Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

Netikras nestumas...kiekvienai kalei skirtingai pasireiskia doh.gif pas mane buvo tokia situacija,kad net ir naktim reikejo vesti i lauka,kad tik nesedu namuose....Jokiu zaislu,guoliuku...Cype..lakste pakui menkiausia minkstesny daikta,net pogalve mano ,po savim kisosi ir bande maitinti doh.gif Kitom kalem gal taip ir nebuna....Po sterilizacijos,kale visiskai nepasikeite,gal svoris truputi pakito unsure.gif Bet jei buciau zinojus,kad teks tiek vargo tureti,buciau sterilizavus jau anksciau g.gif g.gif O kitos mergos,tokiu bedu neturi,tai del ju ramu..cia tik su dviem vargau taip,su viena labai,su kita beveik nieko -jei abi lyginant..
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 11 09, 13:34)
Netikras nestumas...kiekvienai kalei skirtingai pasireiskia doh.gif  pas mane buvo tokia situacija,kad net ir naktim reikejo vesti i lauka,kad tik nesedu namuose....Jokiu zaislu,guoliuku...Cype..lakste pakui menkiausia minkstesny daikta,net pogalve mano ,po savim kisosi ir bande maitinti  doh.gif  Kitom kalem gal taip ir nebuna....Po sterilizacijos,kale visiskai nepasikeite,gal svoris truputi pakito  unsure.gif Bet jei buciau zinojus,kad teks tiek vargo tureti,buciau sterilizavus jau anksciau  g.gif  g.gif O kitos mergos,tokiu bedu neturi,tai del ju ramu..cia tik su dviem vargau taip,su viena labai,su kita beveik nieko -jei abi lyginant..

o kiek laiko kale reikia saugoti nuo apvaisinimo? Man atrodo jai jau kazkiek mazeja paburkimas, nebe taip raudona ir kraujo nebesimato - gali buti kad i pabaiga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 11 09, 11:36)
o kiek laiko kale reikia saugoti nuo apvaisinimo? Man atrodo jai jau kazkiek mazeja paburkimas, nebe taip raudona ir kraujo nebesimato - gali buti kad i pabaiga? g.gif

Net ir 21d rujos zinau kai kale netycia susikerge ir gime 5 suniukai.... smile.gif Tad pasakyti sito asmeniskai as,tikrai negaliu...maniskes plius,minus prisileidzia patinus iki 19d rujos,labiausiai 10-14d. Su krauju ir paburkimu,pas mane,pas kiekviena skirtingai....tad bendrai teigti kazka,yra sunku.
Atsakyti
Sveikos,

Gal galit apsviesti kaip naudoti Vellus Static Stabilizer? Siuciausi pilstoma, tad nera jokiu etikeciu. Puslapyje is kur siunciausi raso kad naudojamas sukavimui, tai kaip suprantu, ant sauso kailio tepti ir tada sukuoti? g.gif

Po savaites eisim traukti dantuku mano suniui, vistik neiskrito patys, iltiniai net nejuda, o nauji jau paktiskai lenda. Taip nenorejau ir tikejausi, kad mums to neprisireiks, bet..

Papildyta:
Dabar tik pasiziurejau kad jis skystas tas vellus static, reikia nusipirkt kazkoki indeli per kuri purksti galima.
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2014 11 10, 19:03)

Po savaites eisim traukti dantuku mano suniui, vistik neiskrito patys,  iltiniai net nejuda, o nauji jau paktiskai lenda.  Taip nenorejau ir tikejausi, kad mums to neprisireiks, bet..

uzjauciu - nemaloni procedura blush2.gif Kiek turit atliekamu dantuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2014 11 10, 17:03)
Sveikos,

Gal galit apsviesti kaip naudoti Vellus Static Stabilizer? Siuciausi pilstoma, tad nera jokiu etikeciu. Puslapyje is kur siunciausi raso kad naudojamas sukavimui, tai kaip suprantu, ant sauso kailio tepti ir tada sukuoti? g.gif

Purskalas ten,reik purksti ir sukuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 11 10, 20:05)
uzjauciu - nemaloni procedura blush2.gif  Kiek turit atliekamu dantuku? g.gif

Veterinaras kalbejo apie iltinius. Bet matau kad ir virsutinis priekinis dar nepasikeites. Kiek trauke taviskei? Kokio ji amziaus buvo?

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 11 10, 20:39)
Purskalas ten,reik purksti ir sukuoti  smile.gif

Aha, jau supratau smile.gif
Nagi tikrai galiu pagirti Vellus sampuna ir kondicionieriu. Nera net ko lyginti su bio-groom kosmetika rolleyes.gif Rytoj isbandysim ir purskikli.
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2014 11 10, 19:53)
Veterinaras kalbejo apie iltinius. Bet matau kad ir virsutinis priekinis dar nepasikeites. Kiek trauke taviskei? Kokio ji amziaus buvo?

6 men buvo, ir tai vienas iltinis jau i sona buvo pasisukes, bet atsistate. Mums virsuje 2 iltiniai neiskrito patys ir vienas kruminis - tai 3 trauke is viso mirksiukas.gif O jusu kokio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 11 10, 22:22)
6 men buvo, ir tai vienas iltinis jau i sona buvo pasisukes, bet atsistate. Mums virsuje 2 iltiniai neiskrito patys ir vienas kruminis - tai 3 trauke is viso mirksiukas.gif  O jusu kokio amziaus?

Musu maziukei irgi tokio mazdaug amziaus istrauke 11 dantu. Tfu, tfu, tfu nebuvo jokiu komplikaciju. Vaistukus tik tris dienas daviau nuo skausmo ir maisteli pora dienu brinkinau su vandeniu.
Maciau diskutavot apie gimdos pasalinima. As irgi apie tai galvoju. Bet noriu atvaziuot i LT ir su Vaitkum pasitarti. Mano veiseja irgi ji rekomenduoja. Sake, ji juo l. pasitiki.
Mums vetas suleido harmoniniu vaistu cia NO. Prisiklausiau nuomoniu, kad ramesnes buna kales(musiske aplodavo viska kas juda ir nejuda). Na, kazkiek tai padejo, bet vetai ir cia pataria operuotis. Gal, kad pelninga jiems? Jau nebezinau ka ir darysim. Dar, nerujojo po injekcijos. biggrin.gif

Sveikos visos! 4u.gif
Atsakyti
mes irgi buvom as vet. 4 ne vietoj isdyge. laukiam iki 7men ir vaziuosim traukt ir kastruot tuo paciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 11 11, 14:21)
Mums vetas suleido harmoniniu vaistu cia NO. Prisiklausiau nuomoniu, kad ramesnes buna kales(musiske aplodavo viska kas juda ir nejuda). Na, kazkiek tai padejo, bet vetai ir cia pataria operuotis. Gal, kad pelninga jiems? Jau nebezinau ka ir darysim. Dar, nerujojo po injekcijos.  biggrin.gif

As tai asmeniskai,esu pries vaistus g.gif g.gif Arba sterilizacija,arba tada jau isvis nieko...Vaistai daugiau zalos padaro,nei operacija manau.
Atsakyti
Mes katytę operavom. Prieš tai vaistus duodavom, nes ruja - menkas malonumas lotuliukas.gif Veterinaras sakė, kad pačiu laiku - kaip supratau, gimdoj jau pūliai buvo pradėję kauptis, išbrinkus (tiksliai nepasakysiu, bijau gąsdinti...). Kalę turėjome - mažiau vargino; tik erzindavo šunų valkiojimasis iš paskos, kai išeidavome į lauką...
Atsakyti