Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(Ronera @ 2014 09 28, 18:01)
jau gal apsipratę su ta mintim, o mums kai metai po santuokos tai vis dar tikisi greitu metu kad turėsim pagausėjimą ax.gif

tai sesuo gal tam chore dainuoja? blush2.gif

parodyk grafikėlį bigsmile.gif man buvo taip praėjusį ciklą, vieną dieną vos blankus vaiduoklis (blankesnis nei visi iki tol), jau buvau susitaikius kad OV nebus o iškart ant rytojaus kuo ryškiausia antra juosta ir pilnai teigiamas OT. Atrodo negalėčiau patikėt tokiu staigiu kontrastu, kai vieną dieną vos blanku o kitą dieną pilnai teigiama, juk OV artėjant testai kelias dienas turėtų kaip ir ryškėti, bet man tą ciklą ir BT įrodė kad kaip tik tuo metu OV buvo, nes sekančią dieną šoktelėjo smile.gif

kazkaip niekada nebuvo klausimu nei mum su vyru nei sesei smile.gif

aha mano sese priklauso kedaini uchorui smile.gif

stai mano BT , viskas kaip ir gerai, laukiu suolio sekanciom dienom smile.gif labia tikiuosi kad bus O smile.gif tik va tie testai vakar is siandien blankesni nei uzvakar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 28, 18:41)
kazkaip niekada nebuvo klausimu nei mum su vyru nei sesei smile.gif

jetau kaip jum pasiseke abiem 4u.gif

as tai nieko apie ta bt nesuprantu, uztai ir nematuoju irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas vakaras, ilindau i jusu tema pasicekavinti biggrin.gif Visgi ilgokai sioje temoje bendravau kartu su jumis, tai kartas nuo karto prisimenu jus ir pagalvoju kaip sekasi.
Jauniute, tikiu, kad labai nesmagus tokie klausimai is giminiu del vaiku. Istikro koks kieno reikalas... Tik pati pora sprendzia kada laikas, arba nenori aptarineti savo reikalu su visais, o cia imti ir sitaip sneketi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2014 09 28, 20:47)
Labas vakaras, ilindau i jusu tema pasicekavinti  biggrin.gif  Visgi ilgokai sioje temoje bendravau kartu su jumis, tai kartas nuo karto prisimenu jus ir pagalvoju kaip sekasi.
Jauniute, tikiu, kad labai nesmagus tokie klausimai is giminiu del vaiku. Istikro koks kieno reikalas... Tik pati pora sprendzia kada laikas, arba nenori aptarineti savo reikalu su visais, o cia imti ir sitaip sneketi  blink.gif

sveika smile.gif kaip tu gyvenime, kaip tavo pilvinukai gyvena bigsmile.gif
ech kaip noretusi I jusu buri prisijungti prie visu mergaiciu kur bendravom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 28, 22:02)
sveika smile.gif kaip tu gyvenime, kaip tavo pilvinukai gyvena  bigsmile.gif
ech kaip noretusi I jusu buri prisijungti prie visu mergaiciu kur bendravom smile.gif

Labai tikiuosi, kad ir jus greitu laiku prie musu prisijungsite bigsmile.gif
Mes laikomes gerai, savijauta manes nekankino pirma trimestra, nekankina ir dabar. Jauciuosi puikiai. B labai padeda, nors man tiek nereikia pagalbos, kiek jis siulosi biggrin.gif Kaip tik pries pora savaiciu buvome dar viename echo, mateme abu vaikucius, dabar tures stebeti, kad abu tolygiai augtu. O siaip daugiau viskas gerai... Dirbu, dirbu, dirbu... smile.gif Vakar buvom isvaziave pasivaiksioti prie Pazaislio, buvo grazus vakaras, pats tas pasivaiksciojimams smile.gif
Kartais prisimenu jus ir norisi ateiti paskaityti kaip gyvenate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2014 09 28, 21:14)
Labai tikiuosi, kad ir jus greitu laiku prie musu prisijungsite  bigsmile.gif
Mes laikomes gerai, savijauta manes nekankino pirma trimestra, nekankina ir dabar. Jauciuosi puikiai. B labai padeda, nors man tiek nereikia pagalbos, kiek jis siulosi biggrin.gif  Kaip tik pries pora savaiciu buvome dar viename echo, mateme abu vaikucius, dabar tures stebeti, kad abu tolygiai augtu. O siaip daugiau viskas gerai... Dirbu, dirbu, dirbu... smile.gif Vakar buvom isvaziave pasivaiksioti prie Pazaislio, buvo grazus vakaras, pats tas pasivaiksciojimams smile.gif 
Kartais prisimenu jus ir norisi ateiti paskaityti kaip gyvenate smile.gif

koks malonus laukimas pas jus wub.gif gal zinot jau ko laukiates? kazkaip man dar dabar nesitiki kad bus du pas jus ax.gif labia smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 28, 22:33)
koks malonus laukimas pas jus  wub.gif  gal zinot jau ko laukiates? kazkaip man dar dabar nesitiki kad bus du pas jus  ax.gif  labia smagu smile.gif

Kol kas dar nezinome lyties smile.gif
Atsakyti
laba ryta mergytes 4u.gif
geros darbingos savaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na vakar buvau pasiimt israso is ligonines, pasisnekejom su gydytoja, paziurejo dar echo ar viskas tvarkoj. Ir del to dufastono... sake pas juos klinikoj jo stengiasi neskirti (ypac nesciosiom), kadangi nera istirta koki poveiki turi, ypatingai jei vaiko lytis yra vyriska. Ta prasme neaisku, kaip jis pasireiskia kai berniukas pasiekia lytine branda. g.gif visokiu koncitu wurst pasaulyje daugeja doh.gif tai vat. Kolkas planas toks, laukiu pirmu normaliu memiu, nors vis dar teplioja doh.gif darysiuos progestrerona, jei bus jo trukumas, bandys atsatyt naturaliom priemonem, kazkaip nebenoriu to dufastono schmoll.gif ten toj biofirst kaip supratau skatinama ir labai priimtina kas naturalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2014 09 29, 09:18)
Sveikos  4u.gif

Na vakar buvau pasiimt israso is ligonines, pasisnekejom su gydytoja, paziurejo dar echo ar viskas tvarkoj. Ir del to dufastono... sake pas juos klinikoj jo stengiasi neskirti (ypac nesciosiom), kadangi nera istirta koki poveiki turi, ypatingai jei vaiko lytis yra vyriska. Ta prasme neaisku, kaip jis pasireiskia kai berniukas pasiekia lytine branda.  g.gif  visokiu koncitu wurst pasaulyje daugeja  doh.gif tai vat. Kolkas planas toks, laukiu pirmu normaliu memiu, nors vis dar teplioja  doh.gif  darysiuos progestrerona, jei bus jo trukumas, bandys atsatyt naturaliom priemonem, kazkaip nebenoriu to dufastono  schmoll.gif  ten toj biofirst kaip supratau skatinama ir labai priimtina kas naturalu  g.gif

Avaida 4u.gif auksciau nosiuka! viskas turi buti gerai 4u.gif
Atsakyti
Tai as rami, tik kad bedarbyste dabar bus didziausias stabdis verysad.gif blin siandien rasau pareiskima, kad iseinu, nes tikrai ten ne darbas o nesamone kazkokia schmoll.gif nes jei dabar neiseisiu, tai supusiu ir atbuksiu tokiam darbe biggrin.gif

Merginukee o kiek laiko sita tema gyvuoja? apie metus? jei imbierinis viena is pirmuju buvo smile.gif seip smalsu

Mano mazoji keliauja nuo spalio 1d i darzelio grupe thumbup.gif ir dar ten valdorfo metodas taikomas, tai nezinau ar cia gerai ar ne biggrin.gif nuejau paziuret, tai toki dideli tie vaikai 3 - 4 metuku, o maniske su soske dar doh.gif nezinau kaip bus, bet sake jei ka i lopseli visada sugrist gales cool.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

QUOTE(Avaida @ 2014 09 29, 09:18)
Sveikos  4u.gif

Na vakar buvau pasiimt israso is ligonines, pasisnekejom su gydytoja, paziurejo dar echo ar viskas tvarkoj. Ir del to dufastono...

as tai neturiu pasirinkimo, geriu dupha bet aisku tik 10 dienu smile.gif man gydytoja irgi sake kad neirodytas joks poveikis jo, tai toks vaistas be istorijos, na bet be jo pvz as netureciau mm ir apskritai jokio ciklo doh.gif man kazkaip sitas vaistas dar atrodo nekaltas pries kitus, kur skiria kai skatina ovuliacija ir panasiai ax.gif ten jau buna leidziami ir ju buna nemazai, tai va tam nesirysciau blush2.gif o kas tos naturalios priemones g.gif

QUOTE(Avaida @ 2014 09 29, 09:36)
Tai as rami, tik kad bedarbyste dabar bus didziausias stabdis  verysad.gif  blin siandien rasau pareiskima, kad iseinu, nes tikrai ten ne darbas o nesamone kazkokia  schmoll.gif  nes jei dabar neiseisiu, tai supusiu ir atbuksiu tokiam darbe 

Merginukee o kiek laiko sita tema gyvuoja? apie metus? jei imbierinis viena is pirmuju buvo  seip smalsu

Mano mazoji keliauja nuo spalio 1d i darzelio grupe  thumbup.gif  ir dar ten valdorfo metodas taikomas, tai nezinau ar cia gerai ar ne  nuejau paziuret, tai toki dideli tie vaikai 3 - 4 metuku, o maniske su soske dar  doh.gif  nezinau kaip bus, bet sake jei ka i lopseli visada sugrist gales 

o koki darba dirbi jei ne paslaptis? as senajam kenciau kol sito neradau nors ir algos nemokejo po kelis menesiu, bet kazkaip be darbo nenorejau buti smile.gif
sita tema gyvuoja jau mazdaug metai, lyg spalio menesi sukuriau kai pati pradejau planuoti smile.gif tada iskart imbierini.sausainis prisijunge, bet labai trumpai mes bendravom nes greit nestuke.gif 4u.gif o dabar labai smagu vel ja cia matyti 4u.gif
viskas bus gerai mergaitei, jei su mazais neturi ka veikti tai bus gerai su didesniais, mano mergaite irgi truputi jaunesne uz visus grupeje, bet uz puse ar net daugiau tikrai gudresne ir daug daugiau visko moka blush2.gif
Atsakyti