QUOTE(Luka77 @ 2014 10 17, 09:59)
Beje, man toks klausimas iskilo: ar jus pasakot savo vyrams, kad vartojat ad ar ne? O jei pasakot, tai kaip jie reaguoja? 

Aišku,kad sakiau visus tris kartus.Nemačiau prasmės kažką nuo jo slėpti.Gerdavau tabletes ryte prie jo,nejaugi dabar slėpsies :)Reakcijos jokios jojo nebuvo.Sakė,jeigu tau reikia ,tai tikrai gerk
Papildyta:
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 17, 10:12)
Ir dar vienas klausimas, jums, mergaites: ar tuo metu kai jauciates blogai, kankina tas nerimas, kaltes jausmas, ar tada galit susikoncentruot i kazkokia veikla? Ir apskritai ar norisi ka nors veikti?
Man kartais atrodo, kad visai visai nieko nebenoriu ir nieko nebesugebu. Net valgyt daryt nenoriu ar uzsiimt hobiais...kazkokia baime apima, kad nesugebesiu nieko padaryt..
ir toks visiskas issiblaskymas..
Man kartais atrodo, kad visai visai nieko nebenoriu ir nieko nebesugebu. Net valgyt daryt nenoriu ar uzsiimt hobiais...kazkokia baime apima, kad nesugebesiu nieko padaryt..

Mane kankindavo nerimas ir baimė numirti,tai labai padėdavo koks namų šveitimas,valgio virimas.Tada dar kokį šustresnį recepta susirasdavau,kad kuo ilgiau gaminti ir praeidavo viskas.