QUOTE(uogute @ 2014 11 13, 15:26)
mergytes, kurios turit patineliu, ar kastravot kuri nors?
ir dar pasakykit, ar cia pusiau dvarniaskos tada plaukai, nu lazdavokit mane kaip norit, bet kasdien sukuoju savo suniuka jau namiskiai mane bara sako nuo guoliuo nenueinu, nu kaip susivelusios kudlos taip susivelusios. uzkniso jau tikrai. nuvaziavau nupirkau toki purskala, nieko nepadeda.....nebezinau ka daryti. sampuna keisti? ar galiu pirkti adult? 6men suniukui? jau toks visas savela kad sakes nera cia ir pasirinkimo reik online kazka atrast uzsisakyti o tai gatava ymerkti i koki alieju geriau riebus nei susivele

ir dar pasakykit, ar cia pusiau dvarniaskos tada plaukai, nu lazdavokit mane kaip norit, bet kasdien sukuoju savo suniuka jau namiskiai mane bara sako nuo guoliuo nenueinu, nu kaip susivelusios kudlos taip susivelusios. uzkniso jau tikrai. nuvaziavau nupirkau toki purskala, nieko nepadeda.....nebezinau ka daryti. sampuna keisti? ar galiu pirkti adult? 6men suniukui? jau toks visas savela kad sakes nera cia ir pasirinkimo reik online kazka atrast uzsisakyti o tai gatava ymerkti i koki alieju geriau riebus nei susivele

uogute, tie vaikiski plaukuciai pas kai kuriuos suniukus veliasi labiau. Turejau ir as vargo su savo panele. Man veldavosi daugiausia pazastys. Purksdavau su geru purskalu, kuri buvau gavus is veisejos, kai pirkau maze. Dabar, man veiseja uzsako ji is USA. Kaina vienos bonkutes 100lt. Nenaudociau bet kokio purskalo. Viena karta pabandziau cia nusipirkti, tai daugiau susivele, nei be jo.
Dar po maudymo perbraukiu plaukucius su kokoso aliejum. Arba kitu, kuri pirkau JR kai buvau Lietuvoje. Cia, NO nepasitikiu ju produktais. Sampuna ir kondicionieriu irgi reikia pirkti tik geros kokybes.

P.s. Pamirsau paklausti ar eisit i parodas? Jei, ne tai patarciau kirpti. Mes kerpames graziai ir stilingai.