai, jei nuoskaimas. Reiks įdėt aišku daug darbo ir kantrybės, bet rezultatų pasieksi, tik ne taip greit galbūt kaip norėtum
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 09 17, 21:58)

vakar diena buvo idomi apverstas kalaviju tuzas+likimo ratas+apverstos2 taures....veziau viena zmogu-jo prasymu-i kita miesta-bais nenorejau-tad visa kelia meldziaus, kad nepasmaugt jo ir kazkaip susivaldyt ir nepasakyt ka galvoju-PAVYKO thumbup.gif  tiesa, patarimo korta-apversti isimylejeliai

as tik konspektuojuos dabar, destau kortas, bet, prisipazistu, man jos nieko nesako..

nenusišnekėk. Pažiūrėk kaip gražiai susiejai kortas
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 17, 22:07)
Blem turiu lėkt biškį. Šita gi, gerai, jei nuoskaimas. Reiks įdėt aišku daug darbo ir kantrybės, bet rezultatų pasieksi, tik ne taip greit galbūt kaip norėtum

nu kur dabar ant nakties blink.gif

tai reiksmes niekaip nesigauna pritempt prie ivykiu, nervuoja..

o siandien zvaigzde+8kardai+6lazdos apverstos, gera diena buvo, bet irgi-ot pamokas kasdien praeit turiu doh.gif vel bendravau su zmonemis, kurie nepateisino mano lukesciu-galima sakyt taip-nu tai labai didelis noras buvo charakiri padaryt, bet kazkaip pratylet sugebejau(aciu D.,kad sugebejau susivaldyt)-velgi viskas savaime susitvarke, be jokiu razborkiu ir pykciu

patarimas-Tauriu Karaliene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 17 rugsėjo 2014 - 21:18
QUOTE(dives @ 2014 09 17, 22:09)
nu kur dabar ant nakties blink.gif

tai reiksmes niekaip nesigauna pritempt prie ivykiu, nervuoja..

Tai čia vietinės reikšmės lakstymas - iš vieno kambario į kitą lotuliukas.gif Žodžiu su maže ten biški kambari ant greitųjų pertvarkysim. Noriu paguldyt greičiau, miegot laikas, o tai kol sėdžiu aš, ytai ir ta aplink trinasi. Tai tu parašyk kas vyko tau šiandien, o kaip kitaip aš pritempsiu biggrin.gif Neturiu juk trečios akies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 17, 22:14)
Tai čia vietinės reikšmės lakstymas  - iš vieno kambario į kitą  lotuliukas.gif Žodžiu su maže ten biški kambari ant greitųjų pertvarkysim. Noriu paguldyt greičiau, miegot laikas, o tai kol sėdžiu aš, ytai ir ta aplink trinasi. Tai tu parašyk kas vyko tau šiandien, o kaip kitaip aš pritempsiu  biggrin.gif Neturiu juk trečios akies  biggrin.gif

aa, sakau gal nuosprendį išsitraukei mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 17 rugsėjo 2014 - 21:26
QUOTE(dives @ 2014 09 17, 22:26)
aa, sakau gal nuosprendį išsitraukei mirksiukas.gif hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2014 09 17, 20:58)
http://www.manoknyga...ml#.VBnZUFJxmt8
va sita, bet ji is bibles ir penkt jau grazint reikia....

Stora ji? smile.gif

Aisku viskas, greiciausiai as ja prigriebsiu per atostogas....

QUOTE(dives @ 2014 09 17, 20:58)

.

Dietu kokiu nors nesilaikai radikaliu ? Sakyciau vietomis galbut daug kur save spaudi- bet daug kortu kritusios rodo tavo kompleksus siandieninius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 17 rugsėjo 2014 - 21:39
Laba. Gal kas sudes kortas, ko asmuo D.is manes nori? Nesideda man paciai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 17, 22:33)
Dietu kokiu nors nesilaikai radikaliu dar? Sakyciau vietomis galbut daug kur save spaudi- bet daug kortu kritusios rodo tavo kompleksus  siandieninius smile.gif

dietos nesilaikau, bet persivalgiau, nes vakare planavau kefyra gert, o vietoj jo gavos-triufeliu dezute, neiveikiau tik paskutinio, bloga pasidare hihihi.gif
Atsakyti