Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(*Smilga* @ 2014 09 25, 14:10)
Mažas užkramto kruopų ir vėl pas mane šmurkšt po kaldra  wub.gif 

blink.gif blink.gif blink.gif Nuo kada Mažas į vištą pavirto???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 25, 14:12)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Nuo kada Mažas į vištą pavirto????  g.gif

Dar nepavirto. Gal pavirs, kruopom maitindamasis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 09 25, 14:26)
Dar nepavirto. Gal pavirs, kruopom maitindamasis?  biggrin.gif

Tau reikia vištos? g.gif biggrin.gif

Ir dar apie nejuokingus dalykus - kolega (gyvena priemiestyje), sakė prie miestelio bažnytukės baltą balandį rado. Pasilpusį, neskrendantį. Nusinešė namo į kompaniją miške rastai vištukei unsure.gif
bet tai ką galvoja žmonės per vestuves tuos baltus nabagus išmsdami mirčiai nuo bado ar nuo plėšrūnų? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 25 rugsėjo 2014 - 13:52
QUOTE(Erendira @ 2014 09 25, 14:30)
Ir dar apie nejuokingus dalykus - kolega (gevena priemiestyje), sakė prie miestelio balnytukės baltą balandį rado. Pasilpusį, neskrendantį. Nusinešė namo į kompaniją miške rastai vištukei unsure.gif
bet tai ką galvoja žmonės per vestuves tuos baltus nabagus išmsdami mirčiai nuo bado ar nuo plėšrūnų?  doh.gif

Man jų irgi gaila... šiaip jie turėtų grįžti namo...neaišku, kodėl šitas negrįžo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 25, 14:30)
Tau reikia vištos?  g.gif  biggrin.gif

Eee.. gal ne.. jos anksti miegot eina. Tai ir keliasi anksti (turbūt g.gif ). Man labiau pelėda patiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 25 rugsėjo 2014 - 13:41
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 25, 14:36)
Man jų irgi gaila... šiaip jie turėtų grįžti namo...neaišku, kodėl šitas negrįžo  g.gif

Paaiskinsiu, balandi apmokint kad gryztu yra didele investicija todėl neapsimoka, labiau apsimoka veist pardavinėt nemokytus baltus balandzius, nusiperki, paleidi, gražu, pasižiūri, ir tiek žinių. Niekas nebesidomi kas jiems toliau būna. Čia daugumoje įmonių (nesakau kad visur) tik gražios pasakos kad jie gryžta.

Mano kolegė jau du išgelbėjo tokius irgi nepaskrendančius ir nusilpusius...
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 25, 14:53)
Paaiskinsiu, balandi apmokint kad gryztu yra didele investicija todėl neapsimoka, labiau apsimoka veist pardavinėt nemokytus baltus balandzius, nusiperki, paleidi, gražu, pasižiūri, ir tiek žinių. Niekas nebesidomi kas jiems toliau būna. Čia daugumoje įmonių (nesakau kad visur) tik gražios pasakos kad jie gryžta.

Mano kolegė jau du išgelbėjo tokius irgi nepaskrendančius ir nusilpusius...

Tataigi, nieks nesibovyja juos mokydamas... o priskiest bet ko galima, kad tik imtų... verysad.gif
Papildyta:
Smilgai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 25 rugsėjo 2014 - 14:16
QUOTE(Erendira @ 2014 09 25, 15:18)

Smilgai  biggrin.gif

user posted image

Vuo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
"Apuokas" thumbup.gif lotuliukas.gif

o aš dabar taip norėčiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos- pasirodau, kad gyva...

15 pelių suruošta į Vilnių. Kiek pelių reikia nevilnietėm?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Apuokas medyje lotuliukas.gif , net susijuokiau viena pati garsiai lotuliukas.gif
Kivis maziukas wub.gif Mes dar peciaus nekuriam, todel, kad labai tingiu ji kurti blush2.gif , biski salta, bet tiek to, vilnones kojines, megztukas, kaldra, pledas ir silta pizama thumbup.gif Atsikurensiu per ziema iki apsivemimo, jei butu MB namie tai lai kurena, bet kai reikia paciai tai nenoriu, kiek tuose namuose tebunam, permiegam ir viskas ax.gif
Biski neitema, bet zadejau parodyti ax.gif Maja smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 25, 11:47)
Aist, o tu Ainu su furminatorium neprasieini kailiuko?

Kokį kartą per mėnesį praeinu su furminatoriumi ( foto violetinis), bet kažkaip nieko ypatingo man jis neiššukuoja. Turiu tokias grėblio tipo šukas, kurios ne ką prasčiau nei furminatorius iššukuoja pavilnę ( čia man persų viena veisėja rekomendavo tuos grėblius). Ir dar naudoju dviejų dydžio šepečiukus su suapvalintais galiukais ( foto baltai- gelsvi). Ainu labiausiai nekenčia furminatoriaus ir "grėblio", matyt, labiausiai pavilnę peša, o bet tačiau ir tų šepečiukų nemėgsta. Su kuo jūs šukuojat savo ilgakases/ius? g.gif
user posted image

Radiatoriniai kačiai thumbup.gif Katinas apuokas lotuliukas.gif
vilkra, o man 2 peliukes priskaičiavai in Vilniun? ax.gif
Maja mažylė kokia niurkytina wub.gif O galines kojytes atmetusi kaip Grikis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 25 rugsėjo 2014 - 16:02