QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 14:48)
1.Nu tas pilvo maudimas kaip per PMS toks, nuo 2DPI tai kokias 3 dienas tai stipriau tai silpniau
2. siandien isbere baltyminiais spuogiukais tokiais kaip per punkcija nuo baltymu buvo isbere,sakau jau baltyminis zirniukas musu jauciu bent vienas isitvirtino ir grazina baltymus kuriu prisirijus buvau
3. ir tas miego noras
19-20 val pradedi leipt nuo miego bet taip itin, paskui praeina laiko ir lyg nieko
4. antra nakti zygiuoju i wc ko niekada nebudavo ryte tik eidavau, tai kaip NT daryt kad per miegus padarau koncentruota
Gal mane dar kas papildys, nu aisku nuo tokio HCG atrodo turetu nieko nesijaust, bet man kazkaip sikart viskas buvo kitaip
Niu dabar laikau kumscius uz skaiciuku augima
2. siandien isbere baltyminiais spuogiukais tokiais kaip per punkcija nuo baltymu buvo isbere,sakau jau baltyminis zirniukas musu jauciu bent vienas isitvirtino ir grazina baltymus kuriu prisirijus buvau

3. ir tas miego noras

4. antra nakti zygiuoju i wc ko niekada nebudavo ryte tik eidavau, tai kaip NT daryt kad per miegus padarau koncentruota

Gal mane dar kas papildys, nu aisku nuo tokio HCG atrodo turetu nieko nesijaust, bet man kazkaip sikart viskas buvo kitaip

Niu dabar laikau kumscius uz skaiciuku augima

Tik neilysk viena diena ir kokias zinias buciau praziopsojusi

Eina sau kaip faina

Viskas normaliai su pojuciais ir jie zinok stipres

Sekmes musu kitom mergaitem,aisku dabar didelis sekmes ir virusiuku pasiuntimas MAGUTEI IR ATISIUKUI