Niu su malonumu viską suskaičiau
Dėl foto, tai man tada su savo telefoninėmis irgi slėptis spintoje ir niekada nesirodyti reikia
Kruopos rūpestingumas, kad mamka laiku grįžtų
Grikio aprašyti š..imo ypatumai, vėjui kedenant plaukus prajuokino
Irmutse, kaip smagu, kad kačiai draugiškai priėmė malamutukę ( Maja, taip?). 20 kg? Oho, kiek jai laiko? Taip, šunys ir katės skiriasi savo ekspresija, bendravimo pobūdžiu. Man tai šuo- ryškios spalvos, perdėta ekspresija ir super išraiškingos emocijos. Kai šuniui linksma, tai taip ryškiai, kad kilometro spinduliu aidi, kai liūdna, tai ir aklam aišku, kad liūdna, kai bijo, tai tik visiškas nejautruolis nesupras baimės ir t.t. O Katė- tai atspalviai, nuojautos, niuansai. Subtilios užuominos, sumanus, bet atsargus bendravimas, prislopinti šešėliai ir švelnumas. Bent jau mano šuo ir katė tokie, tikiu, kad būna ir išimčių.
Kivis ir girtas, ir ne- puikus.
Erode, Tu keiti, ką gali pakeisti, stengiesi nesijaudinti dėl to, ko negali pakeisti. Svarbu atskirti vieną nuo kito ir neužsikrauti atsakomybės ten, kur nereikia. Mes gi žmonės, o ne robotai ( ir ne dievai). Nors ir žinom, kad darbinius rūpesčius geriau palikti darbe, bet jie, parazitai, prikimba ir kartais parseka mus namolio.

Bet gi būna ir kitokių dienų, kai namo mus parseka geri darbiniai atsiminimai, pasitenkinimas savo puikiu darbu, pacientų šypsenos, smagios akimirkos ir pan.

Jausmais aš nebandau atsikratyt, aš juos bandau išjausti ir priimti.
Erendira, mano kampu žiūrint, tas apšnypštimas visiškai normalus

Aš, kai metus su šunimi dresavomės ir visokius socializacijos egzus laikėmės, esu daug kartų vaikams "FU!!!" šūktelėjusi, o kartą einant per gatvę šalia stovinčiam sūnui sukomandavau "GRETA!!!"
Vidam, aš irgi lapkritį gimusi. Kaip aš sakau, patį šlykščiausią mėnesį per metus, kai oras depresyvus ir tamsa aplinkui, daugiau nieko ir nelieka, tik trankiai švęsti gimtadienius su draugais.

Nors šiaip esu šilumą ir šviesą dievinantis žmogus.
Pedras- naujos kartos ekologiškas telefono pakrovėjas per katino žandą.
prototakas ir
šūstrumo tabletės
Katininiai lauko šviestuvai, stalinės lempos ir prožektoriukai
rariuk, o čia paprasti ar haliucinogeniniai grybukai?

Pastaruosius Amsterdame įkepa į keksiukus, kad sapnai spalvotesni būtų
Mimoza įsirangė
diinkai į širdį

diinka, Jūs man kaip Donkichotas, kur su vėjo malūnais kovojo, beglobiukais/sergančiais/išmestais besirūpindama. Labai džiaugiuosi, kad nenuleidžiate rankų. Ačiū Jums.

O va taip mudvi su Ainu prasilakstom po miegamuosius, gaudant geriausią žaislą pasaulyje- vatos pagaliuką ausims. (Iš karto perspėju- kurilai ir turi taip šokuoti, nes jie varomi galiniais ratais)
https://www.youtube....em-upload_owner