Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(Indraa- @ 2014 09 26, 11:03)
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 26, 08:14)

man reikia Ot, nt turiu.. lb noriu išmatuot savo apps, kada ji būna, tada aiškiau gaudysiuosi. Gal kas žino kur siųstis pigiau ir greičiau? Man jau neužilgo reikės. Justinos sesi kažkaip grąžino pinigėlius.

imbierinis.sausainis, sveika prisijungus 4u.gif Tik norėjau klaust, kaip taip greitai, bet pamažu viską supratau. Ir man lb įdomu, kas nutiko, bet jei nenori, nepasakok. Tiesiog manau čia visom būtų lb naudinga. Kartu išgyvenam kiekvieno žirniuko pabėgimą ir mokokės. Stiprybės jūsų šeimai ir kuo greičiau susiplanuot 4u.gif

as ot galiu pasidalinti jei nori smile.gif
Atsakyti
Noriu, parašiau až 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

pagaliau savaitgalis thumbup.gif

o mano tepliojimas vakar truko kelias valandas ir baigėsi, šiandien vėl visiškai švaru, tai net nežinau ką ir galvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 09 26, 18:19)
labukas 4u.gif

pagaliau savaitgalis thumbup.gif

o mano tepliojimas vakar truko kelias valandas ir baigėsi, šiandien vėl visiškai švaru, tai net nežinau ką ir galvot doh.gif

nt pasidaryti ir nagalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 26, 17:21)
nt pasidaryti ir nagalvoti smile.gif

nenoriu NT gadint, po to dar visą likusią dieną vien apie jį mintys suksis kai pamatysiu I blush2.gif šiaip galėčiau gal įtart kad tai buvo implantacinis patepliojimas, bet tik ne dabar kai žinau kad per mėnesį nuo praeitų mmm nebuvo nei karto nukritusi normaliai temperatūra į mano pirmos fazės lygį, ji laikosi aukšta (na gal vidutiniškai 0,1 žemiau nei įprasta antroj fazėj), OT visą ciklą tik vaiduokliai ir viso to išvada - OV nebuvo, tai reiškia kad čia ne implantacinis tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 09 26, 17:40)
nenoriu NT gadint, po to dar visą likusią dieną vien apie jį mintys suksis kai pamatysiu I blush2.gif šiaip galėčiau gal įtart kad tai buvo implantacinis patepliojimas, bet tik ne dabar kai žinau kad per mėnesį nuo praeitų mmm nebuvo nei karto nukritusi normaliai temperatūra į mano pirmos fazės lygį, ji laikosi aukšta (na gal vidutiniškai 0,1 žemiau nei įprasta antroj fazėj), OT visą ciklą tik vaiduokliai ir viso to išvada - OV nebuvo, tai reiškia kad čia ne implantacinis tikrai rolleyes.gif

tai gal ovuliacinis pakraujavimas ir kaip tik ateina ovuliacija uzvelavus g.gif
Atsakyti
labas rytas merginos smile.gif

kaip jauciames? ka savaitgaliui planuojat?
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 27, 08:14)

Laba ryta!!!
Vaziawimas y kaimuka smile.gif
Kokia grazi diena!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 27, 09:14)

sveikos 4u.gif

o mes siandien visa diena bandysime vestuvini soki mokytis.mb sake nuprotes doh.gif

noreciau i kamuka ir as wub.gif bet atidetjom kitam savaitgaliui.

jetau kokia as jautri pasidariusi.vakar apsiverkiau vakare filma ziuredama,o siandien ryte nei is sio nei is to kai atsikeliau.tiesiog pagalvojau kaip myliu mb ir apsiverkiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 27, 08:48)
Laba ryta!!!
Vaziawimas y kaimuka smile.gif
Kokia grazi diena!! wub.gif

as kai ryte i darba ejau tai man nepasirode kad geras oras blush2.gif buvo apsiniauke ir slapia doh.gif o dabar lyg taisosi jau oras smile.gif
Atsakyti
Mes abu gražūs jau į veseilę! Gyvai su seneliais žada į sodybą, geras oras! Gero savaitgalio visom! Ronera, linkiu II wink.gif Justyt, pasišokiit, kas šokį statė? smile.gif
Atsakyti
O as keliausiu i gimtadieni drauges irgi p otruputi ruosiuosi 4u.gif
Atsakyti