Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Aist @ 2014 09 17, 16:42)

Vaje, dar metams į pusjaunius įsispraudžiau, bet ką po to reiks daryt, virš 40 jau net neminimi  unsure.gif  lotuliukas.gif

o aš net nebežinau ar prie pusjaunių esu, ar prie tų kur nebeminimi doh.gif lotuliukas.gif

Erode, atsakyk į mano klausimą, ar yra toks tyrimas, kuris parodytu magnio trūkumą? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2014 09 17, 16:49)
Bandau pasufleruoti...Su patirtim, bet dar nenusidėvėję? Brandūs, bet dar nepasenę? Tobuli, bet jau su juoko raukšlelėmis?  bigsmile.gif

man šitas patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 17, 16:49)
Bandau pasufleruoti...Su patirtim, bet dar nenusidėvėję? Brandūs, bet dar nepasenę? Tobuli, bet jau su juoko raukšlelėmis?  bigsmile.gif

thumbup.gif
...o dar sekanti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 17, 16:45)
biggrin.gif Kiva, kokia  grupė seka po pusjaunių?

Pusiau pusjauniai laugh.gif

Nors..kai pati būsiu tokio amžiaus, tikriausiai norėsiu vadintis beveik jauna blush2.gif biggrin.gif Nes kai buvau 15, man 30-mečiai buvo senių seniai laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 17 rugsėjo 2014 - 15:54
Geriau talpinkimes i grupes ne paga metu skaiciu o pagal taip kaip jauciamės mirksiukas.gif as pvz jauciuos 25 biggrin.gif tada itariu užteks vienos grupės ir visos į ją pateksim-jaunos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 17 rugsėjo 2014 - 15:57
Kam tos grupės, kai pagalvoji, vistiek va, kiek apsirikimų dėl vienos ar kitos amžiaus buvo biggrin.gif
jaunos visos ir taškas biggrin.gif

Lekiu namo, nors, koks skirtumas kur dirbti g.gif Čia bent jau Pamplemusas nelipa ant kompo ir neįvažiuoja į kojas susivijęs rainas-juodas kamuolys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 17 rugsėjo 2014 - 16:06

dar jauni, bet jau protingi..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 17, 17:05)
dar jauni, bet jau protingi..

Protingi jau ir tie, kurie nuo 30 tongue.gif biggrin.gif Nors...kai kurie jau turi proto ir 24 metų, o kiti net 60 sulaukę proto neįgauna rolleyes.gif

O aš ir jaunas, ir protingas, ir gražus cool.gif Ir toks būsiu iki pat smerties cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 17 rugsėjo 2014 - 16:09
Sakyciau sekanti grupe - apyjauniai blink.gif
MB sake niekad man neduotu palei elgesi metu tiek, kiek as turiu lotuliukas.gif sakau jam a ko man cia sendintis??? jei man linksma, tai ko man raukytis??? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

kiek gražių foto prideta smile.gif visų kainėliai nuostabūs wub.gif wub.gif

Pasirodom ir mes naujoj temoj:
mėgstu pamiegoti
user posted image
saldus miegelis su broliu
user posted image
Papildyta:
Erendira, kaip Runcius, ar vis dar laižosi pilvą?
Atsakyti
Sveikos, o aš sultis verdu visą dieną (garine sulčiavire).

Didžiausia padėjėja įsitaisė ant šiltų stiklainių

user posted image

Oi sunkus tas atsargų ruošimo metas...

user posted image

-------------------

Solinezantė dėkoja už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti

Gal koks pagyvenęs jaunimas... g.gif
Ką daryt, aš irgi nepriklausau jokiai grupei... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 17, 16:52)
o aš net nebežinau ar prie pusjaunių esu, ar prie tų kur nebeminimi  doh.gif  lotuliukas.gif

Erode, atsakyk į mano klausimą, ar yra toks tyrimas, kuris parodytu magnio trūkumą?  mirksiukas.gif
Papildyta:
man šitas patinka  thumbup.gif

Erodė atsako, kad taip, yra, Nikuna. Taip ir vadinasi Mg kiekis serume. pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 17, 17:09)
O aš ir jaunas, ir protingas, ir gražus  cool.gif Ir toks būsiu iki pat smerties  cool.gif

Tu matai, g.gif g.gif g.gif iki idealo tik turtų bereik... o turtai kur? unsure.gif : Galvoju, kokį čia tobulybę Tašė nusižiūrėjo... g.gif

O Meduolis, o broliukai... wub.gif

Ir Tiga šiltai nusmigo...

Eisiu ir aš, labos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 rugsėjo 2014 - 22:19
Labas puikus rytas 4u.gif
user posted image
Atsakyti