QUOTE(wiki123 @ 2014 10 11, 16:50)
O kiek jums jau savaiteliu? Labai tave suprantu, pati praktiskai visa trecia nestumo trimestra tokios busenos praleidau

Nors ejau privaciai pas psicho, bet jis net nieko uz vizitus neimdavo, formindavo kaip testini vizita kazkaip, o eidavau kas savaite. Jetau, kaip sunku pamenu budavo, eidavau su ta mintim, kad jau viskas, noriu AD, toliau taip nebegaliu, o jis kazkaip sugebedavo man sitas mintis ismust. Israse raminamuju, tipo jie saugiau nestumo metu nei AD, bet net neprisilieciau prie ju. Taip ir gyvenau nuo vieno vizito iki kito, kurie kazkiek pakraudavo pozityvo. Bet uztai dabar gyvenu su baime ar neislys sitos negeroves nestumo metu mano suneliui tuo paciu pavidalu
O del kaltes, tai nestumo metu budama tokios busenos naturalu kad ja jauti pries vaikuti.
Nors pamenu, kai dar tik prasidejo sitos nesamones, labai grauziau save, jauciausi kalta ir pries vyra, kad esu silpna, reikia jam visas sitas nesamones iskesti kartu, bet vyras mane labai palaike ir dabar tai naturaliai vertinu, be jokios kaltes - kaip jis pats man yra pasakes, pvz pas ji silpnoji vieta stuburo isvarza (karts nuo karto duoda apie save zinoti), taip pas mane nervukai-ir nieko cia nepadarysi, kiekvienas su savo

Jetau, taip gerai jauciausi, o nuo vakar vel sugriuvau

Jau pradedu galvoti apie AD
Man 26 dabar.. Dar visas trimestras liko. Vakar vidury dienos lyg ir buvau šiek tiek atsigavus, bet greitai vėl viskas uzsiniauke ir siandien visai blogai. Apie nieką beveik nebegaliu galvot. Tik kad greiciau ateitų tas antradienis, kai eisiu pas psicho, gausiu siuntimą pas kita psicho, o labiau tai laukiu trečiadienio (jeigu pavyks tada uzsiregint), kai jau galėsiu su tuo rimtu kliniku psicho pasišnekėti. Ir labai labai tikiuosi, kad išrašys man nors kiek vaistuku arba kazkaip labai teigiamai nuteiks..
O po gimdymo kaip jauteisi? Galvojai apie ad ar ne? Ir siaip tu kažkada ad gėrei ar tik apie tai pagalvodavai?
QUOTE(Taira1* @ 2014 10 11, 19:43)
Taip patenka AD į pieną,todėl likus iki gimdymo 2 savaitėms nutraukiau jų vartojimą... ir kas iš to...nepavyko. Maitinau tik 2 dienas ir taip trenkė nerimas ir PA iš naujo,kad nieko nebeliko kaip nutraukti maitinimą ir griebtis AD iš naujo

oiii kaip kaltinau save ,kad negaliu savo kūdikėlio maitinti,kiek verkiau dėl to,labai kalta jaučiausi ,kokius metus mane ta mintis persekiojo

Na bet kitaip būčiau tik sėdėjusi į kaldrą susisukusi ir net pasirūpinti savo leliuku būčiau neturėjusi nei jėgų nei noro.
Kažkuri klausė kaip jaučiuosi prieš savus sirgdama,ogi niekaip,nes jie nieko nežinojo

o svečiose atsigaudavau,susikoncentruodavau į aplinką kas vyksta aplink mane,juokdavausi ir juokaudavau kartu su visais,nors trumpam pasijausdavau žmogumi

Važiavimas į miestą ir vaikščiojimas po parduotuves taip pat prablaškydavo mane,vydavau mintis,kad man gali pasidaryti blogai
Sveikutės ,sugrįžtu

Jau 7 mėnesiai be AD ir jaučiuosi vis dar puikiai

na gal šį kartą pavyks man ir liga nebepasikartos
O kokius ad vartojai nestumo metu? Ir tol kol vartojai viskas gerai buvo? Vėl trenkė nerimas tik nustojus ir pagimdžius?
Beje, po gimdymo kai pradejai vartoti ad vėl, tai kiek laiko vartojai ir kada po to nutraukei?