Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif na ir ką šalnelės sulaukėm. Čia kur dirbu (gyvenvietė) labai jau matosi laukuose šalna.
Na o aš pasidariau kavytės ir kol neperžiūriu ką prirašėt negaliu pradėt dirbti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Beje oras atvėso ir pas mane kabinete atsirado pelių doh.gif o aš taip jų bijau.
Ainu bėgiojimo ypatumai thumbup.gif , per animal planet buvau mačiusi bobteilus ir ten iš vis gerai matėsi kaip jie bėgioja, kaip kokie ožiukai biggrin.gif biggrin.gif Šikarna katytė 4u.gif
O grybukai kur įdėjau nuotraukytę tai lietuviški iš lietuviško miško biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kokie tai grybai nežinau g.gif ir ar turi ką nors linksminančio neaišku g.gif
Vakar grįžusi vis dėl to išsitraukiau toliau nerti staltiesėlę ir ką jūs sau manote, siūlo pritrūko doh.gif Įtarimą turėjau, kad pritruks, o liko nerti gal kokios 6-7 eilės. Dabar turėsiu pirkti visą kamuoliuką.Tad kaip tik bus nupirktas siūlas, stengsiuosi greit pabaigt ir parodyt biggrin.gif
Tuomce o pilkis tikrai gražuolis ir man visai gražu Šmikis biggrin.gif

Azu su gimimo diena!!!!!!!!!!!!!!!
SĖKMĖS OPTIMIZMO
Atsakyti
Labas rytas damos, aciu aciu va kavytes rytines su pyrageliu atanesu
user posted image

Rariuk neskis i darba katinus pelems gaudyt thumbup.gif
Atsakyti
Azu - su gimimo diena happybday.gif Gražios ir jaukios šventės ir tavo siekių išsipildymo 4u.gif
user posted image
QUOTE(Erode @ 2014 09 23, 22:46)
1. Tašės klausimas apsisprendė nuėmus WC viršų - nėsyk pro šoną... Bet tai tik šiandie. Tašė šiandie išprotėjus nuo naujo RC Exigent +12.

Būtų smagu jeigu padėtų tūliko viršaus nuėmimas ir problema išsispręstų thumbup.gif Mano Kruopa dėl RC maistelio irgi kraustosi iš proto smile.gif aš turiu nupirkusi RC nuo dantų apnašų, jo granulės didesnės nei paprasto tai duodu vietoj skanukų. Užtenka dėžutę paimti ir kruopa jau kniaukia pasiurgzdama iš džiaugsmo biggrin.gif o Grikis abejingas visokiems skanukams, maistui nuo stalo ir pan - iš ko jis storėja g.gif
QUOTE(Aist @ 2014 09 24, 00:03)
busy, ale kaip čia tą Ainu klonuoti, pastudijuokim fiziką, gal kas paaiškės.  g.gif  Jei ne, tadum griebsim biologiją, biochemiją, genetiką, anatomiją, ginekologiją...  bigsmile.gif

Eeee pala pala biggrin.gif kol Busy mums visoms neklonuos Kiaros su Bosu - jokio Ainu klonavimo tongue.gif biggrin.gif
Paskutinėje nuotraukoje Ainu tokia visa purutė, minkštutė wub.gif
Ar nesušalot vakar, Vilniuje toks žvarbus vėjas buvo su lietum unsure.gif Vakare Grikis palindo po anklode vos lovą paklojau, apkamšiau ir nuėjau dušan, galvojau tuoj išlys. Grįžtu, ogi mano cepelines net nepakrutėjo iš vietos, nus tai įsliuogiau šalia. Kruopa atėjusi dar mane savimi iš viršaus užklojo smile.gif Galvoju, gal išsipildys mano noras turėit pokaldrinį katiną biggrin.gif

Kur pyragėlis? Nėr pyragėlio blink.gif Kas suvalgė kol rašiau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 24 rugsėjo 2014 - 07:07
Magnuna aciu 4u.gif
beje Vincas lygia taip pat abejingas maistui, bet rgi storeja... lotuliukas.gif uztai, kad ryja viska kas lieka nuo kitu, tyliai ramiai ,islaukia savo momento ir susluoja viska
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 24, 08:06)
Grikis abejingas visokiems skanukams, maistui nuo stalo ir pan - iš ko jis storėja  g.gif

Eeee pala pala  biggrin.gif  kol Busy mums visoms neklonuos Kiaros su Bosu - jokio Ainu klonavimo  tongue.gif   biggrin.gif

Magija vien tik sausą ėda RC mažiukams. Vakar buvo lygiai mėnuo kai pas mane, tai suėdė 1,4 kg. Kai rašo kad kitos nespėja pilti, tušti bliudeliai, net keliasi naktį ar paryčiais šerti, o man per parą mažas kiekis gaunasi g.gif kažin kiek jūsiškiai suėda? nors jei perkat dideles pakuotes, tai gal ir neaišku. Ji niekada neprašo, kai nori po truputuką vis užkremta.

Pritariu, jokių busy Ainu klonavimų. Tegu man Bosiuką suklonuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 24 rugsėjo 2014 - 07:29
Ale tikrai reiks katinus neštis į darbą, duodasi čia viena pelė pirmyn atgal po kabinetą doh.gif doh.gif
O kad oras atvėso, tai maniškiai irgi pajautė biggrin.gif Vakar Funtė tai kaip visada šalia, ant pagalvės, prigulė, po kiek laiko atvarė raiboji ir sugebėjo savo dupcę įsprausti į tarpą. Man galvai jau vietos kaip ir nebeliko doh.gif teko dėti galvą jai ant dupcės biggrin.gif Dar po minutės atvarė Pūkelytė ir atsigulė man ant šono, na 6kg, tai nelabai kas doh.gif Bet kadangi Funtė nepakenčia , kai ji taip arti būna, tai pabėgo ir paskui visi išsibėgiojo. Bet naktį pribudau apsupta ir šildoma iš visų pusių katinų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 24, 08:06)

Eeee pala pala  biggrin.gif  kol Busy mums visoms neklonuos Kiaros su Bosu - jokio Ainu klonavimo  tongue.gif   biggrin.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 09 24, 08:26)
Pritariu, jokių busy Ainu klonavimų. Tegu man Bosiuką suklonuoja  smile.gif

Mergai- o gal geriau pirma suklonuokim pačią Busy . Čia LT. Tai po to ir visų kitų rijų uodeguotojų klonai atsiras.. biggrin.gif kaip gi Busy be savo kompanijos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 24 rugsėjo 2014 - 07:35
Labas rytas,

Azu su gimadiena drinks_cheers.gif Kuo dideliausios tau sėkmės ir neklausyk tu savo TB, daugiau nereikia mesti svorio 4u.gif Atrodai fantastiškai

user posted image

Weronica, Magnuna: noriu tokios draugės KIarai ir taškas thumbup.gif

Vidam, Vilkra... manęs klonuot nereikia laugh.gif Godumas susiklonuos kartu, tai ar aš ar klonas, trijulės neduosiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 rugsėjo 2014 - 07:42
QUOTE(vilkra @ 2014 09 24, 08:34)
Mergai- o gal geriau pirma suklonuokim pačią Busy .

Kokia mums nauda iš busy klono, jei tkroji liks Norgevijoj su savo katinais biggrin.gif o jei klonas atsiveš savo katinų klonų, tai vis tiek mums neatiduos schmoll.gif jau geriau tegu busy būna viena 4u.gif tik katinų priklonuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 24 rugsėjo 2014 - 07:42
Labas rytas, pliurpalytės 4u.gif

Azu, brangioji, drąsių svajonių tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pradedam vaišes
user posted image

Beje, prisiminiau kokius smagius sušius su žaliu tunu mudvi su Extrium vasarą maumojom blush2.gif

Aist kokia kaip mergiotė thumbup.gif O apie Ainu nieko nesakysiu, nes pavydžiu cool.gif biggrin.gif Bižū mėgsta taip gulėti, kaip Ainu paskutinėje nuotrakoje biggrin.gif jei neužstrigsiu, įkelsiu vaizdelį kaip ji voliojasi biggrin.gif

Tuomce, labai gražus pilkiukas, na puikus, tiesiog thumbup.gif kaip baikščiosios anklodės reikalai?

Gal jam tiktų vardas Čegevara? hihihi.gif Žanas Pilypas? biggrin.gif Beje, ŠampinJonas man visai smagus pasirodė biggrin.gif

Erode,
džiaugiuosi dėl mergaitės 4u.gif
Ir ačiū už patarimą dėl D3. Į soliariumą žinau, kad tingėsiu eit... persirenginėt žiemą, dar annt iškremuoto kūno g.gif ne mano tingiai natūrai... rolleyes.gif Bet žinosiu, jei labai tamsu dūšio pasidarys biggrin.gif

Rariuk, matau vienintelę išeitį - nešiesi darban katinų g.gif
Oi, vakar jau ruošėmės miegoti, girdžiu pas dukrą ntrame aukšte Matilda kad kniaukia, kad kniaukia... pasirodo, mergina "sumedžiiojo" žaislinę pelę ir ją nešiodamasi rėkavo. Nutarėm, kad kvietėsi Doną Pedrą susipažinti su medžioklės trofėjumi ir pasilavinti medžioti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 24 rugsėjo 2014 - 07:52
QUOTE(busycat @ 2014 09 24, 08:39)
Weronica, Magnuna: noriu tokios draugės KIarai ir taškas  thumbup.gif

Nori ji matai biggrin.gif O mes čia jau kiek laiko dėl Kiaros seilėjamės ir ką - nė vieno paguodos žodžio nesulaukėm iš tamstos biggrin.gif Net nuotraukų skūpiji biggrin.gif netgi senų nerodai biggrin.gif
O dėl Ainu tai daba prašom ne tik su Ainu mamka bet ir su Grikiu tartis. Vargu ar Grikis leis savo dailiąją žmonelę klonuoti tongue.gif
Neleisiu klonotuoti Ainu. Ji yra vienintelė, nuostabi ir nepakartojama cool.gif
user posted image
Erendira - Įsivaizduoju kaip tai turėjo atrodyti biggrin.gif teks jums ir gyvų pelyčių užveisti, kad Matilda galėtų Pedrito išsilavinimą tobulinti ir nuo muliažų pereiti prie tikrų pelių medžioklės ypatumų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 24 rugsėjo 2014 - 07:54
Ak koks rimtas biggrin.gif

Mainau savo kloną į Ainu

user posted image
Atsakyti