Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 14:48)
1.Nu tas pilvo maudimas kaip per PMS toks, nuo 2DPI tai kokias 3 dienas tai stipriau tai silpniau
2. siandien isbere baltyminiais spuogiukais tokiais kaip per punkcija nuo baltymu buvo isbere,sakau jau baltyminis zirniukas musu jauciu bent vienas isitvirtino ir grazina baltymus kuriu prisirijus buvau  biggrin.gif
3. ir tas miego noras  doh.gif  19-20 val pradedi leipt nuo miego bet taip itin, paskui praeina laiko ir lyg nieko
4. antra nakti zygiuoju i wc ko niekada nebudavo ryte tik eidavau, tai kaip NT daryt kad  per miegus padarau koncentruota  biggrin.gif

Gal mane dar kas papildys, nu aisku nuo tokio HCG atrodo turetu nieko nesijaust, bet man kazkaip sikart viskas buvo kitaip   wub.gif
Niu dabar laikau kumscius uz skaiciuku augima wub.gif

Tik neilysk viena diena ir kokias zinias buciau praziopsojusi thumbup.gif thumbup.gif Edeniuk,sveikinam tave ir tavo vyra wub.gif wub.gif Skaicukai kaip 7dpi tikrai grazus ir jie juk dides thumbup.gif Ar as tau nerasiau kad turiu del taves gera nuojauta,matai mano nestukine nuojauta neapgavo mirksiukas.gif Jega jegele-saunuoliai turkai thumbup.gif wub.gif
Eina sau kaip faina clap.gif clap.gif clap.gif
Viskas normaliai su pojuciais ir jie zinok stipres mirksiukas.gif Man tik dabar baiginejasi lakstymas i WC po truputi bet kiti malonumai lenda.Viskas ok mergyt tai dabar laukiam tavo pakartojimo skaiciuku thumbup.gif Jetus kaip faina,net asara nuriedejo ax.gif
Sekmes musu kitom mergaitem,aisku dabar didelis sekmes ir virusiuku pasiuntimas MAGUTEI IR ATISIUKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 14:23)
aciu uz sveikinimus  wub.gif  wub.gif  dar vistiek baime, ir dar nesitiki, aisku dar viskas labai maza, nu bet jau… pirma karta gyvenime:) Ir ta baime atsidaryti laiska tai isvis nereali, juk tiek kartu teko matyt HCG <1  doh.gif  Nerealu  wub.gif

Dziaugsmas nerealus, bet ir jauciu vis kruopiuka ( pagal maza skaiciuka atrodo kad visgi 1 ) wub.gif  wub.gif 
Labiausiai uz viska dziaugiuosi kad neteko pereiti daug skaudziu isbandymu, bet nebuvo ir lengva , ir hiperstimuliacija , paskui grizus seimynine krize,  ir  si karta dar i ta skrydi nespejom, atrodo sakes, vis kazkas bando sutrukdyt , bet svarbiausia kad po visu sunkumu viskas tik geretu, skaiciukai augtu ir sekmingai augintume kruopyte(ar kruopiukus)  wub.gif

Beje oficialiai pas turkus su saldytomis blastutems tikimybe dedant 2 saldytas - 50 %, supazindino pries sodinant  4u.gif  Atsimenu buvau pasiskaicius kitam skyrelyje kad ale 25 % tik su saldytom, na dziaugiuosi, thu thu thu , kad atrodo visgi geresne ju statistika wub.gif
Papildyta:

Du , na reiks dar treciadieni bet kokiu atveju kartot ( turkam siust HCG tai ir PRG pakartosiu ir nusiusiu) , atrodo i normas telpa, bet galetu buti didesnis hihihi.gif na bet kaip Afrodite sake - dabar ramybe pamirst, vis atrodys kad kas mazokai ar ne taip, vis pasitikrint noresis  wub.gif  wub.gif

Edena ir visom kitoms mergytems, kurios laukiasi didziausi sveikinimai !!!! As vis paskaitineju, pergyvenu del kiekvienos, dziaugiuosi uz kiekviena... kaip smagu, kad visu rezultatai taokie stebuklingi wub.gif As savi vaziavima turejau nukelti i Turkija, prasysiuos konsultacijai dar iki nauju, o pati IVF noretumem po nauju, mat tada vyras bus apsidirbes didziuosius darbus, padares ataskaitas ir gales skristi su manimi, nebereiks pergyventi, kad nesusikalbesiu doh.gif o ir ten buti tas 2-3 savaites dviese bus smagiau..... kol kas ramiai skaitineju ir kai jau pajudesiu-prasinesiu 4u.gif
Dar karta Edena sveikinimai tau, ka tik iskeptai mamytei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 15:23)
bet svarbiausia kad po visu sunkumu viskas tik geretu, skaiciukai augtu ir sekmingai augintume kruopyte(ar kruopiukus)  wub.gif

pranešiau ir vyrui - taigi didžiausi sveikinimai nuo mūsų šeimynos. wub.gif
ir trečiadienį laukiam HCG apie 100 ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 22 rugsėjo 2014 - 14:32
Kad sitame skyrelyje vien teigiamos zinios butu wub.gif Afrodite tikrai sakei… wub.gif wub.gif Ryskiai Kaune lankydamasi visgi virusa palikai biggrin.gif Ir dar itariu virusuoti Tino vaistukai labai prisidejo wub.gif wub.gif

Ech kaip smagu tik dar nesitiki, jau laukiu treciadienio skaiciuku norisi isitikinti AR TIKRAI:)
Irene virusuota Stambulo zemelapi tikrai galiu paduoti biggrin.gif susirasom az, perduosiu 4u.gif
pajurio kaimas, kartais ilgai laukus viskas atsiperka dvigubai wub.gif Kantrybes reikejo juk ir mums, ne iskart D dave, net 3 kartus skristi prireike ir dar visokiu "bajeriu", tai jusu planas pries Naujus labai jau netoli, ir tas laikas, sitaip bega…
Linosiuke ir cestrella grazaus starto jums wub.gif wub.gif Kiek cia veiksmo, kaip smagu, verda temute ir Stambule daugeja musu wub.gif

Aciu Afrodites ir Tino vyrams, linkejimai biggrin.gif praktiskai pieno kokteiliu vakareli bus galima pagaliau daryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 rugsėjo 2014 - 14:36
QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 13:41)

HCG 44,43  wub.gif Bet dar 7DPI tikiuosi normalu  rolleyes.gif  Tai ka, kartosim treciadieni , tikraja HCG diena  bigsmile.gif

Sveikinimai didžiausi, augink ir toliau tokius gražius skaičiukus... nestuke.gif

taip ir noris kuo greičiau susikraut lagaminus ir lėkt savų žirniukų parsivežt ... wub.gif
Atsakyti
Jo,keliam vakare pieniskus kokteilius thumbup.gif Edeniuk uz tavo HCG teigiama ir as turiu proga kelti,nes pagaliau persiritau i antra trimestra thumbup.gif
O ramybes pamatysi nebus mergyt,tuo paguosiu mirksiukas.gif As pati galvojau na jau kai suzinosiu kad HCG gerais ir auga bus ramiau,bet paskui pergyveni ar tikrai sirdele tebeplaka,kad nesusirgt,genetinai tyrimai,genetinis echo ir taip ir neramu lotuliukas.gif Bet aisku musu tas nerimavimas dabar kitoks nei iki tol mirksiukas.gif
Lauksiu taves prisijungiat pas nestukes 4u.gif
Atsakyti
Edena wub.gif sveikinimai nuo mūsų šeimos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 22, 12:35)
Tik patys turkai tau gali pasakyti, kad neverta mirksiukas.gif Bet jie kaip matom iš realių istorijų neturi problemų dėl mažo AMH mirksiukas.gif Taigi, aukščiau nosį, mergyt - viskas bus gerai wub.gif

Bandau kelti tą nosytę aukščiau verysad.gif Dėkui 4u.gif Parašiau Elis, ar verta čia mums vykti pas juos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 09 22, 14:48)
Edena wub.gif sveikinimai nuo mūsų šeimos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu labai Kitty , linkejimai ir jusu seimynai wub.gif wub.gif Vis paskaitau kaip gyvenat mamu skyrelyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 09 22, 16:05)
Bandau kelti tą nosytę aukščiau verysad.gif Dėkui 4u.gif Parašiau Elis, ar verta čia mums vykti pas juos verysad.gif

Cestrella, tai aišku, kad jie sakys verta 4u.gif Svarbiausia, kad ne 0 smile.gif Šiaip, kai aš sėdejau ir parašiau graudų laišką Elis, kai gavau savo AMH 0.92 (LT man prieš pat kelionę atėjo ats, kad mano AMH 3), tai ji sakė, kad pas juos pilna pacienčių, kur pastojo ir pastoja su 0.1 4u.gif O kaip Tavo FSH? Man tik įdomu, kad sako, FSH turėtų būti aukštas, kai tie AMH žemi, o pas mane jis per vidurį, ir apskritai visi harmonai per vidurį. Tai kažko man keistoka. Aš, kaip čia kažkas sakė, tikiu tuo aukštesniu AMH 3, o ne 0.92, nors turkais neabejoju nei kiek..
Atsakyti
Kokios geros naujienos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smagu nerealiai, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Atisa, kaip Tau sekasi? Kur dingusi visą dieną? smile.gif
Atsakyti