Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(jauniute @ 2014 10 12, 00:28)

pamaciau siek tik kraujo ir taip paluzau blink.gif 

nusiramink,gal paparasciausiai išanges ipleša 4u.gif man kai uzketeja tankiai iplyšta,nusipirkau Lidoposterin tepaliuka ,padeda
o jums nebuna pvz.kalbat balsas eina per smegenine ir per ausis,namiškiai kai kalba ir per galva eina toks idomus garsas,nu nemoku pasakyt,kazi del ko g.gif
Atsakyti
ai vienu zodziu as save zinau, db tiek prisigalvosiu, ko lvel ateisiu iki ad, zodziu reik daryt kolonoskopija, registruotis, tegu paziuri, gal tada bus siek tiek ramiau, nes zarnynas tai jua virs menesio nesamones daro doh.gif doh.gif doh.gif

nu bet kaip bijau tos proceduros tai negaliu blink.gif blink.gif blink.gif

ir isvis, uzteko va vieno tokio mazmozio ir visiskai iskrikau, vakar verkiau, nakti verkiau, siandien verkiu, nes rimtai nebeturiu jegu jau tom organizmo isdaigom 4u.gif
Atsakyti
O as nuo vakar su AD jau draugauju doh.gif Ai, reikia viena karta sitas nesamones uzbaigt - kelias dienas gerai, paskui vel kai deda visokiu negeroviu, tai savaite susisukus vaikstai doh.gif Dar tik po ketvirtuka geriu, bet jau nerimas sustiprejo (cia pradzioj nuo seroxato taip buna doh.gif ). Jetau jetau kaip tas tris savaites tokias atlaikyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2014 10 12, 14:01)
ai vienu zodziu as save zinau, db tiek prisigalvosiu, ko lvel ateisiu iki ad, zodziu reik daryt kolonoskopija, registruotis, tegu paziuri, gal tada bus siek tiek ramiau, nes zarnynas tai jua virs menesio nesamones daro doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu bet kaip bijau tos proceduros tai negaliu blink.gif  blink.gif  blink.gif

ir isvis, uzteko va vieno tokio mazmozio ir visiskai iskrikau, vakar verkiau, nakti verkiau, siandien verkiu, nes rimtai nebeturiu jegu jau tom organizmo isdaigom 4u.gif

Stiprybes tau mergyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiki123: 12 spalio 2014 - 13:14
QUOTE(jauniute @ 2014 10 12, 14:01)
ai vienu zodziu as save zinau, db tiek prisigalvosiu, ko lvel ateisiu iki ad, zodziu reik daryt kolonoskopija, registruotis, tegu paziuri, gal tada bus siek tiek ramiau, nes zarnynas tai jua virs menesio nesamones daro doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu bet kaip bijau tos proceduros tai negaliu blink.gif  blink.gif  blink.gif

O tau darė kada nors jau kolonoskopiją?
Nu,tik nereikia verkti 4u.gif
Atsakyti
Oj man irgi jo buna ir gan daznai.. durnuodavo tai uzkieteja taj vel laisvi, vargau ilgai ir niekoo nerado, sakydavi dirgli zarna.. dare man rengena o po poros netu uzsimaniau kolonoskopijos tai dare ir ja
Atsakyti
QUOTE(wiki123 @ 2014 10 11, 16:50)
O kiek jums jau savaiteliu? Labai tave suprantu, pati praktiskai visa trecia nestumo trimestra tokios busenos praleidau doh.gif Nors ejau privaciai pas psicho, bet jis net nieko uz vizitus neimdavo, formindavo kaip testini vizita kazkaip, o eidavau kas savaite. Jetau, kaip sunku pamenu budavo, eidavau su ta mintim, kad jau viskas, noriu AD, toliau taip nebegaliu, o jis kazkaip sugebedavo man sitas mintis ismust. Israse raminamuju, tipo jie saugiau nestumo metu nei AD, bet net neprisilieciau prie ju. Taip ir gyvenau nuo vieno vizito iki kito, kurie kazkiek pakraudavo pozityvo. Bet uztai dabar gyvenu su baime ar neislys sitos negeroves nestumo metu mano suneliui tuo paciu pavidalu doh.gif
O del kaltes, tai nestumo metu budama tokios busenos naturalu kad ja jauti pries vaikuti.
Nors pamenu, kai dar tik prasidejo sitos nesamones, labai grauziau save, jauciausi kalta ir pries vyra, kad esu silpna, reikia jam visas sitas nesamones iskesti kartu, bet vyras mane labai palaike ir dabar tai naturaliai vertinu, be jokios kaltes - kaip jis pats man yra pasakes, pvz pas ji silpnoji vieta stuburo isvarza (karts nuo karto duoda apie save zinoti), taip pas mane nervukai-ir nieko cia nepadarysi, kiekvienas su savo mirksiukas.gif
Jetau, taip gerai jauciausi, o nuo vakar vel sugriuvau doh.gif  Jau pradedu galvoti apie AD doh.gif

Man 26 dabar.. Dar visas trimestras liko. Vakar vidury dienos lyg ir buvau šiek tiek atsigavus, bet greitai vėl viskas uzsiniauke ir siandien visai blogai. Apie nieką beveik nebegaliu galvot. Tik kad greiciau ateitų tas antradienis, kai eisiu pas psicho, gausiu siuntimą pas kita psicho, o labiau tai laukiu trečiadienio (jeigu pavyks tada uzsiregint), kai jau galėsiu su tuo rimtu kliniku psicho pasišnekėti. Ir labai labai tikiuosi, kad išrašys man nors kiek vaistuku arba kazkaip labai teigiamai nuteiks..
O po gimdymo kaip jauteisi? Galvojai apie ad ar ne? Ir siaip tu kažkada ad gėrei ar tik apie tai pagalvodavai?

QUOTE(Taira1* @ 2014 10 11, 19:43)
Taip patenka AD į pieną,todėl likus iki gimdymo 2 savaitėms nutraukiau jų vartojimą... ir kas iš to...nepavyko. Maitinau tik 2 dienas ir taip trenkė nerimas ir PA iš naujo,kad nieko nebeliko kaip nutraukti maitinimą ir griebtis AD iš naujo  verysad.gif  oiii kaip kaltinau save ,kad negaliu savo kūdikėlio maitinti,kiek verkiau dėl to,labai kalta jaučiausi ,kokius metus mane ta mintis persekiojo  g.gif Na bet kitaip būčiau tik sėdėjusi į kaldrą susisukusi ir net pasirūpinti savo leliuku būčiau neturėjusi nei jėgų nei noro.

Kažkuri klausė kaip jaučiuosi prieš savus sirgdama,ogi niekaip,nes jie nieko nežinojo  smile.gif  o svečiose atsigaudavau,susikoncentruodavau į aplinką kas vyksta aplink mane,juokdavausi ir juokaudavau kartu su visais,nors trumpam pasijausdavau žmogumi  smile.gif Važiavimas į miestą ir vaikščiojimas po parduotuves taip pat prablaškydavo mane,vydavau mintis,kad man gali pasidaryti blogai  smile.gif

Sveikutės ,sugrįžtu  biggrin.gif Jau 7 mėnesiai be AD ir jaučiuosi vis dar puikiai  thumbup.gif na gal šį kartą pavyks man ir liga nebepasikartos  unsure.gif

O kokius ad vartojai nestumo metu? Ir tol kol vartojai viskas gerai buvo? Vėl trenkė nerimas tik nustojus ir pagimdžius?
Beje, po gimdymo kai pradejai vartoti ad vėl, tai kiek laiko vartojai ir kada po to nutraukei?
Atsakyti
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 12, 18:48)
Man 26 dabar.. Dar visas trimestras liko. Vakar vidury dienos lyg ir buvau šiek tiek atsigavus, bet greitai vėl viskas uzsiniauke ir siandien visai blogai. Apie nieką beveik nebegaliu galvot. Tik kad greiciau ateitų tas antradienis, kai eisiu pas psicho, gausiu siuntimą pas kita psicho, o labiau tai laukiu trečiadienio (jeigu pavyks tada uzsiregint), kai jau galėsiu su tuo rimtu kliniku psicho pasišnekėti. Ir labai labai tikiuosi, kad išrašys man nors kiek vaistuku arba kazkaip labai teigiamai nuteiks..
O po gimdymo kaip jauteisi? Galvojai apie ad ar ne? Ir siaip tu kažkada ad gėrei ar tik apie tai pagalvodavai?

Su AD reikalu esu turejusi jau 2 kartus (man 30 dabar) Pries nestuma (kaip minejau jau kazkada pirmosios negeroves mane uzklupo menesis po vestuviu, kai atrodo turetum tik dziaugtis gyvenimu doh.gif ), nutraukusi vaistukus pastojau ir viskas gryzo nestumo metu... Pagimdziusi, kai suneliui tebuvo menuo, vel emiausi AD. Savigrauzos del maitinimo nebuvo, nes nuo pat pradziu beveik teko damaitinti misinuku, o be to savijauta buvo tragiska, taip kad nusprendziau jog laikas pasirupinti ir savimi...
Man siandien irgi ziauruma, bet cia AD poveikis - antra diena kaip vartoju jau... Cia kaip kalbejot del kaltes pries seimos narius, tai matyt del to ir galbut per daug lengva ranka griebiuosi AD, nes noriu suteikti pilnaverti gyvenima ne tik sau, bet ir savo seimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 10 12, 14:47)
O tau darė kada nors jau kolonoskopiją?
Nu,tik nereikia verkti 4u.gif

Niekada nedare, dar ir dabar raudu, nors isgeriau lexotonilio tablete ir vistiek raudu, tai isivaizduojat kokia itampa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(maja23 @ 2014 10 12, 17:48)
Oj man irgi jo buna ir gan daznai.. durnuodavo tai uzkieteja taj vel laisvi,  vargau ilgai ir niekoo nerado, sakydavi dirgli zarna.. dare man rengena o po poros netu uzsimaniau kolonoskopijos tai dare ir ja

tai ir man tas pat db blink.gif vistiek kad nurimciau turiu pasidaryti, kitaip vel per ta stresa teks grizti pire ad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 10 12, 17:48)
Oj man irgi jo buna ir gan daznai.. durnuodavo tai uzkieteja taj vel laisvi,  vargau ilgai ir niekoo nerado, sakydavi dirgli zarna.. dare man rengena o po poros netu uzsimaniau kolonoskopijos tai dare ir ja

Ir kaip tas tyrimas?baisokokas?privat gal dareisi?
Atsakyti
QUOTE(wiki123 @ 2014 10 12, 20:32)
Su AD reikalu esu turejusi jau 2 kartus (man 30 dabar) Pries nestuma (kaip minejau jau kazkada pirmosios negeroves mane uzklupo menesis po vestuviu, kai atrodo turetum tik dziaugtis gyvenimu doh.gif ), nutraukusi vaistukus pastojau ir viskas gryzo nestumo metu... Pagimdziusi, kai suneliui tebuvo menuo, vel emiausi AD. Savigrauzos del maitinimo nebuvo, nes nuo pat pradziu beveik teko damaitinti misinuku, o be to savijauta buvo tragiska, taip kad nusprendziau jog laikas pasirupinti ir savimi...
Man siandien irgi ziauruma, bet cia AD poveikis - antra diena kaip vartoju jau... Cia kaip kalbejot del kaltes pries seimos narius, tai matyt del to ir galbut per daug lengva ranka griebiuosi AD, nes noriu suteikti pilnaverti gyvenima ne tik sau, bet ir savo seimai mirksiukas.gif

O kai nutraukei vaistukus po pastojimo, tai po kiek laiko tau atsinaujino? Tikriausiai panasiai kaip man, apie 26 savaite?
Idomu, ar cia nesciosios hormonai visa tai pastiprina dar labiau arba tiesiog ta busena linkus kartotis ir nezinai kada tave uzgrius, kai nevartoji ad....
Wiki, as taip pat labai sielojuos del artimuju. O kaip jie visi i tave reaguodavo, neskaitant vyro, kuris sakei labai palaike? Pasakydavai, kad blogai jautiesi? ar stengdavaisi savyje ta busena nulaikyt?

Siandien buvau pas tevus, visi linksmi, gerai nusiteike, nori kartu praleist vakara, pazaist megstamu stalo zaidimu, paplepet, o as nenoriu nieko. vaikstau su savo mintimis ir niekaip negaliu normaliai atsipalaiduot. Ir vyra labai bijau uzknist. Jis dabar dar vis pakalba su manim apie tai, stengiasi palaikyti, bet kazkada jam gali atsibosti...nebent reikia tiketi amzina meile ir tuo, kad prisiekeme vienas kita myleti ir varge ir dziaugsme. Zinoma, labai geras palyginimas su pvz., isvarza, bet kas liecia psichologines ligas, tai viskas daug sudetingiau. As kenciu vidini skausma, bet aplinkiniams jo pastebeti neimanoma (nebent butu kazka panasaus patyre). Kai susizeidi kuna, tai bent jau matosi, kas tau ir norisi padeti, bet kai nematai ir nesupranti, tai padeti labai sunku doh.gif

Dziaugiuosi del taves, Wiki. Jeigu jau geri ad, tai reiskia pagerejimas jau cia pat. Bet kas bus su manim, tai neisivaizduoju...

Taira1, tai tu visada tarp zmoniu geriau pasijusdavai? Ir bendraudama su kitais nejausdavai tos busenos, nerimo ar nepasitikejimo savim? unsure.gif

Atsakyti
Sabalyte, kazkodel man rodo, kad siuntei az, bet man jos neatidaro. Del ko cia taip..Galbut tau pavyktu pasiusti dar karta? 4u.gif
Atsakyti
Jaunute aisku issitirk ir bus ramu, nevisada siuncia jaunus darytis kolonoskopijos, yra kitoks tyrimas, persviecia rengenu storaji zarnyna, visai neskausminga:)

Lu dariausi poliklinikoje, nera ko bijoti, prisiskaiciau kad lb skauda daro net su narkoze, nes kitaio neiskentesi. Bent jau kad vaistus suleistu nuo skausmo, tai as nuejus ir prasiau viso to, o daktaras tik nusijuoke ir sako tikrai nereikes. Aisku pries vyra nepatogu, bet ka jau padarysi.. nemalonu tik tiek kad ten darant ileidzia ora ir kartais suskausta taip kaip raizytu pilva nuo duju, nera ko bijoti:)

Tai jei gerai suprantu mes cia trys laukiames leliuku?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja23: 13 spalio 2014 - 11:33