Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 14:41)
HCG 44,43  wub.gif Bet dar 7DPI tikiuosi normalu  rolleyes.gif  Tai ka, kartosim treciadieni , tikraja HCG diena  bigsmile.gif

PRG 45,65 truputi mazokas ar nea  g.gif

valioooo clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif yahoo.gif

geras tas PRG, mano irgi buvo tik 50, bet gydytojai sake, kad geras. ramiai thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 22 rugsėjo 2014 - 14:16
QUOTE(Lalabamba @ 2014 09 22, 13:42)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Dabar pasakok apie požymius....  g.gif  biggrin.gif

1.Nu tas pilvo maudimas kaip per PMS toks, nuo 2DPI tai kokias 3 dienas tai stipriau tai silpniau
2. siandien isbere baltyminiais spuogiukais tokiais kaip per punkcija nuo baltymu buvo isbere,sakau jau baltyminis zirniukas musu jauciu bent vienas isitvirtino ir grazina baltymus kuriu prisirijus buvau biggrin.gif
3. ir tas miego noras doh.gif 19-20 val pradedi leipt nuo miego bet taip itin, paskui praeina laiko ir lyg nieko
4. antra nakti zygiuoju i wc ko niekada nebudavo ryte tik eidavau, tai kaip NT daryt kad per miegus padarau koncentruota biggrin.gif

Gal mane dar kas papildys, nu aisku nuo tokio HCG atrodo turetu nieko nesijaust, bet man kazkaip sikart viskas buvo kitaip wub.gif
Niu dabar laikau kumscius uz skaiciuku augima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 rugsėjo 2014 - 13:49
Edena sveikinimai didziuliausi!!!! Labai labai dziugu!!!

Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 14:41)
Rosituk   lotuliukas.gif

Ojejj dar koks mazas, nu bet jau sis tas  blush2.gif

HCG 44,43  wub.gif Bet dar 7DPI tikiuosi normalu  rolleyes.gif  Tai ka, kartosim treciadieni , tikraja HCG diena  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif Nu nerealiai džiugu..net nemoku žodžiais apsakyti..Ar jau gali patikėti pati? smile.gif
Ech, žinom, kiek praejai..kiek visos praeina..bet atrodo - viens du - nuskridai ir tiesiog "vaikiukus" pasiėmei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 22 rugsėjo 2014 - 13:54
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 22, 13:32)
Laba,

Nezinau ar nuraminsiu bet as ir braukiau ne viena asara del AMH rezultato gauto Lietuvoje. Jis buvo 0,9. Kartojau pas turkus ir jis sieke 2,4. Ir zinoma as tikiu atsakymu kuris rodo didesni rezerva smile.gif Tad ir tu pakartok pas juos ir pamatysi kaip viskas bus gerai smile.gif

Edena ir magute tyliai palaikau jus ir labai  laukiu jusu dideliu dideliu skaiciuku:)

O mes jau pakeliui i Stambula smile.gif Rytoj vizitas ir labai tikiuosi kad nepaves manes jokie hormonai ir sekmingai startuosim:)

Aciu uz optimizma 4u.gif Bandau galvoti, kad viskas bus gerai, nors ir sudetinga ax.gif
Tikiuosi, kad pas turkus bus ir mano geresnis rezultatas g.gif
O Jus i Memorial vykstate? Nes as spalio 2 d. irgi startuoju, jei turkai nepakels ranku su tokiu mano AMH. Gal pasimatysime mirksiukas.gif
Atsakyti
iš 10 bandžiusių 8 nestuke.gif 80% , neįtikėtina first.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 13:41)
Rosituk  lotuliukas.gif

Ojejj dar koks mazas, nu bet jau sis tas  blush2.gif

Edena, nuosirdziai dziaugiuosi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 09 22, 14:55)
Aciu uz optimizma 4u.gif Bandau galvoti, kad viskas bus gerai, nors ir sudetinga ax.gif
Tikiuosi, kad pas turkus bus ir mano geresnis rezultatas g.gif
O Jus i Memorial vykstate? Nes as spalio 2 d. irgi startuoju, jei turkai nepakels ranku su tokiu mano AMH. Gal pasimatysime mirksiukas.gif

Linosiuke, Cestrella - sėkmingo Jums starto, visokeriopos sėkmės ir ech, na, kad viskas būtų tiesiog nuostabu 4u.gif
Jau čia tie rezultatai taip "uždega", atrodo - visisškas išprotėjimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 22, 12:58)
mano AMH matuotas tik Lietuvoj. Turkijoj būna mažesnis. nežinau, ar verta čia nervintis... nu mažokas, bet ne pats mažiausias  mirksiukas.gif turkai dar turėtų išspausti be problemų kelis embrioniukus - laikykis  4u.gif nepanikuok anksčiau laiko. juk ne LT darysi...
Papildyta:

aha, lygtai. seniai aš juos mačiau jau - prieš geras dvi savaites. o kažkokios zarazos lyg šiandien kabinasi... neturiu supratimo, kuo čia gydytis.... verysad.gif

Tino, saugokis, nepasiduok zarazoms 4u.gif
Nu tikiuosi, kad isspaus kelis mazylius ir mums. Ziurint i statistika turku norisi tiketi, kad visoms mums pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 22, 14:56)
iš 10 bandžiusių  8 nestuke.gif 80% , neįtikėtina  first.gif

Sėdžiu, skaitau, sumuoju, kad tiek gavosi, nu bet niekaip netikiu, kad taip gali būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 22, 13:58)
Linosiuke, Cestrella - sėkmingo Jums starto, visokeriopos sėkmės ir ech, na, kad viskas būtų tiesiog nuostabu  4u.gif
Jau čia tie rezultatai taip "uždega", atrodo - visisškas išprotėjimas  lotuliukas.gif

Dekui Nica79 4u.gif Tikrai, kad "isprotejimas", as jau ir naktim negaliu miegoti, kaip noriu greiciau skristi ir pradeti smile.gif
Atsakyti
aciu uz sveikinimus wub.gif wub.gif dar vistiek baime, ir dar nesitiki, aisku dar viskas labai maza, nu bet jau… pirma karta gyvenime:) Ir ta baime atsidaryti laiska tai isvis nereali, juk tiek kartu teko matyt HCG <1 doh.gif Nerealu wub.gif

Dziaugsmas nerealus, bet ir jauciu vis kruopiuka ( pagal maza skaiciuka atrodo kad visgi 1 ) wub.gif wub.gif
Labiausiai uz viska dziaugiuosi kad neteko pereiti daug skaudziu isbandymu, bet nebuvo ir lengva , ir hiperstimuliacija , paskui grizus seimynine krize, ir si karta dar i ta skrydi nespejom, atrodo sakes, vis kazkas bando sutrukdyt , bet svarbiausia kad po visu sunkumu viskas tik geretu, skaiciukai augtu ir sekmingai augintume kruopyte(ar kruopiukus) wub.gif

Beje oficialiai pas turkus su saldytomis blastutems tikimybe dedant 2 saldytas - 50 %, supazindino pries sodinant 4u.gif Atsimenu buvau pasiskaicius kitam skyrelyje kad ale 25 % tik su saldytom, na dziaugiuosi, thu thu thu , kad atrodo visgi geresne ju statistika wub.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 09 22, 13:46)
manau geras tokiam mažam  nestuke.gif  wub.gif jėgelė, maloniausias "darbas" pakoreguoti statistiką į didesnę  nestuke.gif naudą  wub.gif

prg sakyčiau toks viduriukas gal  g.gif du dediesi? pakartok jį trečiadienį taip pat

Du , na reiks dar treciadieni bet kokiu atveju kartot ( turkam siust HCG tai ir PRG pakartosiu ir nusiusiu) , atrodo i normas telpa, bet galetu buti didesnis hihihi.gif na bet kaip Afrodite sake - dabar ramybe pamirst, vis atrodys kad kas mazokai ar ne taip, vis pasitikrint noresis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 rugsėjo 2014 - 14:16