Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

QUOTE(uogute @ 2014 11 13, 15:26)
mergytes, kurios turit patineliu, ar kastravot kuri nors?
ir dar pasakykit, ar cia pusiau dvarniaskos tada plaukai, nu lazdavokit mane kaip norit, bet kasdien sukuoju savo suniuka jau namiskiai mane bara sako nuo guoliuo nenueinu, nu kaip susivelusios kudlos taip susivelusios. uzkniso jau tikrai. nuvaziavau nupirkau toki purskala, nieko nepadeda.....nebezinau ka daryti. sampuna keisti? ar galiu pirkti adult? 6men suniukui? jau toks visas savela kad sakes nera cia ir pasirinkimo reik online kazka atrast uzsisakyti o tai gatava ymerkti i koki alieju geriau riebus nei susivele  doh.gif  doh.gif  doh.gif

uogute, tie vaikiski plaukuciai pas kai kuriuos suniukus veliasi labiau. Turejau ir as vargo su savo panele. Man veldavosi daugiausia pazastys. Purksdavau su geru purskalu, kuri buvau gavus is veisejos, kai pirkau maze. Dabar, man veiseja uzsako ji is USA. Kaina vienos bonkutes 100lt. Nenaudociau bet kokio purskalo. Viena karta pabandziau cia nusipirkti, tai daugiau susivele, nei be jo.
Dar po maudymo perbraukiu plaukucius su kokoso aliejum. Arba kitu, kuri pirkau JR kai buvau Lietuvoje. Cia, NO nepasitikiu ju produktais. Sampuna ir kondicionieriu irgi reikia pirkti tik geros kokybes. biggrin.gif
P.s. Pamirsau paklausti ar eisit i parodas? Jei, ne tai patarciau kirpti. Mes kerpames graziai ir stilingai. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 11 13, 23:24)
uogute, tie vaikiski plaukuciai pas kai kuriuos suniukus veliasi labiau. Turejau ir as vargo su savo panele. Man veldavosi daugiausia pazastys. Purksdavau su geru purskalu, kuri buvau gavus is veisejos, kai pirkau maze. Dabar, man veiseja uzsako ji is USA. Kaina vienos bonkutes 100lt. Nenaudociau bet kokio purskalo. Viena karta pabandziau cia nusipirkti, tai daugiau susivele, nei be jo.
Dar po maudymo perbraukiu plaukucius su kokoso aliejum. Arba kitu, kuri pirkau JR kai buvau Lietuvoje. Cia, NO nepasitikiu ju produktais. Sampuna ir kondicionieriu irgi reikia pirkti tik geros kokybes. biggrin.gif
P.s. Pamirsau paklausti ar eisit i parodas? Jei, ne tai patarciau kirpti. Mes kerpames graziai ir stilingai. thumbup.gif

oi I parodas tikrai neisiu, bet noriu pabandyti islaikyti ilgus plaukucius. pirksiu kokiu priemoniu, bandysiu man labia grazu ilgi wub.gif darysiu viska kad ishaugoti ilgus, bet matau reikia geos chemijos nes tuo ka turiu tik gumuliu pluostas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2014 11 15, 01:31)
oi I parodas tikrai neisiu, bet noriu pabandyti islaikyti ilgus plaukucius. pirksiu kokiu priemoniu, bandysiu man labia grazu ilgi  wub.gif  darysiu viska kad ishaugoti ilgus, bet matau reikia geos chemijos nes tuo ka turiu tik gumuliu pluostas  doh.gif

Man irgi grazu ilgi plaukai. Bet, dabar tokiu graziu kirpimu yra. Tiems kurie neveda i parodas ir neturi daug laiko priziureti tuos ilgus plaukus(reikia papilotes sukti)tai vienintele gera iseitis. Tvarkingas suniukas. Grazus, nes ilgu plauku, kai suksit papilotes nesimatys. Neagituoju. Nuskambejo kaip reklama mano postas, bet as atradau sau daug pliusu. Mano maze stresuoja, kai ja fenuoju. Maudytis irgi nemegsta. Plauku sukuoti(kuris megsta?) maniske irgi nemegsta. Dabar kuoduka surisu. Usus, kojytes ir uodega perbraukiu su sukom, sepeciu ir viskas. Dvi minutes ir pana laksto be streso. biggrin.gif
Radau Facebook. Tikriausiai pirmam puslapi Jolanta irgi idejus. Apie plauku prieziura gali paskaityti cia.
Geros dienos visom! 4u.gif
P.s. Beje, ir rubelius, striukes, kombus be baimes, kad susivels plaukai, nesiojam be problemu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 11 15, 13:36)
Mano maze stresuoja, kai ja fenuoju. Maudytis irgi nemegsta. Plauku sukuoti(kuris megsta?) maniske irgi nemegsta.

Kaip bebutu keista manajai labaiiiiii patinka maudytis net dreba kai isgirsta kad vanduo vonioi bega biggrin.gif ., ir sukuojasi su malonumu wub.gif , tikra madam ji pas mus wub.gif

Tiesa 6 men mano panele svere 2.2 ...
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 11 16, 01:30)

nezinau kokio amziaus jusu panele dabar, bet klausimelis ar dar augs musu 2.2 kg. maniskis lygiai toks pat dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 11 16, 04:30)
Kaip bebutu keista manajai labaiiiiii patinka maudytis net dreba kai isgirsta kad vanduo vonioi bega  biggrin.gif ., ir sukuojasi su malonumu  wub.gif , tikra madam ji pas mus  wub.gif

Keiciames? mirksiukas.gif
Saviskei jau nesakau, kad einam maudytis. Ji tik pamato,(sekioja mane visur)kad sampuna ir balzama padedu i duso kabina ant grindu iskart dingsta. Jei, miegamojo durys atidarytos, tai issikuicia i patalus ir "manes nera" vaidina. Feno irgi bijo baisiausiai. O, ilgus plaukus reikia su fenu dziovinti. Kazkur skaiciau, kad negalima paleisti slapio ciuckio, kad pats dziovintusi. biggrin.gif
Beje, klausima turiu. Merginos ar kuri turit ta ranksluosti, kur sugeria vandeni? As, viena nupirkau, ir nepatinka jis man. Nesugeria. Gal, prasta kokybe, nes pigus. Jei, turit ir patenkintos parasykit. Aciu. 4u.gif
Geros dienos! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2014 11 16, 14:43)
nezinau kokio amziaus jusu panele dabar, bet klausimelis ar dar augs musu 2.2 kg. maniskis lygiai toks pat dabar  g.gif

6 men ir dvi sav dabar musiskei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 11 16, 17:29)
6 men ir dvi sav dabar musiskei smile.gif

ups 5 men ir dvi sav ... ziu nusirasiau i lankas biski ....
Atsakyti
merginos, reikia patarimo. ar tiks tas krepsys jorkui? ar nebus per siauras ?http://www.jorkurojus.com/lt/RANKIN-S-BOKSAI-KREP-IAI/Rankine-ELEGANCE-oxid.html.
Atsakyti
Sveiki,gal kas zinote kur galima nebrangiai nupirkti Jorksyriuka,mano vaikinuko svajone nuo Kaledu senelio gauti maza suniuka.Kitokio pirkti negalime nes musu berniukas alergiskas,o sitos veisles suniukai nekele vaikuciams alergiju.Jai kas zinote,labai lauksime zinuciu.Noretume ispildyti jo Kaledu senelio dovana.
Atsakyti
QUOTE(adomukas @ 2014 11 17, 20:21)
Sveiki,gal kas zinote kur galima nebrangiai nupirkti Jorksyriuka,mano vaikinuko svajone nuo Kaledu senelio gauti maza suniuka.Kitokio pirkti negalime nes musu berniukas alergiskas,o sitos veisles suniukai nekele vaikuciams alergiju.Jai kas zinote,labai lauksime zinuciu.Noretume ispildyti jo Kaledu senelio dovana.

Jei alergiškas vaikas, tai ir jorkšyrui gali pasireikšti alergija. Ką tada darysite?
Ir kas Jums yra nebrangiai? Jų išlaikymas yra nepigus, nebent Jums tai nerūpi.
Atsakyti
QUOTE(adomukas @ 2014 11 17, 20:21)

Tas nebrangiai kad paskui nebut kad jorksdvarnis uzaugtu ...
Dar visa atsakomybe bus Jum tad ar turesit galimybe juo rupintis tiek kiek reikia jiem prieziuros smile.gif suprantu kad vaikas nori bet cia juk ne zaisliukas smile.gif
Atsakyti