Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

Na ir padavė gražuolių bigsmile.gif vakar net nemirksėdama žiūrėjau cool.gif

O Hiurem pasikeitimas irgi gražiai sutapo su princų suaugimu ir viskas gražiai įsipaišo, aišku dar lengviau buvo, kai per forumą sužinojau kad keisis aktorė ax.gif , nes jei taip nei iš šio nei iš to.. tikiu kad lengvas šokas būtų ištikęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 09 28, 10:54)
gal galit trumpai parasyt ka vakar rode?

Vsi princai suaugę suvažiavo pas Sultoną į rūmus į Džihangiro įšventinimo į riterius iškilmes, taip pat visi laukia ir spėlioja kurį paskirs į Manisą..

Mustafa pasitiko Janičarai ir palydėjo iki sostinės, po to Riutemas norėjo valdovui įteigti jog jie labai prisirišę prie Mustafos..

Džihangiras pamiršo priesaikos žodžius..

Mahidevran atsivežė savo anūkę, Mustafos pirmą dukrą.

Hiurem įsiuto pamačius Mahidevran rūmuose ir apkaltino nužudžius Mehmetą, aišku tuo ir baigėsi apsižodžiavimas..

Bajazitas su Selimu susikovė ir pradėjo agresyviai vienas prieš kitą mosuotis ginklais biggrin.gif man rodos Sultonas matydamas iš balkono pagalvojo kad tiem dviem dar per anksti į tokį Sandžaką kaip Manisa keliaut kai su savo charakteriais nesusitvarko - tokiu mąsliu žvilgsniu pažiūrėjo..

Hiurem nusprendė atrinkti odaliskas sūnų haremams, ir viena tarp jų kažkokia venecijietė kilmingoji su savo tarnaite yra įsimaišiusi , viskam priešinasi (kaip Hiurem savo laiku biggrin.gif ), spėju bus reikšminga veikėja filmo eigoje ...

Riustemas su Mihrimah man taip gražiai vakar susėdę kambaryje bendravo - apie princų ateitį kalbėjosi.. kai pasilenkė pabučiuot tai net smagu pasidarė kad rodos jie dabar tikrai pamilę vienas kitą..
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 09 22, 19:32)
4tam sezone iš likusių veikėjų vienintelė Michrimah arti širdies... apskritai ji tokia gražutė, miela, švelni ir liūdna, kad jos varšgės toks likimas. Nė su vienu vyru, kurį mylėjo, nebuvo lemta būti kartu...

Man ir Michrimah mieliausia...
Visi išmirė, dingo. Sunkiai man žiūrosi su šita aktore... Negaliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 09 22, 08:41)
Aciu uz  atsakymus  4u.gif .
Nu manau blogai padare sitaip pasielgdama ,del Mechmedo mirties .Aiksu ji viena liko galinga moteriske,valdinga,bet ,jei mutu buvusi Hiurem ,abejoju,ar butu pavyke tai padaryti.O dabar dasides dar ir Michrimak  thumbup.gif ,tegul tik trypia ta Mahidevran  thumbup.gif
tik gaila ,ka dji nesusimaste ,kad ji turi viebna sunu,o Hiurem dar trys  smile.gif

Na ir kas kad tris turi, ir be Mahidevran pagalbos broliai vieni kitus patys iszudys...
Atsakyti
O aš nesmerkiu Mahidevran. Hiurem juk n+k kartų bandė nužudyti, nuodyti Mustafa, tai lazda apsisuko kitu galu.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 09 28, 19:25)
O aš nesmerkiu Mahidevran. Hiurem juk n+k kartų bandė nužudyti, nuodyti Mustafa, tai lazda apsisuko kitu galu.

kažin kam ta lazda pasisuko-s. Nei vienam, princui nelinkėjau mirties, valdovas buvo jau pasirinkęs įpėdini. Mahi šiuo žingsniu padarė taip, kad ir jos vaikas mirtų. Ir man nė lašo jos negaila..po visko..

Nesvarbu ar moteris turi viena vaika ar visa futbolo komanda, skausmas nemažesnis.
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 09 28, 22:14)
kažin kam ta lazda pasisuko-s. Nei vienam, princui nelinkėjau mirties, valdovas buvo jau pasirinkęs įpėdini. Mahi šiuo žingsniu padarė taip, kad ir jos vaikas mirtų. Ir man nė lašo jos negaila..po visko..

Nesvarbu ar moteris turi viena vaika ar visa futbolo komanda, skausmas nemažesnis.

O tai Hiurem jau šventa karvė, nors pati siuntė visokius budelius, papirktas odaliskas, kad nugalabytų Mustafa? Pati pradėjo nešvarų žaidimą, tik Sultonas niekuomet netikėjo nei Ibrahimo, nei Mustafa, kai sakė, jog jo numylėta ryžuolė kėsinasi į valdovo sūnaus gyvybę.
Atsakyti
Taip ir buna: valdo imperijas, pasaulines kompanijas, bet savo seimos nesuvaldo.
Ten kur jausmai - protingu paaiskinimu nera, myli ir tiek.
Atsakyti
Ziurejau filma nuo pradziu ir tikrai maciau kaip Hiurem taikesi visom. Bet kiek gi galima leistis engiamai. Taigi blogo visi linkejo jai visada. Ir as ja suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 09 29, 08:03)
O tai Hiurem jau šventa karvė, nors pati siuntė visokius budelius, papirktas odaliskas, kad nugalabytų Mustafa? Pati pradėjo nešvarų žaidimą, tik Sultonas niekuomet netikėjo nei Ibrahimo, nei Mustafa, kai sakė, jog jo numylėta ryžuolė kėsinasi į valdovo sūnaus gyvybę.

Jau senei aišku, kad čia šventų nėra.
Hiurem taip elgėsi todėl, kad visada grėsme jautė sau ir vaikams. o va Mahi buvo ramu, nes buvo įsitikinus, kad Mustafa žengs į sosta, o kai pamatė grėsme, iš kart atsikratė Mehmedo.
Juk Hiurem nebebuvo, nebuvo kam kenkti, nei jei nei sūnui, bet ne įsigando Mehmedo kaip rimto pretendento į sosta ir padarė ką padarė. Būtų pamačius anksčiau, kad ir Mehmedas gali žengti į sosta, tai irgi tų pasikėsinimų būtų daugiau.
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2014 09 29, 09:52)
Ziurejau filma nuo pradziu ir tikrai maciau kaip Hiurem taikesi visom. Bet kiek gi galima leistis engiamai. Taigi blogo visi linkejo jai visada. Ir as ja suprantu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Aš daugiau nežiūrėsiu, pakeitė pačią geriausią aktorę, anoji Hiurem buvo tokia įdomi, taip gražiai mokėjo lūpas tampyt tongue.gif , o čia.. kokia senė, visos aplink ją jaunos, kokios buvo, tokios ir liko, o ji viena paseno 20 metų. Kažkaip nenatūralu.
O dar ta Cicilija atsirado, jau vilios princą, scenarijus aiškus...
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2014 09 28, 11:51)

Hiurem įsiuto pamačius Mahidevran rūmuose ir apkaltino nužudžius Mehmetą, aišku tuo ir baigėsi apsižodžiavimas..

va sito tai nesuprantu, ko Hiurem Mahidevran akis drasko. pati n kartu megino Mahidevran sunu nuzudyt, dar neaisku kiek megins ir galiausiai per ja bus nuzudytas. Gaunasi, kad jai galima zudyt, o jos tai jau ne. Lygybe turi but.

QUOTE(Soled @ 2014 09 28, 18:25)

sutinku drinks_cheers.gif
Nors grazuolis tas sunus buvo verysad.gif Man pats graziausias. Ir Balibejus dar.

QUOTE(giedruole @ 2014 09 29, 10:21)
schmoll.gif
Aš daugiau nežiūrėsiu, pakeitė pačią geriausią aktorę, anoji Hiurem buvo tokia įdomi, taip gražiai mokėjo lūpas tampyt tongue.gif , o čia.. kokia senė, visos aplink ją jaunos, kokios buvo, tokios ir liko, o ji viena paseno 20 metų. Kažkaip nenatūralu.

o man kaip tik tas lupu tampymas ir nepatiko. Na, ar gi kas realiai taip elgiasi? Ir dabar aktore bent pagal amziu parinko. Ir netiesa, kad kitos jaunos paliktos. Dar ir kaip susendintos, ypac ta kur su Mahidevran, nepamenu vardo, bet ji irgi buvo pagimdzius sultonui princa, tik jis mire. Va ta tai sena visai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2014 09 29, 11:21)
schmoll.gif

Žiūrėkit žiūrėkit biggrin.gif Priprasit prie tos aktorės manau ax.gif Šiaip įdomus šis paskutinis sezonas.Kitoks nei anieji rolleyes.gif Tik labai ištemtos serijos, bet žiūrėt įmanoma biggrin.gif

Beje, pagal tikrus faktus, Mehmetas tiesiog numirė nuo vėjaraupių ir tiek. Joks nužudymas neminimas ax.gif Matomai scenaristai pasistengė, kad Hiurem neatrodytų tokia bloga biggrin.gif
Atsakyti