Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Azucena @ 2014 09 23, 14:08)
tas jau tiesa kad patinka tas metas kai esi gimus, man geriausias menuo rugsejis, kai ner karsta bet dar ir nesalta wink.gif
Erendira prie Kivio lauko sviestuvu siulau dar ir staline-kambarine lempa

Va va man tokio šviestuvo ir reikia, tada tikrai pabaigsiu savo staltiesėlę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif maniškiai kažkaip tai taip nešviečia biggrin.gif Nors vakar Friskė bandė, bet tai ką jos tik mažas mažas prožektoriukas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man dabar klausimas iškilo toms, kieno darbas susijęs su buhalterija. Kadangi ten kur dirbu, projektui duodu ne daugiau nei 6-12men kol pasakys , kad jį uždarinėsim, galvoju apie buhalterijos kursus. Alpamai ar yra šansų įsidarbinti buhalterės padėjėja ar apskaitininke pabaigus tik kursus (esu dirbus apskaitininke, bet dirbau dėl to, kad žinojo kad susitvarkysiu)? o kursus rinkčiaus countline. Ar geriau pačiolio?

Aišku idealiausias darbas man būtų tai kam nors tvarkyti el parduotuvę, eičiau mokintis šiek tiek apie stiliaus programavimą, dizainą, bet tokių darbo skelbimų nelabai yra.

žodžiu žinau , kad reiks keist darbą ir nežinau ko man griebtis. o galvot jau reikia dabar

Atsakyti
Gal grybukų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
As spali gimus bet man vasara geriau, isimtis matyt esu is taisykles smile.gif

Tuomce man asmeniškai pačiolio kursai nepatinka, ir dar kaina didelė. O siaip norint dirbt apskaitininke tai kitą kart reikia tik geros darbovietės (tokios kurioje galima tobulėt o ne ateit jau tobulam), apskaita juk galima darbo eigoje perprast. Su buhalterija sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 23 rugsėjo 2014 - 14:54
QUOTE(Erendira @ 2014 09 23, 08:55)

KAžkaip giliai mintyse, bet negiliai vis save drąsindama, baidausi artėjančio savaitgalio ir kito mėnesio... pernai tiek š*** per tą laiką nutiko, kad dabar net šaltą vandenį norisi pūst, kad  nenusiplikintum... kita vertus, viskas praeina ...

apšnypščiau

...jau metai... aš dažnai susimastau, gelbėji, gydai, įdedi tiek širdies padovanoji, metai du dar seki gyvenimus, paskui nepatogu...kai kas parašo, kai kas parašo liūdnas istorijas pvz. Čiūčios sesuo išėjo pernai rudenį jaunutė 3-4 metų ir geruose mylimuose namuose, buvo padaryta viskas kas įmanoma, deja sad.gif ...tai gi vieną dieną atrodo viskas taip beprasmiška, ...paskui gauni laišką ir vėl atsigauni... Manau kad ir 1 metai padovanoto laimingo gyvenimo yra daug, nesvarbu kiek, svarbu kaip...pvz Mimoza nežinau ar ji tikrai sveika, bet dabar ji mane dievina, turiu prielipą , su kokiu džiaugsmu ji atbėga...ir nesitraukia nė per mm, ir vis žiūri į akis....jau dabar tikrai manęs nepaliksi....erendira jie pas tave buvo labai laimingi, o tai manau svarbiausia 4u.gif

su tuo šnypštimu biggrin.gif

aš gimus vasarą, bet aš labai myliu visus metų laikus, svarbiausia kad jie būtų kaip priklauso, žiema su šalltuku ir snoiegu, ruduo su spalvotais lapais, pavasaris su žydinčiom žibuoklėm wub.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 23, 15:22)
man dabar klausimas iškilo toms, kieno darbas susijęs su buhalterija. Kadangi ten kur dirbu, projektui duodu ne daugiau nei 6-12men kol pasakys , kad jį uždarinėsim, galvoju apie buhalterijos kursus. Alpamai ar yra šansų įsidarbinti buhalterės padėjėja ar apskaitininke pabaigus tik kursus (esu dirbus apskaitininke, bet dirbau dėl to, kad žinojo kad susitvarkysiu)? o kursus rinkčiaus countline. Ar geriau pačiolio?

Pas jus, Vilniuje, gal (tikiuosi smile.gif ) yra kitaip, bet pas mus, provincijoj daugumai yra giliai dzin buhalterio išsilavinimas.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 09 23, 15:55)
Pas jus, Vilniuje, gal (tikiuosi  smile.gif  ) yra kitaip, bet pas mus, provincijoj daugumai yra giliai dzin buhalterio išsilavinimas.

Kaune dažnai irgi dzin, bet norint uždirbt ir dirbt geroje įmonėje išsilavinimas reikšmės turi. Norint tvarkyt mažų įmonėliu apskaitą manau tas išsilavinimas nelabai svarbu...
Papildyta:
QUOTE(rariukas @ 2014 09 23, 15:24)
Gal grybukų biggrin.gif

Čia vietoj šustrumo tablečių Smilgai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 23 rugsėjo 2014 - 15:13
Pas mus po dviejų dienų lietaus pasirodė saulė thumbup.gif vis tik labai smagu kai saulutė šviečia. Aš gimusi lapkričio pabaigoje, bet labiausiai nemėgstu to mėnesio schmoll.gif man jis pats tamsiausias ir niūriausias.
Atsakyti
Man saltis asocijuojasi su peciaus kurimu doh.gif , vaiko ligom doh.gif ir darbe taip salta, kad nebezinai ka beapsimauti doh.gif va, tie dalykai tai man labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Niu su malonumu viską suskaičiau thumbup.gif
Dėl foto, tai man tada su savo telefoninėmis irgi slėptis spintoje ir niekada nesirodyti reikia doh.gif
Kruopos rūpestingumas, kad mamka laiku grįžtų thumbup.gif Grikio aprašyti š..imo ypatumai, vėjui kedenant plaukus prajuokino lotuliukas.gif
Irmutse, kaip smagu, kad kačiai draugiškai priėmė malamutukę ( Maja, taip?). 20 kg? Oho, kiek jai laiko? Taip, šunys ir katės skiriasi savo ekspresija, bendravimo pobūdžiu. Man tai šuo- ryškios spalvos, perdėta ekspresija ir super išraiškingos emocijos. Kai šuniui linksma, tai taip ryškiai, kad kilometro spinduliu aidi, kai liūdna, tai ir aklam aišku, kad liūdna, kai bijo, tai tik visiškas nejautruolis nesupras baimės ir t.t. O Katė- tai atspalviai, nuojautos, niuansai. Subtilios užuominos, sumanus, bet atsargus bendravimas, prislopinti šešėliai ir švelnumas. Bent jau mano šuo ir katė tokie, tikiu, kad būna ir išimčių. smile.gif
Kivis ir girtas, ir ne- puikus. wub.gif
Erode, Tu keiti, ką gali pakeisti, stengiesi nesijaudinti dėl to, ko negali pakeisti. Svarbu atskirti vieną nuo kito ir neužsikrauti atsakomybės ten, kur nereikia. Mes gi žmonės, o ne robotai ( ir ne dievai). Nors ir žinom, kad darbinius rūpesčius geriau palikti darbe, bet jie, parazitai, prikimba ir kartais parseka mus namolio. unsure.gif Bet gi būna ir kitokių dienų, kai namo mus parseka geri darbiniai atsiminimai, pasitenkinimas savo puikiu darbu, pacientų šypsenos, smagios akimirkos ir pan. smile.gif Jausmais aš nebandau atsikratyt, aš juos bandau išjausti ir priimti.
Erendira, mano kampu žiūrint, tas apšnypštimas visiškai normalus bigsmile.gif Aš, kai metus su šunimi dresavomės ir visokius socializacijos egzus laikėmės, esu daug kartų vaikams "FU!!!" šūktelėjusi, o kartą einant per gatvę šalia stovinčiam sūnui sukomandavau "GRETA!!!" cool.gif
Vidam, aš irgi lapkritį gimusi. Kaip aš sakau, patį šlykščiausią mėnesį per metus, kai oras depresyvus ir tamsa aplinkui, daugiau nieko ir nelieka, tik trankiai švęsti gimtadienius su draugais. 4u.gif Nors šiaip esu šilumą ir šviesą dievinantis žmogus. thumbup.gif
Pedras- naujos kartos ekologiškas telefono pakrovėjas per katino žandą. lotuliukas.gif
prototakas ir šūstrumo tabletės thumbup.gif lotuliukas.gif
Katininiai lauko šviestuvai, stalinės lempos ir prožektoriukai thumbup.gif
rariuk, o čia paprasti ar haliucinogeniniai grybukai? ax.gif Pastaruosius Amsterdame įkepa į keksiukus, kad sapnai spalvotesni būtų bigsmile.gif
Mimoza įsirangė diinkai į širdį wub.gif diinka, Jūs man kaip Donkichotas, kur su vėjo malūnais kovojo, beglobiukais/sergančiais/išmestais besirūpindama. Labai džiaugiuosi, kad nenuleidžiate rankų. Ačiū Jums. 4u.gif

O va taip mudvi su Ainu prasilakstom po miegamuosius, gaudant geriausią žaislą pasaulyje- vatos pagaliuką ausims. (Iš karto perspėju- kurilai ir turi taip šokuoti, nes jie varomi galiniais ratais)
https://www.youtube....em-upload_owner
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 23 rugsėjo 2014 - 17:46
QUOTE(Aist @ 2014 09 23, 18:15)
O va taip mudvi su Ainu prasilakstom po miegamuosius, gaudant geriausią žaislą pasaulyje

Kaip gražiai atrodo užpakalinė jos dalis thumbup.gif kaip striksintis ožiukas lotuliukas.gif norėčiau tokios, įsivaizduoju kaip fainai atrodo maži kačiukai wub.gif
Atsakyti
Aist galvoju dabar kuri si jusu su Ainu daugiau lakste thumbup.gif ale tikrai taip idmiai Ainu sokuoja , mano Toras tai irgi navatniai lksto, bet jis pas man slubiukas biski, jam ten su kojom ne kazkas...
ieskau dabar Birmingame kur butu galima nueiti susiu pavalgyt, mano MB ju nemegejas, bet gi ryt del manes eisim, tai va reikia paciai susirasti kur lotuliukas.gif
Atsakyti