Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 24, 16:18)
Gal Magute rytoj pasirodys 4u.gif

Na magute tai jau tikras partizanas lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 24, 18:22)
Na magute tai jau tikras partizanas lotuliukas.gif  wub.gif

Edenut, sveikinimai dar kartelį - aš nė kiek neabejoju, kad bus 100 thumbup.gif dabar aukit ir sėkmingo pasimatymo su mažium po dviejų savaičių mirksiukas.gif

merginos, o kodėl Jūs "užspaudėt" magutę? blink.gif juk jai HCG daug vėliau priklauso, nes punkcija buvo pirmadienį - 09 15. tai sakyčiau be penktadienio jai neapsimoka nieko testuotis. o plius ji matyt mėgaujasi PUPO statusu ir net nepasijungia prie SM rolleyes.gif taip kad ramiai - kantrybės visoms biggrin.gif

P.S. kaip aš pamirštu uždėt varnelę, kad tas parašas būtų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 24 rugsėjo 2014 - 17:36
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 24, 19:15)
su Semra mums neteko susipazinti sad.gif sakiau prasysim Elis kaip nors graziai per aplinkui kad norim pasimatymo bent jau trumpo su ja. Nesmagu kad paskui nebutu kokio nesusipratimo jog Aylin nepasitikim ir t.t. bet nepabandyti irgi nesinori smile.gif

linosiuke, ne tiesiai per aplinkui, o tiesiai sviesiai sakyk Elis 4u.gif Juk Semra nuo kitos savaites atostogauja! As siandien iskart paklausiau Elis, kad drauge sake, jog Semra atostogauja, o as tai noriu, kad transferi ji darytu, tai kaip bus ax.gif Elis sake, kad nei kiek nenustebinau, nes visi to nori biggrin.gif Del vizito lygiai taip pat- kai pradejo stimuliacija, kaskart Elis klausiau, ar kita karta jau bus Semra mirksiukas.gif tad ji specialiai paderino mums vizita. Klausk butinai, linosiuke, ir nebelauk 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 24, 19:18)
bet mane trauke tiesiog magiskai Stambulas,man tik vienas dalykas ten nepatiko-maistas.

Va va, ir maistas man nepatinka prie viso to schmoll.gif kai trumpam atvaziuoji, viskas ok, bet ilgiau kai pabuvau, tai jau sianakt sapnavau balandelius ir burokeliu sriuba essen.gif Vistienos nevalgysiu koki menesi grizus biggrin.gif As dar labai tikiuosi, kad mane vaistai gal valdo, nes man isvis niekas neskanu, nieko valgyt negaliu, nors siaip tikrai nesu isranki verysad.gif Skrandis i astunke susuktas doh.gif Na, pasimatys po punkcijos viskas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 rugsėjo 2014 - 17:40
QUOTE(Tino @ 2014 09 24, 18:35)
P.S. kaip aš pamirštu uždėt varnelę, kad tas parašas būtų  blush2.gif

labai graži wub.gif gal buvot antram echo? kaip ten mažyliam sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 24, 18:43)
labai graži  wub.gif gal buvot antram echo? kaip ten mažyliam sekasi? 4u.gif

nea biggrin.gif užsirašiau spalio 2d. ; kažkaip dar ilsiuosi nuo visų daktarų, dirbu kaip niekur nieko blush2.gif
Rosita, Tu specė tuose skaičiavimuose. ar aš teisingai skaičiuoju dėl Magutės? kad jai dar anksti...
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 24, 17:50)
Man Glifor liks, padovanosiu  4u.gif

4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 09 24, 18:46)
nea  biggrin.gif užsirašiau spalio 2d. ; kažkaip dar ilsiuosi nuo visų daktarų, dirbu kaip niekur nieko  blush2.gif
Rosita, Tu specė tuose skaičiavimuose. ar aš teisingai skaičiuoju dėl Magutės? kad jai dar anksti...

lauksim žinių 4u.gif

aš nepamenu magutės punkcijos, sakai 15d? tai tada išeitų jai 9dpo, tada ankstoka g.gif jei 15d punkcija, tai penktadienį manau jau galėtų bandyt HCG daryt rolleyes.gif gal kokį NT netyčia darė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 24, 18:38)
Klausk butinai, linosiuke, ir nebelauk  4u.gif

Aciu Atisa uz paraginima smile.gif Issiunciau Elis prasyma smile.gif
O per tavo vizitus visuomet Semra budavo?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 24, 16:35)
merginos, o kodėl Jūs "užspaudėt" magutęblink.gif

Mes jos neužspaudėm blush2.gif Mes jos pasiilgom wub.gif Ji juk dingus jau kuris laikas, o mums neramu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 24 rugsėjo 2014 - 18:48
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 24, 19:59)
Aciu Atisa uz paraginima smile.gif Issiunciau Elis prasyma smile.gif
O per tavo vizitus visuomet Semra budavo?

Ne, 2 kartus tikbuvo cool.gif
Atsakyti
na neiskente MV ir paskambino Elis, tai kaip ir spejau sake labai daug darbo. na o del LP ir hysterio pasirodo nusikelia kitam kartui, nes sake turi dalyvaut 3 gydytojai, o ju visu laiko neina suderinti, kad visi vienu metu galetu, dar sake jei vien LP butu gal kaip nors, bet dar ir hysterio tai niekaip, teks atskrist kitam kartui, biski liudna, bet ka padarysi. jau ziurejom bilietus, tai kaip ir bandysim lapkriti skrist, tai pigius bilietus, lygtai apie 1100 abiem pirmyn atgal is vilniaus randam per turkus. dar ryt leksim I klinika susneket ir aptart viska, tai jei kam mergaites kokiu vaistu reik, parasykit az. mes su lagaminais, tai vietos turim daug ax.gif
Atsakyti
šifonyte cia kuriomis dienomis tu randi lapkriti uz 1100 lt. pirkym ir atgal?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 24, 20:20)
šifonyte cia kuriomis dienomis tu randi lapkriti uz 1100 lt. pirkym ir atgal?

lapkricio 18 -24 dienom ax.gif

https://online.turki...#33;-2010036229
Atsakyti