Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Vidam @ 2014 09 18, 16:47)
O tai kailis jau pilnumoje ataugęs ? Man tokia apkirpta dar atrodo ir uodega apčiulpta g.gif

Nea, dar ne visas. Galva dar. Ir vuodega dar neataugus. Pilvo kailis 6-7 cm...Nugara - apie 4-5 cm.
Žodžiu, iki Ainu dar toli.
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 18, 20:23)
Irmutse, lauksim foto smile.gif

Azu, imk  4u.gif  uz visa jauduli

Na ka, o pas mane vel is baimes uzklotas apsidirbo.. bent jau siek tiek tirstesne konsistensija  doh.gif  blyn nezinau ka daryt, kartais jis tvarkingai nueina,  ir i didziuju kaciu wc, tai pridaro belekur.. dar nunesiau dezute i 2a, ir pastaciau prei lovos.. tai ne visvien padare ant lovos, ir tikrai nei kas ji vaike nei ka.. nezinau ka daryt, numys ir nusiks viska doh.gif

Azu, žingsnis į priekį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Irmutse, aš tai jaudinuos, kaip tą šuniuką katės priims...

Tuomce, o čia rimts iš baimės ar šiaip jam blogai? Nes katė nedarys į savo WC, tada triedžia kur papuola... Sesės katė vis paragauja mažiukams katukams skirtų konservų, kai jie jau pratinami prie maisto... Ir vojej... doh.gif 333 toliau nei matai, tai ana atsiprašė iš darbo kažkada čia, nes katė varo visur, tik ne į WC.

unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 18, 20:36)
o aš toliau terorizuoju savo laikiną mamką  ax.gif

Tai kodėl ją, vaikeliuk, terorizuoji? Gera moteris, brolį atidavė geriems žmonėms, o tu ją kankini. Negi nori išgyvendint iš namų - kas prižiūrės tave? unsure.gif Valgyt, lakt kas paduos? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 21:32)
Tuomce, o čia rimts iš baimės ar šiaip jam blogai? Nes katė nedarys į savo WC, tada triedžia kur papuola... Sesės katė vis paragauja mažiukams katukams skirtų konservų, kai jie jau pratinami prie maisto... Ir vojej... doh.gif  333 toliau nei matai

Kažkaip abejoju kad dėl streso, duodas kaip reikiant, kates nuo jo bėga. ir prie manes nueina ir i tulika ir man esant ant lovos pridaro. va katik pabaigiau valyt namus, tai pasirodo kilimelis prie duru sumyztas, ir pri..ta, su mb tampe uzkapstyta, kad nesimatytu doh.gif gerai kad mb pakeliui namo , tai nemate..

blyn negi dezuciu kiekvienam kampe reiks pridet.. bet tai kas is to, 2 a pastaciau prie lovos, padare ant lovos, o dezute turejo praeit kad patekt ant lovos..

na tikekimes taip daro del viduriavimo, kuris mazeja, greiciausiai del to kad vakar daviau 1/2 nurodytos dozes. galvoju, gal tuputi imodiumo sugirdyt g.gif
nes jei nenustos, nezinau ka reiks daryt, neturiu as tiek patalynes, kad kasdien keist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 18 rugsėjo 2014 - 21:01
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 21:32)
Tai kodėl ją, vaikeliuk, terorizuoji? Gera moteris, brolį atidavė geriems žmonėms, o tu ją kankini. Negi nori išgyvendint iš namų - kas prižiūrės tave? unsure.gif  Valgyt, lakt kas paduos? unsure.gif  unsure.gif

kadangi man reikia labai daug dėmesio ir meilės, o ji visa diena būna darbe.. .grįžusi turi grąžinti skolas biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Tuomce, o gal Pilkiui reikia laikinai apribot erdvę, kur jis gali vaikščiot, jei yra galimybė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatelexx: 18 rugsėjo 2014 - 21:27
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 19:41)
Žodžiu, iki Ainu dar toli.

Erode, žinok, užknisa mane kartais tie Ainu kailiniai. Šukuot reik, kad nesiveltų, jai pačiai karšta, apšiltina vaiko uniformą, tas vaikšto apsiplaukavęs netvarkingas, kraikas nešiojasi žiauriai... doh.gif Kartais pagalvoju, kad gal reikėjo trumpaplaukį kurilą rinktis, mažiau vargo cool.gif nu tik, kad gražus tas jos kailis, daugiau tai naudos iš jo nėr, ne lauke gi gyvena doh.gif pasiguodžiau va ax.gif
Azu, na va pirmas žingsnis jau žengtas, šaunuolė, drąsi moteris esi 4u.gif
Kas čia tam pilkiui? Na, gal praėjus viduriavimui susitvarkys g.gif
Vaje, kaip gražiai Tikis ranką apkabinęs, vaikiui meilės reik ir dėmesio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 rugsėjo 2014 - 23:30
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 18, 22:27)
Tuomce, o gal Pilkiui reikia laikinai apribot erdvę, kur jis gali vaikščiot, jei yra galimybė..

nera.. vienintelisgalimas apribojimas- uzdaryti vonioje, daugiau pas mus vena erdve (loftas) bet uzdartas vonioj, po to kai pjauto laisve, dainuoja ir drasko duris.. tai ir vaiksto kur nori..
sianakt nuo 2 iki 6 h pramiegojo mano glebyje. po to pradejo vaiksciot ir kai uzsoko ant lovos turejau itarima kad tuoj padarys, tai jau matau, kad uodega kilstelta, numeciau nuo lovos, tada jau nubego i dezute doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 19 rugsėjo 2014 - 06:42
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 19, 07:41)
nera.. vienintelisgalimas apribojimas- uzdaryti vonioje, daugiau pas mus vena erdve (loftas) bet uzdartas vonioj, po to kai pjauto laisve, dainuoja ir drasko duris.. tai ir vaiksto kur nori..
sianakt nuo 2 iki 6 h pramiegojo mano glebyje. po to pradejo vaiksciot ir kai uzsoko ant lovos turejau itarima kad tuoj padarys, tai jau matau, kad uodega kilstelta, numeciau nuo lovos, tada jau nubego i dezute  doh.gif

Tai gal jam paprasciausio auklejimo truksta? g.gif kol buvo vonioj maza erdvė, lengviau susigaudyt. O čia tiek vietos, tiek daug daiktų kur galima paš**t g.gif

Laba ryta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Azu - šaunuolė 4u.gif po truputį jau judi į priekį thumbup.gif
Pilkiukui 4u.gif
Idomu kaip Irmutsės malamutukė naktį išmiegojo ir labai laukiam pirmųjų įspūdžių smile.gif
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 18, 22:27)
kadangi man reikia labai daug dėmesio ir meilės, o ji visa diena būna darbe.. .grįžusi turi grąžinti skolas  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif labai mielas šitas rainas teroristas wub.gif
Sėdžiu sau vakar vakare, visa graži, miela ir kukli ax.gif
user posted image
Ogi žiū - koks gi čia šniūrelis rangos iš po stalo g.gif
user posted image
Nugi akurat, šniūrelis kažkoks g.gif gal čia mamka man naują žaisliuką nupirko bigsmile.gif
user posted image
Iš kitos pusės tai nieko nesimato g.gif
user posted image
Tai aš tik
user posted image
capt už šniūrelio
user posted image
O čia vaizdinė medžiaga ką į "capt" atsakė šniūrelis biggrin.gif http://youtu.be/bHCQdQbyAxA
Atsakyti
Magnuna thumbup.gif Koks fainas reportazas grazaus ryto pradziai smile.gif
Grikis gyvas dar pūstesnis atrodo wub.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mazasis teroristas labai fainas wub.gif
Grikis uz timptelejima sniurelio gsraigiai nusivede uz kampo "razgavor na dvaix" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 19, 07:41)
nera.. vienintelisgalimas apribojimas- uzdaryti vonioje, daugiau pas mus vena erdve (loftas) bet uzdartas vonioj, po to kai pjauto laisve, dainuoja ir drasko

Įsivaizduoju, tas pats būtų ir su Tikiu, jei dabar vonioj uždaryt..

Šniurelio gaudymo ypatumai thumbup.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Azu, viskas bus gerai 4u.gif

Irmutse, sėkmės su šunim 4u.gif . Mano draugai n+k metų auginę laikas (šunis su charakteriu) ir paskui haskius dėl malamutų prisistabdė, nes daug darbo ir tvirtumo reikalaujantis šuo g.gif

Tuomce g.gif nežinau nė ką pasakyt... šiaip, ne mažiukas jis pas tave papuolė, bet šiaip, katės švarūs gyvūnai.. vienas paaiškinimas - ne kokie pilvuko reikalai g.gif

Grikutis koooks debesėėlis mikštas wub.gif O Kruopikė susiruošusi šokti irgi tokia kukulytė thumbup.gif
Atsakyti