Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos,

Erendirai ir Sandrai po 4u.gif

Vaiduoklis thumbup.gif

Grožio pokyčiai akivaizdūs smile.gif

Na o pilkis per vakar niekur nepridirbo ne vietoj (nebent įsitaisė daryt kur dar neužtikau biggrin.gif )

o aš užsiėmiau likusios mamkos gaudymu. planavom ana savaitgali, bet apsauga neleido, nes nesuderinta su administracija. tai suderinau, vakar nuvažiuoju 21:30 a apsaugos budelej nieko nėr.. ir nežinau ką daryt. Sukaupiau drąsą ir galvoju, dzin eisiu į kiemą pasižvalgysiu. įeinu, ten grupelė vyruku. Klausiu:
- gal žinot kur apsaugą rast?
jie : -mes apsauga, ką reikia sumušt?
- ne nieko, čia su administracija suderinta, kad katė noriu gaudyt..
-aa nu tada ne pas mus. Apsauga ten ir ten sėdi ir vienas iš viruku palydi ir parodo kur ieškot biggrin.gif
Tai susiradau apsaugą, įleido į teritoriją įvažiuot, pastačiau gaudyklę. tai šiandien ryte atvažiavus jau buvo pagauta. Nuvežiau į kliniką sterilizacijai. Laura iš ML 3-5 dienas pas save palaikys ir paleisim atgal
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 20, 10:20)
jie : -mes apsauga, ką reikia sumušt?

Na va , būtum turėjusi priešų tai buvo gera proga atsiskaityti biggrin.gif

Nesu mačiusi kaip ten tos katės papuola į gaudyklę g.gif ar ten įlindus užsidaro narvo durys ? ar palietus maistą kažkas suveikia kaip pelėkautams ?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 20, 10:27)
Nesu mačiusi kaip ten tos katės papuola į gaudyklę g.gif  ar ten įlindus užsidaro narvo durys ? ar palietus maistą kažkas suveikia kaip pelėkautams ?

taip principas tas, kad užlipus ant tokios plokšteles, užsidaro tas galas pro kuri įlindo. Maistą taip padedi, kad gyvūnas norėdamas jo, užliptų ant tos plokštelės. o pati konstrukcija gali skirtis. čia kas kaip sugalvoja konstrukciją.
Atsakyti
gal kam į kompaniją? smile.gif šiandien ėjau fotkint:

user posted image

user posted image

user posted image

kažkaip šiandien reikalų su katinais nemažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 20, 10:20)
Tai susiradau apsaugą, įleido į teritoriją įvažiuot, pastačiau gaudyklę. tai šiandien ryte atvažiavus jau buvo pagauta. Nuvežiau į kliniką sterilizacijai. Laura iš ML 3-5 dienas pas save palaikys ir paleisim atgal

Šaunu, kad pavyko pagauti 4u.gif

Mažyliai, kokie gražūs wub.gif wub.gif

Laba diena,
Atsakyti
mano karalaitis jaučiasi geriau ir apžiūrinėja savo valdas
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Meduoliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip gaila kai serga mūsų mažieji... sad.gif
Atsakyti
Ir kiek aš čia sveriu g.gif

user posted image

Ojetau doh.gif priaugau pusę kg, negi reiks sėst ant dietos g.gif

user posted image

Atsakyti
Magija, nesėsk ant dietos, tu dar per maža tokiems dalykams smile.gif Kadangi aš vis tiek ant dietos sėdžiu tai ir už tave pasėdėsiu smile.gif
user posted image
Pagalbininkė mano biggrin.gif
user posted image
Ainu vargeliai dėl grožio biggrin.gif Mes Mikutei šiandien atlikom grožio procedūrą - nagelių karpymą. Kniaukimą vsi kaimynai turbūt girdėjo doh.gif Mikutė pas mus operos solistė, balselis jos gilus, sodrus, tai kai ji užtraukia "ariją", tai visas kiemas skamba doh.gif Svarbiausia nė nebandė priešintis ar ištrūkti bet jau toookią "ariją" išdainavo blink.gif
Džiugu dėl Meduoliuko 4u.gif linkim ir toliau gerai jaustis 4u.gif
Tuomcės mažyliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 20, 21:17)
Kadangi aš vis tiek ant dietos sėdžiu tai ir už tave pasėdėsiu smile.gif

Aa kaip matau, tai visai nesunku ant tos dietos sėdėti...

user posted image

Pagalbininkė Kruopytė, kad pavargusi , bet iš snukučio matosi, patenkinta darbo rezultatais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 20, 21:05)
Ojetau  doh.gif  priaugau pusę kg, negi reiks sėst ant dietos g.gif

Magija, kam tau ta dieta..
tu labai grazi ir taip wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 20, 21:17)
Pagalbininkė mano  biggrin.gif

Kruopyte kokia saunuole, padeda savo mamkai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

aš visiškame pasimetime.. tai ir dalinuosi.. Pasimetimu. Užlėkiau šiandien į butą, ( na kur Leslės šeimyna) Ten yra įkurdintas ir toks juoduliukas iš namų išmestas kačiukas. Jaukutukas, žmogaus išsiilgęs kaip šuniukas, meilutukas ir visoks kitoks- ukas . Emocijų jam nejaučiu jokių,bet jis ( gal ji?) karte kariasi, lipa kojomis, glaustosi. Dukra per neatsargumą paglostė jį- tai tas atsidūrė jau ant sprando burgzdamas kai traktoriukas.. Ta, žinoma ištirpo. Galvoju, gal pasiimti bent laikinai globai? g.gif Labai labai bijau, kad nesusirgtų- unsure.gif Na, ryt poryt pasikalbėsiu su Miesto katės Sandra. Ką ji pasakys... Tai vatoks mano pasimetimas 4u.gif ....
Atsakyti