Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

.......as savo drauguze madau kas 3 savaites, kosmetika be dazikliu, kvapu ir parabenu, brangi, bet jos uztenka ilgam, nesu sunu megeja, kurie kvepia pvz. braskemis, vanile schmoll.gif
......del lauko reikalu, nera cia strioko, kad 4 men. suniukus sysina namuose ant palutes, maniske tik suejus pilniems 7 men. pamirso palutes, cia labai individualu 4u.gif
......del suniuko netekties tik uzuojauta mamytei ir visai seimai, vienareiksmiskai nedaziuretas reikalas, ir cia taskas.
.....tikrai idekit nuotrauku, juk tiek pasipylde naujoku, tiek maziuku, tai kur jie??? g.gif
.....labanaktis
user posted image
Atsakyti
Skaitau ir stebiuosi, kiek galima pulti žmogų.Ji juk pasakė tiesą, o galėjo nutylėti ar ką nors sugalvoti.
Nė vienas nesam apdraustas nuo nelaimių.Nors aš esu labai prieš kai šuo perkamas pagal vaikų norus.Prisižiuriu kaip jie juos vedžioja, tiksliau tampo.
Šeima skaudžiai pasimokė, tikiuosi ateityje jei norės šuns, bus pakalbėta su vaikais kaip elgtis su gyvunėliais.

Sveikos

Geriau įdėkit foto šuniukų.
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2014 09 30, 21:43)
Skaitau ir stebiuosi, kiek galima pulti žmogų.Ji juk pasakė tiesą, o galėjo nutylėti ar ką nors sugalvoti.
Nė vienas nesam apdraustas nuo nelaimių.Nors aš esu labai prieš kai šuo perkamas pagal vaikų norus.Prisižiuriu kaip jie juos vedžioja, tiksliau tampo.
Šeima skaudžiai pasimokė, tikiuosi ateityje jei norės šuns, bus pakalbėta su vaikais kaip elgtis su gyvunėliais.

Sveikos
Geriau įdėkit foto šuniukų.

drinks_cheers.gif lygiai tą patį norėjau pasakyti...
Savo vaikui jau nuo parsivežimo dienos neleidau imti į rankas ar tampyti šuniuko.

Labai gaila šuniuko, tiesiog visą dieną iš galvos neišeina... verysad.gif

Papildyta:
norėjau paklausti ar jūsų šunim nebūna taip, kad stipriau timpteli už pavadėlio, iškarto toks springimas būna, na ta prasme kaip oro trūktų? Jinai aplamai dažnai kažkur raunasi, nori būti pirma visad, tai nuo to bėgimo pasitempia pavadėlis ir ji tuoj dūsta atsistojus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitka: 30 rugsėjo 2014 - 21:56
QUOTE(Mistika... @ 2014 09 30, 21:45)
Aha, rimtai, ne vaikai, o kazkokios pabaisos! Taip ir laukia, kol tevai iseis is namu ir gales pazaisti su suniu! Juk vaiku prie jorkuciu negalima per patrankos suvi prileisti! Ir isvis, normalus, sveikos psichikos  zmones vaiku neaugina!! Vaikai yra BLOGIS! Ane, Zabyte??????  mirksiukas.gif Siulyciau scholastikai surengti viesa savo vaiku egzekucija, kad ispirktu kalte pries visas zabytes!!!!
O jei rimtai, tai liaudies ismintis sako, kad nespjaudyk i sulini, nes didele tikimybe, kad teks is jo gerti!
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Nemokat isiskaityti.
Pasipiktinimas kilo ne tiek del to, kad uzmuse suniuka, o visu pirma su, kokiu poziuriu papasakota buvo "Uzsikele vaikas suniuka i antra lovos auksta ir buvo didelis bumt" Bumt? blink.gif "Bumt" - pavartotas aprasant seimos nario netekti?!??? "Ir po to didelio bumt bumt suniukas nuejo i guoliuka ir nebeatsikele... taiva, todel dabar galvojam apie antra suniuka,as - cverga, o vyras apie toki pati - jorkiuka, koki ka tik nugalabijom, ka galvojat, jus, mamytes?"
Man asmeniskai pyktis uzvire del tokio siurpios istorijos pateikimo - Buvo pas mus didelis bumt,tad suniuko nebera ir dabar ieskome antro, patarkit cverga ar jorka"

Jei butu atejus ir pasiguodus, kad negali sau atleisti jog neisauklejo tinkamai vaiku,kad nesuziurejo ju, tad dabar turi skaudzias pasekmes, kad nezino ar kadanors gyvenyme sugebes sau uz tai atleisti ir isigyti antra suni, manau butu sulaukus palaikymo ir paguodos, o atejo, pasigyre, kad nugalabijo suni ir praso musu (sunu forume, taigi sunu myletoju) patarimo, koki antra dabar pirkti.
Atsakyti
Rytas 4u.gif
Pasirodysim ir mes..
Mano Kutvelos lotuliukas.gif
Ella ir Luna
Atsakyti
[quote=_Dzaclina_,2014 10 01, 06:53]
Susilydziau, nereali porele wub.gif
Atsakyti
[quote=Kayaaa,2014 10 01, 05:23]
[quote=_Dzaclina_,2014 10 01, 06:53]
Susilydziau, nereali porele wub.gif
[/quote]
Aciu..aciu.. biggrin.gif Smagu su jom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, rimtai, ne vaikai, o kazkokios pabaisos! Taip ir laukia, kol tevai iseis is namu ir gales pazaisti su suniu! Juk vaiku prie jorkuciu negalima per patrankos suvi prileisti! Ir isvis, normalus, sveikos psichikos  zmones vaiku neaugina!! Vaikai yra BLOGIS! Ane, Zabyte??????  mirksiukas.gif Siulyciau scholastikai surengti viesa savo vaiku egzekucija, kad ispirktu kalte pries visas zabytes!!!!
O jei rimtai, tai liaudies ismintis sako, kad nespjaudyk i sulini, nes didele tikimybe, kad teks is jo gerti!
drinks_cheers.gif

Is kur jus zinote ko jie laukia ar ne? Gal nebenusisnekekite apie ta psichika ir vaiku auginima ar neauginima. Gyvenime yra laikas, vieta ir aplinkybes viskam. Jei atsitiko tai kas atsitiko vadinasi ta seima nepazista pati savu ir pasirinko labai neteisingai. Jau galiu ir paspjaudyti truputi, nes mano vaikai jau tokio amziaus, kad tokiu apmaudziu dalyku nepadarys. Apie kitas nelaimes dabar nesnekame, tik apie vaiku ir Jorku ar kitu mazu suniuku auginimo nesuderinamumus ir nemokejima
Papildyta:
QUOTE(Gitka @ 2014 09 30, 22:55)
drinks_cheers.gif lygiai tą patį norėjau pasakyti...
Savo vaikui jau nuo parsivežimo dienos neleidau imti į rankas ar tampyti šuniuko. 

Labai gaila šuniuko, tiesiog visą dieną iš galvos neišeina...  verysad.gif
Papildyta:
norėjau paklausti ar jūsų šunim nebūna taip, kad stipriau timpteli už pavadėlio, iškarto toks springimas būna, na ta prasme kaip oro trūktų? Jinai aplamai dažnai kažkur raunasi, nori būti pirma visad, tai nuo to bėgimo pasitempia pavadėlis ir ji tuoj dūsta atsistojus doh.gif

Mazo svorio suneliu beda. Mes rinkomes didziausius standartiskai, kad kuo maziau bedu nuo dydzio ir svorio butu, o jusiskis gal labai gleznas ?
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 10 01, 01:04)
Nemokat isiskaityti.
Pasipiktinimas kilo ne tiek del to, kad uzmuse suniuka, o visu pirma su, kokiu poziuriu papasakota buvo "Uzsikele vaikas suniuka i antra lovos auksta ir buvo didelis bumt"  Bumt? blink.gif  "Bumt" - pavartotas aprasant seimos nario netekti?!???  "Ir po to didelio bumt bumt suniukas nuejo i guoliuka ir nebeatsikele... taiva, todel dabar galvojam apie antra suniuka,as - cverga,  o vyras apie toki pati - jorkiuka, koki ka tik nugalabijom, ka galvojat, jus, mamytes?"
Man asmeniskai pyktis uzvire del tokio siurpios istorijos pateikimo - Buvo pas mus didelis bumt,tad suniuko nebera ir dabar ieskome antro, patarkit cverga ar jorka"

Jei butu atejus ir pasiguodus, kad negali sau atleisti jog neisauklejo tinkamai vaiku,kad nesuziurejo ju, tad dabar turi skaudzias pasekmes, kad nezino ar kadanors gyvenyme sugebes sau uz tai atleisti ir isigyti antra suni, manau butu sulaukus palaikymo ir paguodos, o atejo, pasigyre, kad nugalabijo suni ir praso musu (sunu forume, taigi sunu myletoju) patarimo, koki antra dabar pirkti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif parase kaip i koki vaiku foruma, kad vaiku atseit neisgasdintu, o juk raso suaugusiems zmonems i mamu foruma, kuriems kaip tik siurpas kyla nuo tokio aprasymo
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2014 10 01, 05:59)
Mazo svorio suneliu beda. Mes rinkomes didziausius standartiskai, kad kuo maziau bedu nuo dydzio ir svorio butu, o jusiskis gal labai gleznas ?

Papriestarausiu schmoll.gif schmoll.gif Tai nuo svorio ir nuo dydzio,beveik nepriklauso smile.gif ei tai labai mazas suniukas,tai gal ir didesnes bedos,bet siaip,tai tikrai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kuba @ 2014 09 30, 22:10)

.....tikrai idekit nuotrauku, juk tiek pasipylde naujoku, tiek maziuku, tai kur jie??? g.gif

kur kur - nufotografuot misija neimanoma lotuliukas.gif doh.gif nerandu savy tokiu gebejimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2014 09 30, 16:56)
Turiu klausima moteriskems dar bevaikems, kurios turi dekoratyvines veisles sunis. Kur desis Jusu suniukai, kai susilauksit vaiku? Na, tiesiog smalsu rolleyes.gif 
O siaip, nares cia labai ziaurios, matosi, kad issiliet neturi kur, tai cia ateina pasireikst. Itariu, gyvenime pilkos pelytes, o forume arsios kaip liutes biggrin.gif

lotuliukas.gif Skaičiau, juokiausi ir su kievienu žodžiu sutikau thumbup.gif

QUOTE(Zabyte @ 2014 09 30, 17:44)
<...>
1. Tai kaip ir ko jie išmokyti? Kokį jie pavyzdį mato iš suaugusių?
2. Vėlgi pasikartosiu, esu jau ne pirmus metus skaitytoja daugiau nei rašytoja ir viską puikiai iš šalies matau. Čia buvo temutė kaip ir visur kitur, bet kaip suprantu pagrindinės senbuvės, kurios buvo sukaupę žinių ir patirties bagažą pasišalino būtent dėl neatsakingų naujokių, kurios piktybiškai nesinaudojo ta sukaupta informacija, žiniomis ir patarimais,, nes pastoviai viena po kitos ateidavo naujokės ir pasisveikindavo su savo dvarniaškytėm smile.gif Ne senbuvės mano nuomone žiaurios, o žiaurios naujokės, kurios veržiasi vistiek sunaikinti veislės temą, o beveisliukų temos joms netinka. Bendraminčių temos joms irgi netinka, nes gi "genelių" pokalbių apie šuniukų myžinimą ant palučių ir vaikų žaidimo užgaidų objektą niekas neperskaitys, koks nuostolis smile.gif

1. Čia teisingai pastebėjote! Tik parsivežus šuniuką namo, vaikai buvp apmokyti jį žemyn galva nuo antro lovos aukšto nuleisti! Ir net gi tikėtina, kad tai buvo aptarta dar prieš perkant šuniuką!
2. Dvarniaškytės,-iukai - bet jie tokie pat jorkai. Be kilmės dokumentų, bet jorkai. Pas mane toks pat dvarniaškiukas, kurio skiepų pase be mano žinios buvo užrašyta veislė: jorkšyro terjeras. Ir dar net gi pasidomėta ar dokumentus turim/neturim. Bendraminčių temos?... Ją labai lengva rasti? Mąstom chronologiškai: nusipirkau/ketinu nusipirkti jorką (su ar be kilmės dokumentais), atėjau į forumą ieškoti info, kur jos ieškosiu - Šunys>Jorkšyro terjerai ar kažkur Bendraminčių temoje?

QUOTE(Kriiste @ 2014 09 30, 18:29)
1. vat ir nesamone - labai daug tokiu, kuriems tas 4000-5000 uz suniuka - juoko daina, ir daznai butent jiems tai tera zaislas vaikui, kompensacija uz vienisa vaikyste... Va jie ir mano - kad kas cia tokio, uzkniso suniukas, nupirksim kaciuka...
2. Ir negali but vienos teisybes - skirtingi zmones, skirtingas poziuris ir suvokimas cool.gif

1. Būtent!
2. Būtent tuo ir turi būti vadovaujamasi šioje temoje ir, apskritai, forume. Man patinka posakis: "Aš žinau, kad esu unikalus, bet kitas žmogus - ŠVENTAS!"

QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 30, 20:00)
<...> ka cia tos senmerges sunininkes bevaikes svaigsta <...>

Na, kaip ir aiškios tokio puolimo pasekmės... Bevaikės... Senmergės... Sakoma, kad senmergės nemėgsta moterų, kurios sugeba ne tik karjeros siekti, bet dar gi ir vaikus auginti... g.gif

QUOTE(Kriiste @ 2014 09 30, 20:06)
oi kiek visko buna, nebutina dometis veisle ar dar kazkuo - vaikas nori ir zino ko nori - vadinas PERKU, o kur?  - Ten kur gausi garantija, kad suo bus tok, kokio vaikas nori, cia ir dabar, nekreipiant demesio i kaina...

drinks_cheers.gif

Aha, rimtai, ne vaikai, o kazkokios pabaisos! Taip ir laukia, kol tevai iseis is namu ir gales pazaisti su suniu! Juk vaiku prie jorkuciu negalima per patrankos suvi prileisti! Ir isvis, normalus, sveikos psichikos  zmones vaiku neaugina!! Vaikai yra BLOGIS! Ane, Zabyte??????  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2014 10 01, 01:04)
Nemokat isiskaityti.
Pasipiktinimas kilo ne tiek del to, kad uzmuse suniuka, o visu pirma su, kokiu poziuriu papasakota buvo. Buvo pas mus didelis bumt,tad suniuko nebera ir dabar ieskome antro, patarkit cverga ar jorka"

Ne mano, bet tikras įvykis. Pora turėjo jorkiuką, mylimas... Susilaukė vaikų... Nelaimingas atsitikimas - kieme jorkiuką parmušė automobilis (čia norisi pasakyti, kad, mano požiūriu, nenusaugojimas tiek nuo automobilio, tiek nuo vaiko yra lygiareikšmis - tai nelaimingas atsitikimas). Moteris, kurios akyse tai nutiko, sunkiai šį įvykį pergyveno. Jos mylintis vyras pasiūlė jai įsigyti tokį patį šuniuką, kad užgytų širdies žaizdos. Atomazga: kilmingas šuniukas sėkminagi auga mylinčioje šeimoje, kurioje yra mažas vaikas.

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 01, 07:53)
Mano Kutvelos  lotuliukas.gif
Ella ir Luna

Dzaclina, fantastiškos wub.gif Anoje nuotraukoje velniūkštė Ella atrodė vyresnė biggrin.gif

QUOTE(Zabyte @ 2014 10 01, 08:59)
1. Jau galiu ir paspjaudyti truputi, nes mano vaikai jau tokio amziaus, kad tokiu apmaudziu dalyku nepadarys.
2. Mes rinkomes didziausius...

1. Na, drąsiai jūs čia... "Esu tikra, kad to nenutiks man, todėl galiu purvais drabstyti kitus...". Ciniškas požiūris...
2. Jūs siūlote tai daryti visiems turintiems vaikus? Nepaisant to, kad dauguma LT gyventojų gyvena daugiabučiuose? O kurioje pozicijoje atsiduria šuns gerovė tokiu atveju? Ar šeimoms su vaikais, gyvenančioms daugiabučiuose šiukštu negalima leisti įsigyti šunų ir mokyti vaikų atidos gamtai ir silpnesniems už juos pačius?...
Atsakyti
Gaila siuniuko. verysad.gif Gaila visos seimos.
Kaip rusai sako: Posle draki kulakami nemasut(po mustiniu kumsciais beprasmiska mojuoti)
Bet i ateiti, gal kas irgi pasimokis. Rasiau jau sitame forume, kaip su mano suniuku areuoste viena mama megino savo vaika linksminti. Tada, dar priduriau, kad mano suniukas nera zaislas vaikams. Prisimenu, buvo tokiu, kurios kritikavo mane. Bet, as iki dabar laikausi tokios pozicijos. Suniukas nera zaislas vaikams. Grieztai. Taip, kaip neleidziam vaikams zaisti ir tampyti naujagimiu, taip ir su sunim lygiai tos pacios taisykles turi galioti. Gal, tada nebutu ir sitos nelaimes. verysad.gif
P.s. Mes, suauge nevisada taisiklingai paimam ar laikom savo sunycius. O, vaikai? Vaikai lieka vaikais. Ne, vaikus reikia aukleti, o tevus. Jie tik veidrodis musu. Prisimenu, kai pirma karta vaziavau i LT aplankyti Kyros. Ji buvo 2 men. Veiseja leido paimti ja ant keliu. Pasisodinau ja ir dziaugiausi, pakol negavau is veisejos pastaba, kaip reikia laikyti suniuka. Jie gi judrus, nepastebesi, kaip nuo keliu, ant zemes atsidurs.
Ir dar. Mano anukas kuriam 10 metu, nera paemes Kyros ant ranku. Zaisti gali su musu prieziura. Ir tai neilgai. Va, tokios taisykles pas mus. biggrin.gif
Atsakyti