QUOTE(Luka77 @ 2014 10 06, 22:47)
Pas mane visa situacija dabar labai panasi

mes irgi isirenginejam nauja busta ir gimdyt tureciau sausio vidury. O kiek is vis tu laiko geri ta papilda Triptan Forte? As tai zuvu taukus pageriu ir magni. Jie nervu sistemai gerai ir nuo meslungio
As dabar joga nesciuju lankau, tai man irgi labai ji padeda. Kazkaip ta diena, kai einu i joga, visai kitaip jauciuosi. Visa diena daug geriau prasideda. Zadu dar ir baseina pradet lankyt.
Sveikute, geriu neilgai, koki pora savaiciu. Bet man su juo tikrai geriau. Siaip mes su vyru grizome gyventi i savo gimtaji miesta is sostines, tai cia buvo mano sena svajone. Vargino mane tas gyvenimas skruzdelyno salygomis, daugybe zmoniu, pastovus judejimas. Aisku, tuos pojucius gal ir nerimas pastiprindavo. Bet kuriuo atveju, dabar jauciuosi ramiau, tikiuosi istempti iki galo be vaistu. Vienintelis dalykas, ko vis dar bijau - viena apsipirkineti dideliuose prekybos centruose. Man prie kasos daznai istinka panikos ataka, tai kazkaip nesinori kankinti saves ir leliuko. Tuo labiau siuo metu turiu galimybe apsipirkti ne viena.
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 07, 12:20)
Ad dazniausiai viska sutvarko (bent jau mano atveju). Nuima ir nerima ir baime, o tada ir savim labiau pradedi pasitiket ir protas praskaidreja ir gali gyventi laiminga, visaverti gyvenima. Jeigu dabar nesilaukciau, tai tikrai eiciau pas gydytoja, pasakyciau, kad besena kazkiek atsinaujino ir tikrai neatmesciau galimybes vel pradeti ad gerti. Nes su ta busena gyvenimas visai ne gyvenimas, o egzistavimas. Jeigu yra galimybe is to issivaduot, tai kodel nepasinaudot.
Pritariu tau. Vis delto labai gaila, kad tas pagerejimas po ad buna tik laikinas. Aisku, as kartais pamastau, kad jei yra kokia liga, kuri neisgydoma, tad nuolat tenka vartoti vaistus (kaip pvz. cukrinis diabetas, kai reikia pastoviai leistis insulina), tai kodel va nerimas laikomas nerimta liga, kuriai vaistu turi uztekti pusmecio. Juk tai nervu sistemos sutrikimas, hormonu disbalansas smegenyse, kuriu trukuma uzpildo ad. Juk tai taip pat labai svarbaus organo pazeidimas, atsirandantis del ivairiu priezasciu. Akivaizdu is sios grupes, ivairiu forumu, kad daugeliui tas hormonu disbalansas islieka ir toliau nutraukus ad del jautresnes nervu sistemos, gyvenimo aplinkybiu, nuolatinio streso ir t.t. Tai as kartais pagalvoju, kad gali nepavykti is ad islipti ir visa gyvenima ir kaip tam diabetininkui vaistus gerti nuolatos. Bet zinot, jei ir teks, as turbut verciau rinksiuosi kokybiska gyvenima negu kankinsiuosi ir vis galvosiu, kad noriu gyventi, jaustis kitaip. Tas nuolatinis nerimas, panikos atakos taip isvargina, kad visos fizines ligos atrodo menkavertes....Daug prirasiau, tai tiesiog mano nuomone, zaviuosi zmonemis, kurie viska susitvarko be vaistu, ju stipria valia. As irgi siuo metu mastau, kad gal pavyks islipti is sitos busenos, gal nebereikes vaistu, dedu tam daug pastangu. O kaip bus, parodys gyvenimas...
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 08, 11:10)
Dar labai lenda i galva mintis, kad kai gims maziukas, jausiuos panasiai kaip dabar ir tada negalesiu visaverciai juo dziaugtis, o ir jam tada dziaugsmo nesuteiksiu. Nes busiu nuolatiniam nerime ir liudesi...
Nezinau, mergaites, reikia man jusu supratimo (dabar net neisivaizduoju, kas galetu geriau mane suprasti, nei jus, panasius dalykus patyrusios).
Beje, gal zinot ka nors kas ir nestumo metu gere ad? Ir kaip joms viskas vyko?
Kai gims maziukas, tada ir matysi, kaip jautiesi. Siaip pabandyk dar pavartoti to preparato Triptan forte, gal jis tau pades ir nereikes grizti prie ad, bent jau nestumo metu. Butinai lankyk joga ir toliau, dar gali retkarciais Valeradix pagerti, man ji buvo rekomendavusi ginekologe. Gal kaip nors bent truputi pagerinsi savo busena ir bus lengviau likusi nestumo laika.