Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Dovivana @ 2014 09 22, 10:05)
Jei laivu iki kaledu ateitu?

dar kaip ir 3 menesiai, paprastai 2men keliauja

as jau nervuojuos, kad nera saskaitu, tai mane skatina tik pirkt pirkt ir pirkt, saskaitu gavimas siek tiek pristabdo arklius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 22, 09:09)
saskaitu gavimas siek tiek pristabdo arklius hihihi.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Gal komanda atsakytų, jei užsakyčiau žaislų iš pvz. walmart.com laivu, ar spėtų iki Kalėdų dar ateit? g.gif
Atsakyti
Jeigu jums violetiniai bus dideli, tai gal perimciau, jei tiktu maniskei. Jos kojyte 17cm. Kazkaip isivaizduoju, kad jai 12 reiktu:/

QUOTE(Sandraxa @ 2014 09 22, 08:40)
Sveiki
paklausiu ir cia nes maciau kalbejot vis apie svieciancius crocs zieminukus smile.gif koki dydi emet kas su 14,4 cm pedute ? smile.gif  manau busiu vaika nudidinusi ir per didelius paemusi na c8 biggrin.gif kaskur po savaites ruzzavus gausiu , jei kas nores mainytis, rasykite biggrin.gif turbut ir dickei c11 netiks su 16,8 pedute biggrin.gif violetiniai bus

Atsakyti
QUOTE(missg @ 2014 09 22, 11:41)
Jeigu jums violetiniai bus dideli, tai gal perimciau, jei tiktu maniskei. Jos kojyte 17cm. Kazkaip isivaizduoju, kad jai 12 reiktu:/

viena mamyte parase kad jie dydziu didinti g.gif bet keista, bet daugiau niekas forume nepasidalino tokia informacija kad didinti batukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 22 rugsėjo 2014 - 10:00
QUOTE(dives @ 2014 09 22, 09:09)
as jau nervuojuos, kad nera saskaitu, tai mane skatina tik pirkt pirkt ir pirkt, saskaitu gavimas siek tiek pristabdo arklius hihihi.gif

Ir pas mane nerimo dienos- kol nėra sąskaitų abejoju ar gausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2014 09 22, 09:33)
Gal komanda atsakytų, jei užsakyčiau žaislų iš pvz. walmart.com  laivu, ar spėtų iki Kalėdų dar ateit? g.gif

aš ne komanda, bet atsakysiu - laivu siuntos keliauja apie du mėnesius. iki kalėdų spės ateiti drąsiai ir dar vargsit, kur mėnesį paslėpti, kad vaikai nerastų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 22, 10:09)
dar kaip ir 3 menesiai, paprastai 2men keliauja

Saskaitu ir as laukiu, nes kavo gal kokie 5 uzsakymai ir kol nesusimokejau vis einu dar ka nors ziureti doh.gif
Atsakyti
Pasidaviau ir as kakavos manijai lotuliukas.gif ir jau gavau laiskuti, kad uzsakyta thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam reikia NB sportinių bateliai pigiai, su koduku gaunasi 18$
http://outlet.blair..../...t3&x1=c.t1#
Junkitės, komanda renka iš čia:)
Atsakyti
QUOTE(justina G @ 2014 09 22, 09:16)
mamkos sakykit o tu kakavu vidiniai pakeliai normaliai atrodo? ta prasme noriu kaledom daryt dovanu rinkinukus tai ideciau ia kakavu prie kitu mielu niekuciu:

ka planuojat dar det be kakavos i ta rinkinuka? pasidalinkit idejom bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shvedryte @ 2014 09 22, 11:56)
Gal kam reikia NB sportinių bateliai pigiai, su koduku gaunasi 18$
http://outlet.blair..../...t3&x1=c.t1#
Junkitės, komanda renka iš čia:)

Jei pagelbės NB size chat
http://www.newbalanc...r,en_GB,pg.html
Atsakyti