Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Gražaus gimtadienio, Azu!!
Atsakyti
Acu aciu mergaiciukes, o gal jus ryte norit kavos ANT RATU su manim atsigert????? blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 24 rugsėjo 2014 - 09:06
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 24, 09:51)
Šmikis, Čilium negali būt, jau Čiliuką turėjau smile.gif

kol šiąnakt neprimyžo.. rr

Šmikis įrodė, kad yra tikras šmikis lotuliukas.gif
Atsakyti
Erendira, prašom papasakoti, kaip ten tą gyvybę į kloną įpūsti thumbup.gif

Godi aš godi, ir Kiara godi, siūlo tik kloną mainais į Ainu laugh.gif

Magnuna, su mamka atvyks Karolių klonas hihihi.gif
Atsakyti
Kur ritasi pasaulis (mūsų tema) umn.gif ? Vakar kažkas grybukų siūlė, šiandien - kavos su ratais blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 09 24, 10:45)
Kur ritasi pasaulis (mūsų tema) umn.gif  ?  Vakar kažkas grybukų siūlė, šiandien - kavos su ratais  blink.gif  biggrin.gif

Visos būsim šustros hihihi.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 09 24, 10:45)
Kur ritasi pasaulis (mūsų tema) umn.gif  ?  Vakar kažkas grybukų siūlė, šiandien - kavos su ratais  blink.gif  biggrin.gif

Tai jeigu siūlo, dar nereiškia, kad būtina vaišintis tongue.gif laugh.gif Maža ką kas gali pasiūlyti, negi Smilga iškart viską jami? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 24, 10:38)
Magnuna, su mamka atvyks Karolių klonas hihihi.gif

Tu čia ką turi omeny mastau.gif aš ką tik buvau nuklydusi į bulmastifų temą ir mačiau karolių ir tavo sūnaus nuotraukas prieš ir po 7 metų. Po 7 metų nuotraukoje tavo vaiks ogogo koks išaugęs biggrin.gif Tokius raumenis užsiauginęs, kad atrodo ir Karolius ir tave ir Kiarą su Bosu kartu viena ranka pakeltų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 24, 10:48)
Tai jeigu siūlo, dar nereiškia, kad būtina vaišintis tongue.gif laugh.gif Maža ką kas gali pasiūlyti, negi Smilga iškart viską jami? laugh.gif

Nu nejamu. Matai, gi, kad piktinuosi biggrin.gif
Nors, kita vertus g.gif Iš kur man, pencinykei iš kaimuko, žinot.. Gal šv.užsieny kava su ratais įprastas dalykas? Azu gi siūlo biggrin.gif
Atsakyti
Azu, geros tau dienos ir pačio gražiausio gimtadienio!

user posted image
Atsakyti
Busy, nežinau aš kaip gyvybę įpūsti, bet va buvo pas mus su Rut toks pokalbis (jai buvo kokie 5 metai gal):
priešistorė tokia - turėjo Rut mylimą žaislą Stičą

user posted image

ir vis Kalėdų senelio prašydavo gyvo Stičo... doh.gif
Na, o aš mėgindavau kaip nors paprotinti - na, kaip tu įsivaizduoji, ims Kalėdų senelis gaudyti Stičą, atims jį iš šeimos kad tau padovanotų... negerai gi.
Vaikė sutinka - tikrai negerai. "Betgi senelis tada gali padaryti Stičą - paims žaislą įdės jam organizmą..." lotuliukas.gif

Taip, kad merginos, kreipiamės į Kalėdų senelį biggrin.gif

Kita istorija su seneliu - jau didesnė vaikė, pilna įtarimu, klausia manęs - ar tikrai yra Kalėdų senelis. Amžius dar gležnas, nuvilti nesinori, bet ir meluoti nevalia. Sakau - aš tikiu, kad yra. O mergiotė - aš neklausiu ar tu tiki, aš klausiu, ar yra doh.gif
Atsakyti
laba diena,
ikisau nosi pasizvalgyti, linkejimai is rudenejancio Mancesterio 4u.gif
Azu, su gimtadieniu 4u.gif
Tuomce, biski praleidau, cia tavo naujas globotinis pilkiukas? wub.gif

ir prasau paaiskinti, kiba jau salnos LT buvo? g.gif
Atsakyti