apie šukavimus
Labukas,
apie šukavimus
Nikutė pakenčia kol aš ją furminuoju ir tiek.... žiūri išpūtus akis ir nieko nesako.... Nagus apkerpu ramiai ant kelių pasisodinus... jei nori pabėgti, sakau "sėdėk" ir sėdi
apie šukavimus
Labas penktadienis
Weronicai pageidaujant, vietoj pirštinaičių

Imperatorius lizdely

Duokš ranką - pašildysiu

Toms, kas turit darbe mikrobangę - mūsuose šį sezoną labai populiarus obuolių desertas:
Nulupti porą obuolių ir supjaustyti skiltelėmis į dubenėlį. Užpilti porą šaukštelių cukraus (cukraus dėti pagal skonį ir pagal tai ar rūgštūs obuoliai). Ant viršaus pabarstyti cinamono. Aš dar užmetu pieniško šokolado gabaliuką
Kartusis šokoladas čia nelabai tinka nes sunkiau tirpsta
Dėti į mikrobangę 2-3 min. Laikas priklauso nuo to kokie obuoliai, kieti ar minkšti. Žodžiu reikia vis pasižiūrėti ar obuoliai mikrobangėje suminkštėjo. Obuoliai turi pasidaryti visiškai minkšti. Gaunasi skanu, sotu ir subalgius dr ilgai būna šilta. Galima dar patobulinti desertą ir pirmaiusia įdėti porą riekelių varškės sūrio (sūris turi būti riebus, tas kur 8% netiks nes pašilęs bus rūgštus ir jį gali sutraukti). Taip pat galima ant uobolių sutrupinti sausinuką. Žodžiu tobulinimui ribū\ų nėra

Imperatorius lizdely

Duokš ranką - pašildysiu

Toms, kas turit darbe mikrobangę - mūsuose šį sezoną labai populiarus obuolių desertas:
Nulupti porą obuolių ir supjaustyti skiltelėmis į dubenėlį. Užpilti porą šaukštelių cukraus (cukraus dėti pagal skonį ir pagal tai ar rūgštūs obuoliai). Ant viršaus pabarstyti cinamono. Aš dar užmetu pieniško šokolado gabaliuką
Labas rytas, uodegos raitytos!
Aš kaip visada su murršildykle ant kelių
Neseniai įsigyjom furminatoriu - va ir visos šukos mūsų katinam, kurias kol kas naudojam tik Oziui. Pas Ausių niekas neišsišukuoja!
Aš kaip visada su murršildykle ant kelių
Neseniai įsigyjom furminatoriu - va ir visos šukos mūsų katinam, kurias kol kas naudojam tik Oziui. Pas Ausių niekas neišsišukuoja!
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 26, 09:03)
Labas penktadienis
[Imperatorius lizdely
Duokš ranką - pašildysiu
[Imperatorius lizdely
Duokš ranką - pašildysiu
Ohhh aciu Magnuna, viena ranką duodu Kruopukui šildyt, kitą Imperatoriui, o galvą ant Grikinės pagalvėlės priglausiu
Dar reiktų kuom nors užsiklot, laukiu pasiūlymų toliau
O jau Kiara, trūksta žodžių
Boso liežuviukas
Sušilau rankas, galėčiau čia poemas rašyt o čia tylu kaip negyvenamoj saloj
QUOTE(Weronica @ 2014 09 26, 11:15)
laukiam
QUOTE(Weronica @ 2014 09 26, 11:15)
tai prašom rašyti...
aš negaliu- man paranoja katencia.. ( kai norisi visų kačių, katyčių, katinukų ir katinų)
plius dar ir obuolius obuolienei pjaustau
Labuks. Nuotaikos nepakelsiu, nes pati jos visai neturiu
, net zliumbti norisi
Atvaziavau i darba beveik be stabdziu, jau ir taip blogai buvo, bet siandien jau su zviegiancia masina vos daredejau
, paskambinau MB, sakau ieskok draugu, daryk ka nori, kad kol darbe man kasnors nuvarytu i servisa masina sutvarkytu, o jis apreke mane, tipo palauk dar savaitele kol grysiu, sutvarkysiu
, nu dzin, kad spranda nusisukti galiu ir koki pestyji nunesti galiu
Tai reikejo gerai pasikolioti, kol buvo suorganizuotas masinos nuvarymas i servisa
Aciu geriems draugams, kad yra kam pasirupinti atsitikus bedai
O su riesinem tai gera minti padavet, niekada as ju nenorejau, bet dabar kai dirbu tokiam darbe, kur labai salta, tai tikrai man ju reikes
Papildyta:
As gi visai grazute ir meilute, bet kazkodel niekas manes nenori
, visi galvojo, kad as katinas tai buvau Ogis, o kai isaiskejo, kad as kate, palikau Ogiene 
O su riesinem tai gera minti padavet, niekada as ju nenorejau, bet dabar kai dirbu tokiam darbe, kur labai salta, tai tikrai man ju reikes
Papildyta:
QUOTE(Irmutse @ 2014 09 26, 12:07)
Labuks.
, visi galvojo, kad as katinas tai buvau Ogis, o kai isaiskejo, kad as kate, palikau Ogiene 
Ogiene, Ogute, ar Uogute....
Kaip jau rašiau noriu aš dabar visų kačių, katyčių.. o bet , tačiau.. Pirma- tu turėtum būti nukirmėlinta, po to, jei kirminiukų buvo daug- vėl nukirmėlinta... Po to po poros savaičių paskiepinta nuo maro, po mėnesio vėl pasiepinta nuo maro- po to- praėjus dviem savaitėm- galėtum peržengti mano namų slenkstį... Supranti? gaunasi du mėnesiai...Linkiu tau surasti namučius greičiau...
QUOTE(Irmutse @ 2014 09 26, 12:07)
Ar aš preleidau, bet ar nemačau tos katytės skelbimo, ar jo tiesiog nėra?
Va mes savaitgalį važiuosim tikrint Šmikio, ar dar reikia toliau lamisil šert, ar jau galima dovanot:

P.S ir man labai šalta darbe, noriu riešinių ir aš