Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Weronica @ 2014 09 23, 13:53)
Smagiai cia viska surasei, bet taigi dar visa žiema prieš akis tokiems užsiemimams tongue.gif
Man dar taip norėtusi šilto vakaro terasoj, gryno oro, keptų daržovių ant griliaus... O ka jau kalbėt kaip smagu dainuot kai kam ant viso rajono biggrin.gif

Na taip, vakarai vėsoki, bet mes pvz savaitgalį vistiek vakarojom kieme - šašlus kepėm, o paskui tiesiog prie lauželio sėdėjom ir šildėmės tongue.gif Žinai posakį "Nėra netinkamo oro, yra netinkama apranga" rolleyes.gif Aš irgi už šiltus orus, bet kad jau gyvenam LT, tai ar dejuosi, kaip blogai, ar nedejuosi, oras vistiek nepasikeis, tai jau geriau atrasti savų pliusų ax.gif
Atsakyti
Kivuką, o ką daryt su netikamu apšvietimu, a? ką apsirengt ? biggrin.gif man šviesos žiauriai trūksta doh.gif
Gerai, kad MB vakar po virtuvės spintelėm (su Pedru) tookius "elektrėnų žiburius" įrengė, kad neužtraukus žaliuzių kieme prožektorių nereiks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 23 rugsėjo 2014 - 13:13
QUOTE(Erendira @ 2014 09 23, 13:58)
Kibuką, o ką daryt su netikamu apšvietimu, a? ką apsirengt ?  biggrin.gif man šviesos žiauriai trūksta  doh.gif

Vadinasi, namie reikia daugiau ir kaitresnių lempų blush2.gif

Kam čia reikia pašviesti? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 23 rugsėjo 2014 - 13:11
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 23, 13:42)
man nuo vakar nekalbadieniai.. visi aplink šūstrumo tablečių apsiryje, neina susišnekėt

Kažin kur jų gauna? Mielai ir aš tokią išgerčiau. Šian man šūstrumo trūksta.. smile.gif

QUOTE(vilkra @ 2014 09 23, 13:52)
vaje... pilkosios irgi? netikiu.. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kivi, ataik man pašviest, rasi gerą 6 uodeguotų kompaniją mirksiukas.gif

Ką aš žinau, gal tas šilumos ir šviesos noras priklauso kažkiek ir nuo to, kada gimei g.gif Aš gimusi ant vasaros slenksčio, kai viskas šilta ir ilgai šviesu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 23, 14:15)
Kivi, ataik man pašviest, rasi gerą 6 uodeguotų kompaniją  mirksiukas.gif

Ką aš žinau, gal tas šilumos ir šviesos noras priklauso kažkiek ir nuo to, kada gimei  g.gif  Aš gimusi ant vasaros slenksčio, kai viskas šilta ir ilgai šviesu  rolleyes.gif

Kad Kivis nemėgsta kitų uodeguotųjų, nekas jam pas tamstą būtų biggrin.gif

Aga, gali būti ax.gif Aš gimiau gūdžią žiemą biggrin.gif Na, bet šilumą vistiek mėgstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 23, 14:15)
Ką aš žinau, gal tas šilumos ir šviesos noras priklauso kažkiek ir nuo to, kada gimei  g.gif  Aš gimusi ant vasaros slenksčio, kai viskas šilta ir ilgai šviesu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš savaitikę anksčiau užgimiau biggrin.gif Man irgi labai reik švieso ir saulės rolleyes.gif jaukūs vakarai žiemą su raguoliais, arbata, pledu ir vilnonėm kojinėm smagu, bet minimum 6 mėn. per metus daugoka unsure.gif o šiaip tai aš kaip vištos - sutemo ir ant laktos doh.gif Aš ir taip rytinė esu, po pietų jau ir man reiktų šūstrumo tabletką išgerti o dar kai vakarais tamsu pasidaro tai išvis sulėtėju smile.gif
Atsakyti
Na tamsūs ir šalti vakarai namie man ir nepatinka verysad.gif , bet vėsesnis oras geriau nei karščiai biggrin.gif
Gimusi esu įpusėjus pavasariui, tai irgi kažkaip labiau mėgstu šviesesnį laikotarpį. Dabar parėjus vakare po darbo iš vis nesinori nieko veikti. Liko kelios eilės neriamos staltiesėlės ir niekaip negaliu užbaigt verysad.gif
Atsakyti
Rariuk - susikaupk, užbaik ir mums parodyk biggrin.gif
Atsakyti
Labukas. As gimus rudeni ax.gif ir man ruduo visai patinka, tik nekenciu slapio ir purvino sniego schmoll.gif ir siaip ziemos nenoriu del to, klad reikia vaziuoti labai jau isitempus, o man gyvenant uz miesto tai labai aktualu ir dar ta loterija ryte pries darba, uzsikurs masina ar ne g.gif Nu zodziu bet kuriuo atveju renkuosi visgi vasara tongue.gif O zmones labai veikia oras, as prekiauju duris ir langus, tai jau nuo vakar atakuoja mane, kur mano durys, kur mano langai, susalsiu lotuliukas.gif , toks jausmas, kad iki kol uzsisake be langu ir duru gyvena lotuliukas.gif
Su nuotraukom sunkiai pas mane, is tel nemoku ikelti, o kaip minejau suieskoti fotika labai jau sunku blush2.gif , o ji pakrauti tai is vis misija neimanoma blush2.gif , bet tikrai pazadu pasitaisyti ax.gif

Papildyta:
Kivuka, paskolink man Kivi vakarais, kai Maja vedu i lauka, neblogi zibintai lotuliukas.gif , Tabos taip akys neziba biggrin.gif
Ot isitaisiau reikalu, dabar turiu skaityti temas apie dresuras ir t.t..., su katem viskas kazkaip paprasta smile.gif Tik gal biski veiksmo su jom maziau ax.gif , Taba labai jau idomi kate, nezaidzia, nekrecia isdaigu, net galima pamirsti netycia ja, gerai, kad pakniaukia kai nori valgyti ax.gif , o tai ilenda kur nors ir nera jos. Tik ta baisi beda su sikimu prie sklepo ir garaze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 23, 13:54)
Rariuk - susikaupk, užbaik ir mums parodyk  biggrin.gif

Susikaupsiu kaip nors biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik reikia palei nosį kokį šviesos šaltinį pasidėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pasibalnoti nosį akiniais ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
tas jau tiesa kad patinka tas metas kai esi gimus, man geriausias menuo rugsejis, kai ner karsta bet dar ir nesalta wink.gif
Erendira prie Kivio lauko sviestuvu siulau dar ir staline-kambarine lempa
user posted image
Atsakyti