QUOTE(*Smilga* @ 2014 09 25, 14:10)
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 25, 14:12)
Dar nepavirto. Gal pavirs, kruopom maitindamasis?
QUOTE(*Smilga* @ 2014 09 25, 14:26)
Tau reikia vištos?
Ir dar apie nejuokingus dalykus - kolega (gyvena priemiestyje), sakė prie miestelio bažnytukės baltą balandį rado. Pasilpusį, neskrendantį. Nusinešė namo į kompaniją miške rastai vištukei
bet tai ką galvoja žmonės per vestuves tuos baltus nabagus išmsdami mirčiai nuo bado ar nuo plėšrūnų?
QUOTE(Erendira @ 2014 09 25, 14:30)
Ir dar apie nejuokingus dalykus - kolega (gevena priemiestyje), sakė prie miestelio balnytukės baltą balandį rado. Pasilpusį, neskrendantį. Nusinešė namo į kompaniją miške rastai vištukei
bet tai ką galvoja žmonės per vestuves tuos baltus nabagus išmsdami mirčiai nuo bado ar nuo plėšrūnų?
Man jų irgi gaila... šiaip jie turėtų grįžti namo...neaišku, kodėl šitas negrįžo
QUOTE(Erendira @ 2014 09 25, 14:30)
Tau reikia vištos?
Eee.. gal ne.. jos anksti miegot eina. Tai ir keliasi anksti (turbūt
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 25, 14:36)
Paaiskinsiu, balandi apmokint kad gryztu yra didele investicija todėl neapsimoka, labiau apsimoka veist pardavinėt nemokytus baltus balandzius, nusiperki, paleidi, gražu, pasižiūri, ir tiek žinių. Niekas nebesidomi kas jiems toliau būna. Čia daugumoje įmonių (nesakau kad visur) tik gražios pasakos kad jie gryžta.
Mano kolegė jau du išgelbėjo tokius irgi nepaskrendančius ir nusilpusius...
QUOTE(Weronica @ 2014 09 25, 14:53)
Paaiskinsiu, balandi apmokint kad gryztu yra didele investicija todėl neapsimoka, labiau apsimoka veist pardavinėt nemokytus baltus balandzius, nusiperki, paleidi, gražu, pasižiūri, ir tiek žinių. Niekas nebesidomi kas jiems toliau būna. Čia daugumoje įmonių (nesakau kad visur) tik gražios pasakos kad jie gryžta.
Tataigi, nieks nesibovyja juos mokydamas... o priskiest bet ko galima, kad tik imtų...
Papildyta:
Smilgai
"Apuokas"
o aš dabar taip norėčiau
o aš dabar taip norėčiau
Sveikos gyvos- pasirodau, kad gyva...
15 pelių suruošta į Vilnių. Kiek pelių reikia nevilnietėm?
15 pelių suruošta į Vilnių. Kiek pelių reikia nevilnietėm?
Sveikutes
Apuokas medyje
, net susijuokiau viena pati garsiai
Kivis maziukas
Mes dar peciaus nekuriam, todel, kad labai tingiu ji kurti
, biski salta, bet tiek to, vilnones kojines, megztukas, kaldra, pledas ir silta pizama
Atsikurensiu per ziema iki apsivemimo, jei butu MB namie tai lai kurena, bet kai reikia paciai tai nenoriu, kiek tuose namuose tebunam, permiegam ir viskas
Biski neitema, bet zadejau parodyti
Maja 
Kivis maziukas
Biski neitema, bet zadejau parodyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 25, 11:47)
Aist, o tu Ainu su furminatorium neprasieini kailiuko?
Kokį kartą per mėnesį praeinu su furminatoriumi ( foto violetinis), bet kažkaip nieko ypatingo man jis neiššukuoja. Turiu tokias grėblio tipo šukas, kurios ne ką prasčiau nei furminatorius iššukuoja pavilnę ( čia man persų viena veisėja rekomendavo tuos grėblius). Ir dar naudoju dviejų dydžio šepečiukus su suapvalintais galiukais ( foto baltai- gelsvi). Ainu labiausiai nekenčia furminatoriaus ir "grėblio", matyt, labiausiai pavilnę peša, o bet tačiau ir tų šepečiukų nemėgsta. Su kuo jūs šukuojat savo ilgakases/ius?

Radiatoriniai kačiai
vilkra, o man 2 peliukes priskaičiavai in Vilniun?
Maja mažylė kokia niurkytina