Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Weronica @ 2014 09 18, 15:55)
Tai aisku maziau, nes per pietus tik du kasnius ir spėja sukramtyt biggrin.gif

Bet iš dalies gerai, juk nebus nutukus niekada.
Ryte šiandie valgė 25 min... doh.gif Juokas pro ašaras. Bet panašiai tiek reikėtų suaugusiems valgyt.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Viduriuojantiems 4u.gif , mano mazoji kacike irgi buvo stipriai nusividuriavusi, jau galvojau sakes bus, vare vien vandeniu, net iki puses slapia budavo, nedabegdavo iki dezes, tai salia guolio buvau pastacius. Maudydavau, nes apsitriedus budavo, neturejo jegu net priesintis. Biski smektos pagirdziau ir pobiski atsigavo thumbup.gif Vakar MB gryzo is komandiruotes, sako kur mazike, sakau, depresija is savo namuko nelenda, tai jis issitrauke, pamylavo ir berods atkuto biski, siandien jau vel kniaukti pradejo, biski duotis smile.gif
Turiu dar problema, nepagaunu kuri, Taba ar mazoji, bet isistaise prie rusio duru kakoti, nebezinau kaip su tuo kovoti, ten grindu nera, betonuota, isvalyti sunku labai doh.gif , pradejau deti kraika ten, bet darydavo ir i kraika ir aplinkui ant zemes doh.gif , dabar pridejau visokiu deziu, kad neliktu tuscios vietos kur jos kakoti, tai ant laiptu prie rusio daro doh.gif
Dar bus sokas katikem, nezinau kaip bus, bet si vakara parsivesim aliaskos malamuta, nes negaliu daugiau nei dienos be suns gyventi, taip buvau pripratusi, kad Nikute mano lakstytu aplinkui, o dabar labai truksta verysad.gif tikiuos susidraugaus katytes su malamute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 18, 15:58)
Brangi Tašyte, tu, kaip daili dama, tikriausiai nesveri 7 kilogramų, kurie siūbuoja ant plonų kojikiu?... Taigi, o Runcelis sveria, tai at spintelės neužlipa...

Ten gali mažiai maitintis, bet tai kaip man nepatinka juos ant spintelės šerti  cool.gif

Teta Erendira, mano svoris vakar 7 kg ir 100 g... Mama svėrė. Tik mano kojos gal neplonos. ax.gif
Vos mama paneša... Žiūrėk. Ir pavalgyt labai labai mėgstu.
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 18 rugsėjo 2014 - 15:20
QUOTE(Irmutse @ 2014 09 18, 16:01)
...nepagaunu kuri, Taba ar mazoji
Dar bus sokas katikem, nezinau kaip bus, bet si vakara parsivesim aliaskos malamuta

Tai turėtų matytis ant kakio dydžio kuri ten daro g.gif nes ir kiekis ir spyrų storis skiriasi suaugusios katės ir mažo kačiuko. O jau Taba sterilizuota, nebeparneš sterblėje naujos vados ? kažkaip neatsimenu...

Ar mažą malamutę parsivešit? oi kiek bus veiksmo visiems wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 rugsėjo 2014 - 15:10
QUOTE(Vidam @ 2014 09 18, 16:10)
.

Ar mažą malamutę parsivešit? oi kiek bus veiksmo visiems  wub.gif

Kas čia do daikts? blink.gif Einu googlėn... A, jau išprusus.
Bet tai jį kieme laikyt reik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 18 rugsėjo 2014 - 15:19
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 16:07)
Vos mama paneša...

Pirmoj foto Erodė taip gražiai pozuoja, nu bet Tašė lotuliukas.gif nefotografavimosi diena buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 18 rugsėjo 2014 - 15:23
QUOTE(Weronica @ 2014 09 18, 16:20)
Erodė taip gražiai pozuoja, nu bet Tašė lotuliukas.gif nefotografavimosi diena buvo biggrin.gif

ax.gif
Kad nelabai jau jai patinka fotoaparatas... Žiūri į ją iš viršaus, tai reaguoja neigiamai - pagal kates gi kas aukščiau, tas bosas... Tada nežiūri į akis. Bet ten ant pilvo - prisiekiu, kailis, Weronikut. Kailis beveik iki "puses blauzdų"... biggrin.gif
Vakar mano Jomantas sako - tau neatrodo.... mam, Tašė per daug valgo...?
mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Va, atsirioglino, pasiprašė ant kelių ir šildo mane, kad jau net prakaitas pila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 18 rugsėjo 2014 - 15:27
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 16:07)
mano svoris vakar 7 kg ir 100 g... Mama svėrė. Tik mano kojos gal neplonos.  ax.gif
Vos mama paneša...

Svoris tai jau nemažas tuoj bus tokia tašė, kad atkelti nuo žemės neis biggrin.gif įsivaizduoju kokia graži bus kai atsiaugins pilnumoje kailiuką ir uodegą, galės rungtis ir su Bižu, ir su Funte ,ir su Friske ir kas ten dar pas mus yra ilgaplaukių g.gif ( Kiaros aišku neskaičiuoju)

Magija fotografuotis irgi nenori schmoll.gif bet kol maža, tai lengva apgauti ir sudominti, tada pamiršta ir fotoaparatą biggrin.gif kaip ten kitų pozuoja ir maivosi , tai nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 rugsėjo 2014 - 15:49
QUOTE(Vidam @ 2014 09 18, 16:40)
Svoris tai jau nemažas tuoj bus tokią tašė, kad atkelti nuo žemės neis  biggrin.gif įsivaizduoju kokia graži bus kai atsiaugins pilnumoje kailiuką ir uodegą, galės rungtis ir su Bižu, ir su Funte ,ir su Friske ir kas ten dar  pas mus yra ilgaplaukių g.gif  ( Kiaros aišku neskaičiuoju)

Nea, normuojam jai tą konservą. Pusė dozės paros sauso ir konservas 100 g.
Bet kailis ataugo ohoho. Bet gražus.
Nuo Magnunos rekomenduotų vitaminų išvis superinis šilkutis.

Kviečiu tetas mane paglostyt...
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 16:42)
Bet kailis ataugo ohoho. Bet gražus.

O tai kailis jau pilnumoje ataugęs ? Man tokia apkirpta dar atrodo ir uodega apčiulpta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 rugsėjo 2014 - 15:47
Tašytė tuoj į gauruotą čiumodaną pavirs bigsmile.gif gražuolė wub.gif
Malamuto foto lauksiu rytoj labai mirksiukas.gif
Kad jau apie valgį... Pietums gal žalios mėsytės karpačio? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Erode, nu tikrai, kad vos galima nulaikyti mirksiukas.gif
Vidam, jau rasiau, gyriaus, kad Tabute jau sterilizuota, visa rami ir laiminga biggrin.gif
O del malamutes, tai ziuresim kur ji cia gyvens ar lauke ar viduje, siaip labiau noretumem namuose, vietos uztenka mirksiukas.gif Mazucio suniuko jau nebenoriu, bijau jau, vargsiuka visi nenorom nuskriaudzia, tai numina, tai nuspiria, tai priseda, prispaudzia, o galiausiai perkando cry.gif
Atsakyti