Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(dives @ 2014 09 22, 08:42)
reikia paskaiciuot, dezute sveria 290, as manau, kad pigiau nei 25Lt, negaliu taip tiksliai pasakyt, nes visad dar kazka pirkdavau, bet isivaizduokuot ruduo, dregna, salta, pasidarai tirstos kakavos puodeli(kurios as niekad nemegdavau iki siol...bet ji kaip sokoladas, kaip desertas man labiau) ir tokia niuri diena gali tapti rojum wub.gif

net ir mane suviliojot, siaip kakavos negeriu visai biggrin.gif
Atsakyti
mamkos sakykit o tu kakavu vidiniai pakeliai normaliai atrodo? ta prasme noriu kaledom daryt dovanu rinkinukus tai ideciau ia kakavu prie kitu mielu niekuciu:
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2014 09 21, 21:02)
Aš jau anksčiau užsisakiau ir labai laukiu, nes baisiai įdomu, kas per stebuklas, nes vieni labai giria, kiti, kad nieko ypatingo. Nors anksčiau sakiau, kad jau kakavų aš tikrai iš Amerikės nepirksiu, bet smalsumas nugalėjo  lotuliukas.gif .

Parašėte mano mintis, ir mano situaciją drinks_cheers.gif thumbup.gif Laukiam ir skanausim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justina G @ 2014 09 22, 09:16)
tu kakavu vidiniai pakeliai normaliai atrodo?

Va taip atrodo:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 22, 07:42)
reikia paskaiciuot, dezute sveria 290, as manau, kad pigiau nei 25Lt, negaliu taip tiksliai pasakyt, nes visad dar kazka pirkdavau, bet isivaizduokuot ruduo, dregna, salta, pasidarai tirstos kakavos puodeli(kurios as niekad nemegdavau iki siol...bet ji kaip sokoladas, kaip desertas man labiau) ir tokia niuri diena gali tapti rojum wub.gif

susigundziau po tokio aprasymo smile.gif issiunciau uzsakyma 3 dezutems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2014 09 22, 08:46)
net ir mane suviliojot, siaip kakavos negeriu visai biggrin.gif

QUOTE(Sina @ 2014 09 22, 09:26)
Parašėte mano mintis, ir mano situaciją  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Laukiam ir skanausim  ax.gif

oi skanu, as dar einu papildyt uzsakyma, nes dali laivu siusiu, noriu dovanom Kaledinem, reikia ir man dar, tik viena dezute likus...

tik pasidaryt reikia ją normaliia, nes girdejau kitos daro is to pakelio litra, tai kas ten gali bvebut skanaus, tik prisiminimas apie kakava....as viena pakeli vienam didesniam puodeliui, kur 400ml berods ir butinai grietinele uzsibalinu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(robertele22 @ 2014 09 22, 09:29)
susigundziau po tokio aprasymo smile.gif issiunciau uzsakyma 3 dezutems smile.gif

na va, kaip faina, bet jeigu kam nepatiks-tai aš ne prie ko, skokiui draugų nėra rolleyes.gif
Atsakyti

Sveiki
paklausiu ir cia nes maciau kalbejot vis apie svieciancius crocs zieminukus smile.gif koki dydi emet kas su 14,4 cm pedute ? smile.gif manau busiu vaika nudidinusi ir per didelius paemusi na c8 biggrin.gif kaskur po savaites ruzzavus gausiu , jei kas nores mainytis, rasykite biggrin.gif turbut ir dickei c11 netiks su 16,8 pedute biggrin.gif violetiniai bus

Atsakyti
BUYNAIL - renkame free shipa;

STARBUCS -5%, renkame free shipa;

OLD NAVY -25% suaugusiuju prekems, -15% vaiku prekems, nuolaida negalioja Everyday Steals, Today Only Deals, Baby, Toddler, Maternity, & Hot Deals prekems

IDEELI - free shipas;

6PM - free shipas;

COLUMBIA - free shipas;

RALPH LAUREN - renkame free shipa;

http://www.1stopkidzshop.com/ - renkame free shipa;

BANAN REPUBLIC -40%, free shipas;

LANDSEND - renkame free shipa;

GYMBOREE -20%, free shipas;

SIERRA -30%, shipas 0.99, kodukas - KGS1243N.

NORDSTROM - free shipas;

BOSCOVS -15%, renakme free shipa;

DRUGSTORE -20% skin care skyrelio prekems:
http://www.drugstore..._BUHqGnB88hmjWd
Atsakyti
QUOTE(robertele22 @ 2014 09 22, 09:29)

issiunciau ir as pora.
Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2014 09 22, 09:46)
issiunciau ir as pora.

o as 5 hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2014 09 22, 09:55)

Aš 6 blink.gif bigsmile.gif
Bus Kalėdoms dovanų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2014 09 22, 09:58)
Aš 6  blink.gif  bigsmile.gif