Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

QUOTE(Alekto @ 2014 09 22, 16:13)
biggrin.gif Įsivesk googlėj Бурак Озчивит ir pamatysi biggrin.gif

oi ne oi ne kaip nereikejo man to daryt, net sirdis i kulnus nusirito ir sedziu dabar visa apsiseilejus karsta.gif karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bet būdamas be ūsų, man jis dalį žavesio praranda tiesą sakant
Atsakyti
Be usu jau ne toks tikrai biggrin.gif Kaip ir Bajazitas bus, be barzdos ne itin koks biggrin.gif O Mustafa priesingai, be tos nusepusios barzdos man zymiai patrauklesnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 22 rugsėjo 2014 - 17:58
QUOTE(Amapatria @ 2014 09 22, 17:59)
Na,gal teigiami,bet ,kad tarnavo Ibrachimui ir dar dabar jam atsidavę???Keista,juk ,jei myli sultoną,turi pritarti sultono valiai.O su Ibrachimu pasielgė jis teisingai,kaip tais laikais buvo laikoma.Ta abiejų ištikimybę ė toms trims žiurkėms,nesiriša man su teigiamumu....nors man irgi irgi prie dūšios biggrin.gif

Bet juk Ibrahimo darbeliuose nedalyvavo- gerbė jį už visi kitas savybes- juk jei nebūtų pasidavęs puikybei, būtų tapęs tikrai itin didžiu vyru, bet valdžia susuko protą. O šiaip Ibrahimas buvo labai protingas vadovas, strategiškas karys. Už tai jį ir gerbė Bali bėjus ir Nasuchas. Toms "kliokvarnėms" jie irgi netarnavo, kaip netarnavo ir Hiurem. Nebuvo jokie intrigantai. Užtai man jie ir patinka.
Atsakyti
4tam sezone iš likusių veikėjų vienintelė Michrimah arti širdies... apskritai ji tokia gražutė, miela, švelni ir liūdna, kad jos varšgės toks likimas. Nė su vienu vyru, kurį mylėjo, nebuvo lemta būti kartu...
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 09 22, 05:47)

[color=yellow]Del Mustafa, tai Hiurem, Rustemas ir Mihrimah nusius persu seihui padirbta Mustafa laiska, o tas atrasys ir atsakymas pateks pas Suleimana. Uztai bus skirta mirties bausme ir nuzudys prie tevo akiu ji.

na, tada teisingai Mahidevran pasielge nuzudydama Mustafa. Juk Hiurem ne karta bande jos vienturti nuzudyt, o ir paskui pasielgia taip, kad butu jis nuzudytas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 09 22, 19:33)
na, tada teisingai Mahidevran pasielge nuzudydama Mustafa. Juk Hiurem ne karta bande jos vienturti nuzudyt, o ir paskui pasielgia taip, kad butu jis nuzudytas.

Mehmedą smile.gif
Atsakyti
o Balibejus labai grazus be usu thumbup.gif
Atsakyti
Nu bet jau princu grozis karsta.gif karsta.gif visi vienas uz kita grazesni smile.gif

Ir naujoji Hiurem man visai nemaiso, galvojau bus sunku kol priprasiu, bet kad jau pripratau, kazkaip kaip kazkas ir rase, jau geriau tokia, nei kad nusendintos, kaip kad Giulfem ar Mahidevran, nes jos tai tikrai negraziai atrodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 27 rugsėjo 2014 - 14:56
Parasykit kuri geltonai kuri princa valdovas skirs i manisa ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2014 09 27, 22:43)
Parasykit kuri geltonai kuri princa valdovas skirs i manisa ?  ax.gif

Pamatysit siandien biggrin.gif
Atsakyti
gal galit trumpai parasyt ka vakar rode?
Atsakyti