Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(Luka77 @ 2014 10 17, 09:59)
Beje, man toks klausimas iskilo: ar jus pasakot savo vyrams, kad vartojat ad ar ne? O jei pasakot, tai kaip jie reaguoja?  ax.gif

Aišku,kad sakiau visus tris kartus.Nemačiau prasmės kažką nuo jo slėpti.Gerdavau tabletes ryte prie jo,nejaugi dabar slėpsies :)Reakcijos jokios jojo nebuvo.Sakė,jeigu tau reikia ,tai tikrai gerk
Papildyta:
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 17, 10:12)
Ir dar vienas klausimas, jums, mergaites: ar tuo metu kai jauciates blogai, kankina tas nerimas, kaltes jausmas, ar tada galit susikoncentruot i kazkokia veikla? Ir apskritai ar norisi ka nors veikti?

Man kartais atrodo, kad visai visai nieko nebenoriu ir nieko nebesugebu. Net valgyt daryt nenoriu ar uzsiimt hobiais...kazkokia baime apima, kad nesugebesiu nieko padaryt..  verysad.gif ir toks visiskas issiblaskymas..

Mane kankindavo nerimas ir baimė numirti,tai labai padėdavo koks namų šveitimas,valgio virimas.Tada dar kokį šustresnį recepta susirasdavau,kad kuo ilgiau gaminti ir praeidavo viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 17 spalio 2014 - 11:14
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 17, 10:12)
Ir dar vienas klausimas, jums, mergaites: ar tuo metu kai jauciates blogai, kankina tas nerimas, kaltes jausmas, ar tada galit susikoncentruot i kazkokia veikla? Ir apskritai ar norisi ka nors veikti?

nieko nesugebu, tai momentais atrodo net suparalyzuoja, persigastu ir iskart i asaras, o jei asaru nera tai ir guliu visa surakinta, tiesa kai bandau daryti kazka siek tiek prasijudinu taibiski prasvieseja, bet vistiek jauciuos tokia pasimetus tada, issigandus, durnai taip doh.gif

va sitaip jauciuosi jau beveik savaite pries ta kolonoskopija ir dar savaite laukia, nors ir apramino mane siek tiek sena pazistama kitoj temoj (uz ka jai esu be proto dekinga), ale baime ir ta slaukimas gniuzdo 4u.gif

2 metus apie ad vyrui nieko nesakiau, o dabar buvau pasisakius, bet del to norimo nestumo teko mest, vakar paskutine tablete isgeriau 4u.gif bendrai paemus nezinau ka daryciau be vyro, jis man kazkaip kaip antidepresantas, anksciau nei tabletes lexotonilio neuztekdavo, o db ketvirtuka paimu ir glaudziuosi prie jo ir apima tokia ramybe ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wiki123 @ 2014 10 17, 10:42)
karta kai isvis nesupratau kas cia su manim vyksta, supanikavusi visai buvau, tai mano didziausia parama buvo vyras wub.gif

drinks_cheers.gif va va sakau jei vyras supratingas ir palaiko, tai sirdelei iskart ciut lengviau tam kartui 4u.gif
Atsakyti
Nu blyn kaip neramu ant dusios del tu naktiniu krupciojimu doh.gif Neatleisciau sau, jei viska nurasiusi dabar ant vaiko streso diena praleisciau ka nors rimciau, bet paranojike irgi nesinori pasirodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 15, 20:49)
O mazdaug nuo kelintos savaites tu pradejai ji gert nestumo metu? Ir kai trenke tas nerimas vel tai is karto vel ir pradejai ad gert? ar dar bandei maitinti?
As irgi svarstau apie zoloft pradejima, bet labai bijau to atkrycio po gimdymo. Gal tada net pries pat gimdyma reiketu nenutraukti...nes turetu buti siaubinga po gimdymo vel gauti ta depresijos smugi. Tada nei maitint vis tiek negalesiu, nei vaiku pasirupint  doh.gif o be to, mano mamai nelbai buvo pieno, tai galimas daiktas, kad ir man nebutu..

Aš kai sužinojau,kad esu nėščia jau gėriau vaistus,buvo jau 7 sav. labai išsigandau,bet psich. nuramino,tada pasišnekėjome,paaiškino,kad moterys nėštumo metu pradeda savaime gerai jaustis dėl hormonų kaitos,tai po truputį nutraukiau vaistus,po kiek laiko man viskas sugrįžo konkečiai neatsimenu,gal po mėnesio gal po dvejų g.gif tai vėl iš naujo pradėjau gerti.nutraukiau likus 2sav iki gimdymo.Jo,pradėjau gerti ad ,po gimdymo praėjus 3-4 d. nebesistengiau maitinti,nebėjo net galvoti,kad reikia maitinti....
O tu nieko negalvok į priekį,juk negali tu žinoti kaip tau bus iš tikrųjų ,būk protinga 4u.gif bandyk nutraukti ad ir būtinai mėgink maitinti,o gal tau pavyks bent mėnesį thumbup.gif o ką gali žinoti,gal ir ilgiau bigsmile.gif jei ne tai ne,grįši prie vaistų mirksiukas.gif

QUOTE(wiki123 @ 2014 10 17, 13:05)
Nu blyn kaip neramu ant dusios del tu naktiniu krupciojimu  Neatleisciau sau, jei viska nurasiusi dabar ant vaiko streso diena praleisciau ka nors rimciau, bet paranojike irgi nesinori pasirodyti

Oiii mergyt mergyt,juk krūpčioja ne vienas vaikas per miegus,juk jie sapnuoja ar pervarge būna ,stresai kokie darželyje ar namie,tai ir kūnas reaguoja,juk ir patys krūpčiojame,aš kartais net pabundu nuo jų smile.gif Nu kam tu be reikalo apkrauni smegenis su tokiomis nesąmonėmis,nei tam tavo vaikui bus epilepsija nei ką ,kam toje googlėje ligų ieškote nesuprantu doh.gif

Tai aš laiminga tada esu,kai vaikai augo neturėjau kompo,nebuvo kur jiems ligų ieškoti biggrin.gif jei kas neaišku nueini pas daktariuką ir ramu good.gif Tikra Nesąmonė ieškoti ligų kompe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira1* @ 2014 10 17, 14:52)
Oiii mergyt mergyt,juk krūpčioja ne vienas vaikas per miegus,juk jie sapnuoja ar pervarge būna ,stresai kokie darželyje ar namie,tai ir kūnas reaguoja,juk ir patys krūpčiojame,aš kartais net pabundu nuo jų  smile.gif  Nu kam tu be reikalo apkrauni smegenis su tokiomis nesąmonėmis,nei tam tavo vaikui bus epilepsija nei ką ,kam toje googlėje ligų ieškote nesuprantu  doh.gif

Tai aš laiminga tada esu,kai vaikai augo neturėjau kompo,nebuvo kur jiems ligų ieškoti  biggrin.gif jei kas neaišku nueini pas daktariuką ir ramu  good.gif Tikra Nesąmonė ieškoti ligų kompe  biggrin.gif

Tai jau vyras mane irgi vos ne apsauke kantrybes netekes kad vaikui ligu neieskociau doh.gif biggrin.gif Pati suprantu kad cia nerimas man koja kisa - AD nepilna savaitele dar geriu, tai ir vaziuoja stogas doh.gif Jeeezau, kaip laukiu tos geros savijautos...
Atsakyti

Tai aš laiminga tada esu,kai vaikai augo neturėjau kompo,nebuvo kur jiems ligų ieškoti  biggrin.gif jei kas neaišku nueini pas daktariuką ir ramu  good.gif Tikra Nesąmonė ieškoti ligų kompe  biggrin.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif atvirai pasakius tas ligu ieskojimas kompe gali isvesti is proto, o kai apemes tas nerimas neiseina neieskoti, cia kaip narkotikas koks, kaip kokia priklausomybe doh.gif
Atsakyti
[quote=wiki123,2014 10 AD nepilna savaitele dar geriu, tai ir
[/quote]
O ka geriat? Man coaxil prirase, bet as nuo jo visas pakampes baigiu apvemt ir dar bliaunu be perstojo. Tai cia ar man juos mest iki vizito pas gydytoja ar po kurio laiko tie simptomai praeina? Dar ziauriai slopina, net paeit negaliu, guliu ir tiek verysad.gif
Atsakyti
[quote=Stichija,2014 10 17, 15:45]
[/quote]
O ka geriat? Man coaxil prirase, bet as nuo jo visas pakampes baigiu apvemt ir dar bliaunu be perstojo. Tai cia ar man juos mest iki vizito pas gydytoja ar po kurio laiko tie simptomai praeina? Dar ziauriai slopina, net paeit negaliu, guliu ir tiek verysad.gif
[/quote]
mano dukra juos gere,tai visai gerai atsilepe,sake vieni geriausiu,

del vaiko traukuliuku,nusiramink tikrai nieko baisaus 4u.gif
Atsakyti
Aš kai sužinojau,kad esu nėščia jau gėriau vaistus,buvo jau 7 sav. labai išsigandau,bet psich. nuramino,tada pasišnekėjome,paaiškino,kad moterys nėštumo metu pradeda savaime gerai jaustis dėl hormonų kaitos,tai po truputį nutraukiau vaistus,po kiek laiko man viskas sugrįžo konkečiai neatsimenu,gal po mėnesio gal po dvejų  g.gif  tai vėl iš naujo pradėjau gerti.nutraukiau likus 2sav iki gimdymo.Jo,pradėjau gerti ad ,po gimdymo praėjus 3-4 d. nebesistengiau maitinti,nebėjo net galvoti,kad reikia maitinti....
O tu nieko negalvok į priekį,juk negali tu žinoti kaip tau bus iš tikrųjų ,būk protinga  4u.gif  bandyk nutraukti ad ir būtinai mėgink maitinti,o gal tau pavyks bent mėnesį  thumbup.gif  o ką gali žinoti,gal ir ilgiau  bigsmile.gif  jei ne tai ne,grįši prie vaistų  mirksiukas.gif

As dar bijau, kad man tie vaistukai nespės suveikti, o jau turėsiu gimdyt. Liko vos 3 mėnesiai... Kai pradejai nestumo metu vėl juos gerti, tai po kiek maždaug laiko tau jie suveikė? Ir ar jautei kokiu nors šalutiniu?
Ir kaip tavo vyras reagavo i tai, kad geri ad ir negali maitint? Man ir tas lb baisoka atrodo... unsure.gif

Ir dar prie to paties: kai po gimdymo vėl juos gert pradejai, tai savijauta kada atsistate? Kada jau galėjai kad ir su ad bet džiaugtis vaikeliu ir juo normaliai pasirūpinti?
Atsakyti
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 17, 19:39)
As dar bijau, kad man tie vaistukai nespės suveikti, o jau turėsiu gimdyt. Liko vos 3 mėnesiai... Kai pradejai nestumo metu vėl juos gerti, tai po kiek maždaug laiko tau jie suveikė? Ir ar jautei kokiu nors šalutiniu?
Ir kaip tavo vyras reagavo i tai, kad geri ad ir negali maitint? Man ir tas lb baisoka atrodo... unsure.gif

bet kadangi lik otrys menesiai, tai jau cia visai nedaug, o kai sakei, kad pakalbejai su gydytoju tuomkart palengvejo, o jei tu uzsirasytu pas psichologa, kalbetum kalbetum ten, paskui dar ta joga, gal ir pratemptum 4u.gif o del maitinimo man rodos tu db isvis nesuk galvos, db esme isnesioti ir pagimdyti, o kai pagimdysi ir ziuresi kaip, kitos ramios, pagimdo o ne laso pieno, tai ar taip ar taip nemaitina 4u.gif
Papildyta:
[quote=Stichija,2014 10 17, 16:45]
[/quote]
[/quote]

jetau o paskambint gydytojui neturit galimybiu, nes cia jau labai ziauriai skamba kaip paraset 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 17, 13:46)
nieko nesugebu, tai momentais atrodo net suparalyzuoja, persigastu ir iskart i asaras, o jei asaru nera tai ir guliu visa surakinta, tiesa kai bandau daryti kazka siek tiek prasijudinu taibiski prasvieseja, bet vistiek jauciuos tokia pasimetus tada, issigandus, durnai taip

O tau dažnai taip buna, tas toks pasimetimas suparalyžuojantis? Man tai dabar vos ne nuolat verysad.gif sunku net kalbėt su žmonėm, nežinau ka pasakyt, o tai dar labiau varo i neviltį. Kazkaip mąstymas užsiblokaves.. Kokiais būdais gelbėjatės, kai taip buna?
Atsakyti
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 17, 20:10)
O tau dažnai taip buna, tas toks pasimetimas suparalyžuojantis? Man tai dabar vos ne nuolat  verysad.gif sunku net kalbėt su žmonėm, nežinau ka pasakyt, o tai dar labiau varo i neviltį. Kazkaip mąstymas užsiblokaves.. Kokiais būdais gelbėjatės, kai taip buna?

nedaznai buna taip baisai, db yra priezastis man tokiai buti veliau tikiuos praeis,kitais kartais kai budavau imdavau ad ir dingdavo, o si karta jau imti ju neimsiu, tai teks kazkaip prasilauzt 4u.gif sakau viliuosi man ketvirtadieni praeis, jei dar iki to ketvirtadienio neisprotesiu 4u.gif
mastymas tai ir man blokuojasi doh.gif
Atsakyti