Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Nikuna @ 2014 09 18, 09:31)
kad Jūs jaunimas nežinot ką dingus elektrai daryti  biggrin.gif va, senovėje vakarais buvo tamsu - kiek vaikų turėjo  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tai gal po slyvinukės buvo ir veiksmas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 18 rugsėjo 2014 - 08:33
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 18, 09:31)
kad Jūs jaunimas nežinot ką dingus elektrai daryti  biggrin.gif va, senovėje vakarais buvo tamsu - kiek vaikų turėjo  biggrin.gif

Pirmiausia: as jau gi nebe jaunimas biggrin.gif
O antriausia: G dar nemiegojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 18, 09:33)
Pirmiausia: as jau gi nebe jaunimas biggrin.gif
O antriausia: G dar nemiegojo biggrin.gif

Kaip ten bebūtų - šalia manęs Tu jaunimas biggrin.gif Man žmonių amžius skaičiuojasi pagal vaikų amžių smile.gif
Na, čia jau blogiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 18, 09:45)
Kaip ten bebūtų - šalia manęs Tu jaunimas  biggrin.gif  Man žmonių amžius skaičiuojasi pagal vaikų amžių  smile.gif
Na, čia jau blogiau  cool.gif

Nesąmonė irnesakyk.gif , tokia jauna mama kaip aš negali turėti rokio seno vaiko kaip Rut biggrin.gif

Mane praeitą savaitę net porąkart panele išvadino biggrin.gif , smulkmena, o malonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 18, 09:51)
Nesąmonė irnesakyk.gif , tokia jauna mama kaip aš negali turėti rokio seno vaiko kaip Rut  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mano jauna mama irgi turi senus vaikus - mane ir sesę biggrin.gif Jeigu aš būčiau gimdžiusi jos metų, tai ji 38 metų jau būtų buvusi močiutė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 18, 09:51)
Nesąmonė irnesakyk.gif , tokia jauna mama kaip aš negali turėti rokio seno vaiko kaip Rut  biggrin.gif

Mane praeitą savaitę net porąkart panele išvadino  biggrin.gif , smulkmena, o malonu  rolleyes.gif

Na, šiaip ir aš tokį pat seną vaiką turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 18, 10:04)
Na, šiaip ir aš tokį pat seną vaiką turiu  lotuliukas.gif

na, aš cia apie tai, kad amžius ir senatvė nesusiję... rolleyes.gif pagal metus tai aš net ne prie apyjaunių, o jau prie protingų doh.gif
Atsakyti
laba ryta,

Kyvis svajonių jaunikis wub.gif

Ainu wub.gif atsigaus šiandien nuo mamkos kankinimų...

O kas mano Mimozai nutiko vakar taip ir nesupratau...grįžau, dar darė vandenių, sugirdžiau fermentų, smechtos, po kelių valandų daviau jautienos su ryžiais nedaug...į dėžutę iki ryto nėjo, ryte buvo alkana ir ėdė su malonumu... nieko nesupratau g.gif ...gal nenori kraustytis pas mus ?

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 18, 08:27)

Dėl amžiaus kategorijų - kas nežinot kurion kategorijon save priskirti - atvažiuokit pas mane. Šalia mūsų sodo yra stebuklinga parduotuvė.

man jau bijau jokia parduotuvė nebepadės.... biggrin.gif bet gal ir nesijaučiu 18-niolikine biggrin.gif ...tiesa pasakius net nežinau kelių metų jaučiuos, aš jų neskaičiuoju , jaučiuos puikiai, , prisukimo užterktinai, daktarų nepažįstu...gyvenimas gražus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 18, 10:11)
laba ryta,
man jau bijau jokia parduotuvė nebepadės.... biggrin.gif bet gal ir nesijaučiu 18-niolikine biggrin.gif ...tiesa pasakius net nežinau kelių metų jaučiuos, aš jų neskaičiuoju , jaučiuos puikiai, , prisukimo užterktinai, daktarų nepažįstu...gyvenimas gražus biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif pats teisingiausias požiūris biggrin.gif Džiugu dėl Mimozos, svarbiausia kad valdo ir dar nori biggrin.gif
Atsakyti
užtat man su pilkiu blogėja reikalai. matyt nuo tu lamisit tabletkų sutriko virškinimas. skystai daro sad.gif daviau biški ir smektos- nepagerėjo. viskas prasidejo po dviejų dienų nuo stronghold sulašinimo.. po dienos dar ir lamisil pradėjau duot.
Atsakyti
gaila pilkio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 18, 11:47)
užtat man su pilkiu blogėja reikalai. matyt nuo tu lamisit tabletkų  sutriko virškinimas. skystai daro sad.gif daviau biški ir smektos- nepagerėjo. viskas prasidejo po dviejų dienų nuo stronghold sulašinimo.. po dienos dar ir lamisil pradėjau duot.

šiaip tos tabletkos labai piktos, ir vetai pataria pradėjus viduriuot ar vemti, nutraukt iš kart..... o lyg sakiai kad nelabai praplikimų yra, gal pabandyt tik imuveroliu maudyt...jei niekur nauju neatsiranda, tai ir užteks. Smechta daugiau nuo vėmimo, nuo viduriavimo kokio linex-o pradžiai. Sunku su tais mažiais gali būt ir kirminai ir pirmuoniys kokie...bet tabletkų aš kol kas neduočiau, laikykitės 4u.gif
Atsakyti