Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Vidam @ 2014 09 19, 16:46)
Aha...aš jau savaitgaliauju

Erode, juk Šeila kiek suprantu laisva, tai galit įsikatinti  mirksiukas.gif  tikrai labai graži  wub.gif

Hehe, o kur snukutis? Užverstas?

Vidam, mielai, su dideliu džiaugsmu. Tik, o ką reiks daryti, kai Tašė ją pjaus? Jau buvau katę II-rą parsinešus, tai Tašė ją medžiojo konkrečiai... Nešnypštė, ne. Tiesiog jai išsiplėsdavo vyzdžiai ir tauškindavo - kalendavo dantimis, užpakalines kojas suderindavo šuoliui ir sukiodavo galvytę...
Atskyriau, vėl bandžiau suleist...
Jokio efekto.
verysad.gif
Dabar 2 kates iškart imčiau. Man trūksta dar 1 mergaitės namie. biggrin.gif Būtų mūsų po lygiai. mirksiukas.gif
Dar vis svajoju.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 19, 19:29)
Hehe, o kur snukutis? Užverstas?

Vidam, mielai, su dideliu džiaugsmu. Tik, o ką reiks daryti, kai Tašė ją pjaus? Jau buvau katę II-rą parsinešus, tai Tašė ją medžiojo konkrečiai... Nešnypštė, ne. Tiesiog jai išsiplėsdavo vyzdžiai ir tauškindavo - kalendavo dantimis, užpakalines kojas suderindavo šuoliui ir sukiodavo galvytę...
Atskyriau, vėl bandžiau suleist...
Jokio efekto.
verysad.gif
Dabar 2 kates iškart imčiau. Man trūksta dar 1 mergaitės namie.  biggrin.gif  Būtų mūsų po lygiai.  mirksiukas.gif
Dar vis svajoju.

Tai tau reik mano Katia imt- ji irgi visus medžioja, gales viena kitą medžiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 19, 19:33)
Tai tau reik mano Katia imt- ji irgi visus medžioja, gales viena kitą  medžiot biggrin.gif

Aš mielai, bet o jei tikrai labai pjausis? Kada buvau tą katytę parsinešus - labai meili mažutė, beje, - tai Tašė nemiegojo beveik.
Trynės trynės apie tas duris...
O mažė - metinukė jau buvo ji, pajutus laisvę darė ką ir visi - miaukė ir mušė duris... Katėn miaukė - dainavo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 19 rugsėjo 2014 - 19:03
QUOTE(Vidam @ 2014 09 19, 16:46)
Aha...aš jau savaitgaliauju

kur gražuolytės galva nelabai supratau, tikrai į vaiduokliuką panašu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 19, 16:42)
Mat kaip...kai daug norėtojų, tai gerai, galima ir parinkti biggrin.gif

Kur jau ten gražuoliukas, kažkoks vaiduokliukas susiraitęs  lotuliukas.gif

Teko dirbti slenkančiu grafiku, žinau ką tai reiškia...bet niekur nedingsi. Gal be reikalo jaudiniesi, gal viskas bus gerai dėl darbo, gal paliks. To ir linkiu 4u.gif  4u.gif

Jau sužinojau,kad vieni Šeilos norėtojai sutiko dar šiek tiek palaukti,kol ji pas mane socializuosis. Tad panašu,kad Šeila rezervuota...

Na,o dėl darbo,panašu,kad ieškosiaus naujo... Nes šiandien gavau už pusę mėnesio algą( kurios pastaruoju metu vėluoja)... buvau biletėnyje nuo 08 21.,o algos nei pusę negavau... Tai norisi jau sjaut į viską... Nesvarbu,jau net,kad darbas buvo šalia namų,vos 10min. iki jo... Bet tokios neteisybės,kaip dabar... nesitikėjau... doh.gif
Atsakyti
Labai patiko Magnunos fotoreportažas apie šniūrelį...

4u.gif
Atsakyti
Magnunos foto ir filmas "Šniūrelis"- superinis thumbup.gif Kokie mieli abu- mažoji uodegų priekabiautoja ir Grikis wub.gif
Man vienas aštuntokas taip apibūdino mokyklą:" Mokslo metai, kaip ir nėštumas, tęsiasi 9 mėnesius ir jau po pirmų dvejų savaičių pradeda pykinti" biggrin.gif
Kivis ir Vincas stalų puošmenos thumbup.gif
Ainu nemėgsta gulėti ant stalo, labai retai užšoka ir tai tik tranzitu, pakeliui į kitą objektą.
Šeila su broliuku labai gražūs, tikiuosi socializuosis ir bus puikūs kompanjonai 4u.gif
Zara gražuolė baltoji, Rūkas po depiliacijos kinų kuoduotajį primena biggrin.gif , Ramzis mielas katukas.
Labai Runcuncelio gaila, sveikatos jam 4u.gif Gal gi tikrai žolelių gydymas padėtų.
Į Magiją žiūrėjau žiūrėjau, kol dašilo, kad ten galvytė užversta ir smakriukas į dangų atkištas wub.gif

Atsakyti
Prieš...
user posted image
... ir po šukavimo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 19, 22:17)
Prieš...
... ir po šukavimo

Grazuole Ainu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Prieš...

... ir po šukavimo

Oho kailiukas.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 19, 21:59)
Į Magiją žiūrėjau žiūrėjau, kol dašilo, kad ten galvytė užversta ir smakriukas į dangų atkištas  wub.gif

Prieš...

Labas rytas 4u.gif tikrai gerai nužiūrėjot smile.gif ji prausėsi susiraičiusi, o aš atėjau su fotoaparatu, tai maivėsi atseit ir gavosi tokių įdomių vaiduokliukų foto biggrin.gif

Man nerodo nuotraukos prieš...
Ainu labai graži, kad ir yra vargo kailiuką prižiūrint, bet užtat kokia puošmena wub.gif maniškė tokia nebus, nes kailis ne šilkinis, o toks veltinis. O dar nemokėsiu ten jos išpurent tai būsim dreduotos biggrin.gif ai svarbu kunkulų neturėsim, nes duodasi šukuojama, tai neteks nudepiliuoti kaip Rūko.

Irtmuse dingo ir viena džiaugiasi su savo malamute, teks mums palaukti įspūdžių ir nuotraukų kol pati atsidžiaugs.

Tuomce kaip Pilkiui gal jau susitvarkė pilvukas ir eina į dėžutę g.gif negi ir bus toks nevala...o toks gražus katinas. Jei nepasitaisys tai teks ieškoti namų kaime kad galėtų gyventi lauke, nes kas tokį laikys namuose ir norės smarvėje, sudergtoje patalinėje gyventi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 20, 07:38)
Man nerodo nuotraukos prieš...

Labas rytas 4u.gif kaip keista, vakar rodė, o šiandien ir man nėra pirmos foto blink.gif pakartosiu:
user posted image
Ainu nemėgsta šukuotis, ypač galinių kojų sritis tabu, viena ranka laikau, kita šukuoju. Vakar kirto dantimis man į alkūnę, tai sprigtelėjau per nosį ir apšnypščiau, t.y. paaiškinau jai, kad mums, moterims, reikia dėl grožio pakentėt ir bikinio depiliacijas, ir antakių pešiojimus, ir t.t., o ta tundra matai šukuotis nenori rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 20 rugsėjo 2014 - 08:33